door Havermout in Politiek  ·  32 Reacties

  • 2
  • 378x gelezen
Reageer met een Emoji
7
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Geen beloftes meer zegt Rutte...onthoud u dat even tot verkiezingstijd? mocht u tegen die tijd er toch weer intuinen dan mag je jezelf best domheid verwijten.

1
1 Voorzittershamer

NL is een groot excelsheet geworden, stijf van de macro's om rechtsonderin dat ene celletje groen te krijgen, lachwekkend droevig zooitje.

2
2 caso

Ze zoeken en vinden telkens weer problemen die er niet zijn,maarrr waar de schatkist mee gevuld word.

2
3 lizzy

De man zegt dat we schouder aan schouder staan...emotie overvalt me en in menig huiskamer zijn er nu mensen die vechten tegen hun tranen. Ik moet er even tussenuit, kan het niet meer aan.

2
4 Voorzittershamer

immigratie, artikel 2 grondwet, wordt compleet niet gezien? nu heel nl lijden terwijl we ook immigraite (=huizen, voedselproductie etc) kunnen beperken?

1
5 maarten1234

Gooi het land maar op slot...

2
6 Gratiebarmhart

Is dit nu de grote aankondiging van de plannen?
Er staat nog steeds alleen maar in dat we naar 100 gaan (voor wel 0,2% winst!)
Het aanpassen van het veevoer (zonder dat echt bekent is wat daar de opbrengst of gevolgen van zijn)
En een beetje geld hier en daar in, maar verder niets nieuws

"Die maatregelen, waarbij onder meer boerenbedrijven worden uitgekocht en verplaatst, worden de komende maanden bekendgemaakt."
Daar moet dus die andere 99% vandaan komen?

2
7 Madman_K

En natuurlijk de echte achterliggende reden om hele andere 2020/2030 EU-doelen te halen,.
"Het kabinet stelt 60 miljoen euro extra beschikbaar voor het uitkopen van varkensboeren en om daarmee te voldoen aan het Urgendavonnis."

Het Urgendavonnis gaat helemaal niet over stikstof!

2
8 Madman_K

Hij komt zo zelfverzekerd over maar wat is Rutte toch een kinderachtig kereltje. Huilie, huilie: het is voor een VVD'er niet natuurlijk om geen 130 te mogen rijden. Wij willen vooruit in dit land.

En dit niveau is premier van Nederland. Schandalig.

2
9 Mac Benac
10 Berpke de Poes

@9 Rutte is een uitstekend premier, heel goed dat het land harder vooruit wil. Het is een natuurlijke selectie waar vanzelfsprekend afvallers ook niet met vangnetten opgevangen moeten worden. Wie hier niet kan meekomen dient als exportproduct uitgezet te worden na een land wat minder snel gaat. Netto ontvangers zijn lijfeigenen van netto betalers.

4
11 Recovery Mode

Die snelheidsbeperking haalt helemaal niets uit, nauwelijks meetbaar verschil. Het enige wat moet gebeuren is de veehouderij aan banden leggen en de megastallen laten verdwijnen. Maar ja, dan krijgen we op alle wegen tractoren en dat vinden de bewindslieden niet zo fijn, omdat dan het hele Nederlandse Volk in het geweer komt. Waardeloos beleid weer dit gepruts.

1
12 Nicks R. Van

@12 We moeten inderdaad kerncentrales gaan bouwen , per direct bouwstop afkondigen op windmolens , dat gaat ons veel ellende kosten in de toekomst! Megastallen zijn noodzaak, verder dienen de boeren , samen met de bouw op te trekken om Statenleden- Kamerleden van Groen_Links, D66, SP. PvdD, PvdA in privé te omsingelen daar ze geen stap meer buiten durven zetten. Dat linkse tuig is geen knip voor de neus waard zal wat wijsheid bijgebracht moeten worden.

2
13 Recovery Mode

De grootste klapper zal beperking van de vleesexport zijn dat verantwoordelijk is voor meer dan 60% van de stikstofproductie, dat is 10 keer meer dan al het verkeer uitstoot. Ongeveer 75% van al het vlees is bestemd voor het buitenland, dus alleen 25% is bestemd voor binnenlandse consumptie.

Het is duidelijk dat dit kabinet weer uitsluitend kiest voor economische belangen, geld is belangrijker dan de belangen van de bevolking. De lobbygroepen doen goed werk daar in het Haagse bolwerk.

Beperk de export van vlees met 10% en de uitstoot van al het verkeer is dan weggestreept. Dit kost op jaarbasis ongeveer 850 miljoen maar dat kan makkelijk terugverdiend worden met een lichte verhoging van de vleesprijs. Winst behaal je door waar nu 130 gereden wordt 120 te maken, wegenbelasting licht verhogen en uitstoot industrie zoveel mogelijk te beperken. Ik vermoed dat hiervoor wel draagvlak gevonden kan worden onder de bevolking maar dat interesseert het kabinet totaal geen ene moer.....

