U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 22
Onze leiders ontbreekt het aan moed om de tijd van verandering en de noodzaak van maatschappelijk brede dialoog in te luiden ...

7 maanden geleden door Crezee

REAGEER MET EEN EMOJI
22
6
8
1
1

@TS Waarom plaats je de bagger van dat extreem linkse blogje twee keer? Een keer is al teveel.

1 Cody    
7 maanden geleden door Cody
11
Meld

Ga toch weg met je "cultuursensitiviteit" sneeuwvlok. Brrrr

2 RoosjeB    
7 maanden geleden door RoosjeB
10
Meld

Onze trouwe linkse nazisten van JOOP weten natuurlijk weer precies te vertellen dat dat een acties was van extreem rechts!!!

Maar je krijgt de indruk dat JOOP daar zelf aanwezig was om het gebeuren te coördineren!

3 Zie Hier    
7 maanden geleden door Zie Hier
8
Meld

* Verwijderd door de redactie *

4 Dachtutniet    
7 maanden geleden door Dachtutniet

Gekke fluf vraagt aandacht.

5 Tsaar    
7 maanden geleden door Tsaar
5
Meld

* Verwijderd door de redactie *

6 K.Loos    
7 maanden geleden door K.Loos

* Verwijderd door de redactie *

7 K.Loos    
7 maanden geleden door K.Loos

@7 Dan heeft TS nog kritiek op topics van een ander. Je moet het lef maar hebben.

8 Cody    
7 maanden geleden door Cody
5
Meld

Juist dankzij het platform dat Joop bood aan dergelijke lui zijn we beland waar we nu zijn: het verstieren van een kinderfeest. Nooit in het verleden is er ooit enige wanklank geweest maar nu een of andere gelukzoeker al dan niet gesubsidieerd zijn verhaal mag doen moet heel Nederland zich maar aan passen. Hij komt toch uit Ghana misschien moet ie maar eens onderzoeken hoe fijnzinnig zijn voorouders zijn omgesprongen met de medebewoners die ze tot slaaf maakten, ze verkochten dan wel vermoordden omdat ze voor de kopende partij van geen waarde waren.

9 ThWil    
7 maanden geleden door ThWil
4
Meld

KOZP is een criminele organisatie. Dus verbieden

10 Zeeuw    
7 maanden geleden door Zeeuw
4
Meld

Volgens mij gaat het allang niet meer over hoe zwarte piet eruit ziet. Het gaat erom dat een steeds groter wordende groep het spuugzat is om steeds maar naar de pijpen van een paar linkse extremisten te moeten dansen.

Als het links uitkomt dan geldt de stem van de meerderheid en staan ze achter de democratie. Als het links niet uitkomt dan moet de meerderheid zich aanpassen aan een minderheid omdat we anders discrimineren.

11 Winterpret    
7 maanden geleden door Winterpret
3
Meld

Ze zouden een dergelijke actie ook bij de VVD, D66 en Groen Links moeten doen en ze wegjagen uit kamer

12 starboy2500    
7 maanden geleden door starboy2500
2
Meld

"..is het gevolg van bestuurlijke lafheid"

Klopt , ze hadden die zwarte-piet haters al lang bij die kinderfeestjes weg moeten knuppelen

13 Vageali6888    
7 maanden geleden door Vageali6888
3
Meld

@12 wie zijn ze?

14 Violier    
7 maanden geleden door Violier
12
Meld

Stel, ik vlucht naar Nieuw Zeeland , vraag daar asiel aan, start na een paar jaar een beweging met een handjevol medestanders die ik 'Kick Out Haka' noem.
Hoe lang zou het duren voordat ik gevierendeeld wordt?

15 Nexit-En-Snel    
7 maanden geleden door Nexit-En-Snel
3
Meld

De Ruyters zeggen: "@15 Wij denken, en we kennen NZ en Aust vrij goed, dat je waarschijnlijk een aanbod krijgt van heel veel mensen om naar huis te zwemmen en je haalt niet eens de dichtsbijzijnde bushalte of treinstation."
Bovendien is de Haka een krijgsdans bedoeld om de opponent te intimideren."

16 De Ruyters van Michiel    
7 maanden geleden door De Ruyters van Michiel
2
Meld

Of gewoon aangestuurd, gekocht en betaald door dezelfden die KOZP hebben gekocht en betaald, wat dacht je daarvan.

17 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
3
Meld

De Ruyters zeggen: "Afgezien van de Haka, waarom gaat dat hele KOZP nou niet eens demonstreren in bijv. Saoudi Arabie waar tal van mensen uit Bangladesh nog steeds als slaaf word gebruikt? Duizenden en duizenden. Bovendien heeft Ghana nooit iets met Nederland te maken gehad dus waarom deze publieksgeile negert dan maar oneindig door blijft zeiken en drammen over Zwarte Piet is ons echt niet helemaal duidelijk, want het raakt feitelijke helemaal NIETS maar dan ook NIETS wat met de slavernij uit het verleden te maken heeft. Waarschijnlijk zolang de Amsterdamse bevolking hem blijft subsidieren, blijft deze nitwit maar doorzeiken, zet hem gewoon bij een weiland effe een uurtje tegen het stroomdraad aan…."

18 De Ruyters van Michiel    
7 maanden geleden door De Ruyters van Michiel
3
Meld

De oogkleppen site van joop.
Altijd lekker éénzijdige links extremistische kijk op de wereld.

19 meneer van het nieuws    
7 maanden geleden door meneer van het nieuws
3
Meld

De onbegrip druipt er aan alle kanten van af ,als een volk haar cultuur onder de voeten word weggetrokken kunnen mensen bokkensprongen maken.

20 Dragonton    
7 maanden geleden door Dragonton
2
Meld

De geest van verzet tegen al dat linkse gedram lijkt uit de fles te zijn. Ik hoop het vurig. Ik wil dat onze nationale cultuur en identiteit wordt behouden en verdedigd tegen al dat anti Nederlandse vreemde volk. Als het ze hier niet bevalt.......opdonderen!!!!!!! KOZP is voor mij een criminele organisatie gesteund door de linkse kerk met name GL.

21 bozeman    
7 maanden geleden door bozeman
4
Meld

Slechte column! In de reacties eronder wordt haarfijn weersproken!

22 ObJener    
7 maanden geleden door ObJener
1
Meld

@21 .
Jep.

23 nog een keer    
7 maanden geleden door nog een keer
7
Meld

Het is een goed begin. Het is duidelijk dat het volk op moet staan tegen de groepen die zich afkeren van de Nederlandse tradities en daarmee onze gebruiken, normen en waarden willen onderdrukken. De politiek gaat het niet doen, de politie ook niet. Het is aan ons. En dat is eigenlijk schandalig.

Maar wat moet dat moet. Er zou veel strenger opgetreden moeten worden tegen groepen zoals kozp. Er zou veel sneller een veroordeling uitgesproken worden in de politiek en ze niet de macht geven om invloed uit te oefenen zoals demonstraties tijdens de sinterklaasintocht.

24 David    
7 maanden geleden door David
2
Meld

De 1 gebruikt een steen om te vernielen , de ander om iets te bouwen.

Onoverbrugbare cultuurverschillen.

25 Mesjokke    
7 maanden geleden door Mesjokke
4
Meld

Dit land wordt geregeerd door laffe bestuurders. Wij hebben het recht om onze cultuur hoog te houden. Dit is ons land en nieuwkomers moeten zich daaraan aanpassen, niet omgekeerd.

Wij zijn niet begonnen met het jaarlijkse kinderfeestje te verstoren en kleine kinderen bang te maken. Onze laffe overheid heeft een klein groepje allochtonen daar de gelegenheid voor gegeven.

26 samcash    
7 maanden geleden door samcash
4
Meld

Winkeliers durven niets meer van sinterklaas en zwarte Piet te laten zien in hun advertenties en winkel versiering. De vreemdste benamingen kom je tegen. Het zwarte Pieten tuig heeft het voor meer dan de helft al gewonnen dankzij de subsidie en loterijen bijdrage. de witte/blanke slappe/laffe Hollanders gaan ten onder aan dit soort gespuis.

27 Verwonderd    
7 maanden geleden door Verwonderd
2
Meld

Inderdaad, bestuurlijke lafheid om deze terroristische, die alles wat blank is haat, KOZP, aan te pakken.
Dit zijn de tegenhangers van de Neo-Nazi, waarom wordt deze groep niet harder aangepakt?

28 Rapunzel    
7 maanden geleden door Rapunzel
1
Meld

De broddelpublicist Shervin Nekuee is op 19 jarige leeftijd gevlucht uit Iran naar Nederland en vervolgens gebruik gemaakt van al het goede wat Nederland(lees de westerse samenleving) hem te bieden had nog los van het feit dat Nederland hem asiel heeft verleend. Mijnheertje Shervin Nekuee heeft als kind dus nooit de spanning rond het sinterklaasfeest meegemaakt en toch vindt mijnheertje Shervin Nekuee dat Nederland het sinterklaasfeest maar zonder zwarte pieten moet vieren. Waarom? Omdat mijnheertje Shervin Nekuee van mening is er sprake is van discriminatie of meer van die onzin. Het zou mijnheertje Shervin Nekuee bijzonder sieren als hij zich zou bezighouden met alles wat er in Iran mis is op het gebied van mensenrechten en het gros van de Iraniërs die in Nederland wonen die mensenrechten schendingen vrolijk voortzetten. Brrrrrrrrrrr

29 nostradamus666    
7 maanden geleden door nostradamus666
2
Meld

Men wil zo graag veranderingen, zou het heel mooi vinden als men zeg maar tijdens Kwaku Summer Festival eens stil zouden staan over de slaven die nu slachtoffer zijn, in plaats van het eigen "leed" te "vieren".

Zou een vereiste moeten zijn in de subsidieverstrekking.

30 garriet    
7 maanden geleden door garriet
1
Meld

Geweld tegen dit soort protest groepen is oliedom. Daarmee geef je de protest groep meer motivatie en munitie en je verliest draagvlak onder de samenleving. Ik begrijp de frustratie, maar geweld bereikt het tegenovergestelde van het doel in deze. Dom dom dom.

31 Repelsteeltje    
7 maanden geleden door Repelsteeltje
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

32 Strafpleiter    
7 maanden geleden door Strafpleiter

De generaties hierna zullen in de geschiedenis e-books lezen dat een eeuwenoude Hollandse kinderfeest in 2020 is afgeschaft door acties van een asielzoeker uit Ghana.

33 Erasmus    
7 maanden geleden door Erasmus
1
Meld

Als er een referendum ver zou worden gehouden zou Afriyie naar Ghana worden verbannen en alle namaak pieten wettelijk verboden. Als de overheid denkt dit feest naar de malle moer te helpen dan hebben ze toch wel op het verkeerde paard gewed. Dat die mafketel zichzelf als boegbeeld in de pers en media opstelt maakt hem natuurlijk een doelwit voor de mensen die genoeg hebben van die klootzakken doe onze normen en waarden willen veranderen.

34 niet-alles-geloven    
7 maanden geleden door niet-alles-geloven
1
Meld

Wa waarom is hij niet bezig om Ghana een excuses te laten aanbieden voor de slavenhandel?

35 meneer van het nieuws    
7 maanden geleden door meneer van het nieuws
1
Meld

@1 en @8 Precies geantwoord op dat haat zaaiende nazi ventje

36 Bollieboos    
7 maanden geleden door Bollieboos
1
Meld

We hoeven niet zomaar het Sinterklaas-feest te veranderen omdat een linkse minderheid dit graag wil. Hou dan een referendum, desnoods per stad, om aan de bevolking te vragen of zwarte piet moet blijven of vervangen moeten worden door roetveegpieten, of een mix daarvan. Met de uitkomst daarvan zou ik vrede hebben. Maar nee, dat durven de linkerds ook niet, zo bang als ze zijn om het referendum te verliezen, dus proberen ze de roetveegpieten er maar op niet-democratische wijze doorheen te drukken, o.a, door de ene groep te subsidiëren en de andere groep juist niet. Dit zou niet op deze wijze moeten gebeuren, dat zet kwaad bloed.

37 wiseguy    
7 maanden geleden door wiseguy
1
Meld

Geen lafheid, bewust gecreëerde polarisatie.
https://imgflip.com/i/2qdoun
(vervang trump met zwarte piet)

38 Jackd    
7 maanden geleden door Jackd
1
Meld

brede maatschappelijke dialoog? En de conclusie moet luiden"ZWARTE Piet is ZWART", niks mis mee!! Einde discussie! (behalve voor degenen, die zich niet druk wensen te maken over de werkelijke problemen in ons land)

39 Tutor01    
7 maanden geleden door Tutor01
1
Meld

@32 het initiëren van geweld is per definitie geen verdedigen.

Het meest effectief zou massaal tegen demonstreren zijn, maar daarvoor boeit het de meeste mensen blijkbaar te weinig. Dus blijven er twee extreme groepjes over. Ik zeg extreem, want als je geweld goedkeurt om een politiek doel te bereiken ben je extreem.

40 Repelsteeltje    
7 maanden geleden door Repelsteeltje
1
Meld

""op de weg naar een nieuwe inclusieve samenleving waarin alle burgers zich gehoord en gezien voelen. ""

En dat doe je door de meerheid uit te sluiten en te beledigen? Doe is effe niet zo gek Joop.

""een maatschappelijke brede dialoog""

Die dialoog hebben de afgelopen 20 jaar al gevoerd. Conclusie ZP is niet racistisch en blijft.

41 Reconquista    
7 maanden geleden door Reconquista
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
WHO stopt trials met hydroxychloroquine om ve...
Omdat het tot hogere sterftekansen leidt en v...

1 dag geleden door progressiefliberaal

VVD klimt in nieuwe peiling ’naar recor...
De opmars van de VVD in opiniepeilingen tijde...

17 uur geleden door Telegraaf

Weduwenaar wil dat Twitter 'perverse&#03...
De Amerikaanse president suggereert dat Lori...

10 uur geleden door NOS

'Minder vliegen, minder autorijden: klim...
Door de coronacrisis zijn veel mensen zich be...

1 dag geleden door RTL Nieuws

Als men in de VS een week eerder was begonnen...
Als de VS een week eerder aan social distanci...

1 dag geleden door progressiefliberaal


ADVERTENTIE


Laatste reacties
niet-alles-geloven
LIVE | Luchtvaart vreest 120 miljard aan extr...
Hieraan kun je zien dat deze bedrijven totaal...

minder dan een minuut geleden door niet-alles-geloven

Remkraan
Voorlopig geen last van dagelijkse files...
Alleen nog de files voor de afvalbezorgcentra...

1 minuut geleden door Remkraan

greenmango
Trump eist dat stadion volgepropt wordt voor ...
@10 Een beetje hetzelfde als de vaak gestelde...

2 minuten geleden door greenmango

NLsandman
Weduwenaar wil dat Twitter 'perverse' complot...
@115https://twitter.com/realDonaldTrump/s...

2 minuten geleden door NLsandman

PFL
Rechterhand Baudet enthousiast over economisc...
Als er iets in de Nazi-stijl gebeurd dan is h...

2 minuten geleden door PFL

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig