U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 5
Agenten zagen zich genoodzaakt de vrouw op de Priemstraat neer te schieten omdat ze de aanwijzingen van de politie niet opvolgde. Ze was op dat moment dingen aan het vernielen. Ze sloeg ruiten kapot en vernielde voertuigen. ...

11 maanden geleden door Gratiebarmhart

LEES MEER OVER

En alle energie (en geld!!!) wordt nu gestopt in het onderzoek naar wat de betreffende agent allemaal verkeerd heeft gedaan......................Toch gek, dat er een tekort is aan politieagenten..........

1 Tutor01    
11 maanden geleden door Tutor01
7
Meld

Als ik de berichten in de media juist begrijp had deze vrouw hulp nodig... jammer dat het juist een politiekogel is...

2 ObJener    
11 maanden geleden door ObJener
2
Meld

@2 Als er al jaren om hulp geroepen wordt en er wordt door instanties (lees regering heeft hier schuld aan), niet op gereageerd, waarom moet de politie man dan de boeman zijn? Omdat hij anderen, kinderen en hun ouders heeft gevrijwaard van het neergeslagen worden door een verwarde vrouw.

3 gaulette    
11 maanden geleden door gaulette
2
Meld

@1 , idd, dat zeg ik vaker hierzo. Agent maakt beslissingen in secondes, baasjes kunnen daar uren/dagen over analyzeren. En hij krijgt in iig de RR op bezoek omdat hij wapen gebruikt heeft.

4 caso    
11 maanden geleden door caso
2
Meld

Het is schandalig dat deze vrouw is neergeschoten , het lijkt wel of we hier Amerikaanse toestanden hebben . Die vrouw had je ook anders kunnen uitschakelen , als een paar van onze dienders nog geen vrouw aankunnen zonder een vuurwapen ,dan vrees ik het ergste voor onze samenleving .

5 on the mountain top    
11 maanden geleden door on the mountain top
2
Meld

Wacht even, dus omdat ze ruiten kapot maakte en auto's vernielde en zij ondanks de politie haar sommeerde hiermee te stoppen, en zij dit negeerde voelde de politie zich genoodzaakt om deze vrouw neer te gaan schieten, dus inmiddels dood te schieten. Echt waar, is dit een reden voor agenten om iemand dood te mogen schieten. Echt te gek voorwoorden dat dit zo maar kan.
Waarom heeft de politie dan nooit iemamd van We Are Here neergeschoten, want die slopen ook de hele boel. Alleen grijpt de politie in dit soort gevallen pas naar 6 weken in, zonder te schieten.

6 Niet wit niet zwart    
11 maanden geleden door Niet wit niet zwart
3
Meld

@1
Het is toch volkomen logisch dat er onderzoek wordt gedaan als een politieagent iemand neerschiet? Dat is een zeer zwaar geweldmiddel en daar moet je uiterst zorgvuldig mee omgaan. Daar hoort dus een onderzoek bij om te toetsen of dat inderdaad zorgvuldig gebeurd is.

Als de agent gewoon juist heeft gehandeld (waar het hier wel op lijkt), dan heeft dit voor hem geen verdere gevolgen.

7 RationeelRechts    
11 maanden geleden door RationeelRechts
5
Meld

"Agenten zagen zich genoodzaakt de vrouw op de Priemstraat neer te schieten omdat ze de aanwijzingen van de politie niet opvolgde. "

Zie je nou wat ik bedoel? Zijn wij in het leger, hebben wij een eed van onmiddellijke, kritiekloze gehoorzaamheid aan de overheid afgelegd? Er bestaat nota bene zoiets als bij wet toegestane burgerlijke ongehoorzaamheid.

En deze vrouw vernielde alleen maar spullen, ze viel niemand aan en was voor niemand een gevaar, al helemaal niet voor de politieagenten die het nodig vonden, haar neer te schieten.

Dit moet ontzettend zwaar bestraft, gebeurt dat niet, dan is het duidelijk: wij zijn slaven. En dan beschuldigen ze ONS collectief over dingen van eeuwen terug die een handjevol mensen rijk maakten?

8 Wendel    
11 maanden geleden door Wendel
7
Meld

Ooit wilde ik ook graag politieagent worden.... Ik ben die grijze sik, met z'n geitenwollensokken in z'n sandalen (de politie-psycholoog waarmee ik toen een gesprek had) echt dankbaar dat hij mij ongeschikt achtte.....
Moet er anno 2020 echt niet aandenken om politieman te zijn in Nederland....

9 LoydMorris    
11 maanden geleden door LoydMorris
0
Meld

@9 : Bedoelt u nou dat u blij bent, niet met die mentaliteit te zijn besmet, of dat u blij bent, niet met terechte kritiek van de burgers te worden geconfronteerd?

10 Wendel    
11 maanden geleden door Wendel
1
Meld

@8
Loop jij maar lekker door, gewapend met je hamer en mes, naar agenten met een getrokken pistool op jou gericht, roepen dat je moet blijven staan en je spullen moet laten vallen!
Wat gemeen(!) dat die vervelende agenten 'zomaar' gaan schieten, terweil jij er eerst eentje (eentje maar !! ) K.O. wilde slaan.

Meten met 2 maten zeker? question

11 Gandalf    
11 maanden geleden door Gandalf
1
Meld

Die vrouw is nu bij haar zoon en haar pijn is over.

12 nog een keer    
11 maanden geleden door nog een keer
0
Meld

@10 Tegen "terechte kritiek" kan ik zeker wel!! Maar het lijkt mij echt verschrikkelijk om alle shit op te moeten knappen, die de overheid en andere organisaties en instanties laten liggen. Daarbij beslissingen moeten nemen in fractie's van secondes terwijl het volk, rechters en leidinggevenden lekker rustig vanachter hun laptop, groene tafel en buro gaan vertellen hoe je dit soort zaken had moeten aanpakken.....
Je staat als politieagent altijd met 1-0 achter......
Ik heb respect en bewondering voor politiemensen die dagelijks de straat op gaan om alle ellende en shit op te knappen, die wij met z'n allen veroorzaken........

13 LoydMorris    
11 maanden geleden door LoydMorris
0
Meld

@11 : Dat staat niet in het artikel.

14 Wendel    
11 maanden geleden door Wendel
1
Meld

@13 : Dank voor de toelichting. Ik heb erge kritiek op het feit dat er nu al straffen staan op iets beledigends zeggen en boetes op niet meteen gehoorzamen. Wij zijn GEEN slaven!

En ik vind dat agenten dan maar beter moeten leren mikken. Ze hoeven niet gelijk dodelijk te schieten.

15 Wendel    
11 maanden geleden door Wendel
5
Meld

Ik heb de angst, bij al dit soort publicaties, dat "verwarde mensen" die eerst uit de inrichtingen zijn verwijderd, straks allemaal aan de verplichte medicatie moeten, net als ze in de inrichtingen deden om ze mak te houden zodat ze met minder personeel toe konden. Of ze worden gezamenlijk opgehokt zonder voldoende zorg en zonder uitzicht op verbetering. Met name psychofarmaca, die pillen/injecties dus, vernietigen hersenen onherroepelijk zodat er alleen een langzaam aftakelen en versterven wacht en geen genezing meer mogelijk is.

Net zoals men alsmaar naar ouderen loert om die uit hun sociale woningen te verwijderen om het door de overheid doelbewust kunstmatig gecreeerde tekort te verminderen. En er dan allochtonen in te proppen in plaats van onze jongeren zoals ze voorgeven, te willen.

Iedereen die geen geld opbrengt, maar kost, is in Nederland in gevaar.

16 Wendel    
11 maanden geleden door Wendel
0
Meld

@15 Dus jij hebt er geen probleem mee dat eenieder zijn/haar grote bek kan opentrekken tegen politiemensen? Lekker dan.....

En dat politiemensen beter moeten leren mikken, is typisch zo'n "achter m'n laptoppie oordeel"...
Ik ken deze agent niet.... Maar ik durf wel te zeggen, dat hij/zij zeker GEEN dodelijk schot heeft willen afvuren.

17 LoydMorris    
11 maanden geleden door LoydMorris
0
Meld

@2 Deze vrouw had al heel lang hulp nodig. Er zijn talloze noodkreten vanuit de buurt geweest, een buurt die lange tijd continu geterroriseerd werd door deze "verwarde" vrouw. Het onderzoek zou zich nu dus niet moeten richten op de schietende agent (die het probleem voor de buurt feiteijk heeft opgelost), maar op de instanties die tot dat moment gefaald hebben, met Mark Rutte als eindverantwoordelijke.

18 Vluggertje Vier    
11 maanden geleden door Vluggertje Vier
1
Meld

@18 zelfde als met dat meisje dat door haar ex/stalker vermoord is... Geen enkele instantie die iets deed...

19 ObJener    
11 maanden geleden door ObJener
1
Meld

Is ze wel geen last meer voor de buurt.

20 niet-alles-geloven    
11 maanden geleden door niet-alles-geloven
0
Meld

@14
Als je dit en het bericht van gisteren combineert, kom je een heel eind op mijn beschrijving.; -)
Maar als je denkt dat de politie zomaar gaat schieten, wordt het tijd dat we optrekken naar het Malieveld. question

21 Gandalf    
11 maanden geleden door Gandalf
0
Meld

@15 Beter moeten leren mikken? Zelfs een scherpschutter zal moeite hebben met het raken van een persoon in de been ONDERBEEN (bovenbeen is dodelijk, want slagader) omdat dit een zeer klein raakvlak is. Buiten dat geeft het geen garantie op uitschakeling van de persoon.

Maar ja, je roept dan ook maar wat zonder enig verstand.

22 Bluth    
11 maanden geleden door Bluth
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
'Trump betaalde tien jaar lang geen inko...
De Amerikaanse president Donald Trump heeft d...

1 dag geleden door Nu.nl

Jerry Afriyie doet er een schop bovenop
Akwasi uit bedreigingen, maar mag van het Ope...

11 uur geleden door Fernand

'Drastischer ingrijpen is nodig' &b...
Volg hier al het coronanieuws van maandag 28...

15 uur geleden door NOS

Democraten stemmen Trump
Fijn om te zien dat mensen eindelijk verstand...

2 uur geleden door smurf

Het Covid 19 virus verspreidt zich niet via d...
CDC geeft toe dat er geen bewijs is dat COVID...

14 uur geleden door welofniet


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Wendel
CDC komt met schokkende cijfers: Fatality Rat...
Foutje, bedankt.https://www.cdc.gov/coron...

1 minuut geleden door Wendel

LGK
'Kremlin-adviseur zaaide in Nederland twijfel...
@30Onzin van uHet was geen MSM nieuws...

1 minuut geleden door LGK

Wendel
Het Covid 19 virus verspreidt zich niet via d...
Die titel is te kort door de bocht en het ond...

4 minuten geleden door Wendel

Nurse Ratched
Anthony Kennedy's zoon was private Deutsche B...
Drain the Trumpswamp....

5 minuten geleden door Nurse Ratched

LGK
Derde Nobel Nominatie Trump...
"Derde Nobel Nominatie Trump "Voor meest...

6 minuten geleden door LGK

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig