Nederland is Nederland niet meer! (indignatie.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Kiki in Binnenland  ·  174 Reacties

  • 63
  • 2071x gelezen
Reageer met een Emoji
5
10
2
1
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Democratie vs politieke correctheid.

Misschien helpt het volgende schema.
Vrijheid is gebaseerd op 2 beginselen:
1. wederkerigheidsbeginsel: zoals een ander aan U mag komen, mag U aan hem komen
2. zelfbeschikkingsbeginsel: U mag het leven van U en de Uwen zelf vorm geven in vrijheid van denken en geweten.

A) Democratie
De burgerlijke vrijheid komt tot uitdrukking in de democratie, indien U aan de machthebbers kunt komen, zoals zij aan U en de democratie burgers ondersteunt om hun eigen leven vorm te geven.
Verbindend element tussen beide beginselen en het functioneren van sociale banden en de democratie is een derde beginsel: de goede trouw.

B) Politieke correctheid.
Politieke correctheid is een vorm van machtsuitoefening
- die burgers de facto uitsluit van de volksvertegenwoordiging, de agenda en de besluitvorming op grond van hun denkbeelden.
- die denkbeelden van burgers, argumenten en gegevens die relevant zijn voor besluitvorming in de volksvertegenwoordiging uitsluit.

Politieke correctheid doet dus de vrijheid teniet,
- omdat de burger niet aan de machthebber mag komen , zoals deze aan hem komt .
- omdat burgers niet toegelaten wordt zelf hun leven vorm te geven.
Gewetensvrijheid is hun niet vergund. Het wederkerigheids- en zelfbeschikkingsbeginsel worden vertrapt.

Politieke correctheid snijdt sociale banden door, doordat zij te kwader trouw is. Politieke correctheid is onverenigbaar met democratie. Het is een vorm van absolutisme en leidt tot tirannie.

Aan de hand van dit schema kunt U politici, bestuurders en hun partijen beoordelen.
Tevens kunt U stellen dat politiek correct genomen besluiten nietig zijn, dat wil zeggen democratisch gezien niet rechtsgeldig. Tevens kunt U stellen dat beleid dat gebaseerd is op politieke correctheid geen draagvlak heeft.

(Als U het iets vindt, kopieert U het gerust ; kennis is vrij)

4
151 duurendaal

@150 grappig herken trump en zijn dynastie hier in, geprobeerd maar mislukt en zet aan tot razernij. Komt voort uit anti sociale persoonskenmerken en narcisme en dan mislukt de deep state. leuk dat je het in de gaten hebt. Zal ik je een geheimpje verklappen ? ......ik moet er niets van hebben nah nah nah ppsssstttttt ondeugd niet verder vertellen, rakker deugniet ok boomer

7
152 oculus amet

@151 trek je schrijfsel even niet maar evengoed Amen.

8
153 oculus amet

De grootste criminelen in Nederland zijn de overheid, regering en ambtenaartjes. Die graaien de bevolking helemaal blut. 70% van het bruto inkomen van huishoudens gaat naar belastingen, waar vervolgens veel te veel ambtenaren met een gemiddelde beloning van €65.000 per ambtenaar van betaald worden.
Bedriegen de burger door diezelfde ambtenaren. Verspreiden van nepnieuws onder leiding van Ollongren en haar leger van internet trollen. Vervalsen rapporten, met name op ministerie van veiligheid, maar ook bij de Belastingdienst.
En die overheid sloopt de productie-economie (dus niet de "dienst"verlening zoals de financiële sector) door zogenaamde klimaatmaatregelen die alleen maar contraproductief zijn (biomassa, pfas, stikstof).

Ik heb mijn hele leven nog nooit iets verkeerd gedaan, altijd braaf de regels gevolgd. Altijd aardig tegen anderen.
MAAR IK BEN KLAAR ERMEE!
De overheid durft te denken dat ze mij kunnen vertellen hoe ik moet leven, dat ik nog verder uitgemolken kan worden zodat ambtenaartjes hun macht verder kunnen misbruiken zonder dat ze iets bijdragen aan de samenleving. Zodat ultra rijken de samenleving kunnen leegroven.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over criminaliteit van allochtonen, subsidie van NPO om alleen maar regeringsgezind nieuws te brengen (anti Trump, rechts, Putin en pro Brussel en linkse gekkies).

