RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Sport

Zwalkend PSV weer ten onder: nu is Willem II te sterk

Van Bommel in Tilburg. Beeld © ANP

PSV heeft opnieuw een wedstrijd verloren. In Tilburg bleek Willem II met 2-1 te sterk voor de ploeg van Mark van Bommel. Het was de zesde wedstrijd op rij die PSV niet wist te winnen.

Op 6 oktober won PSV voor het laatst, toen werd het 4-1 tegen VVV. daarna ging het mis. Utrecht won met 3-0 van PSV, AZ met 4-0 en LASK Linz was in de Europa League afgelopen donderdag met 4-1 te sterk. Tussendoor werd er nog gelijkgespeeld tegen Sparta (2-2) en thuis tegen LASK Linz werd het 0-0.

Van Bommel

Vandaag was Ché Nunnely de plaaggeest voor de PSV-defensie. In de zevende minuut en de 64ste minuut vond hij het net. PSV werkte vooral hard, kreeg ook wel kansen, en scoorde ook nog. Gastón Pereiro schoot raak. Het was niet genoeg voor een punt.

PSV
Lees ook:
PSV faalt, sociale media ontploffen: #vanbommelout is trending

Op sociale media wordt, net als afgelopen donderdag, massaal gevraagd om het vertrek van PSV-coach Mark van Bommel. "Dit circus heeft al veel te lang geduurd", reageert iemand op Twitter. En een ander: Als de directieleden van PSV niet keihard ingrijpen na dit weekend diskwalificeren ze zichzelf volledig! #wilpsv #vanbommelout.