door JackKropotkin in Buitenland  ·  36 Reacties

  • 6
  • 464x gelezen
Reageer met een Emoji
3
3
13

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Weer eens nepnieuws van een van de vele anti-Israel biased organisaties.

Originele tweet:


----
We strongly condemn attack on the Palestinian Independent Commission for Human Rights whose office in Gaza was struck by an Israeli missile earlier this morning. Strikes targeting civilian buildings is a violation of international law. We are sending our solidarity to
@ICHR_Pal
.-----

6
1 JackKropotkin

Amnesty dat een van de vele clubs die miljoenen verdienen aan het instant houden van onrust!
En hulp leveren tegen seks!

4
2 Zie Hier

Dat hele Amnesty International komt de laatste jaren op mij steeds meer over als een criminele organisatie, wellicht met terroristisch oogmerk.

6
3 Bluth

Was in de laatste Gaza-oorlog niet anders.
Israël zou scholen/VN gebouwen hebben aangevallen en verwoest.
Als er vanuit/vanaf geschoten wordt, dan is het een doelwit maar het ging geregeld ook verkeerd bij hamas die met 'vuurpijltjes' aan het spelen waren.
(merk op; verwoest en 'vuurpijltjes')

2
4 Malinois

Amnesty Int. is een anti-Israëlische organisatie geworden. Ingepakt door kwaadaardige arabieren vol Jodenhaat. AI is niet langer serieus te nemen, al een aantal jaren niet meer. Ik zegde verleden jaar mijn donateurschap op, toen ik die anti-Israëlische leugens ook al onder ogen kreeg. Deze organisatie was vroeger een goeie; gevangenen ondersteunen, zeker die in dictatoriale landen. Dat was een goeie zaak. Nu liegen ze volop over onder andere Israël.
Ik roep alle donateurs op om hun financiële steun aan deze bende Jodenhaters onmiddellijk te stoppen; even een telefoontje plegen en klaar. Zeg je lidmaatschap van ze op; je wordt gebruikt in hun anti-Israëlische campagne. Moet je niet aan mee willen werken.
i

4
5 weerman

Amnesty Int. is een anti-Israëlische organisatie geworden. Ingepakt door kwaadaardige arabieren vol Jodenhaat. AI is niet langer serieus te nemen, al een aantal jaren niet meer. Ik zegde verleden jaar mijn donateurschap op, toen ik die anti-Israëlische leugens ook al onder ogen kreeg. Deze organisatie was vroeger een goeie; gevangenen ondersteunen, zeker die in dictatoriale landen. Dat was een goeie zaak. Nu liegen ze volop over onder andere Israël.
Ik roep alle donateurs op om hun financiële steun aan deze bende Jodenhaters onmiddellijk te stoppen; even een telefoontje plegen en klaar. Zeg je lidmaatschap van ze op; je wordt gebruikt in hun anti-Israëlische campagne. Moet je niet aan mee willen werken.

4
6 weerman

Kwestie van verwarring in een escalerende kwestie. Niets bijzonders.

15
7 Hendrianus

@7
Dan was het alleen 'verwarrend' voor Amnesty, blijkbaar. De rest van de wereld zag al snel wat er werkelijk gebeurd was. Amnesty is gewoon zeer op de hand van terreurbewegingen. Net als jij.

5
8 weerman

@8
99 % kans dat het een Israëlische raket is die inslaat in Gaza. De gedachte van een niet militair onderlegde organisatie als Amnesty, dat het een Israëlische raket was vind ik dus niet zo heel vreemd.

Je insinuatie dat Amnesty, en ik , op de hand zijn van terreurbewegingen hoort thuis in het land der fabels. 'De rest van de wereld', weet dat. Alleen jij niet.

16
9 Hendrianus

@7 Dus Amnesty Int. heeft direct het bericht gerectificeerd?

1
10 ThWil

@9 Het is tegenwoordig niet meer zo vreemd dat een organisatie als Amnesty de honderden raketten afgeschoten door Hamas en/of andere terreurgroepen richting Israel niet noemt maar wel #ophef maakt ("Strikes targeting civilian buildings is a violation of international law") over eentje die verkeerd terecht is gekomen en vanuit de onderbuik roept dat Israel de schuldige is.

En er is nog niets gerectificeerd @10 , wel vage dingen als
"Conflicting information is circulating about what exactly hit the @ichr_paloffice in Gaza and where the attack came from. @amnesty is calling for an impartial investigation into this incident and other events in Gaza today"

Achteraf roepen dat er een "impartial investigation" moet komen question.

3
11 JackKropotkin

@10 @11

Precies. Omdat er voor Amnesty, na tegenberichten, voor hen onduidelijkheid is ontstaan willen zij onpartijdig onderzoek.
Dat hadden ze misschien beter direct kunnen verlangen.

Ook het toontje van Hiller zijn VN Watch NGO kan wel wat minder.

14
12 Hendrianus

@11
Amnesty veroordeeld wel degelijk de raket en mortieraanvallen vanuit Gaza.
https://www.amnesty.nl/landen/israel-en-palestina

15
13 Hendrianus

@13 En zoals gewoonlijk wordt niet afzonderlijk GAZA veroordeeld, doch wordt de PA als een soort laatste bijzin na een hele tirade op Israël en passant ook genoemd. Nou nou.

1
14 ThWil

@14

Er staat toch echt een tweet in het bericht waarin staat, "Palestinian armed groups and Israeli forces must also refrain from carrying out indiscriminate attacks and direct attacks on civilians and civilian objects. These are serious violations of international humanitarian law and constitute war crimes."

De verwijzing in @13 begint met, "Zowel Israël als Palestina maken zich schuldig aan mensenrechtenschendingen."

Verder leest u niet goed. Er staat, 'Palestijnse autoriteiten' , meervoud. In Gaza is dat Hamas en op de West bank is dat de PA.

15
15 Hendrianus

@3
Wat zijn dat toch voor rare beschuldigingen? Komt dat omdat je vaak de Israëlische of pro Israël uitleg over Amnesty leest?

15
16 Hendrianus

@4
Niet, 'Israël zou', maar 'Israël heeft', o.a. met verboden fosfor bommen. Heeft verder niets met Amnesty te maken.

15
17 Hendrianus

@2
Nog eentje met zware beschuldigingen. Geen onderbouwing natuurlijk. Die bestaat ook niet voor laster.

16
18 Hendrianus

De minnetjes machine is niet ècht snel op dit moment. Dat kun je niet beter krijgen?

15
19 Hendrianus

En wat Amnesty international te zeggen over die Palestijnse rakketen?

3
20 meneer van het nieuws

Je kan trouwen ook geeneens spreken van een mensenrechten organisatie.
Aangezien het helemaal niet gaat over mensenrechten.

2
21 meneer van het nieuws

@16 Het zijn geen rare beschuldigingen, ik deel mede hoe Amnesty International op mij de laatste jaren overkomt. Zo ondersteunen ze mensensmokkelaars, nemen ze jihadisten in bescherming.

Wat een Israël-obsessies heb jij zeg.

5
22 Bluth

Hmm, vreemd alleen pro-Israël bronnen melden dit ... geen enkele andere bron die dit bevestigen

6
23 alt-right-delete

@22 ja, want mensenrechten lopen niet langs de lijnen die extreem rechts hanteert.

7
24 alt-right-delete

@21 nee, waar gaat het dan over? Worden de extreem rechtse normen en waarden teveel beperkt? Krijgen facisme en racisme niet de kans ze verdienen?

8
25 alt-right-delete

@24 Okay? Wat heeft extreem rechts hier nou weer mee te maken? Is Amnesty extreem rechts?

3
26 Bluth

@22
Dat Amnesty zo op je overkomt ......en waarom je dat zo ervaart is dus de vraag die ik in @16 stel. Daarbij opper ik een mogelijke optie.

Beetje vaag hoor, 'jihadisten', dat zijn bijv. ook religieus geinspireerde Israëlische kolonisten op de Westbank.

16
27 Hendrianus

@21
Hièr kun je lezen waar het over gaat, https://www.amnesty.nl/wat-we-doen

15
28 Hendrianus

@20 zie @13

15
29 Hendrianus

@27 Kijk, de minner(s) is/zijn weer bij de les question

16
30 Hendrianus

@27 Nemen ze die ook in bescherming dan?

2
31 Bluth

@23 Nee hoor, gewoon even verder zoeken dan je gebruikelijke anti-Israël pagina's:

https://www.haaretz.com/middle-east-news/palestinians/.premium-boundless-fear-in-gaza-1.8121625

1
32 Snuggles

@31 Amnesty neemt iedereen in beschermin. Het is geld en middelen die dat beperken. Tegenwerking werkt ook niet mee natuurlijk. https://www.joods.nl/2019/01/israel-gaat-mogelijkheid-onderzoeken-om-amnesty-international-te-weren/

14
33 Hendrianus

@33 En ik maar denken dat ik stoned ben...

2
34 Bluth

@15 Hier de hele tekst van de link waar jij (dus niet ik) naar verwijst:

"Israël en Palestina
Zowel Israël als Palestina maken zich schuldig aan mensenrechtenschendingen. Zo moedigt Israël al jaren de bouw van illegale nederzettingen op de Westelijke Jordaanoever aan en legt het de bewegingsvrijheid van Palestijnen sterk aan banden. Israëlische strijdkrachten doden Palestijnse burgers, onder wie kinderen, en houden honderden Palestijnen zonder proces gevangen. De Palestijnse autoriteiten vuurden eerder willekeurig raketten en mortieren af op Israëlische gebieden waar burgers wonen. "

Oke PA is blijkbaar een meervoudsvorm. Een punt voor jou. Maar wees nu eerlijk: Heel veel aandacht in het begin van de tekst van wat Israël doet en dan als laatste zin pas dt ook de PA wat doet. En kijk nu ook even naar teletekst. Voor het gemak heb ik die voor je gekopieerd. En zie wie als eerste vermeld wordt. Juist Israël. Zijn zij dan begonnen?

Israël heeft vannacht luchtaanvallen uitgevoerd op de radicale Palestijnse groepering Islamitische Jihad in de Gazastrook.Daarbij zouden zeker twee mensen gewond zijn geraakt.
Volgens Israël zijn de aanvallen een reactie op raketten die gisteren vanuit Gaza zijn fgevuurd op burgers in het zuiden van Israël.Een groot deel daarvan werd onderschept.Scholen in het
gebied blijven vandaag gesloten. Gisterochtend bereikten Islamitische Jihad en Israël na twee dagen geweld nog een staakt-het-vuren,na bemiddeling van Egypte en de VN.Sinds dinsdag zijn zeker 34 Palestijnen omgekomen.

En dat is niet soms maar zoals is het iedere keer. Eerst wordt Israël verweten hard op te treden en dan als laatste zin staat dan dat Israël reageert op bijv. raketbeschietingen. Dit gebeurt dus bewust door de NPO. Zelf vind ik dit een vorm van manipulatie. En daar reageer ik op.

0
35 ThWil

De derde zin geeft de oorzaak aan wat in zin èèn gesteld wordt. Volgens mij wordt er in de berichtgeving altijd vermeldt dat raketten ui Gaza de oorzaak zijn van de Israëlische aanvallen.

Deze ronde begon met een paar raketten uit Gaza waardoor Netanyahu een schuilkelder moest opzoeken Daarop besloot hij een raket specialist in Gaza te doden. Dat lokte een regen van raketten op Israël uit waarop Israël weer aanviel.

Wordt allemaal keurig in de media vermeldt.

14
36 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

8 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

9 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

16 minuten geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

35 minuten geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Heroine NippleMostly Watched PornPorn Older Gay MenTip Porn StarsExtreme FemdomCelebraty Fake PornSexo Ao Vivo AgoraPornô De LuxoLilith MorningstarMature Couple PornWhat Is A BukakeEmilyjoneschataSexvideotamilSex XxlMako Oda PornCouple 69Free Local HookupCasting SxyprnEscort 69 LyonVídeos Sexo AmadorBokep TerupdateReal Love Sex VideoSunny Leone Best SexSmartpussyVijaya SexTs Raven BabeLauren Pixie AnalNikki Ashton FeetFemdom PornPhub SitesPorn 3d CartonPornô EscravoPakistani SexRedyubePregnant XxxxRiley Onlyfans LeakStudent And Teacher Porn VideosIndian Wife HardcoreClassic Pron VideoBhojpuri Bhabi XxxMalayalam Audio PornAundrea BitoniMassage Women NakedHolly Henrix PornImages Femme NuesPics Of Nude MensTig Ol Bitties TatianaHindi Poran MoviHentai GaemCoreano HentaiBathroom Sex Video TamilIndian CosplaySexy Emmanuelle ChriquiJenifer MendezXxx Video Ma24videoMia Khalifa Ke SexyBf Xxx New VideoMollyflwersDesi Nude AssSasha WonderlandIndian Celeb PornNicole Kidman SexyJasmine WebbpornCouple Watches PornHindi X VedioesPorn With BatmanJax SlayjerMssage Porn VideosHairy PussiXxx Blacked.coNoodlepornKorean Woman NakedBeeg FrenchCam4 ItalienYailin La Mas Viral DesnudaPubic Humiliation PornX Filme PornográficoLegging PornGraciela AlfanoBrazzer EbonyLeena SkyShemale GangbangKim Kardashian XlxxFsther PornLesbein HentiXxx Videos Hot SexJocasta ResortAlexa ScoutMckinley Richardson NudesPornomovieSexy Sara RueLobster TubKat Wonders OnlyfansMujeres MasturbandoeFunny Dog VideoSexy Teenies NudeGym PawgPurn HdXxx Com 20hdWww Xvideo Full Hd ComMegan Hall Police OfficersNaked Grandma ButtsHailey LittleKim Cantrall NudePervert XxxWife Sharing Gone WrongWicked Whims. ModNaked. ElebsEbony PilseXnxx In GymTamil Sex Movie OpenSexypornvideosDever XxxXxx Mom IndBlondelesbian PornArab Milf PornMature Casting PornMega ClassifiedsSexjaponaisRevistas PornorWife First ThreesomeLawson James PornDoctor Xxx VideosHot Web MoviesBest HantaiHidori_roseFamily Vacation PornXxx Porn XnxFamliy Sex ComNew First Night Sex VideosCartoon Show PornThreesome With Mother And DaughterPor N AsianTeen Ass FuckGand Chudae VideoNadia Jay PornMilf LezBest Of Redditor UpdatesMadhuri Dixit Real Sex VideoSquiterSex PoneShemale Vr PornIndian Live Sex VideoXxx Porn BhabiSexy Hardcore PornBeauty And The Beast XxxMma XxxBiggest Black PornAsian Assage Porn