door wiseguy in Binnenland  ·  290 Reacties

  • 12
  • 1666x gelezen
Reageer met een Emoji
11
2
21

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

De terreur Ghanezen komen eraan .................

251 verwijderd682241

Wat hoop ik dat ze dit zelf willen oplossen.

Dan kunnen ze allemaal opgepakt worden i.v.m. overtreding geweldsmonopolie.

0
252 Seconda

De Black Panthers is een uit Amerika overgewaaide beweging, en vecht hier tegen een illusie, want wij hebben in Nederland nooit Amerikaanse toestanden gehad.
Dit staat tussen kinderen op een intocht, en zou verboden moeten worden.

Inside The New Black Panther Party.

1
253 Rapunzel

En wie betaalt dat? Graag tot in detail openheid van zaken over de geldstromen! De tegenstanders worden met alle middelen door de staat en gemeenten onderdrukt, dus ook op persoonlijke titel, die kunnen zich geen particuliere beveiliging veroorloven.

1
254 Wendel

@249 Nou, als ik vond dat een andere mening beter was, dan zou ik die wel hebben, denkt u niet? Dat u nooit hebt zien gebeuren dat ik van mening verander, dat kan natuurlijk, maar is daarmee geen waarheid geworden.

Ik ben snel uitgepraat als iemand komt met complottheorieën als 'linkse indoctrinatie'. Een complot is geen argument.

7
255 Smiling

@255 Zelfde laken een pak. Jij vind alles een "complot theorie" en hij alles
"linkse indoctrinatie" en het is voor beiden voldoende om het andere standpunt te verwerpen.

1
256 solidsteel

@227 @236 THX

2
257 RonMVV

@257
goedemorge jarige job

3
258 120db

@256 Over het algemeen geef ik wel aan waarom ik iets complotterige flauwekul vind. Ik geen standpunt omdat iemand met complotterige flauwekul aankomt, ik vind complotterige flauwekul geen geldig argument om een standpunt te onderbouwen, en met iemand die dat wel doet kan ik geen (voor mij) zinnig gesprek voeren.

Ik heb mevrouw Fleudemeu al diverse keren gesuggereerd dat als mijn wijze van discussiëren haar niet aanstaat, ze met andere mensen in gesprek moet gaan.

7
259 Smiling

@255 Ik ben snel uitgepraat als iemand komt met complottheorieën als 'linkse indoctrinatie'. Een complot is geen argument.

Linkse indoctrinatie ook niet, maar het is schering en inslag.

Dat u nooit hebt zien gebeuren dat ik van mening verander, dat kan natuurlijk, maar is daarmee geen waarheid geworden.

Klopt! Misschien mocht ik dat dan nog ooit aanschouwen verander ik daar van mening.

Wat ik gewoon niet begrijp is de halsstarrigheid van het gelijk willen hebben.
De argumenten over ZP ivm de kroesharen/dikke rode lippen/oorringen dat mensen zich daar aan stoorde kon ik begrijpen. Mijn kwam met goede argumenten ivm de karikatuur/Sjors en Sjimmie enz
Dat dat aangepast werd was niemand op tegen, maar was niet genoeg. De figuur ZP moest verdwijnen, de zin /het gelijk wordt doorgedreven. Ondanks dat er een lijst aan hele goede argumenten zijn die duidelijk aanwijzen dat de oorsprong van ZP niet te maken heeft met racisme of slavernij.
Dus waarom heeft niemand een solide tegen argument op de historie van ZP, de wereldfiguur/ Krampus/ Het midden oosten figuur die op werelderfgoedlijst staat.
Men wil alleen de eigen argumenten opdringen, en de andere kant gewoon doodzwijgen/niet horen.

3
260 Fleudemeu

Goed zo. Lekker dom het eerste excuus aanwenden om straks zelf lekker gewelddadig te zijn. Ergens hoop ik dat ze flink geweld gaan gebruiken, dan kan de politiek er niet meer in mee blijven gaan en komt er een nog hardere tegenreactie van de andere burgers.

Het is vervelend voor de mensen die daar dan last van hebben, maar als deze situatie niet escaleert, dan blijven ze langzaam maar héél zeker steeds verder weg vreten aan het Sinterklaasfeest en andere tradities.

0
261 Repelsteeltje

@260 De discussie gaat hier helemaal niet over de uitdossing van Piet, maar over de aanval op de bijeenkomst van KOZP en de reacties daarop.

Mijn mening over het met geweld (proberen te) beletten van een bijeenkomst of demonstratie staat los van mijn mening over wat die bijeenkomst of demonstratie inhoudt. Ik heb ongeveer dezelfde teksten als ik nu schrijf, over democratie en vrijheid van meningsuiting en demonstratierecht en zo, ook geschreven toen in Eindhoven een Pegida-demonstratie met geweld werd beantwoord en een tweede door de burgemeester verboden werd.

