door Febee in Binnenland  ·  296 Reacties

  • 21
  • 2237x gelezen
Reageer met een Emoji
7
57
6
4

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

251 Watts

** gebruiker verwijderd **

@250
Jou woord gebruik is wel fatsoenlijk?

252 verwijderd111

* Verwijderd door de redactie *

253 Watts

** gebruiker verwijderd **

@253
Dat is lastig, kan je niet eens in de spiegel kijken.

254 verwijderd111

Een vooropgezette actie van KOZP en de NOS?!

Was meteen opgevallen dat er GEEN foto's en filmpjes waren gemaakt door KOZP. Toen ging mijn alarm af!!

2
255 in holland

@251
En droplul is volgens jou ...?

11
256 PuurHagelslag

De Mensen van KOZP zijn losers en slachtofferrolkruipertjes

2
257 techcenter

@251
En jij kijkt alleen op wakkerpedia? En als je racist wordt genoemd voel je je zeker miskend?

15
258 PuurHagelslag

Ik reageer niet op NSB'ers!!

3
259 Watts

Men gaat nu een beetje politiek correct om de brei heen ouwehoeren ... gewoon aanpakken die KOZP tot de politiek met de rug tegen de muur staat.
KOZP krijgt waar ze om vraagt. Keer op keer krijgen ze lik op de neus en het is wel een keertje afgelopen. Nederland hoeft zich niet laten welgevallen onder het juk van allerlei wetjes dat een clubje tot in de oneindigheid kan treiteren .. Politiek correct is hier wel op zijn einde ..

1
260 sparta

Iedereen die ons kinderfesst wil verstoren op oneigenlijke en infantiele gronden rot maar op naar eigen land!

0
261 Lets keep it cool

@261 Kinderfesst? Bist du Deutscher? Und: Ich bin hier schon in meinem eigenen Land !

13
262 Bart Boudewijn

Net op het nieuws dat die Club nu eist van Pinokkio dat zij politiebescherming moeten krijgen en ook van de terroristen bestrijding,
Zij zijn een beetje omhoog gevallen dacht ik zo.(-:

1
263 nog een keer

Het mag wat kosten die Kick Out Zwarte Piet , het kost de gemeenschap heel wat geld zo een kleine groep oproerkraaiers.

2
264 Rattocasi

KOZP is voor mij een criminele organisatie die zelf zegt de oorlog te hebben verklaard aan een Nederlandse traditie, t.w. ons Sinterklaasfeest. Volgens mij staat het inmiddels symbool voor veel meer dan dat. Dat laten de tegendemonstranten overduidelijk weten. Geweld is jammer, maar soms niet te vermijden, tenminste dat hoor ik linkse actiegroepen vaak zeggen. Nu krijgen ze dus een koekje van eigen deeg. Hopelijk snappen ze deze Nederlandse uitdrukking.

0
265 bozeman

@264 Heel wat belasting geld gaat er via de gemeente Amsterdam als subsidie naar KOZP..

0
266 Xmod

Naziterreur goedpraten. Een dagelijks ding, op NK.

9
267 Biesbush

Directe subsidie van gemeente

Het lespakket hoort bij de Dag van Empathie, die Afriyie’s Nederland Wordt Beter organiseert. Deze dag ontvangt € 8.500 directe subsidie van de gemeente Amsterdam, zo blijkt uit het register. Daarbovenop ontvangt Afriyie’s initiatief ook geld van gesubsidieerde organisaties als Stichting Alle Kleuren en Stichting Operatie Periscoop. De laatstgenoemde organisatie kreeg in 2017 239.600 euro subsidie van de gemeente Amsterdam. Geld dat dus deels naar Afriyie’s activisme vloeit.

0
268 Xmod

@267 .
Klopt, want die KOPZ figuren moeten zich maar eens aanpassen aan het land waar zij graag willen wonen.

2
269 nog een keer

@267 Alleen de minst begaafden zien hier naziterreur in..

2
270 Xmod

@269 Dat doen ze prima. Die neo's, die te achterlijk zijn om te snappen hoe Nederland werkt, die vallen hier de Nederlandse kernwaarden aan. En horen niet vrij rond te lopen in de openbare ruimte.

8
271 Biesbush

@270 Oh ja joh? Is dit je intellectuele bespiegeling van de dag? Of komt er nog wat beters?

8
272 Biesbush

@268 Het geld is bestemd voor de dag van de empathie, niet voor KOZP.

