door vandaagffniet in Binnenland  ·  50 Reacties

  • 3
  • 500x gelezen
Reageer met een Emoji
14
3
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Strafpleiter

Als er een blanke piet komt ga ik ook klagen. Wat denk je wel, een blanke knecht?

2
2 vandaagffniet

Klinkt als een trol actie ..

1
3 Schildpad

Als dat zo is, moeten er ook net zoveel meldpunten komen voor anti-blanke discriminatie, die net zo partijdig zijn en berichten. Termen als "witte" en "kaaskop" en meer van dat fraais vliegen je hier om de oren.

1
4 Wendel

Blanke mensen kunnen/mogen niet klagen over racisme, dat is jaren geleden al onderdrukt. Allen de ' zieligen'kunnen/mogen klagen en doen dat al als je ze , in hun ogen, verkeerd aankijkt. Het woord racisme is genivelleerd tot onder nul.

1
5 gaulette

En al die meldingen komen van.......... worden ook op o.a. Facebook rondgestuurd door........

die door Amsterdam gesubsidieerde club ........ KOZP

Let op
Staat in kleine letters rechtsonder !!!!

1
6 Zie Hier

@3 @4 Nee opgezet door KOZP!!

1
7 Zie Hier

@6 Natuurlijk, hoe meer problemen met Zwarte Piet, hoe sterker KOZP voor de dag komt.

1
8 Cody

@8 Je bedoeld natuurlijk dommer!

1
9 Zie Hier

@9 De linkse media neemt het maar wat graag over.

2
10 Cody

Komt allemaal door dat tuig van KOZP.
Ze lokken het gewoon uit.
En ze liegen de hele boel aan elkaar.
Ondat ze maar zwarte piet in zwart dag licht zetten
Laat die Jerry oplazeren naar Ghana.
Door hem is alle ellende begonnen.
Is niets racisties aan zwarte piet.

3
11 annie

Discriminatie betekent onderscheid maken. Dus dat doe je al bij thuisblijven of op reis gaan.

0
12 Ogod

De politiek van Brussel die, voorbij de politieke economische problemen, vooral bezig is met alle nationale en autochtone bevolkingsgroepen geleidelijk aan te vervangen door moslims en Noord-Afrikanen, is zelf dus al decennia lang bezig met 'racisme' in de vorm van massamigratie, omvolking en kapotbezuinigen van de autochtone burgers terwijl de banken niet weten waar ze met de overtollige biljoenen naartoe moeten......ondanks het voortdurende 'geldgebrek' niet naar de essentiële sectoren van de maatschappij....!

1
13 CoolMemories

Zou wel wat voorbeelden van die meldingen willen lezen.. Worden negers sinds zaterdag uitgescholden voor zwarte piet, of iets anders ? :-/ weet niet echt wat ik mij hier bij voor moet stellen. :-/

0
14 foshizzle

@12 "...Discriminatie betekent onderscheid maken. Dus dat doe je al bij thuisblijven of op reis gaan...."

Precies! Of door een aanstelling na sollicitatie of een huwelijk; daarmee sluit je alle andere mogelijke kandidaten uit.
Feitelijk werkt de taal ook op basis van discriminatie wanneer de betekenaren (signifianten) alle andere betekenissen (signifiées) uitsluiten. De betekenaar 'stoel' sluit alle betekenissen zoals tafel, huis, boot, rivier, wolk enz. enz. uit....

2
15 CoolMemories

@15 Zo is dat.

2
16 Ogod

@11 Quinsy Gario is begonnen en heeft de rest van de extremisten aangestoken.

1
17 vandaagffniet

Ik vind het erg moeilijk te geloven in een land als Nederland. Dat er plotseling veel meer gediscrimineerd zou worden.

Met de wettelijke kaders die we hier hebben om echte discriminatie tegen te gaan, ben ik niet geneigd te accepteren dat het hier werkelijk discriminatie betreft.

0
18 progressiefliberaal

Logisch , met die onzin van Kozp gaan de mensen met bijvoorbeeld een laag iq of onder de invloed van propaganda en denken dan dat kozp praat voor de gehele buitenlandse bevolking .
Die begrijpen niet dat het 1 clubje ophitsers zijn en worden dan kwaad op de verkeerden , die er niks mee te maken hebben en het zelfs ook zelf verafschuwen wat kozp hun flikt.
Triest dat op deze manier in feite racisme word gekweekt onder valse voorwendselen onder de beperkte mens die daar door onschuldigen anderen gaat lastig vallen.

