door Inter in Binnenland  ·  72 Reacties

  • 33
  • 782x gelezen
Reageer met een Emoji
1
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als je jaren op een partij gestemd hebt in de illusie dat je ook maar ergens langer dan 5 minuten met 130 kan doortrekken tijdens normale uren, ben je niet bijster slim.

3
51 BlackNinja

@39 Een overstapservice is natuurlijk niet voor domme mensen gemaakt, maar om het gewoon voor iedereen makkelijker en eenvoudiger te maken. Net zoals alle andere overstapservices die je noemt. Die doen dat ook voor de klant zijn gemak.
Niet omdat er gedacht wordt dat de mensen te dom zouden zijn. Bij Baudet is dat juist zelfs het tegenovergestelde, die heeft juist heel véél vertrouwen in de kundigheid van het volk.
Meer dan de mensen vaak zelf denken.
De rest van je verhaal is gewoon nonsens, maar dat weet je zelf ook wel.

0
52 xtremy

Het gaat natuurlijk niet alleen om deze maatregel maar om extreem linkse beleid dat Rutte zijn regeerperioden heeft gevoerd..

Dit heeft geleid tot een toestand geleid waarop dagelijks er wel wat georganiseerd wordt op het malieveld, alleen extreem links is tevreden al rustten zij niet voor het kalifaat hier is uitgeroepen..

0
53 Xmod

Forum voor Democratie en de PVV gaan profiteren waarschijnlijk. Het probleem voor de PVV zal dan zijn dat hoe groot men ook wordt, de VVD en CDA nooit meer met de Pvv in een gedoogconstructie of een kabinet gaan zitten. Bij het forum zal het voor de VVD en ook CDA dit lastig worden, maar weet niet of men het uitsluit op bepaalde onderwerpen.

0
54 Arno82

@54 als je dol op spruitjes bent, van hoge glimmende zwarte laarzen houdt en de vrouwtjes achter het aanrecht wilt en ook nog in het bezit bent van een laag zelfbeeld kan je prima bij het forum terecht. en alles ontkennen natuurlijk, klimaatveranderingen allemaal knettergek toch ? nee, dat komt wel goed daar. zie trouwens die advocaat niet meer, zit die nog wel bij het forum ?

3
55 oculus amet

@53 jij hebt het in het snotje hahahaha je hoort bij die 10% malloten die op dergelijke partijen stemmen, verwachting is wel dat alles op termijn inkakt omdat deze partijen of bewegingen niks te melden hebben. alleen wat haatzaaien en wat toeteren, meer niet. maar neem nog een oliebol jongen

5
56 oculus amet

@11 Daar is ook al een oplossing voor gevonden. Er komt een landelijk inhaalverbod voor alle voertuigen.

2
57 rolstoeltje

Ik heb het al jaren geleden voorspeld: na de leegloop van de PvdA zal de leegloop van de liberale partij volgen....omdat het liberalisme bijna een eeuw ouder is dan het socialisme zal het ook wat langer standhouden....nu gaan ook de liberalen verdwijnen....en vluchten zowel liberalen als socialisten in het transpolitieke; klimaat, dieren, milieu, Groen, CO2 enz. enz.

3
58 CoolMemories

@47 We hebben DE MOL!! ....Rutte!!

2
59 CoolMemories

@11 : Heb je dat zelf bedacht of heb je er een computer simulatie van gezien?

Het snelheidsverschil is slechts 10 km/uur.
Door kleinere verschillen ontstaan er juist geen files, er is dan namelijk een veel kleiner harmonica effect.
Wat er wel kan gebeuren is dat er grote groepen auto's 90 km/uur gaan rijden in de wachtrij achter een vrachtwagen. Wat stikstof betreft is dan nog iets beter.

NB: pro 130, alleen wel met kloppende argumenten.

1
60 Jackd

@58 Er is niks mis met klassiek liberalisme of socialisme. De VVD is echter al lang geen liberale partij meer net zo min als de PvdA een socialistische partij is. Onder Kok hebben ze hun socialistische veren zelfs in het openbaar 'afgeschud'.

Liberalisme was juist bedoeld om het volk te bevrijden van het juk van de elite. Het was daarmee een reactie op het feodalisme. De VVD is een neo-feodale ofwel fascistische of plutocratische oligarchenclub geworden.

De tegenstellingen tussen ideologien waartussen een balans moet worden gevonden, worden stelselmatig verdraaid ook in de media. Het is:
- Communisme vs Kapitalisme
- Liberalisme vs Autoritarisme
- Socialisme vs Individualisme

In deze tegenstellingen geef ik gelijk de positie Links/Rechts aan. Rechts is de situatie waar we voor de liberale en sociale ideologien vandaan komen en die 'conservatieve' partijen trachten zo veel als mogelijk te behouden. Links is de situatie waar liberalisme en socialisme naar streven en dat kan alleen maar 'progressief' door verandering, herverdeling van macht en middelen.

Hierbij dient te worden gezegd dat er nog niet één daadwerkelijke 'communistische' staat heeft bestaan. De voormalige USSR legitimeerde haar systeem voor haar volk met de term Communisme maar er was daar geen sprake van verdeling van macht en middelen over de gehele bevolking. De USSR was een Rechts autoritair en individualistisch systeem en natuurlijk gebruiken de tegenstanders dat graag als voorbeeld van hoe fout communisme, zou zijn. Dat is hetzelfde als dat we zouden zeggen dat in onze democratie de macht bij het volk ligt. Een leugen.

0
61 Hollander1967

De verkiezingen zijn doorgestoken kaart. Als we verzet willen plegen, moeten we daar niet elke keer weer vier jaar op gaan zitten wachten. Intussen zijn in steeds sneller tempo al onze rechten verkwanseld.

0
62 Wendel

@60 : Wat stikstof betreft is dat juist iets slechter, elke keer dat je er 10 km/u vanaf haalt, gebruik je over dezelfde afstand iets meer benzine.

En vrachtwagens zowel als personenwagens hebben er een hekel aan, dat het lang duurt voor een vrachtwagen klaar is met inhalen, want het maakt ze nerveus, en dat vindt iedereen -terecht - een risico-factor.

1
63 Wendel

@63 :
Heb je een auto?
Probeer het eens uit..

Als ik veel binnenwegen rij en dus rond de 80 a 90 scheelt dat behoorlijk t.o.v. de snelweg.
Terwijl op de binnenwegen ook nog eens meer rotonde's, stoplichten enzovoorts zijn over dezelfde afstand, dus vaker afremmen en optrekken.
Een tijdje 120 als max i.p.v.. 130/140 scheelde ook behoorlijk.
Of denkt je dat "ze" het weten en me stiekum minder brandstof geven als ik hard rij? question

Nerveus worden van inhalen?
Hoe snel loop je? 5 km/uur? Met 10 km/uur snelheidsverschil inhalen gaat dan 2x zo snel als langs een stilstaande vraagwagen lopen.

0
64 Jackd

@64 : Nee, ik heb het al een paar keer voorgerekend.

Als je van A naar B moet en de afstand is 120 km.

en je rijdt 120 km/u en bij 120 km/u gebruikt je auto 77 L.

Dan gebruik je over de afstand van A naar B 77 L.

Als je van A naar B moet en de afstand is 120 km,

en je rijdt 100 km/u, en die auto doet 6,5 L per uur bij 100 km/u,

dan doe je er dus 1 uur en 20 minuten over, oftewel je verbruikt 6,5 L + 1,3 L = 7,8 L voor die afstand bij 100 km/u.

Ietsje meer, dus.

1
65 Wendel

De hele reden, dat Omzigt zo braaf pro burger en pro waarheid is, en daarmee zo in de kijkerd loopt, is dat ze hopen op een heleboel voorkeursstemmen op hem als persoon. Dan heeft het CDA weer lekker winst geboekt. En reken maar dat het dan meteen afgelopen is, dat pro burger, pro armen, pro waarheid gedoe.

0
66 Wendel

@65 : Sorry, maar wat je schrijft in complete onzin.

Waar heb je ooit gehoord dat een auto 6.5 liter per uur doet?

Om jouw voorbeeld getallen over te nemen:
bij 120 km/uur: 7,7 liter per 100 km
Bij 100 km/uur: 6,5 liter per 100 km
Bij een afstand van 100 km bespaar je 1,2 liter bij 100 km/uur.
(bij een afstand van 120 km wordt de besparing 1,44 liter)

0
67 Jackd

6,5 liter plus nog 20 minuten rijden a 1,3 liter is samen 7,8 liter om dezelfde afstand af te leggen.

0
68 Wendel

Ach, ineens zie ik mijn denkfout. Je bent niet nog 20 minuten extra onderweg, 1/3 deel van een uur, maar nog 20 kilometer, dus 1/5 deel van 100 km. En 1/5 deel van 1,2 liter besparing is inderdaad 0,24 liter besparing over de totale afstand van 120 km die er nog bij komt.

Om toch nog even tegen te sputteren: de besparing is veel kleiner dan wordt voorgesteld omdat men uitgaat van het verbruik bij de verschillende snelheden en dat niet combineert met de gelijkblijvende af te leggen afstand.

0
69 Wendel

Overigens had ik de specificaties van een bestaande auto opgezocht, met name hoeveel die verbruikt bij verschillende snelheden, om aan die cijfers te komen.

0
70 Wendel

In het voorbeeld is er dan

bij een snelheid van 100 km/u 6,5 liter verbruikt plus 1/5 deel van 6,5 = 1,3 liter. Totaal 7,8 liter over 120 km.

En bij een snelheid van 120 km/u is er dan 7,7 liter verbruikt over diezelfde 120 km.

Je moet niet de besparingen bij elkaar optellen, maar het totaal aantal verbruikte liters bij die gelijkblijvende afstand van 120 km. Want al die forenzen die 20 km/u langzamer gaan rijden, moeten nog steeds dezelfde afstand afleggen.

0
71 Wendel

@71 :
Wat we er ook over denken,
ik kijk daarnaast gewoon hoeveel ik in mijn brandstoftank gooi en dat komt overeen met de berekening die ik hier maakte.

Mijn besparing is ruim 10% als ik iets rustiger aan doe, veel meer als ik er echt op ga letten.

Het verschil tussen 140 en 90 gok ik rond de 30%, maar dan vind ik dat ik te lang extra onderweg ben.

0
72 Jackd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 minuten geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

17 minuten geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

22 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

24 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

24 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@12 Inderdaad. Nu je het zegt. 💡...

24 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
BBB gebruikt overheid als fruitmachine, geruzie alom en formatie gaat alweer in standje rust - Joop - BNNVARA

"BBB blijkt er een aparte omgang met de realiteit op na te houden."Zet Joop en Bnn/drama op de plaats van BBB en dan klopt het .Want daar ...

25 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Koop allemaal een elektrische auto zeiden ze is goed voor het milieu zeiden ze.Plaats de oude meter terug die op muntjes ging ....

27 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

Een joodse Nederlander bestaat niet .Een Nederlandse jood wel....

29 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Ja , raar he hoe kan dat toch .Gaan ze natuurlijk onderzoeken hoe dat nou kan en daar gaat weer een paar jaar overheen en vervolgens kunnen ze...

31 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
MurmaIndian Gay Sex ClipsUyunaLana Rhoades FeetCelrb NudesHayley Williams NakedXnxx Indian Sexy GirlEnglish Padam Sex PhotoEmilia Clarke Nude Game Of ThronesExtream Rough PornCoco Bunnie PornVídeo Pornográfico Para AdultosHeavies On HottiesXvideo PornografiaLido Adult TheaterLeghaJija Sali PornIndian Full Length Porn MoviesLightxxxIndiagirlpornStep Sister SeducingTs EacortWhassup Porn成人网站.Gayporn Locker RoomStormimaya PornCreampie CompilationKisssexTelugu Heroines Blue FilmsSex Savita BhabhiTrain BlowjobWwf Naked WomenAdultwork SiteSockjobSex Aunty ImagesPorn Tube VintageTeenager Amateur Analسكس الخيانهSommerray LeakedGroup Sex In FamilyHeavy R .comNite FlirtLooking For SexMia Khalifa Naked PhotosBengali KamasutraJennifer White BrazzersLesbiansexmovie91 论坛ShenalesHen5aiNude PicksXnxx Hd 18TealconradMalina Melendez BrickzillaEraudicaFilm PornogrphieCreampie SisterNara Ford NudeSofiemarieTutor4kAdriana CheckMisty Ray NudeFilthy Family ComXx Best VideoRussian Flash BangCumshots On TongueMila Azul Xxx4chanorg/gifXxx Com 4kJenni BligheStepmom Porn Video DownloadBbw Porn YubePorn Star GalourRealboourShion UtshunomiaMompov FreeAfrican PenisAnimal Sexy Blue FilmTadap Xxx VideoMoms Who Love AnalXlxxPorno BizarrePornoanneSatin PornMature Porn LicsLesvian XxxKiara Mia PornTeen Sex SceneCousin Sister Porn VideosM.myfreecamParady PornNice Tit NudesRamya Nambeesan Sex VideoBoobs Sucking XnxxXxx Hot Sexy TeacherEva Notty Porn VideosSummertime Saga UpdateHappy Ending Videos MassageAlisha Molina PornProthptsAurbery KateAsa Akira BlowjonSeñora CogidaXhemstersBravo TubesAnkita XxxMom Sax HdBangbus Lila LovePorndocumentaryWww Emplix ComHolland Roden NudeDillan HarperSergeant Miles PornhubMomedian XxxMegan Fox Nude VideoJason And Lena PornRiley Reid TitsBallbust GrabReddit IncestTeen Dad XxxHd Sexy Videos ComXxx NcYoujizz HdTamil Sex Cinema VideoPorn Scobby DooSamantha Hot PicsAdult Indian Web SeriesErome .comSexxx DadSexmex Vika BorjaStar Du PornographieVietbunnyLesbian Sex HindiSexi VidyoSanilewan XxxHooker Car BlowjobsFaprulettHthothubBabes PornolarCorinna Kopf XxxBokep HongkongBig Bootie Ebony PornModel BugilLesbo Sisters PornIporn IndianIndian VoyeurXmaster PornPinky Xxx ComNsked CelebsAdult Chat 321