door Havermout in Media  ·  28 Reacties

  • 2
  • 530x gelezen
Reageer met een Emoji
1
8

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

'Meh' het voortouw en aanhoudende 'correctie' dient vooral van iedereen te komen die een Mens als Mens beschouwd en onze GrondWet en dus Nederland een warm hart toedraagt. Art.1 is niet voor niet het eerste artikel in de set van afspraken die ons stukje aarde Nederland maakt...

3
1 mightimouse

Heb er zo zoetjes aan meer dan genoeg van: zeuren en zeiken dat men racistisch is tegenover negroiden. Je vraagt je af hoe dat komt. Waarom hebben vrijwel geen andere "rassen" daar last van.
Heb zelf de indruk dat veel van die negroide mensen last hebben van achtervolgingswanen. Helaas lijken ze daar in gesteund door een groep sympathisanten. I.p.v. bepaalde dingen te negeren, worden bepaalde dingen gezien als een aanval op hun integriteit. Tja, als je dat dan ook nog eens duidelijk laat merken en er maar genoeg anderen je dan ook zielig vinden, zou er sprake zijn van wat men omschrijft als racisme. De voorbeelden, zoals ze zich vaak in een voetbalstadion afspelen zijn daar een duidelijk voorbeeld van: het scanderen van bepaalde geluiden en het nadoen van bepaalde dieren bewegingen. Dan zit je je als nuchter mens toch af te vragen: Waarom hangen er bij b.v. de ingang van een safaripark of dierentuin geen waarschuwingsborden waarop te lezen valt dat de aanwezigheid van bepaalde dieren racistisch kan overkomen voor bepaalde groepen. Hetzelfde bij televisie uitzendingen waar dieren en/of voorwerpen in voorkomen waarvan sommigen schijnen te menen dat het racistische symbolen zijn.
Sorry mensen, wordt wakker en probeer liever de mensen die voorgenoemde zaken als racisme beschouwen uit te leggen dat het nu eenmaal zo is dat die geluiden, dieren, voorwerpen er zijn en dat je die moet accepteren zoals ze zijn zonder daar nare bijgedachten bij te creeren.

9
2 Tiidmasine

@2 . Je hebt gelijk hoor, onder het brengen van de hitlergroet tegen een donkere voetballer zeggen kanker zwarte kanker neger kanker katoen plukker is heel gewoon en totaal niet racistisch. Die jongen moet niet zo zeuren. Hoe kan je daar nou rare gedachten bij krijgen toch?

In Moskou een donkere speler uit het elftal want ze wilden daar geen donkere speler. De aanvoerder die er gewoon verteld geen zwarten in het nationaal elftal te willen. Is helemaal niet racistisch toch?

apengeluiden richting donkere spelers is echt zonder bijbedoelingen hoor. Gebeurd nooit richting blanke spelers maar dat is gewoon toeval.


Sjeesus man, geloof je je eigen bagger?

18
3 mo

Nederland is erg racistisch, aldus de beroemde zwarte Nederlander.

6
4 Klompenbrekertje

* Verwijderd door de redactie *

5 puddingbuks

@3 . Je hebt gelijk hoor, onder het brengen van de hitlergroet tegen een donkere voetballer zeggen kanker zwarte kanker neger kanker katoen plukker is heel gewoon en totaal niet racistisch. Die jongen moet niet zo zeuren. Hoe kan je daar nou rare gedachten bij krijgen toch?

Je hebt gelijk dat kon niet door de beugel, die lui moeten aangepakt worden.

Wat wou je nu met de rest van Nederland doen, nu we zo racistisch blijken te zijn??
Hoe kunnen we boete doen, moeten we alle gekwetsten betalen/ zo ja hoeveel??
Een knieval? massaal excuses?? Zeg het maar.
U eist wij leveren!

Mijn eerste zin was oprecht, de rest sarcasme misschien had je dat door.

