De Brusselse Syriëstrijder Yassine Lachiri.
Volledig scherm
De Brusselse Syriëstrijder Yassine Lachiri. © RV

Antwerpse IS-weduwen lopen vrij rond in Turkije: ook bijzonder zwaar geval lijkt onderweg naar België

De beruchte IS-weduwen Tatiana Wielandt (27) en Bouchra Abouallal (26) zijn naar Turkije kunnen ontsnappen. Daar lopen ze naar verluidt nog vrij rond. Als ze zich melden of opgepakt worden, dan heeft het land al zes IS’ers uit België in handen - en het zijn zeker niet de braafsten die binnenkort waarschijnlijk teruggestuurd worden. 

163 reacties

  • walter vermeulen

    4 jaar geleden
    Belgische politiek ze worden helden hier die mensen horen normaal niet in onze samenleving zij hebben anderre opvattingen en zal ook nie veranderren na paar jaar lopen ze vrij rond en zullen ze vroeg of laat terug hun denkwijze openbaren en de ergste dingendoen ons systeem is daar niet tegenopgewassen om dit te verhinderren
  • michel De Blay

    4 jaar geleden
    @Tine Verschueren. De redactie van deze krant zou veel beter hun forum gewoon 'open' laten staan i.p.v het te modereren. Zodat er echt kan gediscussieerd worden tussen de lezers. Ik vind het echt niet kunnen dat men zomaar mensen hun bijdrage deleten.
  • Piotrek Szumowski

    4 jaar geleden
    Turkije krijgt 3 miljard euro voor vluchtelingenakkoord. Is het genough voor 4 million mensen? 3 miljard/4 million: 750€ per person. 750 € / 6 jaar: 125 €. 125/12: 12,5 € per maand. Is het genough? :)
  • Tine Verschueren

    4 jaar geleden
    Waarom komen mijn reacties niet meer online? tine.verschueren@telenet.be
  • Roger Rymen

    4 jaar geleden
    Toch geen probleem zeg. België is toch het luilekkerland voor alle criminelen want met onze rechtspraak ben je op een mum van tijd weer vrij als je al celstraf krijgt met al die rechters met hun vrijlatingssyndroom.