Het is toch logisch of niet ? Niet iedereen kan het even goed begrijpen allemaal , Propaganda is een sterk middel als iemand denkt dat dat de waarheid is , als je het ze verteld worden ze zelfs aggresief en kwaad .

1
19 techcenter

** gebruiker verwijderd **

@18 Er wordt misschien niet meer gediscrimineerd maar wel meer gemeld. Er is natuurlijk op het moment wel iets aan de hand (Pauw staat aan, gaat over racisme). Misschien zijn mensen het beu en gaan ze het nu alsnog melden.

20 verwijderd23941

@19
Aanvulling er schiet me iets te binnen .

Die Rutte laatst met zn antidiscriminatie wetten , dat we niet moeten verwachten dat het kabinet daar alleen voor kan zorgen ,
nee , ook de bevolking moet daar zelf aan mee werken .
Dat ben ik volkomen met hem eens , maar zou het dan ook niet eens tijd worden om die betaalde actiegroepen en de mediapropaganda die ze er een handje bij helpt , op te heffen zodat wij als bevolking daadwerkelijk met elkaar in harmonie kunnen komen om racisme te kunnen bestrijden ?

Op dit moment word die oplossing ons ontnomen door het heers en verdeel van groepen als pegia en kozp en nog meer verdelers.

1
21 techcenter

Ik ga me ook aanmelden omdat ik gediscrimineerd word door de leden van K.O.Z.P ,,,,omdat ik blank ben en van Zwarte Piet houdt.

2
22 lizzy

@20 ,

Diezelfde wettelijke kaders maken ook dat mensen die werkelijk gediscrimineerd worden, goed beschermd worden.

Dus er is geen reden om normaal gesproken geen discriminatie te melden. Derhalve lijkt het mij stug dat er nu ineens meer gemeld zou worden.

0
23 progressiefliberaal

* Verwijderd door de redactie *

24 puddingbuks

* Verwijderd door de redactie *

25 grv

** gebruiker verwijderd **

Dat gaat nog veel erger worden en gaat ook door als Sinterklaas al lang en breed is vertrokken. De Zwarte Piet haters hebben zelf een oorlog ontketend en weten niet meer hoe ze hier mee om moeten gaan. Zij zoeken hopeloos steun bij de linkse media. Dankzij internet worden de leugens van de linkse media heel snel ontkracht.

26 verwijderd5929219

@19 Triest dat op deze manier in feite racisme word gekweekt onder valse voorwendselen onder de beperkte mens die daar door onschuldigen anderen gaat lastig vallen.

Daar waren ze dus bij Pauw vanavond ook weer flink mee bezig!
Het hele Zwarte Piet is het probleem werd daar weer uitgekauwd, dat de partijen met elkaar moeten praten en er uitkomen.
Niet om naar elkaar toe te komen,en het probleem van 2 kanten belichten...neeee.
Maar om duidelijk te maken hoe racistisch Nederland wel niet is, en hoeveel pijn we hiermee veroorzaken. Dus doen ze een beroep op de politiek om bij wet de zaken te verbieden die hun kwetsen een stelling te nemen(in hun voordeel natuurlijk), de mogelijkheden zijn hiermee dus eindeloos.
Er is totaal geen zelfreflectie, geen woord over wat aan het eisenpakket van de beroepsgekwetsten veel en veel te ver gaat. Allemaal ja knikkers.
Dus inleveren inleveren inleveren.

5
27 Fleudemeu

Het lijken inmiddels wel muzels. Zielig doen en klagen en massaaamdacht voor hun zielig gedoe in de media. Over racisme en discrimnatie tegen polen, russen en andere voormalige oostbloklanders zwijgt de media in alle talen. Over discriminatie gesproken.

2
28 PFL

@24 Ja, allemaal zielige negers bij pauw.

Viel het jou ook zo op question

6
29 Fleudemeu

Wat een zielige pieten bij dat vragenuurtje
Klaver/Asscher/Marijnissen en die monotone muts van de PvdD
wilden er een slaatje uitslaan en begonnen over z p
Die Klaver en Asscher zijn de grootste galbakken van Den Haag.

4
30 Bollieboos

* Verwijderd door de redactie *

31 RubberDuck

@27
Het is niet meer dan een ziek toneelspel , dat zullen meer mensen gaan realiseren in deze tijden. Het word allemaal te opzichtig wanneer de media hun eigen glazen in gooit.

4
32 techcenter

De huidjes worden steeds dunner en het is een beetje mode aan het worden. Virtue signalling en micro agression.

3
33 de gezonde roker

@32 Geen enkel tegengeluid ...niemand die een woord zei over de andere kant van de zaak, wat blank was allemaal het boetekleed aan en treurig ja knikken.
Misselijkmakend.

5
34 Fleudemeu

The World Is Suffering From Mass Hypnosis and minds control – George Carlin & David Icke

4
35 techcenter

* Verwijderd door de redactie *

36 puddingbuks

@36 Ik ben er bij weggelopen.

Ik ook.

Ik had af en toe nog wel het idee dat Jandino het aan wou kaarten, maar het niet aandurfde en zijn woorden inslikte.
Die muts van de PVDA kwam ook behoorlijk dominant over.
Ja het was een overduidelijk toneelstukje, BAH

5
37 Fleudemeu

@33 ,

Precies! Gebrek aan eelt op de ziel, aan alle kanten gepamperd grootgebracht. Daarbij lering getrokken uit wat minderheden EISEN, en vreemd genoeg ook nog krijgen. Al die politieke correctheid moet maar eens afgelopen zijn. Alle KOZP-ers een baan aanbieden met minimaal 3 overuren per dag. Als ze die weigeren, uitkering stopzetten. Als ze dan nog kunsten hebben, denaturaliseren en terug naar land van herkomst. Heb er onderhand de neus van vol. Sinds kort woont er ook zo'n sneuneus bij ons in de buurt. Die heeft met zijn zielig gedoe binnen twee maand de hele buurt tegen zich in het harnas gejaagd...

1
38 uahoera

@36 Racisme heeft geen andere kant van het verhaal. Het is wat het is.

4
39 Violier

@29 Je bevestigt je racisme.

4
40 Violier

@39 ,

Misschien, maar wel aangewakkerd door degene het ondervindt. Toen ik naar Nederland kwam moest men eerst ook niets van mij weten. Ik leerde gelukkig vrij snel Nederlands en hoewel ik mij soms verwonderde over NL gebruiken en gewoonten heb ik mij daarin lekker mee laten nemen en geleerd ervan te genieten. Maar als je overal tegenaan schopt en alles om je heen maar verderfelijk vindt moet je niet raar staan te kijken dat mensen je niet accepteren...

2
41 uahoera

* Verwijderd door de redactie *

42 puddingbuks

@40 Tuurlijk... niet mijn woorden.
Ik gebruik nooit neger, maar mij is wel steeds gezegd dat het een normaal woord en geen scheldwoord is?
Maar verder viel het zo ontzettend op!!!! zag jij het ook?

4
43 Fleudemeu

@42 De andere kant van het verhaal is: maar ja die Joden deugden ook niet?

Racisme is racisme.

2
44 Violier

* Verwijderd door de redactie *

45 puddingbuks

* Verwijderd door de redactie *

46 puddingbuks

* Verwijderd door de redactie *

47 Rooie Roggers

@46 Niks mis met dat woord.

Nee weet ik, is weer om te framen, zei ik ook dat het geen verkeerd woord is.
Ligt gewoon bij mij, ik vind het geen fijn woord dus gebruik ik het niet.

Maar je hoeft maar verkeerd te kijken en je wordt uitgemaakt voor racist, en dan snappen ze nog niet waarom het als een boemerang terugkomt??

4
48 Fleudemeu

@39 dat een gast uit ghana (nota bene een veilig land) met een dubbel paspoort in Nederland Kamerlid kan worden is hey besye bewijs datze helrmaal niet wordt gediscrimineerd of racistisch wordt behandeld. Gewoonzielig doen voor de bühne, meer is het niet

0
49 PFL

Ik eis dat volgen jaar Sinterklaas op een zwart paard rijdt en dat niet americo heet maar gewoon Piet.
Dat witte paard is gewoon discriminatie naar de gekleurde medemens.

0
50 Keesklets

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

2 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

2 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@60 Narcisten dus. Zou best kunnen....

