door morandi in Binnenland  ·  37 Reacties

  • 5
  • 574x gelezen
Reageer met een Emoji
1
9
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Strafpleiter

** gebruiker verwijderd **

Goed zo. Ook al ben je het niet eens met elkaar,dit gaat te ver

2 verwijderd322399

Kom daar maar eens om als je als nationalist bedreigd wordt. Er wordt nog geen vinger opgetild als ze stront aan je deur smeren en stenen door de ruit gooien.

8
3 Wendel

En dan in het artikel een filmpje van de 'onafhankelijke' verslaggever Kevin P Roberson, die zich nu overigens al geruime tijd aan de overkant van de grote plas bevindt.

Wat vindt deze ' onafhankelijke' verslaggever Kevin P Roberson eigenlijk zélf van de demonstraties van KOZP tot nu toe?

Nou, dit:

https://www.skoften.net/skft/357836/gezellig-activist-kevin-p.-roberson-roept-op-tot-hardere-acties-van-kick-out-zwarte-piet

4
4 Congo

En als je leest wat die KOPZ figuren allemaal op Twitter zet dan hoor je die klassenjustitie apparaat niet.

5
5 nog een keer

Gerafineerd het tijdstip uitgezocht om tot vervolging over te gaan.
Ik denk dat het OM hiermee de plank volkomen misslaat.
Dit zal alleen nog meer wrok en scherpere commentaren opleveren, en daarmee de KOZP precies in de kaart spelen.
Het OM kan beter stoppen met dit soort psychologische miskleumen, en iedereen moet gewoon oppassen dat ze niet in de val van de provocateurs gaan trappen.

6
6 Marrie

** gebruiker verwijderd **

@5 doe aangifte zou ik zeggen. iedereen heeft dezelfde rechten in dit land,of je nou een kansloze "kleurling"bent of een nazi we hebben ons aan dezelfde regels te houden.

7 verwijderd322399

Terecht dat dit soort tuig wordt aangepakt. Er is in het Nederland van de 21ste eeuw geen plaats meer voor racisme.

16
8 RationeelRechts

Wederom een sterk staaltje bewijs dat eenzijdige dreigementen worden aangepakt....

Nu de volgende retorische vraag:

heeft het OM de andere kant al eens opgekeken?

4
9 Congo

En weer een gevalletje dat het O.M. er voor kiest om zichzelf tegen het Nederlandse volk en hun cultuur te keren.

4
10 SkyNet

@10
Duidelijker kon het OM het niet maken.
Dit zijn smerige psychologische spelletjes van het OM.

3
11 Marrie

Maar deze kozp club mag wel alles zeggen, en doen. Mensen wegzetten als racist, en donkere die wel van sinterklaas en zwarte piet houden beledigen als huisslaaf, koelie, en verraders... zich niet houden aan de demonstratie plek die ze aan gewezen krijgen, maar een punt willen scoren door tussen kinderen te gaan staan bleren hoe fout ze wel niet zijn... Het word dus tijd dat ook de kozp club voor de rechter komt te staan wegens opruiing en aanzetten tot haat.

3
12 Jill

Nederlanders zijn van huis uit niet gewend om overal aangifte van te doen.
Misschien komt er een tijd waarin ze dat wel gaan doen.

3
13 Marrie

@12 Er is een wezenlijk verschil tussen beledigen en bedreigen.

12
14 Smiling

Waanzin......je kan en mag niks meer zeggen of roepen terwijl al dat spul uit het buitenland kan doen en laten wat men wil....Zet ze het land uit als de cultuur hier niet aanstaat..of als je je beledigd voelt door alles en iedereen zoek een andere plaats.. Doe je in een restaurant ook als het eten niet bevalt

3
15 starboy2500

Zwarte Pietje blijft Zwarte Pietje... daar kan zelfs links niets aan veranderen!!!! Zwarte Pieten Power!!!!

3
16 Bromsnor

@15 Je mag van alles zeggen of roepen maar er zijn grenzen: bedreigen mag niet. Verder ga je eraan voorbij dat niet iedereen die tegen ZP is een kleurtje heeft en dat iedereen met een (van de jouwe) afwijkende mening en met de Nederlandse nationaliteit evenveel recht heeft om hier te zijn. Als dat niet bevalt zou je zelf naar Hongarije kunnen verhuizen.

6
17 Mrs. K

"vorig jaar"

Wat een aparte timing van het OM. Een jaar wachten en dan vlak voor de intochten bekend maken.

3
18 de gezonde roker

@16 Empathie en anti-racisme is niet per definitie links.

4
19 Mrs. K

En gebeurd dit andersom ook?

5
20 Nurse Ratched

@20 Die idiote Van Zeijl van de Grauwe Eeuw is in elk geval vervolgd voor zijn bedreigingen. Dus ja, andersom gebeurt het ook.

3
21 Smiling

https://mobile.twitter.com/joachimstiller8/status/1193242070317707270?p=v
En deze?

4
22 Nurse Ratched

@22 Geen idee. Ik houd niet alle bedreigingen en veroordelingen bij. Heeft iemand aangifte gedaan? Dat zou al een eerste stap zijn.

5
23 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

24 grv

** gebruiker verwijderd **

@22 Dat zou wel moeten natuurlijk.
De reaguurders op Nieuwskoerier mogen ook wel oppassen trouwens.

25 verwijderd23941

@20 Ja bij hoge uitzondering als ze er niet meer omheen kunnen of verdoezelen.
Maar dan moet het wel om regelrechte doodsbedreigingingen gaan op de meest lugubere manier, en dan krijgen ze er nog minder voor dan mensen die enkel hun kinderen willen beschermen.

5
26 Fleudemeu

Bedreigingen gaan altijd te ver en niet toe te staan.

Beledigingen vallen mijns inziens ( en hopelijk) nog wel onder vrijheid van meningsuiting.

Mag je wel zeggen: Ik VIND het de hoogste tijd dat iemand jou bedreigt? Is dat een mening of een bedreiging?

Hoe zit dat juridisch?

1
27 PFL

@17 de Nederlanders die geen kleurtje zijn meelopers. Ze hebben niks te maken met racisme , maar verdienen hoogstwaarschijnlijk hun geld bij de asielzoekers en gekleurde mens. Ik ben van mening dat 90% van de Nederlanders nooit geen probleem hebben gehad met de kleur van Zwarte Piet, voor deze gekte begon. Waarschijnlijk bent u ook zo iemand en dat heeft niks te maken met het hebben van wel of geen Nederlandse nationaliteit. Als ik naar Hongarije zou verhuizen zou ik daar niet moeten beginnen met dingen aan de kaak te stellen denk ik.. Wordt waarschijnlijk zo het land uitgegooid. Misschien kunt u het voor mij gaan uitproberen??

0
28 starboy2500

Zijn ze lekker snel mee dat OM.
Van jaar geleden.
En nu precies voor de sint intocht naar buiten komen er mee.
Waardeloze gasten bij dat OM.

2
29 annie

@13 .
Ik geloof niet meer in die poppenkast.

0
30 nog een keer

@30
Als autochtone Nederlanders net zo vaak aangifte gaan doen tegen moslims en oproerkraaiers en extreemlinks gespuis als ze zelf doen, raakt het rechtssysteem overbelast.

2
31 Marrie

Ik dacht dat het ging om het bedreigen van de journalist die hier verslag van deed? Of heb ik dat verkeerd begrepen?

0
32 Xyron

@31 .
Dat is het al. (-:

0
33 nog een keer

Kijk.... hier spreekt onze 'onafhankelijke' journalist Kevin P Roberson weer..... veilig vandaag de overkant van de grote plas.....

https://www.facebook.com/108907970529852/posts/126748452079137/?sfnsn=mo&d=n&vh=e

0
34 Congo

@28 “de Nederlanders die geen kleurtje zijn meelopers. Ze hebben niks te maken met racisme , maar verdienen hoogstwaarschijnlijk hun geld bij de asielzoekers en gekleurde mens.“
Ik denk dat het vooral te maken heeft met inlevingsvermogen. Je proberen voor te stellen hoe het voor een ander is, al zal dat vaak nooit helemaal lukken. Hoe zou jij het vinden als je kind elk jaar weer gepest wordt? Zou je je daarbij neerleggen of zou je er alles aan doen om het te laten stoppen?

“ Ik ben van mening dat 90% van de Nederlanders nooit geen probleem hebben gehad met de kleur van Zwarte Piet, voor deze gekte begon.”
Zeker. 90% van de Nederlanders had ook geen problemen met slavernij, ganstrekken en vierendelen. Tot bij velen doordrong dat dat onnodig leed veroorzaakte.

“ Als ik naar Hongarije zou verhuizen zou ik daar niet moeten beginnen met dingen aan de kaak te stellen denk ik.. Wordt waarschijnlijk zo het land uitgegooid.”
Dat denk ik ook. Hongarije neemt het nl. niet zo nauw met mensenrechten. Hier heeft iedere inwoner met verblijfsrecht het recht om mee te praten en mee te beslissen, wij doen gelukkig niet aan tweederangsburgers.

