U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 34
Je kan niet meer op dit artikel reageren. Er kwamen te veel flauwe opmerkingen binnen. Het filteren daarvan gaat ten koste van de tijd die we kunnen besteden aan inhoudelijke discussies onder andere artikelen. We zien je daar dus graag terug. Bedankt! ...

8 maanden geleden door PabloEscobar

REAGEER MET EEN EMOJI
4
7
1
34

Je kan niet meer op dit artikel reageren. Er kwamen te veel flauwe opmerkingen binnen. Het filteren daarvan gaat ten koste van de tijd die we kunnen besteden aan inhoudelijke discussies onder andere artikelen. We zien je daar dus graag terug. Bedankt!

1 PabloEscobar    
8 maanden geleden door PabloEscobar
10
Meld

* Verwijderd door de redactie *

2 ventas    
8 maanden geleden door ventas

NU.nl beschermt pedofielen! Walgelijk site!

3 PabloEscobar    
8 maanden geleden door PabloEscobar
22
Meld

Zij kunnen beter die discussie afschaffen want die word dan aardig eentonig.

4 nog een keer    
8 maanden geleden door nog een keer
12
Meld

@2 Dat is niet, ze willen je gewoon van nep-dinges beschermen. Net als met injecties van de farmaceut die je belooft geen ziektes meer te hebben erna question

5 DikkeTor    
8 maanden geleden door DikkeTor
24
Meld

Wie is hoofdredacteur daar Honecker ?

6 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
11
Meld
7 in holland    
8 maanden geleden door in holland
7
Meld

* Verwijderd door de redactie *

8 Jona G.    
8 maanden geleden door Jona G.

Dat noemt zich een discussie platform

Nou dat is het zeker niet, het is vooral een eigen propaganda kanaal waar alleen eigen ideeën mogen worden geventileerd
Alleen wat in het straatje past van nu.nl
Een open discussie bestaat daar niet

9 Deelname    
8 maanden geleden door Deelname
8
Meld

@5
Nee dat is het niet !
Ook degene van de NEP mening verdient het een zegje te mogen doen

10 Deelname    
8 maanden geleden door Deelname
4
Meld

@10 question Ja maar, stel dat... enzo en XD

11 DikkeTor    
8 maanden geleden door DikkeTor
13
Meld

Verschrikkelijk platform
Waar alleen linkse en de klimaatsekte een platform krijgen
Een gezonde voor en tegen discussie durven ze niet aan
Waarom niet omdat het de propaganda ontmaskerd

12 Placon    
8 maanden geleden door Placon
8
Meld

Trutjesgedrag.

13 Tegenlicht    
8 maanden geleden door Tegenlicht
6
Meld

Typisch vrouwengedrag. Verzwijgen, buitensluiten van meningen, ban, censureer, zet comments op slot. Als het niet naar je zin is. Stel je eens voor dat vrouwen daadwerkelijk de wereld besturen. Wat voor een wereld wordt dat dan.

14 Tegenlicht    
8 maanden geleden door Tegenlicht
10
Meld

Toen het een tijdje stopte en daarna weer terug kwam heb ik een paar keer gekeken en vervolgens helemaal in. De ban gedaan. Ik wil geen nep berichten lezen.

15 gaulette    
8 maanden geleden door gaulette
5
Meld

Nu.Nl .... NooitMeer.nl
het fascisme viert hoogtij bij Nu.kots

16 sparta    
8 maanden geleden door sparta
7
Meld

Uit dat interview is niets bijzonders gekomen, ondanks dat er flink doorgezaagd werd, nog net zonder martelwerktuig. Ik zei onder het interview al tegen mijn partner dat ze het zouden gooien op zijn zenuwachtige uitstraling. Diep zuchten tijdens zo'n interview word dan al snel als verdacht aangerekend. Ik verwacht dat hij, misschien voor altijd, buiten beeld gehouden word, om de familie niet verder te beschadigen.

17 Verwonderd    
8 maanden geleden door Verwonderd
2
Meld

Nu.nl net als zovele media in Nederland zijn niet meer dan propaganda kanalen van elitaire groepen, veelal mensen met veel geld... ze zijn er vooral om ANP (algemeen Nederlandse Propaganda) berichten om te schrijven tot 'click-bait' en daarnaast om u een stevige dosis belerende stukken voor te schotelen, waarin u met psychologische trucs wordt gestimuleerd om hetzelfde gedrag te hanteren ofwel om u bepaald gedrag te ontzeggen.

Ook mag het menigeen opvallen dat het nieuws veelal voorgeselecteerd is, waarbij bepaalde onderwerpen niet tot nauwelijks aan bod komen, ofwel, simpelweg worden doodgezwegen. 'Tenzij zij dat echt niet kunnen omdat een propagandistische tegenstroming wel komt met het bericht (dan wel enkele nog wel bestaande daadwerkelijk objectieve vrije media). Op een dergelijk moment wordt er alles aan gedaan om de geest weer in de fles te stoppen... Het onderwerp van Epstein is er daar een van ... En wij zullen 50~75jr moeten wachten totdat we te horen krijgen wat we nu eigenlijk allang weten...

ps. ook zijn deze media maar wat vaak verantwoordelijk voor het 'verleggen' van maatschappelijke discussies over belangrijke zaken. Zo wordt er dan een 'storm in een glas water' mbt. een emotioneel met een mening makkelijk te benaderen controversieel onderwerp gebruikt om de aandacht af te leiden van hetgeen er daadwerkelijk belangrijk is.

Onze Media zijn dus, net als de politiek, en de motieven van Multinationals (en de totale verwevenheid van deze groepen) gewoonweg NIET TE VERTROUWEN ... het grootste probleem hierbij is overigens dat dit leidt tot het zoeken naar nieuws op 'media' die simpelweg ronduit liegen en nep-nieuws verspreiden...

We leven aldus in een zielige tijd, waarin 'de falende macht' er alles aan doet zijn machtsbasis te behouden, en daarbij niets schuwt...

18 mightimouse    
8 maanden geleden door mightimouse
7
Meld

Zelfs zijn eigen pr manager heeft ontslag genomen. Andrew moet onderzocht worden een hoogstwaarschijnlijk worden aangeklaagd in het land waar zich dit heeft afgespeeld.

19 niet-alles-geloven    
8 maanden geleden door niet-alles-geloven
1
Meld

Ha ha, wat een site is dat ook dat Nu.nl question
De wereldverbeteraar uithangen, en dan iedereen de mond snoeren als het niet politiek correct genoeg is.

20 Marrie    
8 maanden geleden door Marrie
6
Meld

Nu.nl en nujij heb ik in de ban gedaan. Alle lof voor Nieuwskoerier waar wel ALLE meningen mogen worden geuit.

21 PFL    
8 maanden geleden door PFL
7
Meld

Ach gossie, Nu.nl heeft het volk boos gemaakt, ze mogen niet meer ongegeneerd te keer gaan, boehoe boehoe ...

22 PuurHagelslag    
8 maanden geleden door PuurHagelslag
27
Meld

Nu.nl is een pro Groen Links website.

23 Leugenaar    
8 maanden geleden door Leugenaar
7
Meld

* Verwijderd door de redactie *

24 artemis    
8 maanden geleden door artemis

* Verwijderd door de redactie *

25 artemis    
8 maanden geleden door artemis

@25 Die ervaring heb ik ook een keer of 3 gehad. Ik weet echter niet of het ter bescherming van de farmaceutische sector dient. Heb ik bijvoorbeeld 20 bijdragen van 10 regels geleverd bij een draadje en dan opeens is het complete draadje zelf weg. In het verleden bij nujij werden alleen persoonlijke bijdragen verwijderd (en niet de draadjes zelf) die je dan nog wel op je eigen overzicht kon zien - minder frustrerend dan wanneer enkele A4tjes aan tekst opeens compleet verdwenen zijn.

