Bijstandsgerechtigde moet aan de bak (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Arthur2000 in Politiek  ·  44 Reacties

  • 10
  • 790x gelezen
Reageer met een Emoji
8
10

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waar dan ? ... ofwel, wie gaat deze mensen aannemen...

Al is het wel weer duidelijk dat onze falende overheid, vooral de spierballen laat zien richting de zwaksten in onze samenleving, maar tegelijkertijd telkens de oren laat hangen naar de sterken die zichzelf wel redden. En deze sterken ook nog eens veelvuldig in de watten leggen...

Ook valt het op dat onze overheid die stelt de 'economie' belangrijk te vinden op allerlei markten ongezonde (oligopolie) situaties laat ontstaan, en aanbieders beschermd en afname van hun producten verplicht stelt.

Om in de laatste plaats nog maar te zwijgen over de misdragingen binnen de eigen gelederen die met de mantel der liefde worden afgedekt...

Een eerlijkere samenleving kan je enkel bereiken als de mensen die er zorg voor zouden moeten dragen zelf ook eerlijk zijn, en die eerlijkheid ook gelijkwaardig toepassen. Daarentegen zien wij als burgers vooral een oneerlijke en onbetrouwbare overheid, van mensen die zelf op schandalige wijze liegen en hun leugens verbergen of verdoezelen, en in hun gedragingen telkenmale afwijken van gelijke behandeling, en in sommige gevallen zelfs een ongelijke behandeling nastreven.

1
1 mightimouse

@1 .
Melkert heeft misschien nog wel wat baantjes in de koker.(-:

4
2 nog een keer

@1 "...Waar dan ? ... ofwel, wie gaat deze mensen aannemen......"

In de DDR had ook iedereen een betaalde baan.....!

9
3 CoolMemories

Allereerst: ik zie een ''telegraaf'' artikelen van Telegraaf publiceren maar deze vind ik te belangrijk om er doorheen te laten schieten. Als ik een of andere mores doorbreek: EXCUUS en vooral aan telegraaf.

On topic: waar ik erngstige zorgen over heb: vaak zijn deze mensen in bijstand geheel of gedeeltelijk ARBEIDSONGESCHIKT en zouden die onder vroegere regelingen terecht geheel of gedeeltelijk WAO ontvangen. Nu worden ze geacht vol mee te draaien terwijl dat gewoon niet gaat. Gaat leiden tot uitval, psychische problemen, uitkerings ''maatregelen'' die mensen in de schuld en ellende gaan helpen, vaak gaan hun kinderen dan mee.

Verder volledig + voor @1 geen woord Spaans bij en vol mee eens! Ofwel grof gezegd: dat kapruul dat zelf de laaien licht gaat ons wel even aan politiestaatachtige maatregelen onderwerpen of volledig van bestaansmiddelen ontdoen.

2
4 Arthur2000

En tegelijkertijd
Laat het UWV jaren bakken geld naar oosteuropeese landen stromen

1
5 Ignatowski

Brussel, de hoofdstad van de EUSSR heeft de participatiemaatschappij uitgevonden....of nee: overgenomen van de grote communistische en fascistische corporatieve maatschappijen.....typisch de neiging van een totalitair gecentraliseerd controle systeem dat geen vaag ongecodeerd onbekend, niet te controleren residu accepteert.

3
6 CoolMemories

@5 "...Laat het UWV jaren bakken geld naar oosteuropeese landen stromen ..."

Past helemaal in het nivellerings- en unificeringsbeleid van Brussel dat naar één ongedifferentieerd Europa streeft.....vandaar de felle repressie van segregatiebewegingen als de Catalaanse onafhankelijkheidsbeweging en het dissidente gedrag van Polen en Hongarije....

4
7 CoolMemories

@5 Da's niet het ergste. Het ergste is dat VOOR ONS die straks in de ww komen straks geen geld meer is. Maar WEL de torenhoge Nederlandse lasten die dat Oostblokvolk niet heeft.

1
8 Arthur2000

@4 Als je afgekeurd bent heb je een aantekening. Dat valt niet onder de bijstandsregeling maar komt uit de wet arbeidsongeschiktheid, en daarvoor krijg je een arbeidsongeschiktheidsuitkering. De hele dag bier lopen zuipen is geen aandoening maar valt onder parasiteren.

10
9 Scholar002

@1 Plantsoenendienst, verkeersregelaar, papierprikker...