Nederland is ziek. En het maakt me helemaal niets meer uit dat er criminelen, anders dan de overheid, misbruik maken van Nederland. Liever criminelen dan de overheid. Want die criminelen doen niet alsof ze er voor je zijn, terwijl ze je beroven en daarna nog een mes in de rug steken.

5
154 beastyboy

@4 en @142 dat is wat ik in @154 ook probeer aan te geven.
De overheid sloopt de Nederlandse burger en gebruikt dat een leger aan ambtenaren voor.

3
155 beastyboy

Racisme is de intentie waarbij het ene ras zich superieur waant over andere rassen. Dat is echt bij heel weinig Nederlanders het geval. Wanneer je bepaalde waarnemingen doet die gebaseerd zijn op feitelijkheden kan dit nooit racisme zijn. Het gaat om de intentie daarachter. Wanneer die ervoor zorgt dat je andere rassen als minderwaardig ziet dan ben je een racist. Verder moet men gewoon kunnen benoemen wat men ziet. Ik vind bijvoorbeeld de Marokkaanse cultuur ondergeschikt aan de Nederlandse. Dat mag ik vinden. Echter met iemand van Marokkaanse komaf die een Noord-Afrikaans uiterlijk heeft heb ik geen problemen. Je kijkt naar de persoon en ziet geen minderwaardig ras, maar vaak wel iemand met een achterlijke opvoeding of een falende culturele bagage met zich meedraagt; of niet. Met lichtgetint zijn is niks mis. Evenals zwart zijn of wit of geel. Beoordeel indien nodig alleen de persoon, de cultuur of afkomst e.d. en niet het ras. Wat dat betreft zijn wij een heel beschaafd volk. Minst racistisch ingesteld in zo ongeveer de hele wereld. Daar mogen we trots op zijn.

3
156 Pressure

Diversiteit = Minder blanken.

4
157 Klompenbrekertje

@141 en ook onstaan door schijnheilig wegkijk rechts

5
158 magikeven

Verdeel en Heers

1
159 Bennie Slim

@129 . Helaas heb je volkomen gelijk. Ik vraag me wel eens af hoe dat komt en wanneer er voor Nederlanders een grens is bereikt zodat ze wel de straat op gaan. Dat moment lijkt redelijk dichtbij te komen.
Het antwoord op de vraag hoe het komt dat Nederlanders van die makke schapen lijken heb ik niet. Mogelijk worden ze voortdurend suf geluld en klein gehouden via de staatspropaganda. Kom je in verzet dan ben je of racist, fascist of heb je last van je onderbuik. Zou ik uitspreken dat ik pro PVV of pro FvD ben dan heb je grote kans dat ik als een nazi word bestempeld. Kortom het is nogal gecompliceerd. Daarnaast zijn linkse actiegroepen evident goed georganiseerd en gefinancierd met gemeenschapsgeld en gebruiken werkelijk fascistoïde technieken om hun zin door te drijven.

2
160 bozeman

@103 Je hebt het gelijk aan je zijde, maar ziet wat weer verdeeldheid zaait @104
Er zijn mensen die niet begrijpen dat je iets kan creëren door je eigen af te zetten waardoor die mensen gewoon wel gaat discrimineren omdat ze zo vernederd worden in hun zijn.
Nederland is altijd blank geweest en nu er minderheden zwarte mensen naar hier komen en ons de les gaat lezen dan is er gewoon het recht om die mensen te negeren ook al voelen ze zich dan gediscrimineerd.
Eigen schuld dikke bult.
Ze wisten dat van te voren dat Nederland uit blanke mensen bestond.
Nu ben ik ook een man die echt onder alle mensen kan opschieten, maar ze moeten mij niet iets in mijn mond leggen waar ik niet mee eens ben.
Dan maar racist worden genoemd, Ik ben een echte blanke Nederlander en daar zal de zwarte gemeenschap er maar mee moeten doen.
Ze zijn niet voor mij gekomen , maar denk voor hen zelf en dan hun achterstand dit wilt mee nemen naar Nederland, is gewoon grof en ze maken zich schuldig aan de welvaart wat de blanke Nederlander heel hard voor gewerkt heeft, om die leeg te gaan zuigen heeft een verkeerde mentaliteit, dat zal geen een blanken mens accepteren.
Alleen die zogenaamde sociale socialisten die zelf hun moeder nog willen in ruilen voor een zwarte mede mens.

