door Strafpleiter in Politiek  ·  21 Reacties

  • 5
  • 394x gelezen
Reageer met een Emoji
1
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

“Nederland wordt steeds inclusiever”
*kots*

1
1 Klompenbrekertje

Zwart moet Zwart blijven.

0
2 nog een keer

Als KOZP het via het veroveren van harten had gedaan heb ik niet zo'n moeite als er dan verandering komt. Maar zoals nu, uitbundig schermen met racisme, afdwingen via de rechter, laatst werd zelfs de nazi kaart getrokken en werd de Haagse middenstand bedreigt. Dan heb ik zoiets van, lazer op met je KOZP en je slavernij verleden gelul.

8
3 Hendrianus

@3 Dat gevoel delen heel veel mensen, ook mij is het bepaald niet vreemd: ik ben een hekel aan bepaalde mensen gaan krijgen welke ik vroeger nooit had - in de verste verte niet zelfs. Vrijheid blijheid was mijn motto, helaas echter niet het motto van deze mensen.
De strijd, intussen, is allang 'gestreden': duidelijk is dat een kleine elite kiest voor ' progressief en verdraagzaam' zijn, waarbij geldt dat hun visie meer waard is dan die van de bevolking.
De grap is en blijft: antropologen leerden vanaf de jaren zeventig al, veldwerk, dat ze 'inheemse' tradities niet zomaar mochten kapotmaken.
Dus: voortschrijdend inzicht..., of meten met twee maten?

0
4 Citrusvrucht

TS geeft met zijn tags overigens aan racisme nièt te schuwen. Walgelijk.

23
5 Hendrianus

@5 . Jij mag Palestijnse Pieten inhuren voor je feestje hoor. Maar laat ons vrij om gewoon Zwarte Pieten in te huren.

2
6 PFL

@5
Trek je lange tenen eens een keer in en maak niet overal een probleem van.
Tags zijn maar tags

1
7 JCA

En we laten het passief gebeuren. Wanneer komen wij eens op voor onze eigen tradities. Onze kinderen zulken het ons niet in dank afnemen wat een slappe zakken wij waren en zonder verzet dit over ons heen lieten komen.

0
8 SergioLeone

Zwarte piet is 0,0 fout en heeft net zo min iets met slaven te maken. De enige die racistich hier in zijn de haters zelf want die oordelen op huidskleur en kleding. Als ik toevallig om Rutte lijk wil niet zeggen dat ik ook een leugenaar ben toch ? Daarbij die KOZP leeft op mijn centen en wil mij hun mening opdringen ten koste van gewoon een kinderfeestje hoe ziek is dat.

0
9 magikeven

* Verwijderd door de redactie *

10 Strafpleiter

Het wordt tijd voor nieuwe bezems in Den Haag. PVV en FvD!

1
11 SergioLeone

* Verwijderd door de redactie *

12 Strafpleiter

@10 Sinterklaas 2025 Protesten bij intocht alle pieten zijn wit Leden van groen links en D66 vinden dat discriminatie Zwarte mensen zijn ook Kindervrienden Aldus woordvoerder Jerry Afriyie van KWPO

1
13 RonMVV

Politici: handen af van kleine kinderen.

Het immateriele erfgoed van de Sint Nicolaasviering dateert uit tijden ver voordat Europeanen in de ontdekte Amerikaanse gebieden slaven gingen houden.
Zwarte Piet is van oorsprong een voor-christelijke nachtalf, een beweeglijk nachtwezen. De Sint Nicolaasviering draait om in essentie om de zonnewende, het contrast tussen dag en nacht, de terugkeer van het licht en de hernieuwde vruchtbaarheid van de aarde die een nieuwe oogst waarborgt.
De figuur heeft niets met slavernij te maken. Het contrast licht – donker is de essentie. Zonder die tegenstelling is de traditie nutteloos en niet levensvatbaar.
Toch wordt de simpelste oplossing om de controverse op te lossen stelselmatig door de politiek genegeerd:: je kunt de pieten zwart schminken met een klein beetje blauw, nachtblauw. Desnoods een maantje ( ‘Zie de maan schijnt door de bomen’) of ster op voorhoofd en wang. Kinderen vinden het prachtig. En iedereen voelt meteen dat het aansluit bij de kern van het feest. Roetveegpiet niet.

Waarom wordt de oplossing genegeerd? Omdat de landelijke politiek zelf de traditie gedwongen veranderen wil en in de figuur zwarte piet een breekijzer ziet om multiculturaliteit af te dwingen.
Gewone Nederlanders krijgen nauwelijks toegang tot de media. Zeker niet tot de landelijke media om onwelkome zaken op de agenda te plaatsen. KOZP kreeg van meet af aan ruim baan en alle aandacht op televisie , radio en in kranten. Dan weet je dat de politieke partijen erachter zitten.
Vaak wordt ouders die vasthouden aan de zwarte piet in de media verweten dat het maar een kinderfeest is. Dat is onzin. Ik herinner me de tijd dat onze kinderen klein waren als een hernieuwde kennismaking met de magische wereld waarin alles mogelijk is. Met het optimisme dat de wereld goed is en de belofte van groot groeien. En dat mochten wij als ouders vorm geven en in banen geleiden. Wij ,ouders, familie, hebben de kinderen ondergedompeld in sprookjes, verhalen en tradities. Het wonder van het leven beleven. De kinderen voor de eerste maal; wij als ouders opnieuw, nu vanuit het gezichtspunt van de verhalenverteller.

Precies hier zit de kern, het zware punt, waarom het ingrijpen in de opvoeding door politiek en media onaanvaardbaar is. De politici willen de Sint Nicolaas-traditie tot breekijzer maken , om de multiculturaliteit en al hun andere ideologische indoctrinatie via de school en de kinderen aan ouders op te dringen. De ouders via de kinderen te chanteren.

Het blijft niet bij roetveegpiet. Vervolgens komen de multiculti regenboogpieten, transgenderpiet, vluchtelingenpiet , klimaatpiet , en ga zo maar door. Vanzelfsprekend tracht de politiek altijd om de kiezers te indoctrineren via bevriende media. Maar van oudsher was men zo kies te verlangen dat de ouders de kinderen opvoedden naar de ideologie van de eigen zuil. De verzuiling is echter ten onder gegaan. Politieke partijen die ooit 300.000 leden hadden, hebben nu nog slechts 30.000.

Nu keert Den Haag de zaak om. Kinderen worden misbruikt om via indoctrinatie, - middels tradities, middels de school - , in de huiskamer binnen te dringen en de hand van ouders te dwingen.
Het meest kwaadwillige van al: de politici ontzien zich niet om de wereld die wij als ouders scheppen, van sprookjes en magische mogelijkheden open te breken en het optimisme ervan te verstoren ten gunste van hun agenda’s, oneigenlijke belangen en falen.
Daar worden opgroeiende kinderen alleen maar veel slechter van en daarmee breng je gedesillusioneerde burgers groot. Conclusie: Rutte, Asscher, Klaver , Jetten en Heerma: wegwezen uit de huiskamer, waar jullie niet thuishoren. Blijf af van kleine kinderen. Of verdwijn nog voordat zwarte piet verdwenen is. Jullie partijen zijn geen traditie.

1
14 duurendaal

Het is te bizar voor woorden dat een paar (in feite ) enkelingen die ook nog eens niet zelf uit Nederland komen (dubbel paspoort telt niet) het voor elkaar krijgen om onze oer Hollandse traditie`s kapot te maken. O.A Roetveeg i.p.v zwarte Piet winterfeest i.p.v Kerstfeest enz enz Wat is het volgende? We hebben nog Paassen, Pinksteren, Carnaval, Erwtensoep met varkens-ribben, hieltje,,,, enz enz. Flikker toch op en ga terug of naar een land waar je wel je eigen feestjes en traditie`s hebben. Zeurpieten.

0
15 lizzy

Jerrie van KOZP heeft er ZELF een racistische zaak van gemaakt. Rot op met meelij of inzetten van terro bestrijding. Hij kost alleen maar geld met die idiote inzichten

1
16 Lets keep it cool

* Verwijderd door de redactie *

17 Nederlander

Als het van trouw komt is het per definitie ik kan propaganda.
De krant is van dag 1 bedoeld voor linkse propaganda en daarom nog nooit onafhankelijk geweest.
Dus per definitie een slechte krant.

1
18 meneer van het nieuws

En dat door racistische clubjes van KOZP die als die 'racisten', al die 'white people' wel even aan komen pakken... zoals in Eindhoven vorig jaar....


https://vimeo.com/301389639

0
19 Congo

Het feest is helaas al helemaal verpest door die haatzaaiende oproerkraaiers van kozp en co.

1
20 Kaffer

De overheids club kopz gesteund door lokale en landelijke politici.
tja, de overheid...

0
21 Gratiebarmhart

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Op de zeebodem, zou een mooie aanlegplek zijn....

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

icnivad
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Volgende maand laat hij er 100000 versneld door het coa heenwalsen en heeft dan de melding dat er 100000 woningen tekort zijn....

8 minuten geleden geplaatst door icnivad

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@1 ScholZ...

8 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

RobP
Achterstandswijken willen rem op werklozen en asielzoekers: ‘Problemen stapelen zich op’

De betere wijken hebben meestal betere prijzen....

9 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Poetin heeft de regie. Schols en Biden zijn een stelletje slapjanussen terwijl Macron is teruggefloten.We hebben een historische kans om een...

12 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

Menig Nederlandse ondernemer wordt inmiddels schatrijk door deze asiel-industrie. . . De belastingbetalende burger, dokt toch wel. . . ...

22 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@2 Dat lijkt me een strak plan. :-)...

27 minuten geleden geplaatst door RobP

MARCUSAURELIUS
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

Verbeteren helpt niet, dat trekt alleen maar nog meer parasieten....

28 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@1Ze kunnen toch naar de Zuidpool gaan daar schijnt nu de hele dag de zon niet. :D...

31 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

MARCUSAURELIUS
Bangalijst ontdekt in bejaardentehuis Meppel

Leve de Lol....

32 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Mile High Club PornPorn ArbCollege Xxx VideoWww Xxx Sex VidosBlack Big Titts PornKatrina Kapoor XxxXxxpawn ShopHentai Sub IndoLani Rails PornDualipa NsfwIndian Sex Kannada VideoMuslim Sex SexPorn Hindi BhabiXxx Mom And Son CartoonPornode SexoNubilenet.comTickl PornPure Mature PorntubeNude WorldMalayalam Adult Web SeriesMother And Son Blue FilmXfantasy PornAnushka Shetti Ka Sexy VideoSexy Bf PoliceNude GirlspornWife Bred BlackAio IchigoPopular Asian Porn StarsNicole Scherzinger NudeVideosporno Gratis EspañolStrapless DildoePak Porn StarCoco NakedX Videos BathroomBeautiful Girl Xxx HdManipuri NudeVdoxxxLemon_nataXev Bellringer LeakValeriakeelerBubble Brats PornGroped TrainWifes First BbcBf Boy VideoFuking VedioBig Cock Hd PornXnxx Hindi KahaniNude CockWatch Porn VideosDesi Bangla Sex VideoThirsty Baddie Dumps Boring Bf For Bbc Gizelle BlancoLauren Bauer RaybornXhanster LiveI_xxx ComRasiyan PornPittsburgh List CrwlerHoma 095Sunny Leone Ki Video BfSucking In TitsRecordings ChaturbateLauren Alexis NakedPetite Teenies PornGay Old Naked MenBrassers FreeDelia RoseXxmaster PornChatuerbaitSara Jay InstagramLenatheplugsPenis BlowjobSon Snd Mom PornPorn Star DatabasePunhetas VídeosIndian Actress Xnxx VideosNatalia Lozano NudeFuckng PhotosJija Sali Hot RomanceYailin PornVideos Pornos En Español GratisHa NimeSexe Amateur FrBeautiful NudeHen Tai FutaBarbiesinsPron Sexy Video ComTamil Girls Nude VideosLuisito Tefornica질내사정XxyxPorn Lesbian StrappnBangla Chuda Chudi Sex VideoXxx Indian College Girl VideoAmelia Wang MayliAsmr Dirty TalkBeurettes NueXhamster.vomTufos ComicRick James Linda BlairVepornoFilm X TremingRoszzlanyokHookerxxxHd Saxe VideoHd Sex 1080Hawkgirl PornOmegle Adult VideoBest FriendspornBianca Beauchamp PornBig Tan TitsWeitten PornPhoto PornographiequeMom Caught NakedMovie BlowjobsFilm PornographirJordyn Jones NudeMom And Son Porn ComicsXxx MsaggeTeacher Xvideo ComDada Boudi SexReferencr SexeJennifer Lawrence Nude LeaksWeb Series Xxx HindiNatasha Xx VideoBlack Cook PornUncensored Hanime PornJail Prison PornFox PornsImsgefapBonfage PornVideo PonouKitty LynnOld Men Cream PieBadpenelopeHd Vedio PronUn Masaje XxxHen Tai GamesXfreehd ComPutaria Telegra.comBur Me UngliHoopsydaisy OnlyfansGay Bara PornMiltfsLesbian Squirting PornosPawg ScatXxxvideodMz.dreezyOut Of The FamilypornDanny D ComIt's Gonna Hurt GaypornGay Bisexual Porn