3
10 de gezonde roker

@10 Nou ja, als verkeersregelaar ben je je leven niet zeker tegenwoordig. Wel humaan blijven.

0
11 Scholar002

@9 Wat ik bedoel, is dat onder de groep bijstandsgerechtigden veel mensen zitten die eigenlijk arbeidsongeschikt zijn maar om een of andere reden geen diagnose/erkenning daarvan hebben. Kan zijn omdat ze dat niet willen, mijden. Niet weten. Niet willen weten of gewoon niet krijgen omdat ze volgens arbitraire regels nog 65% arbeidsgeschikt zijn.

En over dat bier: wat een bijstandsgerechtigde kost is heel klein bier bij wat fraude/oplichting/wanproductie op hoger niveau kost. Maar dit is zo lekker aan te pakken en zo populair bij de werkslaven.

2
12 Arthur2000

@8 Vrij verkeer van personen en arbeid is een verdienste van de EU, en de belangrijkste reden voor de Brexit.

1
13 de gezonde roker

@11 Bijstandstrekkers hebben straks geen tijd meer om verkeersregelaars in elkaar te slaan.

5
14 de gezonde roker

@12 Klein bier per persoon, maar het zijn er een half miljoen.

1
15 de gezonde roker

De enige best passende oplossing is om als tegenprestatie een (gratis) opleiding/omscholing te volgen

2
16 rabartels

@14 Ook weer zo'n simpele aanname. Het gedeelte dat agressief en onaangepast is en meer risicozoekend is zal zich niet aan dit beleid ontwerpen maar daar op een of andere manier toch met behoud van uitkering aan ontkomen. Diegene die de arbeidsmarkt worden opgewiebeld zijn juist de gedeeltelijk arbeidsongeschikten die er na enige tijd al dan niet zwaar beschadigd uitvallen.

0
17 Arthur2000

@10 Wegbezuinigd, wegbezuinigd, wegbezuinigd... ofwel, we gaan deze banen nu weer in het leven roepen, en voorwaar deze eerst een minimum loon gaven om mensen 'opweg' te helpen, verwachten we nu dat ze dat werk 'gratis' gaan doen op straffe van korting op hun bijstand...

Ohw, maar Shell kan wel 2 miljard kado krijgen ... iedereen is verplicht een bankrekening af te nemen in onze oligopolie banken sector (waar niemand is vervolgd voor misstanden) ... ook zijn wij allen verplicht in de oligopolie van verzekeraars (het lijkt een woud, maar het zijn enkel de wortels van 3 bomen) een verzekering af te sluiten (en winstuitkeringen in de zorg zijn een blijvend 'push' vanuit de politiek) alsof er middels doorverzekering van de risico's niet voldoende wordt afgeroomd. Al onze spullen kopen we 'of' van de familie Hema, of van de Blokker (die laatste had en heeft daarbij zo goed als een monopolie op de speelgoed markt), en de rest in ons huishouden komt van de Unilever. Onze keukens komen ook van een monopolist in een dochter schijnconcurrentie markt... etc. enz.

En overal bij die bedrijven moeten de winsten natuurlijk blijven stijgen, zo verhoogd ING met 10miljard winst de kosten van de verplichte bankrekening (en zullen andere banken wel volgen door het oligopolie en de volgmarkt ~ net zoals dat bij de rentes aan de gang is). En als dat niet kan, dan moeten natuurlijk de belastingen verder omlaag, dat kan alleen als de kosten van de overheid dalen, dus om alle basis voorzieningen in stand te houden, betaalt de samenleving mensen straks onder het minimum loon voor het doen van werk dat eigenlijk voor het minimum loon gedaan zou moeten worden...

IK VIND HET SCHANDALIG ... en om met de woorden van de Premier te spreken 'in zo'n Nederland wil ik eigenlijk niet wonen'.

0
18 mightimouse
19 rolstoeltje

@17 "Diegene die de arbeidsmarkt worden opgewiebeld zijn juist de gedeeltelijk arbeidsongeschikten"

Dat betwijfel ik en bovendien is de helft van wat in de bijstand zit allochtoon en in het algemeen niet arbeidsongeschikt.

5
20 de gezonde roker

@18 Je kunt ook allebei aanpakken. Sowieso sluit het één het ander niet uit.

3
21 de gezonde roker

@18
Honderd punten. Maar wat doen we eraan?

0
22 samcash

@20 Zonder enige kennis van zaken (ver)oordelen.