7
262 Smiling

@256 Zelfde laken een pak. Jij vind alles een "complot theorie" en hij alles
"linkse indoctrinatie" en het is voor beiden voldoende om het andere standpunt te verwerpen.

Ik ben een zij hoor question

Ik vind niet alles linkse indoctrinatie, maar sommigen zijn daar gewoon heel bedreven in.
Als iemand in een gewoon gesprek met solide argumenten komt wil ik daar best naar nuance luisteren.
Maar sommige zaken gaan gewoon niet goed, en als ik de ellende om me heen zie kunnen ze me niet overtuigen dat het fantastisch is allemaal en ik het verkeerd zie.

4
263 Fleudemeu

@263 Sorry , kon ik niet uit je nick uitmaken. En aangezien de meeste vrouwen erg gevoelig zijn voor linkse indoctrinatie dacht ik dat je een man was. question

0
264 solidsteel

* Verwijderd door de redactie *

265 Nederlander

@264 Gef nie question

3
266 Fleudemeu

@262 U mag ook graag uitweiden en er van alles bij slepen.
Nu dat was een voorbeeld.
Maar weet u....laat maar.

3
267 Fleudemeu

"De KOZP-topman Jerry Afriyie"

"topman", een benaming die verhult dat we hier te maken hebben met een vanwege geweldpleging veroordeelde crimineel.

0
268 Graaier1000

** gebruiker verwijderd **

@22 Lekker, hè, die haat naar blanken waar je blijkbaar maar wat graag tussen woont.

269 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Maar, @222 , je zit er naast, hoor. Als die agenten alleen het witte ras zou willen beschermen waarom hebben ze die daders dan opgesloten en verhoord om ze straks voor de rechter te slepen?

-- Zo behartigen de witte wouten overduidelijk slechts de belangen van hun eigen witte ras; --

270 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

Het is die zwarten hun eigen schuld, ze laden constant de samenleving met spanningen op. Ieder jaar dat gehengst rond die slavernij, 156 jaar als afgeschaft, die Ketie Kotie Subsidiepot en die eis van schadevergoeding, schade van wát, slaven hadden immers niks? De haat die die Simona Demona als een smerige tropendeken over ons land liet indalen en dan die werkeloze Ghanees met zijn haat en psychopatisceh geageer tegen een land dat hem onderhoudt.

Onze rituelen, onze bindende momenten zoals Zwarte Piet en Sint Nicolaas verdienen respect.

271 verwijderd924924212

@222 U bent een zwarte racist pur sang !

2
272 Bollieboos

** gebruiker verwijderd **

@262 . Ja, mooi, braaf maar de daders die dat schooltje van die Zwarte Piethaters werden wel opgepakt. Die Turken in Eindhoven niet:

-- ook geschreven toen in Eindhoven een Pegida-demonstratie met geweld werd beantwoord en een tweede door de burgemeester verboden werd. --

Twee maten, Turken mogen vechten, blanke jongens mogen niet eens een subversieve en repressie voorbereiding van weer een Kinderhaatactie in de war gooien.

Het is hun eigen schuld, ze roepen het geweld op dat nu op ze afkomt. Dat is ook een vorm van zelfverdediging, vechten voor je tradities, voor de bindende krachten, vechten voor een ongestoord kinderfeest.

273 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@268 . Klopt, in het artikel van NU wordt die Ghanees eerst voorman (kende de NSB ook) en dan topman genoemd. Topman, terwijl die huilebalk een watje is, een passieve kinderhater, met een zelfhaat want hij haat zijn eigen huidskleur. Daarom is hij tegen ons ritueel van Sinterklaas, waarin we één keer per jaar het even gezellig met elkaar hebben.

Als ik vervelend doe op een feestje wordt ik eruit gezet, die Eikel mag gewoon z'n gang gaan.

274 verwijderd924924212

Gajes tegen gajes, zet er even een hek omheen.

12
275 Hendrianus
276 verwijderd924924212

@273 Wat mij betreft mogen de demonstranten tegen Pegida evenmin geweld gebruiken als deze Haagse types tegen de bijeenkomst van KOZP, dat is wat ik zeg. Dat de demonstranten in Eindhoven niet opgepakt zijn is iets wat ik afkeur, dus ik begrijp niet waarom u mij dat hier voor de voeten werpt.

U misbruikt nu een traditie om geweld goed te praten.