6
6 Fleudemeu

@3
+++++++++++++++++++++++

6
7 ikzelf

@6 . Van mij moet je niets. Je zou je af kunnen vragen wat je er van jezelf mee moet...

16
8 mo

@2 "Dan zit je je als nuchter mens toch af te vragen: Waarom hangen er bij b.v. de ingang van een safaripark of dierentuin geen waarschuwingsborden waarop te lezen valt dat de aanwezigheid van bepaalde dieren racistisch kan overkomen voor bepaalde groepen. Hetzelfde bij televisie uitzendingen waar dieren en/of voorwerpen in voorkomen waarvan sommigen schijnen te menen dat het racistische symbolen zijn."

En dit is dan wat je je serieus afvraagt als "nuchter mens" ? question .. Ok...

1
9 foshizzle

@8 Nou helemaal niets, want ik voel mij nergens schuldig aan.
Maar daar weet jij vast wel iets op, om dat schuldgevoel aan te praten/af te dwingen.
Het werkt alleen niet meer!

5
10 Fleudemeu

Wat een gedoe ... dus Rutte moet even met z'n vingertje komen zwaaien en dan is het blijkbaar goed.... proest

4
11 Lias

@2 Jij hebt nooit geschiedenis gehad op school? Vergeten wat het Joodse volk heeft moeten doorstaan tijdens de holocaust?

6
12 Jopie Osdorp

@11 Nee Rutte moet een wetje maken, waarin de beroeps gekwetsten naar behoefte zaken kunnen verbieden.
Wat dat zal worden is niet zo moeilijk, geen Sinterklaas meer Geen Kerst Pasen en weet ik wat niet meer.
Herdenking alleen nog voor de gekwetsten.
De rest moet natuurlijk grootsere opgezet worden/ kwaku kwaku /Suikerfeest etc etc

5
13 Fleudemeu

Kan iemand de link naar de hitlergroet geven of is dit dezelfde framing over de "hitlergroet" van de menigte in schevening die op de foto ging met zwarte piet.?
Want in de media heb ik er niets over gehoord of gelezen.

4
14 Lias

@14 Stukje van een artikel uit de Volkskrant :
" Op beelden is te zien hoe een supporter een beweging maakt die als de Hitlergroet kan worden opgevat. Deze 21-jarige supporter ontkent dit volgens FC Den Bosch met klem. ‘En net als de politie denken wij ook dat het niet om een Hitlergroet gaat."

Bron https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/oud-directeur-fc-den-bosch-het-is-heel-pretentieus-om-te-zeggen-dat-je-als-club-greep-hebt-op-al-je-supporters~b96b7959/

2
15 foshizzle

@13
Yep, helaas lijken we die richting op te gaan...

5
16 Lias

@12 Mag ik er even op attenderen dat in mijn betoog alleen wordt geschreven over dierengeluiden en bewegingen. Hitlergroet en kanker....... doe je tegen niemand; of diegene nou geel, bruin, wit of wat voor kleurtje heeft. (tenzij je misschien neo nazi bent) Dat soort dingen verafschuw ik. Echter wat ik OOK verafschuw is de complete zieligheidsindustrie voor negroiden welke zich beledigd schijnen te voelen vanwege door mij genoemde zaken.

5
17 Tiidmasine

@15
Thanks...
Precies....... dacht ik al. Er wordt dus weer eens lekker mee geframed hier.... triest!!!

Zoals deze 'hitlergroet"
https://pbs.twimg.com/media/EIxA3BcWoAAEzwo.jpg

5
18 Lias

@1 Dus degenen die Nederland geen warm hart toedragen
overtreden de wet ..art 1 ?

1
19 Bollieboos

https://www.denederlandsegrondwet.nl/id/via0icz1krrf/artikel_1_gelijke_behandeling_en

Op basis waarvan dacht je dat die voetbal supporters anders vervolgd werden... er is in Nederland geen beledigingsverbod, maar wel dit artikel.