2
23 MacGu
24 Scholar002

@23 Helft bijstand allochtoon: https://politiek.tpo.nl/2018/03/21/nrc-meer-dan-helft-mensen-bijstand-westerse-allochtonen-kost-3-miljard-euro-per-jaar/

Is allang al bekend maar blijkbaar niet onder jouw steen. Nu jij weer.

2
25 de gezonde roker

@25 O het gaat je natuurlijk om de allochtonen. Had het kunnen weten question
Ik dacht dat het over arbeidsongeschikten in de bijstand ging. Zie je eigen opmerking 20 waar ik op reageer.

Verlicht ons even met je kennis m.b.t. arbeidsgehandicapten en wet en regelgeving en vertel hoe het in elkaar zit en waarom @17 geen gelijk heeft.
"Allochtonen zijn in het algemeen niet arbeidsongeschikt" Deze uitspraak kan je natuurlijk ook makkelijk onderbouwen.
Appeltje eitje voor jou toch.......

0
26 MacGu

@21 Het ene wordt echter niet aangepakt, maar juist beloond en toegejuicht ... en over het ander wens ik nog het volgende te zeggen (na een rookpauze).

Het zou ons burgers ook moeten opvallen dat deze harde woorden en repressieve toon van regeringspartijen (zo hamert CDA en CU weer op de drugs, deze bijstand komst vast uit de koker van de VVD, en D66 spreekt over burgerinspraak maar legt inspraak naast zich neer (en torpedeert inspraak met onrealistische ideeën)) komt op een moment dat deze coalitie onder enorme druk staat door met name het reeds 9jr doelloos dobberen van de VVD uit angst voor Roze Olifanten, en enkel afbraak van de Nederlandse Sociale Waarden en Normen. Het zijn ook allemaal 'bekende zondebokken' die zelf veelal niet tot nauwelijks voor zichzelf kunnen opkomen en de onderwerpen leiden veelvuldig tot heftige discussies... ofwel, we worden (of er wordt getracht) ons af te leiden van de TERING ZOOI die het daar in het parlement is, en vooral ook binnen onze Overheid...

Onze 2e Kamer en als onderdeel daarvan de regering (en daarachter De OVERHEID) lijkt volledig INCAPABEL om haar grondwettelijke taken naar behoren uit te voeren !!

- De zorg stond vandaag te demonstreren (en is al jaren een zooi, met tekorten en wachtlijsten)
- De landbouw is aanhoudend aan het demonstreren (en is al jaren een zondebok)
- Het onderwijs demonstreerde onlangs (en het is daar al jaren een zooi, met tekorten)
- De Politie is wederom in opspraak (en het is daar blijkbaar al jaren een zooi, met tekorten)
- Het leger blijft keer op keer 'in gebreke' (en het is daar blijkbaar al jaren een zooi, met tekorten)
- Het milieu blijkt jaren lang genegeerd en 'nu' moet er in ene van alles als een kip zonder kop.
- Daarbij blijkt de industrie al jaren illegaal te opereren, omdat milieu vergunningen ontbreken
waarschijnlijk omdat 'controleurs' allemaal zijn wegbezuinigd.
- De Belastingdienst staat andermaal in de negatieve schijnwerpers, eerst met een te royaal 'onuitvoerbaar' uittredingsplan; maar nu ZELFS met op 'afpersing, machtsmisbruik' gelijkende acties.
- Onze aan de staat gerenommeerde bureaus lijken allemaal meer bezig met het onderbouwen
van het Overheidsbeleid (met haast wel nep-onderzoek) ipv. kritisch cijfers te publiceren.
Mijnsinziens is het dus niet verwonderlijk dat het WODC schandaal een doofpot in ging.
- De NPO en daarmee de voornaamste media/nieuws kanalen zijn veelal weinig kritisch, en
spreken door verzuiling toch vooral met de stem van hun ideële achtergrond.
- etc. enz...