26 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
8
Meld

Jammer dat er geen goed alternatief is voor nu.nl.

27 Zwarte Piet    
8 maanden geleden door Zwarte Piet
7
Meld

* Verwijderd door de redactie *

28 artemis    
8 maanden geleden door artemis

Het wordt tijd dat de redactie van Nieuwskoerier eens langs gaat bij Nu.nl. Misschien kunnen ze er nog wat van leren om topics te sluiten en reacties te verwijderen die haatdragend en/of op-de-man zijn.

Oh, wacht! Dan blijft er niks van Nieuwskoerier over.

29 rolstoeltje    
8 maanden geleden door rolstoeltje
18
Meld

** gebruiker verwijderd **

@29 : nu.nl = nieuwskoerier

30 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

Je bent nu afhankelijk van redactie/moderators die een eigen mening hebben en geen andere mening tolereren. Heel vreemd!
Zo kun je niet discussieren als de meningen allemaal op elkaar moeten lijken. HUN mening dus. Ik ben wel nieuwsgierig wie daar aan de knoppen draait.

31 Liz    
8 maanden geleden door Liz
2
Meld

@28 Sowieso mijdt ik medische draadjes omdat daar altijd 2 kampen van mensen reageren: de pro en de anti farma reageerders - die elkaar ook kennen en elkaar te vuur en te zwaard bestrijden. Als jij daar nietsvermoedend als niet tot het wereldje behorend een genuanceerde reactie denkt te plaatsen wordt je door beide kampen aangevallen.

32 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
2
Meld

@14 Zo had ik het nog niet bekeken maar inderdaad: politieke correctheid en het definieren van vele minderheidsgroepen die beschermd moeten worden is een vrouwendingetje, ontstaan doordat vrouwen en masse politiek gingen bedrijven. NB En laten vrouwen nu de grootste minderheidsgroep zijn! En die bescherming van minderheden houdt in dat je veel zaken rondom minderheden gaat verbieden - censuur dus.

33 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
3
Meld

@14 In zo'n wereld leven wilt gene normaal mens dan want men beland dan letterlijk in een hel.
Vrouwen achter de aanrecht terug weer alle een normaal loon zodat je je gezin goed kunt onderhouden zoals in de jaren 60 en 70 plus 80 en het leven is dan stukken beter als toen voordat de dolle mina's opstonden, want die hebben echt de wereld afgebroken in een tiental jaren die achtelijk wijven.
Die dolle mina's stonden op eind jaren zestig en 70 en voor het jaar 2000 zag je de afbraak al. Balk ellende maakte het eventjes verder af en Rutte mag NL tot de fondering afbreken.

34 vis    
8 maanden geleden door vis
4
Meld

@32
Nou elkaar in medische draadjes te vuur en te zwaard bestrijden is wel wat overdreven.
Heb zelf toevallig ook gereageerd in dat draadje van @25
En ik ben al ook mijn reacties kwijt.
Niet dat dit voor mij wat uitmaakt ofzo.

Maar wat @ 25 expres vergeet te vermelden is zijn draadje vol stond met ongenuanceerde, ongefundeerde uitspraken die hij niet wetenschappelijk kan onderbouwen. Ook niet als daar op een vriendelijke manier om gevraagd wordt.

Het is mijns inziens dan ook volkomen terecht dat zijn draadje, maar meer nog dat voornamelijk zijn totaal niet onderbouwde reacties daarin, samen met alle andere reacties verwijderd zijn.

35 VBOH    
8 maanden geleden door VBOH
1
Meld

@31 Links die geen andere mening dulden dan de hunne, die zitten daar aan de knoppen.

36 vis    
8 maanden geleden door vis
4
Meld

@35 Als je Robbin bedoeld, die onderbouwde zijn reactie's altijd goed en kwam met intresante dingen aan. Terwijl vele daar alleen maar persoonlijke aanvallen opende op hem en de linken niet eens opende en al voor ze iets gelezen hadden alles wegwuifde zoals links dat overal door heel nieuwskoerier doet.