9
273 Smiling

@272 Nee joh, speciaal voor jou hou ik het eenvoudig.
Maar blijft maar lekker in termen als "nazisme" hangen, lekker eenvoudig voor je..

0
274 Xmod

@274 Het waren nazi's hè. Dat rechtsextremisten het niet zo nauw nemen met de waarheid mag bekend zijn maar ik noem het beestje gewoon bij de naam. Is inderdaad ook het minst complex. Uit je nek lullen vergt weer fantasie en zo.

7
275 Biesbush

@128
Oké Smiling, dat zou kunnen dat wat er bij de link van #101 staat niet het bewuste gesubsidieerde lespakket is waar het dan in dit geval om ging. Maar waar is het dan wel van betaald? Uit Jerry Afriyie en die andere personen die er in worden vermeld hun eigen zak? Zelfs indien dat het geval zou zijn wat ik sowieso al niet geloof, dan betalen we het uiteindelijk toch zelf met zijn allen als samenleving, en zoals ik al eerder in dit draadje schreef. Want die Jerry Afriyie zal sinds zijn ontslag als beveiliger wel een uitkering hebben die wij met zijn allen op mogen hoesten. En in dank daarvoor dan ook nog een klein beetje lopen ouwehoeren over al onze vermeende witte perverse racisme op de koop toe.

0
276 rebo

@121
Hoe andere dat beleven kan ik niet beoordelen maar zelf kan ik in Zwarte Piet zoals bij ons als een soort van middeleeuwse page uitgedost, met de beste wil van de wereld daar geen enkel verband met ons koloniale- en slavernijverleden in zien. Bij ons koloniale- en slavernijverleden krijg ik eerder het beeld van een groep halfnaakte negers met kettingen aan elkaar vastgemaakt op weg naar de plantage.

https://images.nrc.nl/_UBNzc1DojMgMrWbRTjT_eS5o-0=/1280x/filters:no_upscale()/s3/static.nrc.nl/images/gn4/stripped/data19832592-2cd092.jpg

0
277 rebo

Het moet een wetmatigheid worden dat geweld is toegestaan tegen alles wat gerelateerd is aan KOZP maar dan liever niet tijdens de sinterklaas intochten zelf.

0
278 nostradamus666

@278
Dan moet je verhuizen want dit gaat in Nederland niet gebeuren. In Nederland ligt het monopolie op geweld bij de politie. Het vormen van milities die al dan niet met de steun van belanghebben andersdenkenden met geweld aanvallen is meer een M.O. gebeuren.

12
279 Hendrianus

@279
Een monopolie op geweld zoals dat Hamas dat heeft bedoel je? question

0
280 rebo

Ik zet mijn vraag tekens bij dit verhaal.. Normaal gesproken zou Jerry een van de eerste zijn deze ''aanval'' direct te filmen, net als de rest van de kick out club, en dit massaal delen via sociaal media, zodat ze een punt kunnen scoren hoe racistisch we zijn.
Volgens het verhaal van Jerry waren er 60 man betrokken bij de aanval op hun , en ook van uit deze hoek is er niets geplaatst op sociaal media..
Ik denk dat als dit echt gebeurd zou zijn, we overspoeld werden door de linkse media, en deze gefilmde aanval dik uitgemeten werd.
Echte beelden hebben we tot nu tot van de ''aanval 'niet gezien, en worden we gewoon belazerd om Jerry en zijn clubje weer een podium te geven om zijn haat te verspreiden.

0
281 Jill

@276 Het wordt mij te ingewikkeld, dit verwijt.

Het oorspronkelijke verhaal was dat KOZP door de gemeente Amsterdam gesubsidieerd werd. Dat werd toen dat een lespakket tégen Zwarte Piet door de gemeente Amsterdam gesubsidieerd werd.

Beide kloppen niet. Dat er andere organisaties zijn die geholpen hebben het lespakket uit te brengen zal ongetwijfeld waar zijn, dat Afriyie er tijd aan besteed heeft vast ook.

Dat hij dat niet zou mogen doen omdat hij van een uitkering leeft - ik heb geen idee of dat zo is, ik weet alleen dat hij geen beveiliger meer is - vind ik tamelijk idioot. Ook mensen met een uitkering mogen een eigen mening hebben, en die naar buiten brengen. We leven toch niet meer in de negentiende eeuw?

5
282 Smiling

@282
Ja maar weet je wat het is Smiling? Op een gegeven moment is het door toenemende irritatie "spijkers op laag water zoeken" geworden en ga je alles uit de kast halen, en daar maak ik me zelf natuurlijk ook schuldig aan. Maar dat geldt natuurlijk ook voor de tegenpartij, dat ze er dan dingen bijhalen die er natuurlijk geen ene fluit mee te maken hebben. Als ik dan lees dat we er volgens Sylvana Simons nog lang niet zijn, en dat nu ook de wiskunde moet worden gedekoloniseerd, dan denk ik ook bij mezelf "waar gaat dit nu eigenlijk nog over. " Heb je dan als volksvertegenwoordiger niks beters te doen?

0
283 rebo

De haagse partijen moeten gewoon de boel eens opschonen! Dat gezeur over zwarte piet heeft lang genoeg geduurd. Er zijn nu roetveegpieten en de meeste winkels hebben geeneens meer sinterklaas versieringen zoals vroeger. Zijn er geen belangrijker dingen in de samenleving om je druk over te maken??

1
284 Frangipani

@283 Inderdaad. Door deze eindeloze discussie gaat het iedereen zodanig irriteren dat je juist racisme voedt. Stop ermee voor het te laat is. Over een paar jaar is er helemaal geen sinterklaas meer en dan is kerst aan de beurt. Zo gaan we naar een grauwe nare samenleving. Zonder feest. Met slechts haat.

0
285 Frangipani

@267 En ieder onderwerp associeren met de tweede wereldoorlog. Alsof iedereen die ergens klaar mee is gelijk aan nazi s denkt. Het is inmiddels 79 jaar geleden dat we bevrijd zijn, maar nog steeds wordt bij ieder onderwerp dit van stal gehaald. Beter noemen we het hier nazikoerier dan.

0
286 Frangipani

Zijn die lui al grondig onderzocht op connecties a la Soros, met figuren die KOZP als slachtoffer willen neerzetten dus, en daarvoor worden betaald en getraind? Dat zou zowel de regering als die genoemde belangengroepen goed uitkomen, weer een excuus hebben om nationalisten, die ze gelijk "extreem-rechtsen" noemen, nog meer te mogen onderdrukken en vervolgen.

0
287 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

288 grv

@288
Sta je nu openlijk te suggereren dat het geen congres was? Maar dat ze naar alle waarschijnlijkheid bezig waren met het bekokstoven van de acties die ze willen gaan ondernemen met de komende aankomsten van Sinterklaas. Foei toch. question question

0
289 rebo

@283 Ik snap die emotie wel, hoor. Dat ik vind dat al het karikaturale aan Piet zo snel mogelijk moet verdwijnen en de roetveegpiet dus zo snel mogelijk moet worden ingevoerd, betekent niet dat ik het in alle opzichten met de werkwijze en stellingname van KOZP en de groep daarom heen eens ben. Juist om de discussie "wat willen we, wat willen we niet, waarom willen we iets wel of niet" zuiver te kunnen voeren moet je 'm volgens mij ontdoen van zoveel mogelijk emotie en strikt bij de feiten blijven.

2
290 Smiling

Wat als Jerrie Nachtmerrie nou eens zelf ophoudt met onrust stoken. Wat hebben kinderen aan al die idiote vooringenomen ideeen van een gekleurde man. Voor mij blijft zwarte piet nog altijd zwart door roet. End of story!!

0
291 Lets keep it cool

@291
Inderdaad , ook dat uitschelden van kinderen op die feesten door kozpaanhangers ( is in verschillende videos te zien ) word nou niet bepaald getolereerd in Nederland.
Racisme en verdeling eigenlijk ook niet maar blijkbaar mag dat ineens wee r wel .

0
292 techcenter

@279

"In Nederland ligt het monopolie op geweld bij de politie"

Stel..... je fietst met 3 vrienden 's avonds in het park... jullie zien verderop een damesfiets liggen... en een stukje het park in, hoor je een tienermeisje gillen... ze wordt door een onverlaat verkracht.

Jullie bellen de politie, en wacht rustig tot die gearriveerd zijn... immers, monopolie op geweld ligt bij de politie.

Maar wel netjes... je roept even excuses naar de jonge dame dat jullie niet in mogen grijpen... mooi is dat.....

0
293 Congo

* Verwijderd door de redactie *

294 Anti-racisme

@294 .
Ja, maar dat kunnen die KOPZ figuren niet.

0
295 nog een keer

Had 'n maand of twee geleden de stille hoop dat we dit jaar wel van dat zwartepietengezwets af zouden zijn.

Helaas is het inmiddels al net zo voorspelbaar als het feit dat je in september al met kruidnootjes om je oren geslagen wordt bij de buurtsuper.

0
296 Garp

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

16 minuten geleden geplaatst door RobP

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

33 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@67 ik vermoed dat rooibos bij de thee familie hoort, ofwel pickwick die al eerder verwijdert is hier....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Tussenderegels
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@3 We gaan zien waar de Tsjechen mee komen. Vraag is of dit bij de veiligheidsdienst blijft hangen of dat het openbaar wordt....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@20 Als je landen niet kan aanspreken op het humanitaire oorlogsrecht dan worden de misdaden nog groter en veelvuldiger gepleegd. Wat betreft 'n...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

Is inderdaad wanstaltig Baudet had allang in een gesloten GGZ moeten zitten!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Tussenderegels
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@57 Dat ze je er maar snel van afgooien hier. Wat een smeerlap ben je....

1 uur geleden geplaatst door Tussenderegels

Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

6 uur geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
Manga.origine.frMia ZottoliPornhub Power1ass NetMumbai Bhabhi SexXxx Aunty RomanceStepmom Blackmailed PornGang BangueReal Boobs PicPower BottomRule 34 ShegoNicole Aniston Sex VideosJav BigassPureruby87 TitsHornystepmomGrandpa SexstoriesListcrawler Columbia ScMarie ForsaMuslim Xnxx HdHd Pron DesiHot Sex With BhabiReyna Belle PornUp Skirt CameltoeFree Porne Video DownloadPolskie PorneDirty CamsMangas Porn GayPornô PornolandiaKissxsisWendy R34SxaySunny Leone Old PornRomantic Couple Xxx VideosThewestwingxxxSpy Tug LesbianHtnl Porn GamesPornographie PornographiqueHegreartTessa TaylorAeasia PornXxx Sexesسکس محارم ایرانFantasy69TaboofantazElvira NudeHot Porn XnxxBhai Bahan Ka Sexy VideoAnime MilfFamily Secret PornBokep Pamili3 Piece HentaiEsha Deol NudeSex Video Hindi FullBbw HardcoreHentai Pussy LickBest Of Celebrity NudesSunny LaneOld Aunty XvideoTelugu Aunty SexMia MalikovaWifebuckettCleebjihadGrupos De Incestos TelegramDocter PornX Hd Video DownloadPrivate School 1983Pooja Hegde Fake NudeMassage Cheat WifeWww.xhamster.comBlack Blowjobs GayHantai ParadaiseCharli Damelio NakedCreamherDaughter Mom ThreesomeOnlyfullpornPorna Alt.yaziliHuge Boob PornXnxschoolBelle Olivia PornAdulting MoviesDolly Little PornMuchohentai.R CurvyAsian Anal CrampieMon PornMicki Minaj SextapeNude Pictures Of Drew BarrymoreNastassja Kinski NudeCeleb SexFamily IncestForved Gay PornPorn GisFree Pornhd VideosSucking On Big CocksAva AustenAllison Fiona NudeBig Titty Glory HoleSkin Diamon PornTichar Xxx VideoSusana Gibson ChaturbateBlue Film ActorAimi Yoshikawa PornMilf FattySaleep XnxxNerdy Faery2023 Avn AwardsPlug Talk Sky BriGay AnalcumTastyblacks ComYhisvidPornhutCanela Skin PornSpandex PornAgheo PornSommerset NudeFisting Elbow DeepTiny Titted TeensLexi2legit Onlyfans LeakHot Desi Bhabi PornTwitch Streamers PornDass-187Atk PussiesSex On TwitterXxx Video CallFreeindiapornAdria Arjona BikiniArchana NudeSpied NakedGrupos Cuckold TelegramChoduXxx Sex PotoDickdrainersxxxKonosuba FutaHd Pron Video IndianLarkin Love Power GirlSleepinganalPunjabi Sex XxxXxxx Xnxx VideoChloe The Porn StarBhabhi Ki Gand MariOld Lady XvideoBest Hot PornstarThe Cooch GoochHantai AnimeCelebrities TitiesHot Girl SexBlack Summoner PornIndean Xxx ComKadakkal SexSexy Film Com