Maar dat is nog niet alles...
- Nadat alle bewindslieden van Rutte II (muv. Rutte zelf) in of aan het einde van Rutte II vielen vanwege een schandaal, waar Rutte allemaal achterstond, maar vervolgens geen verantwoordelijkheid aan kopelde. Is het nu Rutte die 'iets niet meer weet' (voor de zoveelste keer) en zal ook nu het betreffende mailtje 'wel zoek zijn'.
- Alle bewindslieden op de dossiers hierboven staan natuurlijk onder enorme druk.
- Lelystad Airport is onder druk van politiek uit de grond gestampt, zonder dat daar milieu ruimte voor was, of enig draagvlak...
- Afhandeling van aardbevingsschades, nu even uit het nieuws, maar bij de eerst volgende beving zullen we wel weer horen hoe belabberd het daar gaat.
- 'Nog altijd pissed' mbt. het verbod op alcohol onder 18jr, en wel om het volgende... Het aantal coma zuipers is nauwelijks afgenomen, je hoort er alleen niets meer over in de Media... Nutteloze vrijheid beperkende wet van een repressieve overheid die geen enkel effect heeft gehad en overigens (door prioriteiten en tekorten bij politie) ook niet wordt gehandhaafd.
- Ohw, en sinds deze week zijn wij als Nederland ook een Belastingparadijs, voor het belasting ontwijken door superrijken en multinationals. (natuurlijk niet tav. de bevolking)
- Het aantal miljardairs in NL is overigens gestegen, het aantal voedselbanken en mensen die daar terecht moeten ook (met vele malen meer overigens).
- etc. enz.

En wat doet onze regering ... die denkt nog maar eens extra hard te moeten optreden tegen de zwakken in onze samenleving, door ze 'in principe' als onder het minimum betaalde slaven in te zetten. Door de algeheel falende 'drugs' nog maar eens in het verdom hoekje te zetten met KUL-argumenten (ps. vandaag in de USA op federaal niveau legalisatie van Weed). En ik las zelfs vandaag nog een stukje waarin in ene een motorclub wordt beschuldigd van een moordplan... Maar goed, na het verbod op clubs is het natuurlijk lastig om die zondebok weer uit het motorvet te trekken...

Deze regering maakt door het stimuleren van de aangetoonde ongelijkheid, en oneerlijke behandeling van de burgers die het stelt te vertegenwoordigen; Als mede door het falen in haar grondwettelijke taken; deze samenleving oneerlijk, onmenselijk en kil. Hetgeen leidt tot onverschilligheid naar elkaar, en daarmee gepaard gaande verharding. Mensen worden tegen elkaar opgezet (zie bv. ook laag/hoog opgeleid)... en het is daarom niet verwonderlijk dat de uitwassen zich zichtbaar tonen (bv. door PVV en Forum).

En volgens mij is hier geen woord van gelogen, dat in tegenstelling tot de woorden die maar al te vaak daar uit de politiek komen.

1
27 mightimouse

@27 Toevoeging ... ohw, en de media en journalistiek... welnu, kijk hier op dit 'forum' en lees en huiver ... ons land staat in brand maar u moet vooral heet worden van de gedachten dat 'hoe heet dat mens ook al weer' aan het afkicken is voor een sex-verslaving. Welk stel denkt u dat het doet in het door het AD gepushte 'weet ik het', enkel en alleen vanwege het pushen van crossmedia.

Nogmaals, waarschijnlijk het resultaat van de jaren aan 'Brinta Pap Punten Diplomas' op de hogeschool voor de journalistiek. Overigens volledig op conto van 'Bakellende' en zo'n EU clown, die het aantal 'hoger opgeleiden' wilden doen toenemen door simpelweg de lat vele malen lager te leggen, of zoals op de bewuste hogeschool, de diplomas te linken aan de Brinta Pap consumptie.

2
28 mightimouse

Ik denk dat gemeenten prima iets kunnen bedenken in samenspraak met de bijstandsgerechtigde. Zolang er geen regulier werk verdrongen wordt, of demonstreren over culturele kwesties ook als tegenprestatie wordt gezien blijven er veel klusjes over die tot werk kunnen leiden.

0
29 Arno82

Ik zit volledig afgekeurd, herkeuring in 2021, deels bij het UWV (WGA) en heb aanvullend bijstand.
Tijdens de crisis was het ook de VVD, van Ark is VVD-er, die enorm discriminerend beleid richting mensen in de bijstand ging voeren. Zondebok hadden ze nodig. En nu, nu de trekkers rijden en het hele volk demonstreert en doet proberen ze hetzelfde vieze spelletje weer.
Nou mevrouw van Ark, ik accepteer het niet weer.

0
30 Artikel39

@26 Kom maar op met jouw kennis van zaken.

