De centrale vraag moet eigenlijk zijn: Wie wil er een arm of been verliezen zodat de EU bobo s overal ter wereld met een militaire vuist op tafe...
Zie https://www.ninefornews.nl/president-zelensky-is-niet-wie-je-denkt-dat-hij-is/...
Dit nieuws zal ongetwijfeld naar de onderste regionen van nieuwskoerier verdwijnen, het is namelijk ongewenst nieuws, en ongewenste waarheden sc...
@1 Ach, aangezien men toen in de stellige overtuiging verkeerde dat men vol voor kernenergie zou gaan, is dat niet zo opmerkelijk. ...
@202 En wederom mispoes. Best wel grappig, dat je kennelijk niet kunt lezen/en/of begrijpen wat je zelf schrijft. Nou, voor de 2...
''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...
13 seconden!! eerder over de streep ......
Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......
@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...
Irritant, we moeten minder zout eten, maar nu toch weer niet, tsja
Wat vandaag goed blijkt te zijn kan morgen weer zeer slecht zijn, zelf nadenken en niet naar al die l.. praatjes luisteren.
Jodium is zeer belangrijk voor de mensen.
Jodium is belangrijk voor de schildklierhormonen. Deze hormonen zijn nodig voor een goede groei, de ontwikkeling van het zenuwstelsel en de stofwisseling.
Bij een tekort aan jodium kan “krop” (struma) ontstaan. Hierbij zwelt de schildklier op. Bij kinderen heeft dit een achterstand in de lichamelijke en geestelijke groei tot gevolg. Bij volwassenen vertragen de reacties, houden de weefsels vocht vast en vermindert het denkvermogen.
Maar we weren jodium dus uit zout. Als nierpatiënt gebruik ik Himalaya zout of zeezout.
En dus kan een mens een tekort krijgen van jodium.
@1 jodium zit niet alleen in zout maar in veel producten.
Waar zit het in?
Jodium kan van nature voorkomen in zeewater, in aarde en in drinkwater. Via deze wegen komt jodium in voedsel als zeevis en groenten terecht. Ook melk- en melkproducten leveren een bijdrage aan de jodiuminname. In de Warenwet is vastgelegd dat brood en broodvervangers, vleesproducten, keukenzout en keukenzoutvervangers verrijkt mogen zijn met jodium.
Op de pagina ‘waar zit het in?’ is nog meer informatie te vinden over jodiumbronnen en de bijdrage van deze bronnen aan de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.
@2
Grappig advies, maar we denken allemaal zelf na.
@5 Allemaal ? Dat is niet echt nadenken wel!
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.