5
277 Smiling

Twee jammerende opa's bij DWDD. Mijn dochter heeft niemand kwaad gedaan en hun kleinkinderen zijn lelieblank. O ja, ze hebben ook niet voor IS gekozen. Als je je aansluit bij zo'n extreem wrede en moorddadige organisatie, en daarmee Nederland tot vijand verklaart, verspeel je m.i. je rechten. Je bent staatsgevaarlijk geworden.

8
278 Hendrianus

** gebruiker verwijderd **

@275 . Foute vergelijking, die Zwarte Haatclub wil hier onze culturele uitingen kapot maken, die inbrekers wilden helpen dat te voorkomen.

279 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@229 . Dus mijn bijdragen trekken de aandacht? Heerlijk, daar doe ik het voor, altijd positief, altijd opbouwend bezig ... question

280 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@277 . Maar het is toch, zo? Die Turken gaan vrijuit terwijl ze herkenbaar in beeld waren en die Haagse Knapen hebben nachten in het cachot moeten doorbrengen.

Maar ik denk dat de dienders daar ze wel vertroeteld hebben, pepernoten, marsepein en hun naam in chocoladeletters naar keuze: Bitter, Melk of Wit.

281 verwijderd924924212

Misschien moeten Jerry Afrikie en zijn aanhangers gewoon hun activiteiten naar thuisland Ghana verplaatsen.

1
282 Eric

Dit is goed nieuws dat KOZP een eigen beveiliging opzet cq knokploeg.
Ze hebben dus lak aan de rechtstaat.
Met dit gegeven hebben alle Nederlands nu ook het recht om zich te beschermen tegen KOZP als ze weer kinderen op een kinderfeest gaan intimideren.
Gewone mensen met kinderen die naar een KINDERFEEST gaan, mogen nu alle hulp van elke individu en groep inroepen om zich te beveiligen tegen KOZP en hun beveiliging/knokploeg.

1
283 Goldrush

Nieuwe beelden 'bestorming' waardoor 'congres' KOZP wreed werd verstoord......

/>
Scroll ook eens even naar boven waar de eerste reactie staat:

https://twitter.com/JanssenMonno/status/1193466185125367808?s=20

Alle reacties overigens interessant... het zaakje stinkt.... en niét naar vuurwerk question

En ow.... dat 'congres' centrum blijkt dus niets anders te zijn dan een zwaar beschadigd kraakpand....

0
284 Congo

@284
De "bestorming" van de KOZP-bijeenkomst was dus fake-nieuws. En die 2 mannen die aangehouden zijn, waarvan er nog één vastzit? Dat waren zeker 2 dronken mannen die toevallig voorbij liepen vanuit het plaatselijke café, en die in het voorbij gaan even een auto hebben gesloopt.

1
285 wiseguy

@285
Waarschijnlijk zijn die arrestaties dan ook fake-nieuws.

1
286 wiseguy

Dus deze hele bestorming was gewoon verzonnen om hearts and minds van de bevolking te winnen ? En de media doen willens en wetens gewoon mee met dit nepnieuws ?

1
287 B55

Lees de tweets zou ik zeggen.... daar kan je zien wie er gearresteerd zijn... schijnen 2 ouderen te zijn geweest en een kind die helemaal van slag was....

Voor de rest... zie het filmpje uit de eerste tweet, en vergelijk dat eens met het filmpje uit onderstaand NOS artikel waar KOZP voorman Mitchell Esajas "Van alles hoorde en zeer angstige momenten had"

Bijeenkomst actiegroep Kick Out Zwarte Piet met geweld verstoord; vijf aanhoudingen - https://nos.nl/l/2309627

0
288 Congo

@288 is voor @285

0
289 Congo

@280 Echt wel.
Het is gewoon broodnodig stukjes van mensen te lezen met gezond verstand in de wereld van de mad hatter!
Het is gewoon een constante hersenspoeling wat je over je heen krijgt tegenwoordig, dit vanuit de pers en mensen met een idiote radicale opvatting.
Alles wat je aan normen en waarden hebt meegekregen klopt ineens niet meer. wat je ervoor terug krijgt gaat compleet tegen je gevoel van rechtvaardigheid en logica in. Je denkt dan " GVD ben ik nu gek aan het worden?maar dan lees ik stukjes zoals van u en meerdere hier... het gezonde verstand dus.

Nee ik ben niet gek ik sta niet alleen, het is een minderheid die hier de boel wil verzieken/kapotmaken/ en een Overheid die dat prima vindt.
Een Overheid die een agenda heeft waar de honden geen brood van lusten, en stimuleren hier een stelletje radicalen "onder de pet" die prima in hun plannetjes passen. En een slaafs deel van de bevolking die alles gelooft, en voor geen rede vatbaar is gaat daar graag in mee.
Ik zie wat er gaande is, dankzij mensen die zich bij de waarheid houden zoals u. En ik heb het idee dat dat er steeds meer zijn!