2
161 Ciater

Jeetje, Rabiaat rechts is weer flink aan het snowflaken zeg. Vroeger toen ik klein was was alles beter, Boe Hoe.

6
162 VaY

Ben blij dat ik weg ben al jaren lang .wat een getuttel daar en oh zo druk waar je ook gaat

4
163 Gazelle

* Verwijderd door de redactie *

164 artemis

Ik zou zo een hoop opgeven om de immigratie van bepaalde probleemgroepen terug te kunnen draaien ... helaas is die schade onherstelbaar

2
165 Vageali6888

* Verwijderd door de redactie *

166 Strafpleiter

"Mooi systeem" dat neoliberalisme. Alles voor het grote geld, multinationals en graaiende managers.

1
167 Eric

Ook goed om te bekijken: Yanis Varoufakis over het kapitalistische systeem.

1
168 Eric

@168

Geen behoeft aan zijn communistisch getinte prietpraat.
Zijn politieke loopbaan is brpaald niet succesvol evenals zijn in 2016 opgerichte partij.
Een politicus die als minister de belastingwebsite wilde hacken om zo met het geld van de belastingbetalers via pincodes betalingen te gaan verrichten , moet je als burgen nooit, nooit meer een politieke functie geven .

5
169 Goodnews badnews

@163

Wij ook .

3
170 Goodnews badnews

@113

Het in- trieste overblijfsel.

3
171 Goodnews badnews

@114

Met dat ene paspoort mag je naar heel veel landen in de wereld emigreren .
Als je tenminste een opleiding en beroep hebt waar men iets aan heeft .
En dat heb jij met ons goede onderwijssysteem toch zeker wel?
Want je wilt toch geen parasiet en klaploper zijn ?

4
172 Goodnews badnews

@155

Wat gek dat het grootste deel zich helemaal niet gesloopt voelt ?
Dat is de meerderheid die wel de kansen heeft gepakt die voor iedereen toegankelijk zijn.
Kijk naar de hesjesopkomst : 10 man sterk. Dat zegt alles al.
Daarom zitten PVV en FdV qua zetels aan hun taks.
(PVV heeft ijnzijn eentje een keer op ca 40 zetels gezeten , nu delen ze dat) .
Want wie veel te verliezen heeft , denkt wel na voordat hij dat riskeert.
Wie niets te verliezen heeft omdat hij niks heeft en niks zal krijgen , kraait de revolutie .
Maar dat is zinloos in dit land.

4
173 Goodnews badnews

@169
Hieruit blijkt, dat u alleen maar op sensatie-verhalen afgaat die een normaal mens, nog niet eens interesseren omdat het kulverhalen zijn.
Varoufakis beschikt over zeker 10 keer méér economische en wetenschappelijke kennis en Europese belastingregels, dan bijvoorbeeld ene Dijsselbloem die niet verder is gekomen, dan zijn "agrarische" opleiding.
Blijkbaar weet u niet hoe het destijds ècht in Griekenland is gegaan, dat blijkt wel uit uw domme NoNews reacties, die nergens op slaan..

0
174 Dieke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Duidelijk toch. . . Dus jongens en meiden, ga nu een veilige, leuke plek zoeken waar je wel mag demonstreren. . . ...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Muziekdraadje

Royal Teens - Short Shortshttps://www.youtube.com/watch?v=MOfFB5QF4iQ...

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

maarten1234
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Ach dit gaat niet werken; in sommige culturen zit antisemitisme ingebakken ...

3 minuten geleden geplaatst door maarten1234

wildersfan
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@1 Ik vind het een rare snuiter. Hij moet maar eens belasting gaan betalen....