1
36 Mrs. K

@36 ... Mensen leven teveel in het verleden.. We moeten leven in het NU!!!!…. Wat er in het verleden is gebeurd kunnen we niet meer terugdraaien. Ja er zijn inderdaad dingen gebeurd die niet fraai zijn, maar daar kunnen WIJ niks meer aan veranderen. We kunnen de geschiedenis niet herschrijven. Het pesten van kinderen om de huidskleur valt best mee...Heb zelf een donkere vriend gehad en die kon heel goed met de grappen en grollen die erover gemaakt warden omgaan.. Zelfs als Zwarte Piet moest hij geschminkt worden want ondanks zijn donkere kleur vond hij dat het zo moest.
Over 200 jaar denken de kleinkinderen van onze kleinkinderen misschien hetzelfde ovder de dingen die we nu doen .. en vragen ze zich af waarom wij dit hebben gedaan. Maar levend in de tijd waar je bent weet je vaak niet beter en achteraf praten is makkelijk. Dus ganstrekken, vierendelen en koppen afhakken, openbare mensenverbrandingen, och de mensen wisten toen niet beter en daar moetn WIJ niet op afgerekend worden. Hier in Nederland wordt naar het laat aanzien ALLEEN rekening gehouden met de wensen van de kleine groepen niet oorspronkelijke nederlanders, en wordt alles in het werk gesteld om hun het naar de zin te maken. Maar er wordt vergeten dat men net als in Hongarije of waar dan ook ter wereld ook op moeten komen voor de eigen bevolking.. en daar ontbreekt het aan in Nederland. en dat gaat helemaal verkeerd lopen, want de burgers zijn het al beu en gaan straks het heft in eigen hand nemen. Er moet een einde komen aan alle onzin die nu wordt verspreid. afschaffen Zwarte Piet, klimaatcrisis, stikstof problem, illegale asielzoekers en asielzoekersstop, kinderpardonnen, trangender, neutraalgender, opgedrongen veganisme, en noem de hele zooi maar op..

1
37 starboy2500

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

1 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Actress Fucking VideosNude WaitressPrevmomPorn VermontXx Video NatashaMegha Akash XnxxXxx Sax IndanSister Brother PronEnglish Subtitles JavAngie Faith PovLusa EntertainmentFotos Gay PornPorn With WeedSniffies Hook UpMolesting PornBlacktube PornAnime Hentaibsub IndoBig Boods PornXxxfkHot Indian First Night VideosFreporPornoamadorasXxxusaSunny Leone New MovieXx Video Free DownloadTamil SunniTamil Hot XPolice Girl PornSister Cheating SexCojo DormidaStephen Amell NudeHot Porne MoviesPyt NsfwJacquieetmichel AmateurPornagraphic GamesMr SeceGranny Hot NakedAlexistexasHermanas OrtegasOverwatch Porn CompPorn GallreyCulitos BuenotesBuakke PornEmmily Elizabeth NudeIndian Nude MomAttackpornDove Cameron HotClassy NudesSkyy KnoxXxxxllShae SnowRaju Punjabi SongSister And Brother Sex Full HdJenna Jameson AnalVintage Pornographic MoviesAnalfree PornHindi XXxx Video Hd BrazzersXxx Sexy NewFarm FuckAva Addams Full VideoAmateur FreepornHayley Atwell BoobsSanelonSalazzle PornBarazil PornXxx Deshi HindiEmily Willis Sex VideosAmerican Mum Sex VideoCaught On Camera PornJulia Ann DpPrivate Casting X ComFutanari BondageGame PornMacromastia RedditEboney Anal PornPornothaiYanet Garcia HotGumball Mom PornBest Mms VideoBhabhi Romance X VideoAdavi MovieAnton Harden AnalNaked Older MenNude Milf SexyWitney WrigthSharon WeiGwengwiz Onlyfans LeakWww New PornAnissa JolieHentai FuckingDvdes 730AsianstreetmeatSpider HentaiPorn WorkoutFrances BentleyMp Xxx VideoPam Anderson Nude PicsJacqueline SexyAsian Lesbean PornMoms Get NaughtyHenrai HeavenXxxxxxxxxhdXxx1988Indian Saree PornFat Gorl PornVivica Fox NudeWhite AnalRedgifs PornLesbians Porn BlackOld Men Cock SuckersKomi Shuuko HentaiPorn Video Danny DRyan Madison X VideoCartoon Parady PornMarco Sullivan PornPornpros PornVideo HentaeFamiy Guy XxxXnxx ChaneesNenne UiReshma Tamil ActressDesi Indian PornMilf HouseFree Porn Video ChatSgvideoPornô AnalPornoarabe GratuitPussy PhotosPorn BeutifolAsaakiraThick Naked AsiansXxx New SongSex Mallu VideosHindi Blue Movie VideoThreesome Web SeriesMom And San X VideoPlaybpy Tv SwingHotgirlssuckcockCougar Next DoorNaked Jennifer LawrenceRxpornVideos De ZoofiliaX Video Hindi HdMamadorasUltimate SurrentHent Ai MangaHentai Rule 34Pornográficos Vídeos PornográficosFotos Vazadas De Famosas