3
290 Fleudemeu

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Twee ongewapende Palestijnse mannen doodgeschoten door Israëlische leger, tonen door Al Jazeera uitgezonden beelden

Ondertussen roepn kolonisten op de Westoever op tot een legeroffensief in de Westbank, "Op de door Israël bezette Westelijke Jordaanoever i...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

LoydMorris
Israeli soldiers shoot and kill two unarmed Palestinians in Gaza: Video

Het is en blijft een trieste zooi daar in de Gaza. . . . ...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Schuitje varen thee tje drinken en dan richting thuisland....

2 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@3 Jij dan maar....

3 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@12Ze hebben daar geen zinvolle tegenargumenten tegen .We moeten eigenlijk medelijden hebben met degene die dat maar niet willen zien .Ze...

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@8 Aan jou dan maar. Hoewel ik alleen maar kritiek van je lees en nooit werkzame oplossingen. ...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

LoydMorris
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@7 Zeker!!!! Zijn post als Staatsecretaris overdragen aan iemand die wél verstand van zaken heeft en logisch kan nadenken!...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Marrie1
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

Bob en Bries op oorlogspad, en dat op witte donderdag voor Pasen. Wat staat ons morgen nog te wachten op goeie vrijdag en zwarte zaterdag. �...

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

@6 Heb je een advies voor hem, behalve met pensioen gaan?...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat te kort blijft bestaan zolang er niets aan de oorzaak word gedaan....

11 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Kolkata Bangla Blue FilmMaa Beti Ki ChudaiPorn Maxine XIndian Webseries Nude ScenesLesbian Latina SquirtVolada XxxSpankbang.clomMasager XxxX Video AllSex Web Series NewXxx KustiNsfw247 ToWife Gets DpDragon R34Nudist All Ages VideoDownload SpankbangSara Jean Underwood LeakedPussy Licking HdPakistani Desi SexFemdom MomFree Full BrazersCloud Meadow GameLauren Compton NudeNude BollJuri Han Feetالکسیس تگزاAustin TylorBaldurs Gate 3 HentaiPorn Mom.comValentina Midget XxxDrunk TeenfuckArgentinas EscortsSwetliciusHappy Ending MessagePorn Hub Lena PaulTushy ThreesomeHd Doctor SexHindi Blue Film HdUllu MoveDesi Moti XxxRussian Teen AnalIndian Pron WebsideLeia NakedAnna Claire Clouds LesbianLilith LeeBbc Anal RoughJav Movies English SubtitleArab BlojobHot Lesbian PronBigboobs AlertHqhentaiThe Bestest PornHistorias PornograficasTeen Lesbian PornPornostar CoreaneSexs NunAnal FistWardrobe Malfunctions Cheerleaders3d Anime HentaiPorn K TubVideocelePakiniSlave Leia Return Of The JediDoggy Style PronBrandish HentaiStepmom SecOld Japanese PornPlublic PornNude Elisabeth ShueCeleb DickpicsBlonde Big Tits TeensBrandy Billy LeakedHappy Birthday Xxx VideoNaked Wives At The BeachPorn TelegtamTamil Girls Sex Videos DownloadJada Fire PornPhim Setviet NamFotos PornographyTik.pornCeleberty XxxBokep ChindoPics Of Mom NakedCuming In PantyhoseBit Tit PornstarsTamil Girls XxxManipuri Sex XxxBojpuri Xxx VideoXxxx Bf SexySadie AndrewsMom And Son Kitchen Sex VideoBoob ScienceTamil Actress Nipple SlipFemdom Huge StraponRealbooruFemdom Joi.com4chan GidXvideos TwitterXxx VedoNerdy PawgEbony Porn BlackEros.coomMeru The Succubus OvaXvideoslNaughty America MomXvideo.xomNon Censored Anime PornBbc RimmingAmature Babes NudeAsian Deepthroat BbcPlaybpy PlusXxx.pornvidDakota BleuXnxx Tv HindiSasur Bahu Ka RomanceGirls On Girls SexBengali Faking VideoCumeating HusbandKirean Gay PornBi ThreesomesExcogi CrystalJoung Porn TubeAdult SearxhMexican PornhubPlacelibeetineFree Strp GameQuadrinho De SexoPorhub BrasileiroAutofellatio KinkJuile Bowen NudeCiri PornSexy KissimgPorn Video 4kSunny Leone PronSuhagrat BhabhiIndian Kitchen Sex VideoHuman Toilet PornYoung Nude CouplesPeachjars PornHen Tai.netHeatherharmonSexy Telugu SexBig Milf PornHansika Sex BoobsAsian Teen CreampieBest Comp PornMale Moans AsmrPornxxx AnalVina Sky FacialPorn In The Kitchen