37 vis    
8 maanden geleden door vis
4
Meld

@37
Ik weet niet wie Robbin is.
Ik heb het in deze over de totaal niet onderbouwde reacties van @25
Dan daarbij doe ik niet aan persoonlijke aanvallen. Maar ik vraag juist om een onderbouwing met links.
En links om te kunnen lezen, die krijg ik tot op heden maar niet.

38 VBOH    
8 maanden geleden door VBOH
0
Meld

@31 Ik zat bij nujij ooit es uit te leggen dat het CDA circa 30 jaar geleden ontstaan is uit de partijen ARP, KVP en CHU zonder enige persoonlijke mening hierover van mij erbij - werd geband. Dan vraag je je inderdaad af waar die moderators voor staan: of zijn ze tegen de verspreiding van kennis iha?

39 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
1
Meld

Nu.nl is allang Nu.nl niet meer. Tot enkele jaren geleden kon je er nog regelmatig met gestrekt been erin gaan, maar nu...

40 Black65    
8 maanden geleden door Black65
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

41 artemis    
8 maanden geleden door artemis

* Verwijderd door de redactie *

42 artemis    
8 maanden geleden door artemis

Prima.
Wie zijn fatsoen niet kan houden , verpest het voor anderen.

43 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
10
Meld

@25

Wat een onzin !!!
Er zijn hier meerdere draadjes geweest over farmaceuten en vaccineren .
Met allerlei meningen en oordelen .
Honderden reactie lang .
Kon allemaal.
Ik heb mij bij meerdere draadjes wel eens verbaasd over de lankmoedigheid van de moderator bij het taalgebruik.

44 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
9
Meld

@42

Bron ??
Wie was dat , geef die verklaring eens in een link.
Complete onzin .
Dan zou dat een enorme opwinding hebben veroorzaakt.
Dan zouden alle nieuwsuitzendingen er van alle Duitse zenders er hetzelfde uitzien .
En dat doen ze dus niet.
Actualiteitenprogramma’s ook niet.


45 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
10
Meld

@44 / @45 Wel grappig dat gezien uw nick, goodnews/badnews, u alleen good news accepteert.

46 Conradijntje    
8 maanden geleden door Conradijntje
1
Meld

@41

Je mag alles lezen .
Je hebt toch internet?
En dacht je dat de eigenaren van mediakanalen dat niet door hadden ?
Het is alleen de kunst om te zien wat waarheid of leugen is.
Vaak kun je dat velen niet .
Die denken tegenwoordig dat wanneer ze gelijk krijgen dat ook meteen de waarheid is .
En zoeken ze die op en niet verder.
En als anderen de leugens ontkrachten zijn die fout.
Zo zit het niet.

47 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
11
Meld

Bij nu.nl zitter er, net zoals in de regering, teveel vrouwen in de redactie.
Dan gaat het geheid mis!!

48 PeKa    
8 maanden geleden door PeKa
2
Meld

Dus de pizza prins met zijn slechte geheugen ,( Hij kende het meisje zogenaamd niet ) word uit de wind gehouden.
Andrew is gewoon een viespeuk, en dat mag best gezegd worden !!

49 Jill    
8 maanden geleden door Jill
0
Meld

Altijd al een propaganda site geweest nu.nl. de grootse onzin en staatsbelangen kan je daar vinden . Nu
NK was koploper tijdens de Irak prof om alle leugens te propageren.

Zou goed zijn als hackers dit soort sites helemaal plat en faliet maken

50 Tyler    
8 maanden geleden door Tyler
0
Meld

"censuur" omdat het "volk" geen reacties onder een bericht mag plaatsen? Haha, het "volk" wordt steeds dommer.

51 alt-right-delete    
8 maanden geleden door alt-right-delete
8
Meld

Mannen houden nu eenmaal van frisse jonge meisjes.

