door Inter in Binnenland  ·  96 Reacties

  • 30
  • 1094x gelezen
Reageer met een Emoji
3
1
1
6

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@45 Een kind die in Sinterklaas geloofd kan je alles wijs maken, laat staan dat die een expliciet antwoord geeft. Ik dacht het niet, daar is dat kind niet mee bezig. Zwarte Piet is voor dat kind gewoon zwart, en anders niet.

2
51 Bakgraag

* Verwijderd door de redactie *

52 Anti-racisme

Die Jerry moet lekker terug gaan naar Ghana..., kan ie zich ook niet meer druk maken...

2
53 Tjeesus...,

Vreemd..., bij de eerste foto..., ruiten zijn stuk..., zijn niet binnen geweest..., maar die stoel ligt binnen andersom...

3
54 Tjeesus...,

@45
"Zolang volwassenen menen te kunnen beslissen wat de kleur is van Piet tijdens een Kinderfeest gooi ik m'n kont tegen de krib."

Het waren 2 volwassen mannen die meenden te kunnen beslissen dat de kleur van Zwarte Piet niet zwart mocht zijn...

5
55 Lias

@38 .
In een stemming bij het Jeugdjournaal was 97% van de kinderen voor Zwarte Piet.

3
56 nog een keer

@47 : vind het toch een stuk minder eng als iemand door mijn schuur loopt te stuinen ( heb geen verlaten woonboot) dan ze met 40 man mijn huis proberen binnen proberen te komen en mijn ruiten ingooien en mijn auto bekrassen.

1
57 Lobbus

@57

Vooralsnog moet ik de eerste beelden nog tegenkomen van dat legertje rellende gasten...

Dat wat de woordvoerders van KOZP naar buiten brengen neem ik in ieder geval niet klakkeloos meer aan omdat ze van die mooie bruine ogen hebben.... daar ze in het recente verleden al meer valse framing de wereld in hebben geholpen....

3
58 Congo
59 Smiling

@59

Zal me niets verbazen als de leden van KOZP dit allemaal geframed hebben...

Het zou zomaar kunnen zijn dat de aanwezigen van het KOZP festijn even naar buiten zijn gerend, wat ruitjes ingetikt hebben, wat kabaal gemaakt en daarna weer snel naar binnen gerend zijn.
5 leden hebben zich opgeofferd om in de handen van de politie te vallen.....

Zou me niets verbazen, na al 2 valse framings de media te hebben ingeslingerd. Ik sta nergens meer van te kijken bij dat clubje question

Filmpjes zullen uiteindelijk (Uit hun eigen gelederen) wel komen heb ik zo'n idee..... ze hebben al 24 uur de tijd gehad om iets in elkaar te monteren question

3
60 Congo

Dit soort acties van boze burgers krijg je als de gemeentelijke politiek zich ermee gaat bemoeien zoals bijvoorbeeld Sylvana Simons van BIJ1: alleen subsidies geven aan anti-ZP-betogers zoals Jeffry Affriyie, en subsidies intrekken van degenen die ZP steunen.

4
61 wiseguy

Dit is gewoon een ongelofelijk domme actie die het tegenovergestelde zal bereiken wat de actievoerders willen bereiken. Het zet de voorstanders in een kwaad daglicht en zal alleen maar gebruikt worden door de tegenstanders van zwarte piet om aan te tonen dat mensen die voor zwarte piet zijn slechte mensen zijn. Je ziet het nu al in de media dat dit wordt uitgemolken als een terroristische daad tegen KOZP.

2
62 RazorBlade

@62
Negeren zou het beste zijn, maar dat is ook niet mogelijk, omdat ze gesteund worden door linkse gemeentelijke politici, die subsidies aan ze uitdelen.