1
31 de gezonde roker

@27 Voor het grootste deel ben ik het met je eens. Het is duidelijk dat de overheid in geldnood aan het raken is door een krankzinnige klimaatbeleid, het binnenhalen van migranten, en een veel te groot ambtenarenapparaat. Daar kan vrij eenvoudig wat aan gedaan worden.

Neemt niet weg dat er een tegenprestatie mag worden verwacht van bijstandsgerechtigden.

2
32 de gezonde roker

@31 question Voorspelbare reactie van je, wat roeptoeteren en daar blijft het verder bij.

1
33 MacGu

@33 Lekker blijven trollen jongen, dat houd je van de straat question

2
34 de gezonde roker

@34 Jij staat zeker op straat te roken ?

2
35 Mac Benac

@34 Je kan je praatjes niet onderbouwen dus dan maar zo......

2
36 MacGu

Ik ben zo wel voor als tegen.

Voor sommige kan het goed zijn.
Maar mensen aan het werk zetten in hun oude baan voor bijstand is ronduit crimineel.

0
37 meneer van het nieuws

Ik ben tegen. Heb ik mijn omgeving gezien, dat dit banen kost. Als er werk is moet er gewoon voor betaald worden. Natuurlijk moet je mensen wel aanmoedigen en stimuleren om als het mogelijk is weer aan het werk te gaan.

0
38 hopefully

@10
Zowieso 3 jobs die een normaal betaalde baan zou moeten zijn en dus geen bijstandsbaantjes van moet maken

@29
Zoals hier in ierland
mensen met een uitkering baantjes geven waar ze niemand voor aan nemen en in het verleden onder vrijwilligerswerk viel
Buurthuiswerk
Bejaardenhulp
Assisteren bij evenementen , sportverenigingen ed
Genoeg te verzinnen wat geen banen kost en geen vrijwilliger meer voor te vinden is
Werktijd is 19.5 uur per week
En ze krijgen er 22.50 per week extra voor van de desbetreffende" werkgever" voor de extra kosten die ze dan moeten maken

0
39 eoghanfeehily

Wat zeurt dat poppetje nou. Iedere bijstandsgerechtigde heeft toch gewoon sollicitatieplicht ?

Ziekelijke jaloezie van de werkende slaafjes, dat zij wel werk hebben. Ze hopen dat ze ontslagen worden uit hun kutbaantje, maar dat gebeurt niet. En dan krijg je dit soort zielig gebral.

0
40 Mac Benac

Ik vind er niks mis mee, als mensen die steun van de overheid/samenleving genieten, daar een dienst voor terug doen...

Maar noem deze werkzaamheden geen vrijwilligerswerk: vrijwilligers worden niet aangewezen. Bovendien is het een degradatie van de therm die gereserveerd moet blijven voor mensen die daadwerkelijk hun vrije tijd en kunde gratis cadeau geven.

0
41 Gandalf

Volgens mij slaat het plan van de regering helemaal nergens op. Ik denk dan ook dat er niet veel van terecht komt.

0
42 groenengeel

Mijn opa moest in de crisisjaren ook verplicht aan het werk in het Bosplan Amsterdam.

0
43 nog een keer

Mijn opa moest in de crisisjaren ook verplicht aan het werk in het Bosplan Amsterdam.

0
44 nog een keer

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Groene droom Utrecht spat uiteen: elektrische laadpalen moeten 's avonds uit om netcongestie te voorkomen - NieuwRechts.nl

Probleem met vooral linkse politici is, dat ze maar door denderen en nooit vooruit kunnen denken zoals: "wat als ..."? Ook luisteren ze nooit ...

4 minuten geleden geplaatst door Strongoli

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@90 Dat weet ik niet , alleen al de datum en het tijdstip waarop het gefilmd is kan er voor zorgen dat de perceptie niet strookt met de realitei...

10 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@89Die tramritten laten ongefilterd een beeld zien . Tram 24 (Amsterdam) | De Boelelaan/VU - Frederiksplein v.v. https://youtu.be/TgI4cXl4Hm...

16 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Olivia
Beelden: dit is de nieuwe man van Sylvie Meis

Wel grappig dat anderen bepalen wie je nieuwe flam is . Je hoeft je dan niet eens meer ergens te laten zien of er is wel weer een nieuwe in beel...

18 minuten geleden geplaatst door Olivia

Reconquista
Moeder die kind van 16 maanden tien dagen alleen thuis liet, veroordeeld tot levenslang wegens moord

""Candelario, die kampt met depressie en aanverwante geestelijke gezondheidsproblemen,""Gelukkig is dat in de VS geen excuus voor een lagere...