Daar zit een goede evolutionaire verklaring achter, omdat zij waarschijnlijk het meest vruchtbaar zijn en dus gezonde nakomelingen kunnen voortbrengen.

Dit gedrag verbaasd mij dus niets, de reacties er op echter des te meer.

52 Realisme graag!    
8 maanden geleden door Realisme graag!
3
Meld

@6 Ron++++++++++ Allemaal ondeskundige mensen bij Nu.nl
Alles van CNN en NOS afgekeken de smeerlapjes

53 Bollieboos    
8 maanden geleden door Bollieboos
2
Meld

@53 Ja inderdaad Bollie Heb mijn account er ook opgezegd

54 RonMVV    
8 maanden geleden door RonMVV
2
Meld

De moderatie gaat toch automatisch daar?

55 Reagurius    
8 maanden geleden door Reagurius
3
Meld

@36 "Links die geen andere mening dulden dan de hunne, die zitten daar aan de knoppen."

***

Dat kan haast niet anders.

56 Liz    
8 maanden geleden door Liz
2
Meld

Nu.nl = een walgelijke site.

57 DanGaanWeDatRegelen    
8 maanden geleden door DanGaanWeDatRegelen
2
Meld

@39 "Ik zat bij nujij ooit es uit te leggen dat het CDA circa 30 jaar geleden ontstaan is uit de partijen ARP, KVP en CHU zonder enige persoonlijke mening hierover van mij erbij - werd geband. Dan vraag je je inderdaad af waar die moderators voor staan: of zijn ze tegen de verspreiding van kennis iha?"

***

Ze zijn daar echt de weg kwijt. Niet normaal dit.

58 Liz    
8 maanden geleden door Liz
3
Meld

@48 Van mij als vrouw zijnde een dikke plus!!

59 vis    
8 maanden geleden door vis
3
Meld

@58 Ik heb daar letterlijk meer als 150 ban's gehad en als iemand zegt eerder 300 dan geloof ik dat ik meteen het was daar niet normaal.
Paar keer dat ik terecht een ban kreeg maar dat was daar zelfde.
Toen ik een gehele andere nick naam gebruikte en als links me voordeed kon ik daar iedereen beledigen zonder problemen en toen ben ik eventjes daar echt te keer gegaan en ik kon daar echt alles zeggen. Toen ik weer mijn oude nicknaam gebruikte moest ik echt weer op mijn woorden letten.

60 vis    
8 maanden geleden door vis
3
Meld

@54 Metoo question

61 Bollieboos    
8 maanden geleden door Bollieboos
1
Meld

@60 "Ik heb daar letterlijk meer als 150 ban's gehad en als iemand zegt eerder 300 dan geloof ik dat ik meteen het was daar niet normaal.
Paar keer dat ik terecht een ban kreeg maar dat was daar zelfde.
Toen ik een gehele andere nick naam gebruikte en als links me voordeed kon ik daar iedereen beledigen zonder problemen en toen ben ik eventjes daar echt te keer gegaan en ik kon daar echt alles zeggen. Toen ik weer mijn oude nicknaam gebruikte moest ik echt weer op mijn woorden letten."

***

Wat een idiote toestand daar! Ik kom er al een tijd niet meer en dit slaat helemaal de deur dicht.

62 Liz    
8 maanden geleden door Liz
2
Meld

@28 Bellen jullie met elkaar......beetje anti Pharm club ?

63 Bollieboos    
8 maanden geleden door Bollieboos
0
Meld

@46

Ik ben een positief mens en dat betekent dat ik een aangenaam leven heb.
Ik beklaag die negativisten die alleen zoeken naar nieuws waar ze over kunnen zeiken .
Die weinigen die ik ken die dat doen ,hebben een rotleven al zien ze dat zelf niet.

