door verwijderd322399 in Binnenland  ·  41 Reacties

  • 22
  • 762x gelezen
Reageer met een Emoji
6
8
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@TS Waarom plaats je de bagger van dat extreem linkse blogje twee keer? Een keer is al teveel.

11
1 Cody

Ga toch weg met je "cultuursensitiviteit" sneeuwvlok. Brrrr

10
2 RoosjeB

Onze trouwe linkse nazisten van JOOP weten natuurlijk weer precies te vertellen dat dat een acties was van extreem rechts!!!

Maar je krijgt de indruk dat JOOP daar zelf aanwezig was om het gebeuren te coördineren!

8
3 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

4 Dachtutniet

Gekke fluf vraagt aandacht.

5
5 Tsaar

* Verwijderd door de redactie *

6 K.Loos

* Verwijderd door de redactie *

7 K.Loos

@7 Dan heeft TS nog kritiek op topics van een ander. Je moet het lef maar hebben.

5
8 Cody

Juist dankzij het platform dat Joop bood aan dergelijke lui zijn we beland waar we nu zijn: het verstieren van een kinderfeest. Nooit in het verleden is er ooit enige wanklank geweest maar nu een of andere gelukzoeker al dan niet gesubsidieerd zijn verhaal mag doen moet heel Nederland zich maar aan passen. Hij komt toch uit Ghana misschien moet ie maar eens onderzoeken hoe fijnzinnig zijn voorouders zijn omgesprongen met de medebewoners die ze tot slaaf maakten, ze verkochten dan wel vermoordden omdat ze voor de kopende partij van geen waarde waren.

4
9 ThWil

KOZP is een criminele organisatie. Dus verbieden

4
10 Zeeuw

Volgens mij gaat het allang niet meer over hoe zwarte piet eruit ziet. Het gaat erom dat een steeds groter wordende groep het spuugzat is om steeds maar naar de pijpen van een paar linkse extremisten te moeten dansen.

Als het links uitkomt dan geldt de stem van de meerderheid en staan ze achter de democratie. Als het links niet uitkomt dan moet de meerderheid zich aanpassen aan een minderheid omdat we anders discrimineren.

3
11 Winterpret

Ze zouden een dergelijke actie ook bij de VVD, D66 en Groen Links moeten doen en ze wegjagen uit kamer

2
12 starboy2500

"..is het gevolg van bestuurlijke lafheid"

Klopt , ze hadden die zwarte-piet haters al lang bij die kinderfeestjes weg moeten knuppelen

3
13 Vageali6888

@12 wie zijn ze?

12
14 Violier

Stel, ik vlucht naar Nieuw Zeeland , vraag daar asiel aan, start na een paar jaar een beweging met een handjevol medestanders die ik 'Kick Out Haka' noem.
Hoe lang zou het duren voordat ik gevierendeeld wordt?

3
15 Nexit-En-Snel

De Ruyters zeggen: "@15 Wij denken, en we kennen NZ en Aust vrij goed, dat je waarschijnlijk een aanbod krijgt van heel veel mensen om naar huis te zwemmen en je haalt niet eens de dichtsbijzijnde bushalte of treinstation."
Bovendien is de Haka een krijgsdans bedoeld om de opponent te intimideren."

2
16 De Ruyters van Michiel

Of gewoon aangestuurd, gekocht en betaald door dezelfden die KOZP hebben gekocht en betaald, wat dacht je daarvan.

3
17 Wendel

De Ruyters zeggen: "Afgezien van de Haka, waarom gaat dat hele KOZP nou niet eens demonstreren in bijv. Saoudi Arabie waar tal van mensen uit Bangladesh nog steeds als slaaf word gebruikt? Duizenden en duizenden. Bovendien heeft Ghana nooit iets met Nederland te maken gehad dus waarom deze publieksgeile negert dan maar oneindig door blijft zeiken en drammen over Zwarte Piet is ons echt niet helemaal duidelijk, want het raakt feitelijke helemaal NIETS maar dan ook NIETS wat met de slavernij uit het verleden te maken heeft. Waarschijnlijk zolang de Amsterdamse bevolking hem blijft subsidieren, blijft deze nitwit maar doorzeiken, zet hem gewoon bij een weiland effe een uurtje tegen het stroomdraad aan…."

3
18 De Ruyters van Michiel

De oogkleppen site van joop.
Altijd lekker éénzijdige links extremistische kijk op de wereld.

3
19 meneer van het nieuws

De onbegrip druipt er aan alle kanten van af ,als een volk haar cultuur onder de voeten word weggetrokken kunnen mensen bokkensprongen maken.

2
20 Dragonton

De geest van verzet tegen al dat linkse gedram lijkt uit de fles te zijn. Ik hoop het vurig. Ik wil dat onze nationale cultuur en identiteit wordt behouden en verdedigd tegen al dat anti Nederlandse vreemde volk. Als het ze hier niet bevalt.......opdonderen!!!!!!! KOZP is voor mij een criminele organisatie gesteund door de linkse kerk met name GL.