1
14 Beowulf

@13

Meer dan 10 kerncentrales zal er nodig zijn om te voorzien in de behoefte en als er iets echt goed mis gaat met 1 van die dingen zal in dit kleine land ineens een groot deel voor eeuwen onbewoonbaar zijn. Dan heb ik het nog niet eens over het afval dat deze centrales produceren.....

Typische rechtse korte termijn oplossingen zijn geen oplossingen maar zorgen ongetwijfeld voor problemen op lange termijn....

1
15 Beowulf

@15 Wat gaan we doen met de afgeschreven zonnepanelen, windturbines? wat levert dat voor milieuschade op? Lijkt me nogal wiedes dat we gaan inzetten op nieuwe kerncentrales!

1
16 Recovery Mode

@16 Die zijn beide voor 95% recyclebaar.

1
17 Smite Gait

@16

Kernafval is niet te recyclen, afgeschreven zonnepanelen en windturbines grotendeels wel.
Als het kernafval in het milieu terecht komt, of als er een ongeluk gebeurd in 1 van die centrales is de milieuschade pas echt niet te overzien.

0
18 Beowulf

@17 Windmolens dragen bij aan de opwarming van de aarde, deze lekken honderden kilo's schadelijke broeikasgassen per jaar!

4
19 Recovery Mode

@18 Kernenergie is de goedkoopste oplossing levert de schoonste energie! Voor kernafval vinden we ook wel een oplossing , zolang als nodig kunnen we dat heel veilig opslaan!

5
20 Recovery Mode

@19 Ik heb laatst al voorgerekend dat Tata steel 500x zoveel uitstoot als alle windmolens in Nederland bij elkaar opgeteld. Voor windmolens gaat het om de CO2 van 900 huishoudens. Boehoe. Het is lariekoek wat je zegt. Zeker in de televaag gelezen..

2
21 Smite Gait

@20 Onzin in Portugal is zon en wind goedkoper dan steenkool. Kernenergie is bijna 6x zo duur.

2
22 Smite Gait

@20 Wie zegt dat er een oplossing bestaanbaar voor is????
Veilig opslaan, voor zoveel duizend jaar??? Dat is gewoon een utopie.

Daarbij is het lang niet zo schoon als gesuggereerd wordt.

0
23 MARCUSAURELIUS

@19
Daar zal het bouwen van kerncentrales weinig aan veranderen omdat het gebruikt word in vrijwel alle nevensystemen van het transport en omzetting van elektriciteit zoals transformatoren en verdeelstations. De keuze voor Zwavelhexafluoride in isolatie is voornamelijk economisch en omdat er geen alternatief is. Hier is er meer over te lezen:

https://www.telegraaf.nl/financieel/921218615/windmolen-lekt-extreem-schadelijk-gas

De geplande energietransitie zal het alleen maar cumulatief verergeren omdat de vraag naar elektriciteit alleen maar zal toenemen nu men steeds meer elektrisch moet koken, stoken en rijden. Het is duidelijk dat deze regering vrijwel geen idee heeft waar men mee bezig is......

0
24 Beowulf

@21 SF6 is duizenden malen schadelijker dan CO2, Het produceren / plaatsen van windmolens is al een aanslag op het milieu, daarnaast nog een miljarden kostende aanslag voor het collectief.

1
25 Recovery Mode

@25
Voor windmolens zijn er wel degelijk alternatieven maar producenten en uitbaters kiezen voor het goedkopere en beproefde SF6. Maak een wet dat SF6 toepassing in windmolens verbied en beperk het tot cruciale installaties als schakelstations e.d., een uitval van 1 windmolen staat in geen verhouding tegenover de uitval van een schakelstation.

0
26 Beowulf

@25
Het bouwen van 1 kerncentrale kost minimaal 10 miljard, maal 10 is dat al meer dan 100 miljard.
Daar komt nog bovenop het transport en de opslag van kernafval en de kosten voor het verrijkte brandstof, beveiligingskosten en kosten van de operatie van de centrale en veiligheidsmaatregelen.

Voor 100 miljard bouw je al snel 5000 windmolens....

0
27 Beowulf

@18 Frankrijk draait al tientallen jaren op kernenergie. Ik heb nog geen melding over een kernramp gehoord aldaar.

0
28 Nicks R. Van

@28 Frankrijk dondert alle afval gewoon in Zee.
Ook is het heel moeilijk om er achter te komen wat er binnen die centrales gebeurd.

Dat er niets is gebeurd, zegt niets over of het later toch kan gebeuren.

0
29 MARCUSAURELIUS

@29 Ja, dat klopt: ook al win ik tot nu toe niet de hoofdprijs in de Staatsloterij, dat zegt niets over of het later toch kan gebeuren. (Maar ik acht de kans wel heel erg klein).

0
30 Nicks R. Van

@11 Ik heb medelijden met je geestestoestand.

1
31 Mac Benac

@28
In 2010 1000 nucleaire incidenten.... https://www.ad.nl/buitenland/vorig-jaar-ruim-1000-nucleaire-incidenten-in-frankrijk~a71d2f8a/

In Frankrijk vind elke Fransman 1 minstens 1 nucleaire centrale binnen een straal van 300 km, Nederland is van Noord naar zuid 350 km lang.... dus elke Nederlander vind binnen een straal van 350 kilometer meerdere nucleaire centrales.... oftewel alle nucleaire centrales.

Nucleair afval (brandstof elementen) blijft duizenden jaren zeer gevaarlijk, waar wil je dat opslaan? De eerste centrale ooit werd geactiveerd in 1951, dat is bijna 70 jaar geleden en nog steeds is er nog geen afdoende veilige manier om dit voor zo'n periode op te slaan. Het is niet alleen het gevaar van de ingebruikname van een centrale maar dus ook het gevaar van het afgewerkte brandstof voor zowel de mens als de natuur.

@30
Hoe klein ook de kans is, het hoeft alleen maar 1 keer goed mis te gaan. Hoe meer je er bouwt, des te groter de kans zal worden..... Je maakt ook meer kans op de hoofdprijs in de staatsloterij als je meer loten per trekking koopt. Met 1 centrale dek je de Nederlandse vraag maar met 5 tot 10 %, dus reken zelf maar uit hoeveel wij er moeten bouwen om aan de vraag te voldoen.

0
32 Beowulf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

8 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

13 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

5 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

6 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

6 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

6 uur geleden geplaatst door Querido not

NK. App
Tall Women SexOctavia Red CreampieMeilleur PornographiqueWorldstudzKatopunk NudeKorean Hot Sex VideoBoys Doing SexPov PeggedFree Download Porn VideoFilme Antigo PornJazmine DuboisParti SexDarcia Lee Porn VideosLing PornWww Full Hd Sexy Video ComKrystal Swift CreampieBoner GymHd 4k PornSexywwwCathy Heaven And Danny DNude Titties PicsHard Ass FuckEbony DpLive MasterbationSamantha Saint BlowjobEscort Massage Near MeJennifer White BbcXxnxn VideoLani Rails NudeSex Video BhumikaHollywood Xxxxx VideoClubseventeenMaya Nazor PornKajal Aggarwal BoobsBhabi Sex ComHot Saxy MovieXxx Scarlett JohanssonHot Vixen ComLicking CummingPornosensualAlex FarrariPorn De MulheresKardashian NakedSeximovi31betCaught Jerking IffDesi Girl Xxx ImageOne Penis Xxxسكس خالد يوسفHolly Michels PornXxxbrazersSessiongirlsEird PornPorn JepangFuckgay VideoSex Vedio InSunny Leone JoiDyke PornChubby Ebony PornMilfnut.vomGrabdpa PornHindi Sexy Aunty Hd VideoBlonde Stepsister PornYou Porn GayHot Sexy NudesXtremtubeSite De ProstituéXxx AnalRuby O Fee NudeEva Maxim Spencer BradleyKatiekoxBlacked .com PornLesbich PornAss Porn PicsGiant BlackcockBeazzers PornstarsMom Suck Son CockSuicidegitlsOnline Porn Games FreeShemalestarPaginas Para AdultosPornography NHomemadelesbian PornFapwife.comHd FreexxxCutestpornstarsSexy Porn ActressGirls Sex OnlyX Videos Father In LawU N CamsCuckold StoryAnna Faith Only FansBella Porsh NakedFull Hd PonOideyo Mizuryuu Kei LandSunny Leone Bf ComRyan Keely FeetDickdrainer PornClit TeensVirtualrealpornProthitsSéries PornographiquesViejas Encueradas20 Years XxxHentaihubHairy CockAnime HentiaVictoria ZdrokChinese Sexy Blue FilmSex Game XnxxRasi SexSpeead PussySocialmedisgirls3d Cartoon PornvideosNnude CelebYoujizzconAspen GaypornSexyaXxx Video Page 2Thai Massage PornDani Daniels Porn ComHairyhentaiJerkroomBareback BasterdsSubscribestar AdultFree Online EroticaPorn Lesbian Mother And DaughterGay Porn FaceCharisma Capenter NudeAmmature DefinitionBangla Chuda Chudi Video HdBig Bang EmpireIndian Gand SexArab Porn StarFilmes Adulto PornôE621[TghentaiMadison Bailey SexySex VidoFamily ThreesomeAva Addams New PornPre PornDesi Porn MazaEbonycameltoeYoupo MatureSpankbang.cpmEiminfukadaSelena Gomez Big TitsWww 3gpkingDownload X Video