ANP
Volledig scherm
© ANP

DNB: Belastingstelsel is te complex

Het Nederlandse belastingstelsel is ‘onnodig complex’. Dat heeft president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank (DNB) gezegd in een speech tijdens de jaarlijkse accountantsdag. Hij verwees daarbij naar stokpaardjes als de hypotheekrenteaftrek en belastingvrij sparen voor pensioenen.

  1. Topvrouw kwakkelend Blokker: ‘Onze staafmixer is misschien wat duurder, maar wel beter’
    PREMIUM
    Interview
    61

    Topvrouw kwakkelend Blokker: ‘Onze staafmixer is misschien wat duurder, maar wel beter’

    Terwijl druk werd gespeculeerd over een verkoop van Blokker, bouwde ceo Pauline Boerman stug door aan de vernieuwde strategie van de kwakkelende winkelketen. In een interview met deze site vertelt ze hoe ze de toekomst van Blokker ziet. Dat ze liever een duurdere maar echt goede staafmixer verkoopt. En dat ze beddengoed aan Hema laat, als Blokker zelf maar de beste gourmettoestellen verkoopt.
  2. Aldi-stem Diederik Ebbinge gedumpt voor een ander, die niet bestaat: ‘Vervelende ontwikkeling’
    PREMIUM
    121

    Aldi-stem Diederik Ebbinge gedumpt voor een ander, die niet bestaat: ‘Vervelende ontwikke­ling’

    Diederik Ebbinge, al bijna vier jaar dé stem achter de bekende Aldi-reclames, is door de supermarkt bij het grofvuil gezet. De Luizenmoeder-acteur uit Enschede blijkt te duur voor de discounter en wordt daarom vervangen door kunstmatige intelligentie: voor zover bekend een primeur in Nederland. ,,Dit is natuurlijk een teken aan de wand en een voorbode voor wat komen gaat”, waarschuwt hij ons.