RV
Volledig scherm
© RV

Ex-vrouw van miljardair eist 5,8 miljard maar moet genoegen nemen met 75 miljoen: “Ik moet in armoede leven”

De ex-vrouw van een van de rijkste mannen van Rusland heeft het deksel op de neus gekregen toen ze voor een Britse rechtbank probeerde om het bedrag dat ze bij hun scheiding kreeg de hoogte in te jagen. In plaats van de 75 miljoen euro die haar werd toegewezen, wilde ze 5,8 miljard of een derde van het fortuin van haar ex. Mocht het haar gelukt zijn, zou de scheiding de geschiedenis ingegaan zijn als de duurste uit de Britse geschiedenis.

11 reacties

  • François Vande Wynckel

    4 jaar geleden
    Ik vraag me soms af, hoe wordt men eigenlijk miljardair? Zo ontzaggelijk rijk kan toch nooit op eerlijke manier zijn verdiend? Ik voel mij echt gelukkig met wat ik heb want dat heb ik eerlijk verdient en heb nooit iemand benadeeld of bedrogen om er rijker van te worden.
  • Katia Mistianes

    4 jaar geleden
    Een mooie illustratie van het verschil tussen het 'gevoel' van communisme tegenover kapitalisme. Beide extremen hebben hun voor- en nadelen. Bij kapitalisme, heb je constant het gevoel dat het nooit genoeg is: vervelend, onrustig gevoel. Bij communisme, weet ik het niet uit ervaring, maar ik veronderstel: een gevoel van rust, gelatenheid en veiligheid: 'vadertje staat' zorgt voor ons (gratis huisvesting, EGW, onderwijs ...)
  • SERGE VOERMANTROUW

    4 jaar geleden
    Ik leef in rijkdom. Ik heb kinderen en een vrouw die ik lief heb en zij mij. De gezondheid is ook goed volgens de leegtijd, een dak boven mijn hoofd, een bed om in te slapen. Geen honger. Ja, ik ben rijk.
  • jonas van poucke

    4 jaar geleden
    als je geld hebt moet je toch altijd maar oppassen als je iets met een vrouw begint. De wet maakt het zo gemakkelijk om je te laten pluimen dat je altijd met een advocaat moet praten als het wat serieuzer wordt.
  • Eddy Vervaet

    4 jaar geleden
    Alles hangt af van hoe haar levensstandaard is.Als je bvb jaarlijks 10 milj.kosten maakt is 75 milj.snel verdwenen natuurlijk.Zou toch al beginnen solliciteren voor een jobke als ik haar was...