Café 't Keteltje in het Antwerpse Schipperskwartier heeft een dubieuze reputatie.
Volledig scherm
Café 't Keteltje in het Antwerpse Schipperskwartier heeft een dubieuze reputatie. © patrick lefelon

Berucht café ‘t Keteltje in Antwerps Schipperskwartier verzegeld: vijftien Nigeriaanse vrouwen aangetroffen

Café 't Keteltje in het Antwerpse Schipperskwartier is sinds zaterdagavond verzegeld. Het gerecht voert een onderzoek naar het houden van een huis van ontucht onder meer ten aanzien van een kwetsbare persoon. Het zou gaan om meerdere Nigeriaanse vrouwen die er al dan niet gedwongen hun ‘diensten’ aanbieden.

12 reacties

  • Denis Stock

    4 jaar geleden
    15 jaar opsluiting, ik proestte het uit bij het lezen van deze strafmaat.
  • Don Tessers

    4 jaar geleden
    De Nigeriaanse maffia rukt op. Zij organiseren de prostitutie. In Duitsland hebben zij de grote steden al bezet. Blijf rustig verder slapen en houdt de grenzen stoer open.
  • Marc Verschaeren

    4 jaar geleden
    Een kroeg zoals het Keteltje zouden ze subsidie moeten geven , de laatste bastions van onze cultuur ruimen ze op . Waarschijnlijk op bevel van iemand die 300 euro of meer betaalt om te wippen ?.
  • Marie Vanakker

    4 jaar geleden
    @Wannes Van De Velde 30 jaar geleden was het keteltje een uit zuip bar . Waar escort dames aan de toog hingen . Je kon er inderdaad een koffie drinken , als de dame die je vergezelde een glas/fles champagne van 500/1000/5000 Bfr dronken .Vroeger was het anders in de zin dat anderen de plak zwaaiden in de Schipperstraat .
  • Leopold Vanhoof

    4 jaar geleden
    Is bij politie en gerecht al jaren bekend als een verzamelplaats van voornamelijk Nigeriaanse vrouwen die er hun seksuele diensten, waarom reageert men nu Dan pas?