door Gratiebarmhart in Binnenland  ·  22 Reacties

  • 5
  • 378x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En alle energie (en geld!!!) wordt nu gestopt in het onderzoek naar wat de betreffende agent allemaal verkeerd heeft gedaan......................Toch gek, dat er een tekort is aan politieagenten..........

7
1 Tutor01

Als ik de berichten in de media juist begrijp had deze vrouw hulp nodig... jammer dat het juist een politiekogel is...

2
2 ObJener

@2 Als er al jaren om hulp geroepen wordt en er wordt door instanties (lees regering heeft hier schuld aan), niet op gereageerd, waarom moet de politie man dan de boeman zijn? Omdat hij anderen, kinderen en hun ouders heeft gevrijwaard van het neergeslagen worden door een verwarde vrouw.

2
3 gaulette

@1 , idd, dat zeg ik vaker hierzo. Agent maakt beslissingen in secondes, baasjes kunnen daar uren/dagen over analyzeren. En hij krijgt in iig de RR op bezoek omdat hij wapen gebruikt heeft.

2
4 caso

Het is schandalig dat deze vrouw is neergeschoten , het lijkt wel of we hier Amerikaanse toestanden hebben . Die vrouw had je ook anders kunnen uitschakelen , als een paar van onze dienders nog geen vrouw aankunnen zonder een vuurwapen ,dan vrees ik het ergste voor onze samenleving .

2
5 on the mountain top

Wacht even, dus omdat ze ruiten kapot maakte en auto's vernielde en zij ondanks de politie haar sommeerde hiermee te stoppen, en zij dit negeerde voelde de politie zich genoodzaakt om deze vrouw neer te gaan schieten, dus inmiddels dood te schieten. Echt waar, is dit een reden voor agenten om iemand dood te mogen schieten. Echt te gek voorwoorden dat dit zo maar kan.
Waarom heeft de politie dan nooit iemamd van We Are Here neergeschoten, want die slopen ook de hele boel. Alleen grijpt de politie in dit soort gevallen pas naar 6 weken in, zonder te schieten.

3
6 Niet wit niet zwart

@1
Het is toch volkomen logisch dat er onderzoek wordt gedaan als een politieagent iemand neerschiet? Dat is een zeer zwaar geweldmiddel en daar moet je uiterst zorgvuldig mee omgaan. Daar hoort dus een onderzoek bij om te toetsen of dat inderdaad zorgvuldig gebeurd is.

Als de agent gewoon juist heeft gehandeld (waar het hier wel op lijkt), dan heeft dit voor hem geen verdere gevolgen.

5
7 RationeelRechts

"Agenten zagen zich genoodzaakt de vrouw op de Priemstraat neer te schieten omdat ze de aanwijzingen van de politie niet opvolgde. "

Zie je nou wat ik bedoel? Zijn wij in het leger, hebben wij een eed van onmiddellijke, kritiekloze gehoorzaamheid aan de overheid afgelegd? Er bestaat nota bene zoiets als bij wet toegestane burgerlijke ongehoorzaamheid.

En deze vrouw vernielde alleen maar spullen, ze viel niemand aan en was voor niemand een gevaar, al helemaal niet voor de politieagenten die het nodig vonden, haar neer te schieten.

Dit moet ontzettend zwaar bestraft, gebeurt dat niet, dan is het duidelijk: wij zijn slaven. En dan beschuldigen ze ONS collectief over dingen van eeuwen terug die een handjevol mensen rijk maakten?

7
8 Wendel

Ooit wilde ik ook graag politieagent worden.... Ik ben die grijze sik, met z'n geitenwollensokken in z'n sandalen (de politie-psycholoog waarmee ik toen een gesprek had) echt dankbaar dat hij mij ongeschikt achtte.....
Moet er anno 2020 echt niet aandenken om politieman te zijn in Nederland....

0
9 LoydMorris

@9 : Bedoelt u nou dat u blij bent, niet met die mentaliteit te zijn besmet, of dat u blij bent, niet met terechte kritiek van de burgers te worden geconfronteerd?

1
10 Wendel

@8
Loop jij maar lekker door, gewapend met je hamer en mes, naar agenten met een getrokken pistool op jou gericht, roepen dat je moet blijven staan en je spullen moet laten vallen!
Wat gemeen(!) dat die vervelende agenten 'zomaar' gaan schieten, terweil jij er eerst eentje (eentje maar !! ) K.O. wilde slaan.

Meten met 2 maten zeker? question

1
11 Gandalf

Die vrouw is nu bij haar zoon en haar pijn is over.

0
12 nog een keer

@10 Tegen "terechte kritiek" kan ik zeker wel!! Maar het lijkt mij echt verschrikkelijk om alle shit op te moeten knappen, die de overheid en andere organisaties en instanties laten liggen. Daarbij beslissingen moeten nemen in fractie's van secondes terwijl het volk, rechters en leidinggevenden lekker rustig vanachter hun laptop, groene tafel en buro gaan vertellen hoe je dit soort zaken had moeten aanpakken.....
Je staat als politieagent altijd met 1-0 achter......
Ik heb respect en bewondering voor politiemensen die dagelijks de straat op gaan om alle ellende en shit op te knappen, die wij met z'n allen veroorzaken........

0
13 LoydMorris

@11 : Dat staat niet in het artikel.

1
14 Wendel

@13 : Dank voor de toelichting. Ik heb erge kritiek op het feit dat er nu al straffen staan op iets beledigends zeggen en boetes op niet meteen gehoorzamen. Wij zijn GEEN slaven!

En ik vind dat agenten dan maar beter moeten leren mikken. Ze hoeven niet gelijk dodelijk te schieten.

5
15 Wendel

Ik heb de angst, bij al dit soort publicaties, dat "verwarde mensen" die eerst uit de inrichtingen zijn verwijderd, straks allemaal aan de verplichte medicatie moeten, net als ze in de inrichtingen deden om ze mak te houden zodat ze met minder personeel toe konden. Of ze worden gezamenlijk opgehokt zonder voldoende zorg en zonder uitzicht op verbetering. Met name psychofarmaca, die pillen/injecties dus, vernietigen hersenen onherroepelijk zodat er alleen een langzaam aftakelen en versterven wacht en geen genezing meer mogelijk is.

Net zoals men alsmaar naar ouderen loert om die uit hun sociale woningen te verwijderen om het door de overheid doelbewust kunstmatig gecreeerde tekort te verminderen. En er dan allochtonen in te proppen in plaats van onze jongeren zoals ze voorgeven, te willen.

Iedereen die geen geld opbrengt, maar kost, is in Nederland in gevaar.

0
16 Wendel

@15 Dus jij hebt er geen probleem mee dat eenieder zijn/haar grote bek kan opentrekken tegen politiemensen? Lekker dan.....

En dat politiemensen beter moeten leren mikken, is typisch zo'n "achter m'n laptoppie oordeel"...
Ik ken deze agent niet.... Maar ik durf wel te zeggen, dat hij/zij zeker GEEN dodelijk schot heeft willen afvuren.

0
17 LoydMorris

@2 Deze vrouw had al heel lang hulp nodig. Er zijn talloze noodkreten vanuit de buurt geweest, een buurt die lange tijd continu geterroriseerd werd door deze "verwarde" vrouw. Het onderzoek zou zich nu dus niet moeten richten op de schietende agent (die het probleem voor de buurt feiteijk heeft opgelost), maar op de instanties die tot dat moment gefaald hebben, met Mark Rutte als eindverantwoordelijke.

1
18 Vluggertje Vier

@18 zelfde als met dat meisje dat door haar ex/stalker vermoord is... Geen enkele instantie die iets deed...

1
19 ObJener

Is ze wel geen last meer voor de buurt.

0
20 niet-alles-geloven

@14
Als je dit en het bericht van gisteren combineert, kom je een heel eind op mijn beschrijving.; -)
Maar als je denkt dat de politie zomaar gaat schieten, wordt het tijd dat we optrekken naar het Malieveld. question

0
21 Gandalf

@15 Beter moeten leren mikken? Zelfs een scherpschutter zal moeite hebben met het raken van een persoon in de been ONDERBEEN (bovenbeen is dodelijk, want slagader) omdat dit een zeer klein raakvlak is. Buiten dat geeft het geen garantie op uitschakeling van de persoon.

Maar ja, je roept dan ook maar wat zonder enig verstand.

2
22 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Het is duidelijk dat Timmermans niet de partijleider is van de harde kern aan extremistische bewegingen waar GL rond is gebouwd, maar ook niet v...

7 minuten geleden geplaatst door duurendaal

Strongoli
Thierry Baudet (@thierrybaudet) on X

Ik vind het deze keer, een goede analyse van Baudet.Het klopt wèl grootendeels wat hij aanroert èn wordt ook door kritische journalistiek en...

43 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

@3 En als hij niets zegt mag hij de hand in eigen boezem steken omdat hij de activisten niet tot de orde heeft geroepen. Zó voorspelbaar, jouw...

1 uur geleden geplaatst door Bop

Strongoli
Linkse activisten hekelen oproep Timmermans om niet op 4 mei te demonstreren: 'Dat is niet aan hem' - NieuwRechts.nl

Willen we wéér zo'n schreeuwer op De Dam, tijdens de nationale Dodenherdenking????Hij had gewoon zijn grote mond moeten houden. Je weet van ...

1 uur geleden geplaatst door Strongoli

duurendaal
Is het waar dat de meeste asielzoekers 'gelukszoekers' zijn?

@79 m post@81 RobPAlle onderdelen van mijn betoog vallen als puzzelstukken in elkaar.Koopmans constateert dat het EU-asielrecht een lote...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

Wedergeboren
Offtopic

Voor de liefhebber(s) van wetenschappelijke papers: https://sci-hub.41610.org/ https://scihub2024.vercel.app/ ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

Rooibos
FDA Wants To Replace Salt With Bill Gates’ New mRNA Fake Salt

Nog meer Frankenstein voedsel van jullie vriend Bill Gates ! 😝...

2 uur geleden geplaatst door Rooibos

Wedergeboren
Offtopic

Paywall omzeilen? Het kan (en mag) niet meer! [België] https://www.bartstoffels.be/2022/06/10/paywall-omzeilen-online-krant/ ...

2 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

DikkeTor
Nu al gigantische overschrijding renovatie Binnenhof: rekening loopt op tot 2 miljard

Iedereen snapt natuurlijk wel dat die 2 miljard daar niet naartoe gaat. In de tijd van Gladio heette dat "algemene zaken" XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

LoydMorris
Eerste Kamer stemt in met einde aan 61 jaar Groningse gaswinning

Een van de DOMSTE maatregelen die onze regering ooit genomen heeft! Wat een stelletje onnozele, kortzichtige halzen zitten daar. . . . ...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Pussy BangHd Porn VidiiCherie Deville OnlyfansAlexandrawettFat Black Women PornBrenus NuesSfm.compilwSex Video ListWww Hd BfMen In LangotFull Six VideoXxx Com Xnxx ComJhavajhavi MarathiXxxxxxxxf海角社區Pron Movie BlackSadako HentaiDani Danials VideosSemi XxxEbony Porn For FreeOld Man Sucking TittiesGohan PornAv在綫Mobahot ComJaponesas SexoKunwari Dulhan SexWife Swap FoursomeFsst PornTwboo PornEnvie D Un SoirOdloty PlAsahina Aya NudeVídeo Pornográfico De MujeresNadia AffolterEnglish Blue PictureSoftcore Porn Full MoviesPronstarXxxboobXxx Hot Videos IndianTaylormadeclips Breast ExpansionCamila Torres VideoHottest Porn MovieBaddiwhubReddit Porn SubsFemale EacortsX Vidios GratisHeidi RomanovaNude Salma Hayek PicsSexo En FamiliaBritt Barbie PornXnxx Tamil VillageAmerican Xvideo ComIndian Teen Nude VideoCileb PornMichelle Forbes NudeJeneveve JokieTiny Texie SexXvideossexmexGifs Do PornKajal Agarwal Sex VideoXnxx NokarJab ComicsPron 3dNude SctressNude PlaynatesAnimeporn CartoonBelle.delphine SextaoeKinnar Sex ComTeacher Sex MovieNaty DelgadoEbony Teen AnalRoulette CamsCheating Wife SexIndian Teen Porn TubeHardcoer PornDillion Harper PeggingFree Pornos To WatchBellabumzyJonny Xxx VideosNude Pictures Of GrannySooshtimeBailey Knox OnlyfansShiva Sex VideoXxx Sexi Video ComIxxx.xomStryp ChatLuna Star HotPorn ChicasAnal CasyingAbella Da NgerFuchingMonica SweetChatavnueBangtrickeryVideo PirnoBig_penisVideo Gratis De SexoHand Jobs At The BeachGwengwiz Onlyfans LeaksXhansteeHumster ComEscorts In PornCarid B NakedBig Man NipsBlack Man XvideoEbony Milf PornNiksindian Video DownloadHindi OrnJenny Mcarthy SextapeBritish PornosRule 34.netGalleries Photos Femmes NuesBrazzars For FreeAnime EntaiGlory Hole SecretaHand Hob PornMatured Porn PicsXxx HaiBellesa VideosPublic ThongHindi Sex Movie HdIncestvideosHentia AliensSuicidegitls18 Years Telugu Sex VideosBeauty XvideoJasmine Angel PornEspañol Gay PornDaughter DeepthroatingFree Porn.comالسكس يمنيFamily Tharepy PornPorenhopHot FacesittingRebecca XxxDestiny Dixon OnlyfansPorn ImagensRussian Teenagers PornChinesenudeDesi Rep Sex VideoBipasha Basu Hot PhotoCathryn Bell NudeVirgin Porn First TimeReddit Nsfw GonewildSite For Free PornFilme Desexo AnalEmma Watson In PornHandjob Cumshot CompilationIndian Gay Sex ChatShower Xxx Video