3 uur geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Volgens mij zijn woke/deugmensen alleen begaan met het lot van zichzelf, en willen ze continu de aandacht op zichzelf richten en daarmee de aand...

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Muziekdraadje

Tommy Boyd & Boyce Hart - I Wonder What She's Doing Tonighthttps://youtu.be/lFT0Xd_Eec0?si=bEqwfiBd21NLgE56...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
'Rutte wil wil deel soevereiniteit opgeven voor EU-kapitaalmarkt'

Wat ook goed zou zijn is dat Rutte een toontje lager gaat zingen. Hij is alweer bijna een jaar over zijn graf heen aan het regeren. De laatste v...

3 uur geleden geplaatst door Graaier1000

DikkeTor
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@51 Het woord Woke komt van Sylvana XD https://www.youtube.com/watch?v=m2zZMg7SNWA&pp=ygUTd29rZSBkZWJhdGUgU3lsdmFuYQ%3D%3D...

3 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Mom Sexs JapanBest Hispanic PornstarsEva Green NudoRodney St. CloudSexy Video WatchXvideobangladeshAsian Camel ToeSherri Gulley NudeDoctor Sex DownloadHentait GratuitEbony PornographiqueH Q P O R N ECelebrity Blow JobsMikayla NudeLesbean Massage PornSexy Women PornosPornos OrgiaAlia Bhatt Hot XxxBlacked And AsianKatt Leya PornNath ChanapaNehal Vadoliya BoobsSexy Girls In ShortsDesi Sex Video Hd ComPussey LickerPenis Sleeve PornMalayalam Sex Videos OnlyHusband Wife First Night Sex VideoHard Kiss SexBig Black Booty DoggystyleLive JazmineSpreadpussy PicsStefanykylerMisty Cosplay PornPornhub.coom/gayDesi Punjabi Sex ComTaking Off The BikiniDelhi Girl PornLesbian Threesome VideosPorn Lesbians SquirtSexy Video TvExcogi KaceyMom Gives A Hand JobLaney GrayKajal Agarwal Xxx ComIndian Friend SexLayla Jenner PovPorn En VivoJav Glory HoleAbbylynxJenna Fischer NudwDisha Patani XxxxTamana SexyXvideo MalayDecensored JavPorn Sites Of IndiaHavingsex VideosPriya GamreGonzo PornnKarina Kapur XxxPregnant Doctor SexKoreanlesbian PornThai Girlfriend PornFingering GiViolated Heroine WikiListcrawlers DallasFrançais PornoBigpenisesSky Bri GifIndian Girl HandjobBrazzers GrandmaHomegrownvideo ComFree 4k VrpornFortnite Porn TwitterHandjob VideAdele SexyPorn HubxxxCunnilungusBest Indian SexsPariq PornForced Sex Videos ComMika Mae LeaksSites XAdult Work . ComMom HentaiTs Karabella'sBathroom Hot VideoAlexandra SexJynx Maze Sex3gp King JapanFreesexcamNude Teenage LesbianMr Deep.fakeBrazzers FredSloppysecondsBahu XxxKelly Divine Double PenetrationIndian Hot XxHard Sex VVxxx PornLena Paul Full VideoNhlp CentralLesbians With Tattoos PornXhamstyerrIndian Guy SexBest Teen PornDesi52.xomGiven HeadLsla Fisher NudeTara Babcock OnlyfansKatee Sackhoff TitsIndian Porn LoversUsa Sex MoviePornobisexualFucking My Friends WifePorn LegendaDiaper Gal PornViva VanessaTwitter.nudeMary Mouser NakedYourichi PornPorn Vidios TeensScarlett Johansson Nude ScenesCarolina Ramirez PornIndian Xxx Video HdJapanese Cheating Wife Porn VideosX Videos Father In LawSunny Leone Three SomeGranny MasturbatedGranny Creampies PornJazlyn Ray BlackedVungtromFuck GamesVideos Pornos PutalocuraMaryjanr AurynBig Tit PornostarsCreampie VudeosConcert BlowjobsJasmineskiiTo XxxSex Kerala SexBashful Bbw Ghetto GaggersStep Mo PornStreet Fight Nude ModFxpornhdمنتدیات سکسSexos XxRudsian PornHitozuma Mitsu To NikuLisa Deleuw