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Snorrie
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Kan natuurlijk ook zo zijn dat maar een gedeelte van de geproduceerde wapens functioneel zijn.Tenminste gezien op dat schroot wat ze nu gebrui...

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@1Nee, meer een ondernemer die zijn bedrijf niet als een filantropische of sociale instelling ziet.Een ondernemer die betaald voor het werk ...

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bob Sleebaan
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

@8 Met de exponentiële toestroom van asielzoekers gaat hier sowieso wel een keer de pleuris uitbreken. Dat kan iedereen op zijn vingers natelle...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@25 Ik draai en kronkel niet, dat ben je toch echt zelf.Iets met een klok en een klepel.Maar toch maar even een herhaling van je eigen w...

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Graaier1000
Muziekdraadje

The Nolans - I'm In the Mood for Dancinghttps://www.youtube.com/watch?v=XbAM2_6jKY0...

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

In dergelijke landen moet je niet openlijk partij kiezen als je leven je lief is. Dat kan een ieder weten. ...

20 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Manipuri Sex ComKim Kardashian AnalMassaging Breast VideosLapkjogoXnxx Hot BoobsRoberta GemmaBrittney Alger NudeHot Sexy PormXvideooSuperpornMen Showering NudeChennai Tamil SexTeen WhoreResgifs成人 文学Porno CuckoldShawn Night NudeTove Lo FlashingPron EbonyIndian Young XnxxMagdalene St. MichaelsTia Carrere NudeHindisexJuegos DepornoVideo Gay PornBur ChutSissyhyonoXhampsgterXxn MomKatherine Heigl NudeCatherine Bell NudaMzdani PornSkinny Gay PornReal Big TitsChinese Sex VediosSex Telugu Video ComBabestationDemi Diveena PornHeadscissor PovDesi CinemaEbony DicksuckingNude GuyFuta DomCuming Too MuchJessica Ranbit PornXxx Sex BpXxx DbVillage Outdoor XxxAporn VideoLong Tongue LesbiansFilmes Pornográficos ChinesesAlyx Star NudeXxxxxxxnHd Hot Blue FilmIr PornPorn Videos NetMgnfox92Older Couple PornBlakebloom OnlyfansScat PormBruzzerz PornSuperman Sex VideoXxx KitOld Indian Man SexXxxbbw VideosJapan Groped PornBlonde Stepsister PornGoogirlsFinde PornMegapersonals. EuMmf Porn BisexualRyan Raynolds NudeOk Xxx PhotoDesi Bhabhi Sex MovieSpeed Bump SexualBlack And White PornXxxgrilsFurry Yiff PornClassicporn FilmsNude Shower TeensBiggest Boobs CartoonFaith OrdwayIndian Hot Models NudeDoctor Who NudeMen Locker Room NudePornnutsCeleb Onlyfans NudesAnal CumfartingSexe Cam LiveVampire PornographyJapanese Old Man Sex MoviesBest Bangla ChotiHardcore Lesboan PornNaughty PornosDoctor Who PornCumming On His FaceJav FreeTick Tock XxxTürk..pornoXnxx RusiaPorn CompilMia Isabella PornMeso KyoushiXxx Video VillegeThe Fan VanJapa AnalChennai Gay SexNaked LesbianismInhumanity ComSalme Hayek NakedBreast RipperNangi Ladki Ki VideoThulsi PornSxs FilmeBritney Amber Helping Her Son Chronic Full Video DownloadOopscreampieErotic MasturbationVeporsBest Xxx OnlyfansKink.c OmVoyeur HiusJadynn-stonePorn Student And TeacherPakistani Hot XxxSex America SexDesi PirnTamil Sex Movie OpenBabilona Hot SceneKay Parker Porn StarFreepron LatinaHuge Tits LesbianMuvaphoenix PornIndian Dance Xxx成人 网LetsjkerGapagapIndian Vintage Porn VideosDog Fart NetworkHot Lesbian KissingX Video Big BossLatina TiktokXxx Vidio XnxxEmily ReneeMoviesubMariya XxxStrapless DildoVideo Bokep ViralChinesas Gostosas NuasUpskirts With PantiesMarathi Xxnx