Even on topic.
Ik heb op dit forum nog nooit last gehad dus waarom zou ik negatief zijn ?
Als een forum je niet aanstaat , ga je toch gewoon wat anders zoeken .
Nee, dan ga je hier urenlang lopen janken .
Ik censureer ook : sommigen laat ik ook niet binnen en aan mijn tafel. Ik mag dat net als alle kranten en fora ook.
Iedereen bepaalt wie en wat hij in “ zijn huis” toelaat. En dat mag !

64 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
8
Meld

@31

Net zo als bij de krant met ingezonden stukken .
Ook daar gelden regels .
Er is nou eenmaal een categorie voor wie anonimiteit een uitlaatklep is voor dingen die men thuis of face to face nooit zou durven zeggen .
Ik heb trouwens discussies gezien die heel lang waren met zeer verschillende meningen .

De huisregels eens goed lezen ( en onthouden ) , zou heel wat helderheid kunnen geven .

65 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
10
Meld

Zit toevallig naar Radio1 te luisteren, daar werd dit onderwerp volledig omzeilt door een of ander niet meer er toe doende zaak van Radar over 106 euro bij een parkeer app te behandelen... WTF ?!?

Zal wel te maken hebben met 'de wet' waarin je wel God mag lasteren, maar waarbij het kritisch benaderen van buitenlandse staatshoofden niet is toegestaan...

Of, mogen we constateren dat 'de adel' nog altijd boven alle kritiek verheven is... ... doet je afvragen met hoeveel geld die man is afgekocht die beweerde dat er in de Engelse Elite sprake was van een Pedokring ... ... want het lijkt er toch wel degelijk op (na alle schandalen) dat hij wel degelijk een punt had.

66 mightimouse    
8 maanden geleden door mightimouse
1
Meld

@46

Nog even een vraag : van wie zou ik nieuws moeten accepteren ? Ik hoor en lees gewoon nieuws en zeker niet alleen hier op NK.
Ik ga gewoon in op een onderwerp en zeg mijn mening .
Kennelijk mag dat in jou ogen niet en ben jij net zoals degenen die jij verwijt dat ze anderdenkenden verwijderen dus ik vraag mij af wat jij je van een forum
van een forum voorstelt ..
Moeten we in koor roepen : “ Ja dat vind ik ook”.?

67 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
7
Meld

@66

Jij verwacht dat wanneer je naar de radio luistert daar meteen een programma komt over dat wat jij net op een forum leest ?

Ik heb het niet gehoord maar kan me voorstellen dat je wanneer je een auto hebt ( bijna iedereen ) en een parkeerapp hebt dat misschien ook heel interssant is.
Heeft men vast wel meer mee van doen dan met adel of wat dan ook.
En helemaal als het ook nog van de overkant van de plas is.

68 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
10
Meld

* Verwijderd door de redactie *

69 Rex    
8 maanden geleden door Rex

@54 @61
Dat is niet nodig. Gewoon een keer je mening geven en je krijgt een ban.

70 Rex    
8 maanden geleden door Rex
2
Meld

@65 "Net zo als bij de krant met ingezonden stukken .
Ook daar gelden regels .
Er is nou eenmaal een categorie voor wie anonimiteit een uitlaatklep is voor dingen die men thuis of face to face nooit zou durven zeggen .
Ik heb trouwens discussies gezien die heel lang waren met zeer verschillende meningen .

De huisregels eens goed lezen ( en onthouden ) , zou heel wat helderheid kunnen geven ."

***

Regels, oke. Als je iemand verrot scheldt of met de dood bedreigt, kan ik me daar wel iets bij voorstellen.
Maar je gaat toch niet iemand verbieden als die toevallig een andere mening hebt als jij?
Als je van mening bent dat die klimaatverandering onzin is, vind ik het toch echt te ver gaan dat je die mening niet mag geven. Ik vind dat lachwekkend eigenlijkquestion Een moderator moet modereren maar niet gaan beslissen wat jij voor mening hebt.