4
21 bozeman

Slechte column! In de reacties eronder wordt haarfijn weersproken!

1
22 ObJener

@21 .
Jep.

7
23 nog een keer

Het is een goed begin. Het is duidelijk dat het volk op moet staan tegen de groepen die zich afkeren van de Nederlandse tradities en daarmee onze gebruiken, normen en waarden willen onderdrukken. De politiek gaat het niet doen, de politie ook niet. Het is aan ons. En dat is eigenlijk schandalig.

Maar wat moet dat moet. Er zou veel strenger opgetreden moeten worden tegen groepen zoals kozp. Er zou veel sneller een veroordeling uitgesproken worden in de politiek en ze niet de macht geven om invloed uit te oefenen zoals demonstraties tijdens de sinterklaasintocht.

2
24 David

De 1 gebruikt een steen om te vernielen , de ander om iets te bouwen.

Onoverbrugbare cultuurverschillen.

4
25 Mesjokke

Dit land wordt geregeerd door laffe bestuurders. Wij hebben het recht om onze cultuur hoog te houden. Dit is ons land en nieuwkomers moeten zich daaraan aanpassen, niet omgekeerd.

Wij zijn niet begonnen met het jaarlijkse kinderfeestje te verstoren en kleine kinderen bang te maken. Onze laffe overheid heeft een klein groepje allochtonen daar de gelegenheid voor gegeven.

4
26 samcash

Winkeliers durven niets meer van sinterklaas en zwarte Piet te laten zien in hun advertenties en winkel versiering. De vreemdste benamingen kom je tegen. Het zwarte Pieten tuig heeft het voor meer dan de helft al gewonnen dankzij de subsidie en loterijen bijdrage. de witte/blanke slappe/laffe Hollanders gaan ten onder aan dit soort gespuis.

2
27 Verwonderd

Inderdaad, bestuurlijke lafheid om deze terroristische, die alles wat blank is haat, KOZP, aan te pakken.
Dit zijn de tegenhangers van de Neo-Nazi, waarom wordt deze groep niet harder aangepakt?

1
28 Rapunzel

De broddelpublicist Shervin Nekuee is op 19 jarige leeftijd gevlucht uit Iran naar Nederland en vervolgens gebruik gemaakt van al het goede wat Nederland(lees de westerse samenleving) hem te bieden had nog los van het feit dat Nederland hem asiel heeft verleend. Mijnheertje Shervin Nekuee heeft als kind dus nooit de spanning rond het sinterklaasfeest meegemaakt en toch vindt mijnheertje Shervin Nekuee dat Nederland het sinterklaasfeest maar zonder zwarte pieten moet vieren. Waarom? Omdat mijnheertje Shervin Nekuee van mening is er sprake is van discriminatie of meer van die onzin. Het zou mijnheertje Shervin Nekuee bijzonder sieren als hij zich zou bezighouden met alles wat er in Iran mis is op het gebied van mensenrechten en het gros van de Iraniërs die in Nederland wonen die mensenrechten schendingen vrolijk voortzetten. Brrrrrrrrrrr

2
29 nostradamus666

Men wil zo graag veranderingen, zou het heel mooi vinden als men zeg maar tijdens Kwaku Summer Festival eens stil zouden staan over de slaven die nu slachtoffer zijn, in plaats van het eigen "leed" te "vieren".

Zou een vereiste moeten zijn in de subsidieverstrekking.

1
30 garriet

Geweld tegen dit soort protest groepen is oliedom. Daarmee geef je de protest groep meer motivatie en munitie en je verliest draagvlak onder de samenleving. Ik begrijp de frustratie, maar geweld bereikt het tegenovergestelde van het doel in deze. Dom dom dom.

4
31 Repelsteeltje

* Verwijderd door de redactie *

32 Strafpleiter

De generaties hierna zullen in de geschiedenis e-books lezen dat een eeuwenoude Hollandse kinderfeest in 2020 is afgeschaft door acties van een asielzoeker uit Ghana.

1
33 Erasmus

Als er een referendum ver zou worden gehouden zou Afriyie naar Ghana worden verbannen en alle namaak pieten wettelijk verboden. Als de overheid denkt dit feest naar de malle moer te helpen dan hebben ze toch wel op het verkeerde paard gewed. Dat die mafketel zichzelf als boegbeeld in de pers en media opstelt maakt hem natuurlijk een doelwit voor de mensen die genoeg hebben van die klootzakken doe onze normen en waarden willen veranderen.

1
34 niet-alles-geloven

Wa waarom is hij niet bezig om Ghana een excuses te laten aanbieden voor de slavenhandel?

1
35 meneer van het nieuws

@1 en @8 Precies geantwoord op dat haat zaaiende nazi ventje

1
36 Bollieboos

We hoeven niet zomaar het Sinterklaas-feest te veranderen omdat een linkse minderheid dit graag wil. Hou dan een referendum, desnoods per stad, om aan de bevolking te vragen of zwarte piet moet blijven of vervangen moeten worden door roetveegpieten, of een mix daarvan. Met de uitkomst daarvan zou ik vrede hebben. Maar nee, dat durven de linkerds ook niet, zo bang als ze zijn om het referendum te verliezen, dus proberen ze de roetveegpieten er maar op niet-democratische wijze doorheen te drukken, o.a, door de ene groep te subsidiëren en de andere groep juist niet. Dit zou niet op deze wijze moeten gebeuren, dat zet kwaad bloed.

1
37 wiseguy

Geen lafheid, bewust gecreëerde polarisatie.
https://imgflip.com/i/2qdoun
(vervang trump met zwarte piet)

1
38 Jackd

brede maatschappelijke dialoog? En de conclusie moet luiden"ZWARTE Piet is ZWART", niks mis mee!! Einde discussie! (behalve voor degenen, die zich niet druk wensen te maken over de werkelijke problemen in ons land)

1
39 Tutor01

@32 het initiëren van geweld is per definitie geen verdedigen.

Het meest effectief zou massaal tegen demonstreren zijn, maar daarvoor boeit het de meeste mensen blijkbaar te weinig. Dus blijven er twee extreme groepjes over. Ik zeg extreem, want als je geweld goedkeurt om een politiek doel te bereiken ben je extreem.

1
40 Repelsteeltje

""op de weg naar een nieuwe inclusieve samenleving waarin alle burgers zich gehoord en gezien voelen. ""

En dat doe je door de meerheid uit te sluiten en te beledigen? Doe is effe niet zo gek Joop.

""een maatschappelijke brede dialoog""

Die dialoog hebben de afgelopen 20 jaar al gevoerd. Conclusie ZP is niet racistisch en blijft.

0
41 Reconquista

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

30 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

34 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

40 minuten geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

1 uur geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
Swathi XxxBlue Film Tamil SexAdult VidMaseratixxx Porn#1 Chat AveFhilty FamilyAcpent NudeXxx New Post优酷Nithyananda SexKayce884 Onlyfans NudesFreaka Of CockMult34Inkling PornJapantiny ComSissy Hypnotized PornBrazil XxxErotic Sex StoryInstagram PornvideoXxx Videos StepChin Ka SexXxxrnHard Sex MovieGoddess XxxSexmom.comPajinapornoPerky Ebony TitsTürk PornlarıJapon PornographieIndianfucking VideoContos XxxHentaixnxxBunny BleuLesbian Bbw FacesitSexy Picture JhavajhaviFifty Shades Of Grey Sex SceneHot College SexAnu Sex VideoWife Swap Porn MoviesChinesefuckJapan HairypussySleeping Feet PornThe Hun Yellow PagesVxxxNaked PeopleAmatuergay PornHuge Mature TitsVenessasbutt NudeAmerican Xx VideoKelly Kay LeakedNaked In Public PornTokyoavprojectGelbooryCreampie CarthyFotos De Sexo GeyWife Cheating Pornدوربین مخفی سکسDiana RiderKurdish SexSky Bri Lesbian PornAshton Pierce PornOlivia D'abo NudePron Xxx VideoBf Adult ChudachudiGay Bear SexFace Sitting SuffocationPorn Kiana DiorFelch Gay PornVoyeur SleepForced Mom By Son PornFutanari IrlLinks Pornô Deep WebBestfuckingXxx JaanKorean PornvideosWww.xhmstrPor Bisexualسكس سعوديةKiera Nicole NudeSis Sleep PornXxx Free DownloadPorn TwitChudai Ki KahaniWhoreteenPorn Videos Of Miley CyrusPokemonecchiInterracial Homemade PornXxxvideksChutkapaniManisha Koirala Fucking VideoRead Hentai Manga OnlineDesenhando Mulheres NuasNaked Beach SpainCj Clark Nudes.Natasha Nice JoiMuscle Men NudeSheila Ortega PornReality King SexFast Time Sex MovieEscorts Porn StarsFilms Pornos VintageNude NavajoBustycosplayerImo Sex VideoSharing Bed With Mom PornIncestpornOnly Bengali Sex VideoXxx Fuck TubeHolly Michaels Sex VideosTickle Abuse PornPornos VrFortnite VrpornPawg TwitterTeens FingerTs StrokaLetsdoeit PornDrunk Wife FuckedPornolar SitesiJohnny Sins And Dani DanielsAi UehaeaOrgy CumshotsSpank WireRule 34 FemdomJapan Porn WrestlingCeritasex BersambungBest Blowjob PornTransex TubeSkinny With TitsAll Sex VideoLela Star PornHot Hd XHot Tit TeensNaked Women ImagesBangalore PornMarwadi Sex PictureIndian Booty Sex VideoPorn ClasicasHot Midgit PornIndian Uncut WebseriesLauren Alexis NudeBackshotspornK1d PornRepa Sex VideoRashmika Mandanna Bikini PhotosFnaf Sister Location PornNaked MasturbatingX Gay TubeOlivia LuaShinobu Cosplay PornChut Aur Lund