24 minuten geleden geplaatst door Reconquista

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@86 Ik neem toch liever niet youtube kanaal spoor 4 als referentie, maar hoop op gedegen bevolkingsonderzoek....

24 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Graaier1000
Offtopic

Goedemorgen MARCUSAURELIUS en allemaal 😉Goden heb ik niet in de aanbieding, wel een liedje:https://youtu.be/1o26nu7NN8w?si=aNMWy7fKDi_7...

27 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@85 Ik woon zelf in het zuidelijke deel en hier zijn autochtone/witte mensen in de meerderheid , er zijn ook buiten Centrum en Zuid wel postcod...

28 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

21st Century Guy
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@83 Almere is behoorlijk aan het verkleuren vanuit Amsterdam zijn ook veel mensen met Surinaamse, Marokkaanse en andere niet Europese roots er k...

31 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Defcte burger
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@80 Ik maak de laatste weken tramritten in Amsterdam , via youtube kanaal spoor 4 , uit nostalgie en om wat voorbeelden voor een schilderij ...

31 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

NK. App
Hd Hot Porn ComAvidolz ComMilf Flashing TitsKendra LastPlayboytv FoursomePornostars TubeSexyandfunny Com6 AnonceLive Free CamsFilmes Pornô Com NovinhasAudrey BotiniHd PornoooMiranda Cosgrove NudesXxx Hindi BiharBangla X Video HdSivr-258How Old Is IchigoRomi RanPronhub VedioBlack Female PornBulma HentiMaria Wars PornViolet Myers RidesPornpics.comkAlexandria Daddario TittiesPeliculaseroticasespañolasBiggest AssBoobs Feeding VideoBig Tits Big NiplesPoonam Pandey NudeMaya Sex ComFamosos Gay PornRedhead Big TittsFree Porn X VideosLadies ChasmaAptil OlsenXnn BangladeshFat Boy SexGhetto GagAlexa Grace StepsisterB Simone NakedX Desi MoviSediction PornBrazzers Free ViedoSexxy Lesbian PornPorn YhiviDisha Patani Sexy PicsHot Sexy Xnxx ComChachi PornBig Mamas TitsMobshotDiane Neal NudeEat AssYuki TakeuchiXxx Video Muslim GirlFree Porn ViceosPorn Tik TokXfxxLicking Big TittiesHot Sexy BlowjobForced CuckoldBig CocksPorn NipleO.st.pMom Son WrestlingTik Tok 18 AppBlowjob And SwallowNicetitsBrazzers MorgpieIndian Teen Hard SexYoga Teacher Xxx VideoBhabhi Ki BurSex Telugu Video SexEnglish Big SexMckinley Richardson LeakedChubby Wife ThreesomeDukes Hardcore HonyesPornstar BestRick And Morty HentArab XvidHeidi Lavon SextapeSurbhi Jyoti Sex VideoBlue Film Blue Film BlueSmall Tight Sex VideoBrd TeenSuoiresnu Kill La KillNifty.com Gay Sex StoriesVer XvideosDesi Sex Video CollegeSexi Bf VidioWww Sexy Video BfSm PornHenti VostfrPornhentaiBrittany Elizabeth PornNo Cum Dodging AllowedMexican Mom NudeDevil In Miss JonesBhabhi Ki Chudai Ka VideoLatina Maid PornAnna Claire Clouds PornCherry PopensLesbain Huge TitsPorn CatagoriesTriple EcchiTriah Stratus NudePakistani Xnxx ComDivine BitchesKatrina Kaif Nude FakePornos CasualesAlyssa Hart CreampieBlushymallowRacey AngelViejas CochonasSexorgiesXgroovy .comPorno Gay AmadorBrittanyashleyxTetonasxxxSextermedia ComPoonam Pandey XxxxPornomexicanas ComMangwa18ccRussian Porn Teen2dhentaiPorna HunTamil Sex Saree VideoHaryanvi PornKameron Diaz PornAnya Olsen BlackedPics Of Big TittsHardcore PornstarsMuture Hd PornTelling Sex VideoKellykaySexy Men NudeRachana Banerjee Sex VideoReal Life HentaiMom Son PornFrineds Mom PornRichelle Ryan VrNatural Big Tits NudeSexporn IraniYulia NovaSiri Dahl TwitterImagefappornNudostrGinebra GelluciBubi JonesRobbie Echo