71 Liz    
8 maanden geleden door Liz
2
Meld

@68 Err, als je niet weet waar je het over hebt, omdat je het niet hebt gehoord, dan vul je natuurlijk zelf in hoe het zit ...

Het onderwerp begon met het interview van deze 'Royal', met dat geval van die pizza tent, om daarna een of andere zaak over een parkeer app van jaren terug te behandelen ?!? en dan af te sluiten met 'we bespreken dit vanwege dat interview' ... WTF ?!? ... ofwel, je omzeilt discussie over deze zaak door iets totaal anders te bespreken. Zat hier echt zo van: 'nu breekt mijn klomp'

72 mightimouse    
8 maanden geleden door mightimouse
0
Meld

@71

Ik lees hier bv over het klimaat , over vaccineren , over hoofddoeken of wat dan ook ellenlange rijen voors , tegens .
Dus wat is het probleem .
Ik heb het idee dat er wel wat meer aan de hand zal zijn geweest dan alleen verschil van mening .
In weekenden en schoolvakanties is dat vaak het geval.
Er zitten hier ook regelmatig figuren tussen die niet op het onderwerp ingaan maar op personen hakken .
Die mogen van mij er ook uitgegooid worden .

73 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
7
Meld

@72

Kan mij het schelen waar het over gaat.
Interesseert het mij niet luister ik niet .
Een interview met een Engelse prins interesseert mij en vast veel anderen ook totaal niet.

74 Goodnews badnews    
8 maanden geleden door Goodnews badnews
9
Meld

Wie zich verontschuldigt verschuldigt zich.

75 Dalon    
8 maanden geleden door Dalon
0
Meld

@74
Wat doet u dan hier, als het u niets interesseert?

76 Strongoli    
8 maanden geleden door Strongoli
1
Meld

@76 hij zit hier te trollen!

77 PabloEscobar    
8 maanden geleden door PabloEscobar
2
Meld

@66 @72 Ze gebruikten het interview met Andrew als inleiding voor het radiosegment "Waar heb ik dat eerder gehoord?", naar het onderwerp, waarbij iemand bij een Radar interview op zijn snufferd ging. Vanaf 23:55 ..

https://www.nporadio1.nl/radio-eenvandaag/uitzendingen/629551-2019-11-18

Men heeft het eerder vanochtend al uitgebreid gehad over die Andrew in het programma 'spraakmakers'. Vanaf 8:00 ..

https://www.nporadio1.nl/podcasts/de-mediacast/122508-bert-huisjes-als-je-prins-bent-in-het-britse-koningshuis-wordt-zelfrelativering-je-niet-als-eerste-aangeleerd

Dus niks omzeilen, maar gewoon invulling van een terugkerend radio-onderdeel, n.a.v. recent nieuws.

78 User76    
8 maanden geleden door User76
2
Meld

@77
Klopt.
Het is trouwens een vrouw.. question

79 Strongoli    
8 maanden geleden door Strongoli
0
Meld

Een site bepaald zelf waarop gereageerd mag worden. Wat schandalig, want je kan vast nergens anders je mening verkondigen.

80 Lobbus    
8 maanden geleden door Lobbus
6
Meld

Nu.nl......wat is dat?

81 Rolmops    
8 maanden geleden door Rolmops
1
Meld

who fucking cares! Waarom zou je willen reageren op iets waar we totaal geen zak mee te maken hebben

82 krek    
8 maanden geleden door krek
6
Meld

Ik denk eerder dat ze geen reacties toestaan omdat deze ontsporen maar ik ben van mening dat ze dan maar moeten modereren.

83 Smite Gait    
8 maanden geleden door Smite Gait
6
Meld

De censuur op Social media betreft Eric Ciaramella is veel erger .

84 solidsteel    
8 maanden geleden door solidsteel
3
Meld

@6 Daar had het zelfs nog gemogen; van de communisten mag je complete koningshuizen executeren.

85 Vilseledd    
8 maanden geleden door Vilseledd
1
Meld

De moderatie van nu.nl zou zijn uitbesteed aan lieden in Noord Korea omdat die goedkoop zijn en meesters zijn in politieke censuur..