0
20 mightimouse

@17 "Heb er zo zoetjes aan meer dan genoeg van: zeuren en zeiken dat men racistisch is tegenover negroiden. Je vraagt je af hoe dat komt. Waarom hebben vrijwel geen andere "rassen" daar last van.
Heb zelf de indruk dat veel van die negroide mensen last hebben van achtervolgingswanen."

Op bovenstaande woorden reageerde ik. Nergens staat dat het over dierengeluiden of bewegingen gaat.

En als ik de geluiden hier op Nieuwskoerier moet geloven zijn er OOK heel veel blanken die beweren racistisch bejegend te worden. De nieuwe zieligheidsindustrie voor blanken zeg maar.

2
21 Jopie Osdorp

Dan moet Jandino A zijn verdiende geld en zijn huis acuut inleveren
want geld verdienen met behulp van racisten kan toch niet Jandinoooooooooooo

3
22 Bollieboos

Hij klinkt als dat irritante jongetje dat wil dat de meester hem helpt. Racisme is blijkbaar hip en levert een podium op voor aandachtsgeile egotrippers.

2
23 de gezonde roker

@22 Notabene iemand die zijn gezicht wit schildert en zich verkleed als vrouw, hoe gekwetst moeten witte vrouwen zich voelen?

6
24 Fleudemeu

Wat was het een goed idee om zwarte piet aan te pakken. Nu is het bijna oorlog. Bedankt domme zwarte gediscrimineerde mensen.

3
25 ontken

vergat iets;
'gediscrimineerde'

3
26 ontken

Laten we wel zijn, de manier waarop Jandino het onderwerp bespreekt heb ik geen problemen mee. Dat is op een normale manier en er worden zaken aangehaald die ook te walgelijk voor woorden zijn. De termen die bij de voetbalwedstrijd werden gebruikt, zijn niet van deze tijd. Er worden echter wel heel veel termen gebruikt die niet kunnen, maar daar hebben we het niet helaas over.

@3 : Kappen met het framen van die hitlergroet. Als je dat er in ziet heb je echt een tunnelvisie omdat je het wilt zien. Denk er is over na wat een dergelijke aantijging met iemand kan doen.

Wat nu.nl betreft, onder aan het bericht komt een filmpje langs met een stemmingsmakende titel waar de honden geen brood van lusten. "Zwarte pieten zwaaien uitdagend naar KOZP-demonstranten". Wat zie je in het filmpje? Vrolijke zwarte pieten die rustig zwaaien en agressief ogende en schreeuwende KOZP-demonstranten. Iets gaat er dan blijkbaar mis als je het dan andersom brengt. Of zie ik dit verkeerd?

1
27 Gezond boerenverstand

Dat doen ze allang, wat zeurt hij nou. "Voorkeursbeleid" en "quota" bij woningtoewijzing zijn anti-blank racisme.

1
28 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@3 Helaas. . . VOL En wat mijn buurtjes aangaat, zij zijn het inmiddels ook aardig zat aan het worden. Zij begrijpen heel goed dat het o...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@1 Jij hebt toch ook zulke fijne buurtjes? Geen plek bij jou in de buurt voor deze mensen?...

5 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

Het zijn blijkbaar niet de snuggersten die dit beleid doorvoeren. . . ....

6 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Oeps112
Hugo de Jonge's zoveelste zeperd Economen ontmaskeren woonministers wanbeleid

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/hugo-de-jonges-zoveelste-zeperd-economen-ontmaskeren-woonministers-wanbeleid...

7 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Magister Nivardus
Mysterie eindelijk opgelost: op deze plek hingen uit Afrika vertrokken mensen 20.000 jaar rond voor ze verder gingen

@23 . De tekst verdween ? Heel herkenbaar . Er staat ons nog wel het een en ander te wachten aan openbaringen. Zeker nu we met de eiwit-analyse...

8 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

Weetal
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Weten we nu wat wehebben binnengehaald?...

10 minuten geleden geplaatst door Weetal

baba jaga
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Meer maar aan langs een windturbiene op de noordzee....

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Oeps112
GeenStijl: "Nieuw" beeld daders seksuele uitbuiting: '90 procent heeft migratieachtergrond'

Bizar! 90 procent van seksuele uitbuiters heeft een migratieachtergrond: "Zullen geen Zweden en Canadezen zijn!"https://www.dagelijksestanda...

13 minuten geleden geplaatst door Oeps112

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Leg maar bij v.d. Burg voor de deur. . . ...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ongelovenloos
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Zo gaat dat .Als het andersom was geweest dan werden er nog net geen kamer vragen gesteld, en sprak iedereen weer over racisme en extreemrecht...

15 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Chanel Preston HotHot Brother Sister PornSolo Indian SexBest Deepthroat EverGangbangsisterBuceterioLesbians On RedtubeSquirt MenKortney Kane Hd10 Inch PenisMasage Japanese PornWorld's Biggest TitBlowjobs CumsJenna SatevaCecerosee NudeAfventure Time PornNangi Nangi ChutThick Mexican MilfAoc Deepfake PornKaitlin WitcherBunny Colby AgeNaked CrossfitSteve Holmes PornstarXxxxx XvideoHotwifeheidincWhatsapp Video Call PornFlashing Boobs For MoneyMatuer Porn VideosExbii TamilZigohubXnxxsex StoryYoung Chubby PornFemale MarsturbationWomen With Big Naked BoobsBts SexSensual Video MassageVideos Porn NegrosDirty Snaps RedditSex Video Indian NewXxx VidelAmerican_cakePlay Indian PornSexy Xxx GifIndian Web Series Hot MovieDesi Girl SquirtTit Sucking VideosXxxsimulator.comMature GangbandTanoo XxxXuxkold PornNextdoorstudioRubymayXx Com HdPenies RingMypornsnap FunRed Head HentaiFuta Hentai PornNepali Sex XxxTop Desi Porn SitesHanime.ybBunnyjanjanProject X Love PotionAlycia Debnam-carey NudePureruby87 TitsHello Aunty Sex VideoOld Man JavHentais VerTikpornoMadelyn Cline NakedHayley Atwell NudeKorean Hot KissPussycreampiesShaiden RouguKajal Agarwal Fucking VideosScissoring XxxNaked Dance PornHidden Cam PeeBig Cock CumTeen EscortXhampesterRough Amateur PornGay Porn PicNoodlenagazineP0rn SexKitty CashewKerala Sex Video TamilGay Porn SketchysexBondage SexualPornos ComicsVideos De Sexo Amador GratisNaked AvatarsAshlil MoviePorn Star SisterEskimotubeDaughter AnalMost PopularpornstarsLizz TaylerHardcore Missionary PornTelugu Actors Sex Videos ComPorno VixenBuceteiriAnimated Sexy PornVirgin SexxxApetube.fomXnxx Big CookSri Lanka Sex ComKhalifa Xxx VideosCei PornKnockout Pussy Luna StarJapanish Porn MoviesFree Interratial PornContos ExóticosCreampie EatinfHuma Qureshi XxxPorn Video Esperanza GomezAhkeemaPorn720Innie PussySexi ViedeoAmanda Cerny Playboy NudesWives SwallowVidéos Pornos FrancaisParis EscortePuffy Nipples XxxTonights Girlfriend Full VideoLeague Of Legenda PornV.i.p PornMilf That SwallowsAirtel ChudachudiPorn GirlAmateur At Glory HoleLiterotica.fomSocial Forum Girls4k Hd Sex VideosDani Daniels MissionaryFlirtbackPaginas Para Ver PornografiasSunneleone PornCarmilla BingPain Full Sex VideoShyla JenningaAndhra Sex Video ComLove Couple Sex VideoTelugu Sex Videos Village GirlsWwe Hot FightFamilystrokes PornNaked Female CelebsGrandson Grandma PornPochontas JonesBlackbigclit