3
63 wiseguy

* Verwijderd door de redactie *

64 grv

@6 Klopt..Dan kunnen ze zich weer heerlijk in de slachtofferrol wentelen. Een groot deel van hun leven en tijd zijn ze met dit zwarte piet=racisme gezeik bezig.
Kennelijk niet beseffend dat er veel grotere problemen en misstanden in de wereld zijn.
Als ze zich gewoon geïntegreerd hadden in de Nederlandse samenleving, dan hadden ze Sinterklaas met Zwarte Piet gewoon gezellig meegevierd.
In plaats daarvan plaatsen ze zichzelf bewust buiten de maatschappij en verketteren Nederland en het Nederlandse volk. Zij zijn degenen die haat verspreiden en er voor zorgen dat groepen steeds verder en feller tegenover elkaar komen te staan.
Want uiteindelijk gaat het niet om Zwarte Piet. Want als deze verbannen is verzinnen ze wel weer iets nieuws waar ze zich aan storen.

3
65 Querulijn Xaverius,

@65 Ah! We hebben weer een minner in ons midden. Zo'n lafbek die niet in discussie durft te gaan, maar alleen maar ultrazielig op duimpjes loopt te drukken.
Waarschijnlijk zo'n ziekelijke KOZP-er

3
66 Querulijn Xaverius,

Prima actie! Die ultieme losers van kozp maar eens keihard aanpakken. Die lui zijn het absolute afvalputje van Nederland. Wegpesten in alle opzichten dus!

3
67 Christiaan

Toch bizar ... veel mensen hier op het forum staan altijd te springen en toe te juichen dat Wilders wordt beschermd, maar tegen de "tegenstanders" mag blijkbaar gewoon openlijk geweld worden gepleegd en dat wordt hier ook nog even goedgepraat. Dan sta je toch wel heel verkeerd in de maatschappij en lijkt er iets niet goed te zijn gegaan in je opvoeding als je dit toejuicht. Dit is namelijk gewoon crimineel gedrag, ongeacht of je het wel of niet eens bent met KOZP.

Dit toont wel de ware aard van veel forumgebruikers hier. Een discussie voer je met woorden en nooit met geweld.

6
68 Kopkaas

Nu is de PLIESIE er als de kippen erbij natuurlijk. Vraag me af waarom ze de uitgeprocedeerden die huizen kraakten in Amsterdam zo lang hun gang lieten gaan.
Het is ook bekend dat misstanden door dat soort lui onder de pet worden gehouden.
Nu ook zelfs ambtenaren van de IND. Men vindt het te kostbaar om ze via procedures te laten terugsturen en dus krijgen ze maar een verblijfsvergunning.
Ik vraag me ook f waarom ze niets tegen bijvoorbeeld de massale winkelplunderingen in Amsterdam doen. Zelfs met particuliere bewakers houd men ze niet meer tegen.


https://www.nieuwskoerier.nl/news/559674-winkeliers-staan-machteloos-tegen-plunderingen

2
69 Querulijn Xaverius,

@69

"Nu is de PLIESIE er als de kippen erbij natuurlijk."

Ja en, dat is toch hun taak? Jij had liever gehad dat er slachtoffers waren gevallen of zo?

4
70 Kopkaas

@69 Waar heb jij gelezen dat ik heb gezegd dat dit niet hun taak is?
Heb jij de rest ook gelezen? Ik vroeg me af waarom ze dit dan niet consequent ALTIJD doen. Maar daar ga je natuurlijk maar niet op in natuurlijk. How convenient.
Maar ik begrijp het wel. Jouw soort is te druk bezig met toe te juichen wanneer Wilders duizenden bedreigingen van het meest weerzinwekkende karakter naar zijn hoofd krijgt. Dus pakt u zich weg! Met U ga ik niet in discussie!

2
71 Querulijn Xaverius,

@71

"Jouw soort is te druk bezig met toe te juichen wanneer Wilders duizenden bedreigingen van het meest weerzinwekkende karakter naar zijn hoofd krijgt"

Mijn soort? Mensen die Wilders bedreigen moeten direct worden opgepakt en opgesloten.

"Ik vroeg me af waarom ze dit dan niet consequent ALTIJD doen."

Omdat dat afhangt van de bezetting op dat moment en waar ze zich bevinden.

"Met U ga ik niet in discussie!"

Dat kun je beter niet doen inderdaad. Daar ben je niet toe in staat zo blijkt. Je praat namelijk nogal dom.

4
72 Kopkaas

De ASO's zitten juist bij KOZP.

1
73 bozeman

Nieuwe beelden 'bestorming' waardoor 'congres' KOZP wreed werd verstoord......

/>
Scroll ook eens even naar boven waar de eerste reactie staat:

https://twitter.com/JanssenMonno/status/1193466185125367808?s=20

Alle reacties overigens interessant... het zaakje stinkt.... en niét naar vuurwerk question

En ow.... dat 'congres' centrum blijkt dus niets anders te zijn dan een zwaar beschadigd kraakpand....

0
74 Congo

@74
Ja en?

0
75 morandi

@75

"Ja en?"

Het laat zien dat die zogenaamde KOZP voorman Mitchell Esajas staat te liegen.... maar daar staat dat clubje wel bekend om...


https://nos.nl/artikel/2309691-nog-twee-verdachten-vast-voor-geweld-bij-congres-kick-out-zwarte-piet.html

0
76 Congo

Het is ergens ook wel logisch in de orwelliaanse Newspeak die hun spreken dat kozp waar oorlog de betekenis vrede heeft.
Dus wat ze dan moeten doen om vrede te stichten is met behulp van leugens en bedrog chaos creéren en dat zou dan volgens hun tot vrede lijden.
Zulke onzin gaat natuurlijk niet werken en dan gebeurt er zulke ellende,
niet dat het hun wat uit maakt maar de maatschappij is er wel de dupe van .

0
77 techcenter

@76
hoezo?

Ze hebben het in dat filmpje over kapotgeslagen auto's en politie dat wisten we toch al , wat is er "nieuw"of interessant aan die beelden ?

en in je artikel staat dat er vijf zijn opgepakt op verdenking van geweldpleging en poging tot brandstichting, ook dat wisten we al. Twee worden nog vast gehouden om "één of andere" reden.

dus waar wil je naartoe ?

0
78 morandi

@76

Schijnt moeilijk te zijn om even het één en ander logisch te analyseren?

Filmpje in het NOS artikel gezien?

Het filmpje dat de politie komt vertellen dat er auto's kapot geslagen zijn schijnt bij de aanwezigen van het congres nogal verbazing op te roepen, met andere woorden, ze hebben geen notie dat er buiten wat aan de hand zou zijn.

In het filmpje van de NOS verklaart Mitchell Esajas dat ze heel veel hoorden, een bestorming, in paniek raakten, angstige momenten?

Of begrijp je nu nog steeds niet 'waar ik heen wil'.

0
79 Congo

@79 is voor @78

0
80 Congo

@79

inderdaad "Schijnt moeilijk te zijn om even het één en ander logisch te analyseren"

Op het moment dat de politie er is en er over "verzekering" gesproken wordt is de aanval achter de rug.
Ze zaten binnen dus weten ze natuurlijk niet wat er precies buiten gebeurt is. Je gaat geen kijkje nemen terwijl een agessieve horde bezig is ruiten en auto's kapot te slaan, dat lijkt me behoorlijk angstaanjagend.

Nee ik begrijp nog steeds niet waar je naartoe wil, of denk je dat het alleen die vijf waren die de politie heeft opgepakt?

2
81 morandi

Nederlanders die er genoeg van hebben zijn nu aso's en extreem rechts. Heerlijk dat framen.

3
82 DanGaanWeDatRegelen

@82
hoe noem je dat dan? ruiten en auto's kapot slaan en erger nog, proberen een gebouw waar mensen in zitten in de fik te steken, wat voor soort mensen doen zoiets?

3
83 morandi

@83 ,

"wat voor soort mensen doen zoiets"

Tokkies.

4
84 jodelatedieho

@83 Mensen die het kotsbeu zijn dat we vervangen worden en het kotsbeu zijn dat ons een schuldgevoel aangepraat wordt voor alle zogenaamd verschrikkelijke dingen die we in ons verleden gedaan hebben.

Het verbaast me dat dit nu pas gebeurt.

3
85 DanGaanWeDatRegelen

@83 Aso's

4
86 de gezonde roker

@84 Ik zou het eerder mensen noemen die de eerste stap van de reconquista nemen na jaren van maatregelen tegen de oorspronkelijke bevolking. De politiek heeft het zelf gecreëerd.

Dit is nog onschuldig als je het vergelijkt met wat gaat komen over 25 of 50 jaar.

2
87 DanGaanWeDatRegelen

@87 ,

tokkies = dom volk zoals jij dus.
Doei!

4
88 jodelatedieho

@85
En mensen die het kotsbeu zijn dat de grootgraaiers allerlei voordeeltjes behouden terwijl de gewone man moet bezuinigen, die gaan dan maar auto's van VVD-ers kapotslaan?

En mensen die het kotsbeu zijn dat er maar geen serieuus werk gemaakt wordt om klimaatsdoelen te halen gaan Baudets mooie karretje mollen en FvD-ers intimideren tijdens hun borrel?

Raar eigenlijk dat dat niet gebeurd question

0
89 morandi

@88 Heb je ook nog wat inhoudelijks te melden? Heb je überhaupt een visie voor Nederland?

2
90 DanGaanWeDatRegelen

@89 Dat gaat ook gebeuren, dat is namelijk precies het plan. Ordo ab Chao.

Als de democratie kapot is dan is dat een logisch gevolg.

3
91 DanGaanWeDatRegelen

@91
wiens plan? de reptilians of zo? Putin misschien? of eerder de chinezen?

0
92 morandi

@92 De shapeshifters. Ben je blind of gewoon dom?

2
93 DanGaanWeDatRegelen

@81

Fair enough....
Zat me even later ook te bedenken dat dat filmpje achteraf was opgenomen, dus dat alles al voorbij was.

Persoonlijk vind ik die Mitchell Esajas een ontzettende hork.... en dan druk ik me zéér licht uit.

In het desbetreffende filmpje waar hij zijn beklag doet zegt hij eerst van alles te horen, om even later in dat zelfde filmpje even later te vertellen dat hij zelf niets gehoord heeft.

Buiten dat, deze 'meneer' heeft zelf eens een oproep geplaatst om hulp te krijgen om desnoods met geweld een einde te maken aan de sinterklaas intocht. (Waar kinderen bij aanwezig zijn)
En nu zelf een beetje verbouwereerd lopen doen voor de camera van de NOS als hij zelf te maken krijgt met geweld.... een beetje verontwaardigd lopen doen en hoe erg het allemaal wel niet is omdat er ook kinderen bij aanwezig waren.....

0
94 Congo

@94
Tja je persoonlijke sympathie of antipathie voor iemand staat natuurlijk los van de suggestie of iets wel of niet gebeurt is ( hoop ik toch question

Hij zei dat hij niet gehoord /verstaan had wat ze riepen.

Tj a die polarisatie /radicalisering is een spijtige zaak. Persoonlijk heb ik ook zoiets, nu de Tv-intocht aangepast is, wat als een overwinning te beschouwen valt, zouden ze beter inbinden en de tijd verder z'n werk laten doen.

0
95 morandi

@95

Met dat laatste kan ik het niet meer dan eens met je zijn question

0
96 Congo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Nah, kan me niet boeien, ik kan het wel missen, ik gun het ze wel. Tenminste de echte Nederlanders, de rest niet....

3 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41Bent u er bekend mee dat de organisatie van XR financiële steun krijgt uit één van de foundations van George Soros?En dat XR, in zek...

8 minuten geleden geplaatst door Malinois

spookrijder
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@11 Net als vroeger. Toen was Geert nog een tijdje de mentor van Mark. 😉...

8 minuten geleden geplaatst door spookrijder

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@10 Rutte is niet de baas van de NAVO. Het is alleen maar de secretaris. Opper secretaris. Hij moet het bestuur dienen. En het bestuur bestaat ...

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Bram brabant
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

En wederom krijgen die extra.En de mensen die een klein beetje meer verdienen dan hen kunnen weer fluiten naar wat extra:'s.👎👎...

20 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Maar terug naar Oekraïne op vakantie gaan kunnen die deserteurs wel.😡...

23 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Offtopic

@2685 en @2687Jeetje, dat is wèl erg lang. Dat kan toch niet? Of zou dat ook weer één van de "pesterijtjes" zijn richting één bepaald per...

24 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bob Sleebaan
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Slappeling die vd Burg. Ook dienstplichtige Eriteers geeft hij onderdak. Rutte vindt het allemaal best en laat hem zijn gang gaan. 🤔...

36 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

elsemiek
Offtopic

@2685 Idioterie een maand al , wat zou je hier moeten doen om je account verwijderd te krijgen ?dreigen met een bom ?Ze zijn t bovendien ver...

39 minuten geleden geplaatst door elsemiek

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...

41 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
Ww Kannada SexCuckedxxxBabycakes PornLynn LoveMia Khalifa Porn DownloadVery Beautiful Sex VideoIndian Love Sex VideosRii Sen HotFree Gay Porn Online HdPenny Barber PornhubJapanesse Women NudeNude Girls VideoBhabhi BurAna De Armas X VideoWife Double PenetrationKristina MusatovaIndian School Porn VideosSpa PronFamily Nude PornInstagram Models BlackSarah Button PornS E X Y P O R NHistoire Gay PornFuta Sex DollPure Taboo Sex VideoXvideos Kerala ComMinster BbcGuesswhox2Japanese SquitingPakistan Muslim SexXmuveBbw FeedeFutanani PornHantait MangaNude Accounts On InstagramBlue Picture Hindi BlueShare Wife Homemadeالسكس المخفيBbw PornographySambapornotFull Sexsi MovieSeamonsterxxxMomrape PornJerk For MommyChubby Porn WomenHotwife OnlyfansSister Big TitsRomi Rain BrazzersDownload Onlyfans VideosAnime Milf PornLobstertubeSxyprn.comsHot PrnstarPronhub.Xxx Sex VideosBiggest Tits In BikiniHindi ChudachudiDesi Teen Sex MmsMumbai Sex VediosHot Sex Hot GirlLesbianpornvideoXxx To HindiTight Pussi PornFee Amateur PornUrvashi Rautela Xxx VideoPornosexoKendra The Viking OnlyfansXxxx Bhabi VideoLesbian StrippersAsain Huge TitsSexy Picture Sexy Picture Sexy Picture Sexy PictureAnal GappingUgandian PornSex Stories TabooSites De PornografiaColleen FarringtonDesi Gold Xxx ComBlackmil PornHot Asian Titiesفیلم سکسی الکسس تگزاسCum On Face IndianXxxblack VideoHair PullingpornHot Nude GuysNude Hedy LamarrKatrine Law NudeXxxxxxvXnxnx VideoShweta MehendaleJagal Sex VideoKolkata Ki SexViberater PornAnimes HentaiSexo Caseiro ComEvony DeepthroatTitty PornDesi Girlfriend XnxxNyomi Banxxx AnalEgg PornhubOmegle.Pakistanxxx VideoPhone Sex GirlsSeries XxxSexxx DesiNude Massage Near MeGillian BarnesTamanna Bhatiya XxxIndian Call Girl Sex VideoAshley AleighBreeding A WifeBlackbootysexXhamusterMalayalam BgradeXxx Big Hd VideoChumban The KissSali XvideoBest Indian Teen SexLesbian Hd Porn MoviesNude In MoviesPorngames Itch.ioEmma Rose KenneyBig AssoiledRafaella SantosChudai Kaise KareXxx LesDirty Garden GirlCarmella Bing PornSani Liyoni XnxxHint PornolarıDeflourationOrgasmic PornKathalina LopezMilf BreastfeedingPron Video CartoonTube Sex IndianSneaky Butt Flap Tent FuckingThick Evony PornHow To Make A Pussy PocketLesbian Brandi LoveYoyowooh SexThesabrinabanks LeaksThailand Sex PornMidnight Masala Hot VideosSola ApiDeepthroat Upside DownXxnx AsianBj SelfiesKoriya Xxx VideoPorn Actress PicsMollyflwr