86 Chat Baker    
8 maanden geleden door Chat Baker
2
Meld

@70 klopt !!! Als je bij Nu.nl JJJEEEFFFFFFRRRYYYYYYY verkeert spelt
dan krijg je een ban. ...een nazi ban...een DDR ban

87 Bollieboos    
8 maanden geleden door Bollieboos
4
Meld

Ik kreeg in januari een ban omdat ik reageerde op het onderwerp: we gaan er allemaal flink op vooruit! Ik zei dat dat echt niet klopt met uitleg erbij. Ik kreeg dus een ban omdat zij vonden dat ik hiermee zei dat nu.nl nepnieuws verkondigde! Paar maanden later komen ze met een artikel dat de vooruitgang toch niet waar bleek te zijn! Wtf!

88 Frangipani    
8 maanden geleden door Frangipani
0
Meld

@78 Hmmm, zou kunnen dat ik de opening van het stuk heb gemist, waarin dat 'waar heb ik dat eerder gehoord' werd vermeld. Toch was het daarna maar wat absurd, want beide zaken zijn van een dermate ander caliber dat iedere vergelijking waarschijnlijk mank gaat.

Edoch bedankt voor de duiding met bronnen question

89 mightimouse    
8 maanden geleden door mightimouse
0
Meld

@88 nu.nl verkondigd ook veelvuldig nepnieuws, want ze copieren gewoon het ANP (Algemeen Nederlandse Propaganda)

90 mightimouse    
8 maanden geleden door mightimouse
2
Meld

** gebruiker verwijderd **

@90 : Misschien eens tijd om een cursus Nederlands te gaan volgen?
En schrijf je vriend Bollieboos gelijk ook in.
Man, man, man... Reacties met een dusdanig halfbakken taalgebruik neem ik al een tijdje niet meer serieus.

91 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

** gebruiker verwijderd **

Misschien moeten ze op nieuwskoerier ook weer een redactie invoeren.

92 gebruiker verwijderd    
8 maanden geleden door gebruiker verwijderd

@91 zo u wenst, mensen die op de man spelen en daarbij enkel zeuren over spelling of grammatica zijn over het algemeen toch niet intelligent genoeg om het over de inhoud te hebben, want dan hadden ze het daar wel over...

93 mightimouse    
8 maanden geleden door mightimouse
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump scheldt straf van zijn vriend en vertro...
President Trump heeft de straf van Roger Ston...

16 uur geleden door Nieuwsgierig

"Waarom vlucht je uit Mogadishu en doet...
Aldus Ayaan Hirsi Ali tegen Ilhan Omar.

15 uur geleden door Proemevla

Met ‘dolksteek in de rug’ maakt F...
Forum voor Democratie is een paria geworden i...

1 dag geleden door Lidpver

Twitter verbant extremistische accounts, waar...
De accounts overtraden de regels omtrent &quo...

10 uur geleden door NOS

Emiel moest vlak na de crematie van zijn zoon...
Veel mensen die rouwen, hebben problemen op h...

18 uur geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
niet op zondag
OT 85...
@28 Ik had altijd ruzie met mijn broer, behal...

1 minuut geleden door niet op zondag

Rinze
Omtzigt: 'Ik ben lastig, ja, maar anders krij...
Omtzigt is net zo fien als de Jonge dus het m...

2 minuten geleden door Rinze

RonMVV
Nog 60 duizend euro nodig: haalt de Dierenamb...
@3 Ja dat is helemaal schandalig. Vro...

3 minuten geleden door RonMVV

21st Century Guy
"Waarom vlucht je uit Mogadishu en doet vervo...
@103 Mevrouw Omar is kleurrijk gekleed dus je...

4 minuten geleden door 21st Century Guy

niet op zondag
OT 85...
@27 Heb jij een mooie zus?...

4 minuten geleden door niet op zondag

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig