Groene heilstaat dreigt te worden opgelegd (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Overig  ·  39 Reacties

  • 19
  • 869x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
2
14

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zogenaamd groen, er worden heel veel bomen gekapt.
Biomassa centrale's zijn ook niet goed voor het milieu.

1
1 Aragon

Agenda 21

2
2 DONKEY R

Groene heilstaat qua kosten voor de burger ja. Effectief helemaal niet zo groen en vooral commercieel lucratief voor een aantal bedrijven. Er wordt weer eens een crisis geschapen waarbij wordt ingespeeld op emotie en verantwoordelijkheidsgevoel, en we moeten vooral betalen. Na de Noord-Zuid geldstroom in de EU, en de pensioenroof, worden we met de zoveelste leugen leeggezogen.

1
3 Akiron

Welke politieke partij vanuit welk argument wat roept zal me een worst wezen maar dat idiote gewauwel dat Nederland te "groen" is of dat alles moet wijken voor groen is werkelijk waar te dom voor woorden

De afgelopen decennia is de natuur in ons land compleet gesloopt en op zowat alle dossiers wordt er consequent gekozen voor asfalt, huizen, bedrijven en vliegverkeer boven natuur of milieu.

Decennia lang de boel slopen en op een blinde trein de economische heilstaat uit de grond stampen...dat is er gebeurd!

De koek is op, niet janken....verreweg het grootste gedeelte van de bevolking heeft het net als politici niet willen weten want economische groei uber alles.

Wat mij betreft gaan de maatregelen nog niet ver genoeg; bevolkingsdichtheid terugdringen, minder bedrijven en herstel van natuurgebieden....dan praten we weer verder.

5
4 MarkUg

Als je je pensioentje hebt, snel wegwezen uit dit land, indien je een eigen woning hebt, ook verhuren.

5
5 Positivo

Nederland is domweg zwaar overbevolkt.... Alles wat ze in den Haag verzinnen en bekokstoven heeft totaal geen zin, zolang ze niks ondernemen tegen de enorme bevolkingsaanwas.
Maar welke politicus heeft de ballen om de echte problematiek aan te pakken?

4
6 LoydMorris

"het grootste sociale experiment"

Dat is volgens van 1.600 naar meer dan 1 miljoen Hagarenen in relatief korte tijd in NL.

6
7 no mail today

Eerst die "linkse kliek" maar eens aan het betalen zetten. Bij hogere inkomsten percentiel meer bijdragen aan groen. Niet alleen iets roepen en een ander ervoor op laten draaien, maar eerst het goede voorbeeld geven, gestudeerden...

5
8 uahoera

Goed artikel.

1
9 Benzardi

@9 ,

Betalen, dus waarom plaatsen op NK. Gaat zich niemand op abonneren die geen Abo heeft...

5
10 uahoera

De elite heeft geen politiek weerstand en kunnen van alles via de wet doordrukken. Er lijft niet veel over voor de bevolking dan het mes op de keel zetten van politici. De media doet zijn best om de bevolking dom te houden en probeert elke weerstand af te schilderen als extreem rechts. Er komt echter steeds meer naar boven, maar men blijft doorgaan met het doordrukken van de propaganda en de afbraak van de identiteit van de West-Europese landen.
Dit gaat hartstikke fout ...

3
11 sparta

@4 en om de gestelde klimaateisen te behalen gaan we juist meer bomen kappen en verbranden in onze energiecentrales ipv gas omdat dit op papier C02 neutraal is. Dat klopt dan toch niet?

2
12 Snuggles

Ik zal me met hand en tand verzetten tegen de groene maffia. Ik ben in de gelukkige omstandigheden dat ik het totaal vernaggeld Nederland niet meer hoef mee te maken, ik maak me erge zorgen over mijn kleindochters die misschien wel over 15 jaar met een vuilniszak om hun lijven moeten rondlopen.

3
13 gaulette

Incognito Google, dan kun je het (meestal) wel lezen.

1
14 Snuggles

@12 Nee, voor geen meter.
Ze weten zich geen raad die visieloze nono's.
De afgelopen jaren hebben alleen radicale economisten ons land bestuurd en gegijzeld, die hebben maar één dansje; groei, groei, groei en dan komt het wel goed.....niet dus.

Ze zullen ons gaan bestoken met doemscenario's over economische teloorgang, paniekverhalen en uiteindelijk toch weer proberen iets af te knabbelen van onze schaarse natuur...ze kunnen niets anders...het is tijd voor wat anders en veel keus hebben we niet want het hele haagse zooitje zingt inmiddels hetzelfde liedje.....

Rechts wil stiekum toch doorgaan met de natuursloop of lult inmiddels uit de nek zoals Baudet en Rutte en links wil doen voorkomen dat ze idealistisch zijn maar drukken er een zoveelste verdienmodel doorheen.

het hele zwikkie moet weg....

1
15 MarkUg

zit ik net een youtube te kijken komt er eerst een commercial van 'shell'' ,genaamd 'the great travel hack' ,over hoe je minder co2 uit je knar laat komen.

'shell' ,en weet u waarom?,omdat u hebt laten zien makkelijk in uw bips te kunnen worden geboemsd.

1
16 billib

@2
dat is nu agenda 2030

3
17 120db

* Verwijderd door de redactie *

18 Yisrael 2.0

* Verwijderd door de redactie *

19 Strafpleiter

zeg ik al 20jaar.
het gaat om uw belastinggeld en bijkomende kosten.
Het is een verdienmodel.
Ze zijn al zo gek dat er 1500 bomen omgaan voor 5 windmolens.
lekker duurzaam

1
20 Jongens van de Witt

Nederland is een van de dichtstbevolkte landen ter wereld. DAT is het grote probleem.

0
21 Ghurka

@2 , @17 , Planned Opolis;


The coming slave society portrayed as a good thing using a woman to sell the long term plan as they know if they get the women they have the kids. Use the women to control the men and have this new utopia controlled by a few to benefit the few at the expense of the rest. This is all part of the globalists plan using environmentalists who are using fake data to con us.

1
22 caso

Het grote probleem is dat de politiek bepaalde zaken niet simpel uit kan leggen. Hoe kan het dat de immigratie door gaat als de druk op het milieu al zo hoog is? Hoe kan het dat "groene" maatregelen worden doorgedrukt terwijl gebleken is dat deze niet groen zijn? Sterker nog, ze zijn vervuilend. Hoe kan het dat de elektrische auto al 10 jaar als groen verkocht is terwijl deze misschien nu pas een omslagpunt bereikt. Het eerlijke verhaal wordt niet meer verteld lijkt het wel.

En als je het niet simpel meer uit kunt leggen, dan betekent het vaak dat er een andere agenda achter zit of dat je bedonderd wordt.

Daarnaast als je een paar punten onder elkaar zet, dan besef je dat er een transitie gaande is:
1) Zogenaamde strijd tegen fake news maar dit is enkel gericht tegen de nieuwssites die toevallig tegen de regeringsplannen zijn.
2) Het afschaffen van het referendum
3) De klimaatcrisis die er opeens is. Niet langzaam beginnen met bepaalde plannen en het uitleggen wat er aan de hand is. Nee, het is CRISIS!!!!
4) Het verscherpen van de regels die nog veel strikter zijn dan de rest van Europa (god mag weten waarom dit zo wordt gedaan).
5) Het doorvoeren van de handhaving op deze verscherpte regels in 1 keer en dan pas na gaan denken wat de gevolgen zijn.

Als een bedrijf zo gerund zou worden, dan was het al lang failliet geweest en waren alle werknemers weggelopen.

2
23 Gezond boerenverstand
24 Nerva

Als aanstellen een vak was, had de Telegraaf daar een 11 voor

9
25 krek

* Verwijderd door de redactie *

26 Sydney

* Verwijderd door de redactie *

27 Sydney

Ik had het niet beter kunnen zeggen.

0
28 Ogod

Nederland heeft de minste natuur van Europa en op Ijsland na het minste bos van Europa.

1
29 broodjepoep

De biodiversiteit is in Nederland nog maar 15% sinds 1900. in Europa is dat 50% en in de wereld 70%.

1
30 broodjepoep

In de afgelopen 27 jaar zijn tweederde van alle insecten verdwenen in Nederland.

1
31 broodjepoep

Nederland ontbost met 0,36% per jaar. Het amazonewoud ontbost met 0,24% per jaar.

1
32 broodjepoep

....groen heilstaat.. wie maak je dat wijs...

0
33 broodjepoep
34 Tjeesus...,

@10
Zie @14 , dan kan je het gewoon lezen.

0
35 Benzardi

** gebruiker verwijderd **

De Sovjet Unie , de DDR en nog diverse "heilstaten" die de waarheid in pacht hebben gehad zijn allemaal economisch naar de haaien gegaan , Nederland zal het zelfde lot ondergaan als hier ook een totalitair linx regime met alleen maar beleidsmatige klimaat politici het voor het zeggen krijgen.
Laten we met veel verstandige Nederlanders er voor gaan zorgen dat het niet zover komt en stem ze weg op de daarvoor bedoelde dagen , laten we ervoor zorgend dat Nederland een mooi economisch welvarend land blijft ipv terug geworpen te worden door een paar linxe elitaire idioten die geen idee hebben van hoe een land bestuurd moet worden .

36 verwijderd682241

@1 "...Zogenaamd groen, er worden heel veel bomen gekapt...."

Het betreft dan ook geen reële zorg om de natuur, het groen of de burgers maar om betekenis te produceren en de massa's in de ban van overkoepelende dogma's en doctrines te houden....de truc van iedere kerk of sekte, zowel de christelijke kerk als de seculiere Linkse Kerk.....met Jette en Jesse als de blijde boodschappers, de messiassen......

0
37 CoolMemories

@36 "...diverse "heilstaten" die de waarheid in pacht hebben gehad zijn allemaal economisch naar de haaien gegaan..."

Klopt niet helemaal: ook de communistische landen zetten in op industrialisering, techniek, modernisering, ofwel: economie.... en deden daarin niet veel onder voor de westerse kapitalistische landen.....maar de communistische landen zijn vooral geïmplodeerd omdat ze in hun euforie voor 'De Arbeid', 'De Arbeider' en 'Het Systeem' de middenstand en burgers genegeerd hebben....precies wat nu Brussel doet ten aanzien van de burgers, boeren enz....

0
38 CoolMemories

** gebruiker verwijderd **

@38
Dus och wel een vergelijkbaar probleem waar beide systemen mee te maken hebben , het totalitaire karakter .

39 verwijderd682241

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@8 Misschien is het dan toch moeilijker dan je denkt om oplossingen te bedenken. Naar een ander wijzen is in ieder geval stukken makkelijker. ...

7 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@11 En nu verwacht jij dat ik jouw werkzame oplossingen erbij ga zoeken? ...

10 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@7 Vandaar dat hij de politiek is ingegaan. . . Je zou zo'n loodgieter of aannemer aan de deur krijgen, bij een lekkage. . . ...

10 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Hendrianus
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@12Punt is wel dat we vluchtelingen met daaronder economische vluchtelingen niet hierheen halen maar dat ze naar ons toekomen. ...

11 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@6 Echt niet. . . . ...

14 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Ronaldo komt met Ferrari van 2 miljoen aan bij hotel in Lissabon

Ik vind hem er niet geweldig uitzien.De auto dan hè. Ronaldo is best een lekker ding, al is hij mijn type niet....

16 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@9 Alsjeblieft zeg!!! Ik ga echt de politiek niet in. . . heb wel wat beters te doen.En wat mijn "werkzame oplossingen" zouden zijn, he...

17 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

progressiefliberaal
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Voor je gaat dweilen, moet je ook eerst de kr...Ach, laat ook maar....

21 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

Ondertussen roepn kolonisten op de Westoever op tot een legeroffensief in de Westbank, "Op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever i...

23 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Het is en blijft een trieste zooi daar in de Gaza. . . . ...

24 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Sarah Bankz Porn5278 论坛Jadyen JamesOlivia Wilde FeetXnx Hindi MovieHelga SevnSuchitra XxxDesi Mms 3gpFatamodelAnal Sex PositionsOld Men JerkoffBeegsHot Boobs PresingYoung PornstarFikfap Download Mod ApkXvideo ArabicCumming On SolesAsian Porn ActressAngel Porn VideosEvovled FightsEmily Addison OnlyfansPornographers PlaybackMob Porn GamesFamilyguy PornSyripchatTushy Full VideosFaye Reagan BbcAmateurfrançais SexeXvideos EróticosMelissa Barrera NudeLuna Starr AnalPainful Xxx VideosVery Very Hard SexPov CastingBra-ersEbony Threesome PornA-z NudeErotic Sexual StoriesBig Natural Boobs NudeAunty Boobs Pressing VideosX Video DanceTeachers Day XxxScissor Lesbians PornHuge Black PenisesAnime Sex ComicAssitir HentaisCut PornTeen Love AnalCreampie PovReal Live CamLoop Das FamosasThanglish Sex Stories步非煙Romantic Erotic PornPornhub Wife CheatingGay PisspornIndain XxxnxEshentaiTeasing PornHigh Def Mom PornXxx Six PhotoIndian House Wife FuckErotic Ghost Story MoviePorn Star FireRead Hentai MangaDogfart.xomXnxxchubbyPornographie VraiDesenos PornosSix Videos ComXx Vidio ComPunjabi Xxx Hd VideoCewekbugilCurvy.greeneyesCumming Without TouchHentais Sem SensuraD4 SwigDtripchatShaleine Woodley NudeSexy SuhagraatCokedickPinuppixie LeakedSex Bp DesiSexmasaj50 Shades Of Gray Sexual ScenesSexmom VideoLesbina SquirtingPundaiDesi Sexy Bf VideoSex Mobi ComXxx DansIndian Sex Nude VideosPron Video Free DownloadMalluauntysexChinese Sexy BfXxxxxxxhindiXtubMalayalam Super Sex VideoFucking PartySexmovirsGiant Boobs HentaiX Porn Video DownloadPiper Perri GangbandVoyeur CamNew Hentai ReleaseKink ComLesbian Porn Movies For FreeTwitter Sex AccountsLong Haircuts For WomenChyna Chase PornKevinnxoPorn CheatersXenomyFace PornKerala Aunty Sex Image1970 PornBigtityPinpoenKulhad Pizza Viral Mms VideoEna SatsukiHuge Tits BlowjobMexicana CogiendoAdult Movies In KoreaPorno LabWallis Day NudeAunties Sex Videos ComPorno ExtrêmeLindsey Stirling NudeBeeg X VideoJosh PronPusssy SuckingFamliy Porn VideosCatching Sister MasterbatingCosta Rica HookersSex BondageGranny Interracial PornPornografia VipCar Show NudesXxx Hd ProneAshleyyyreyyy LeakedWww Local X VideoHot Lesbians SissoringTransgender PornographyYour Porn .sexyAnimation Black Pornسكس مترجمJapanese Shemale PornAngelina Michelle NudeGina Savage LeaksCj Miles Porn