RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter Humberto Tan heeft ruggenwervel gebroken tijdens opnames

Beeld © ANP

Julia Tan (19), de dochter van presentator Humberto Tan, heeft een ruggenwervel gebroken tijdens opnames voor het YouTube-kanaal Concentrate. In het filmpje is te zien hoe ze van een tien meter hoge duikplank is gesprongen, en dit liep niet goed af.

"Dit was volgens mij niet helemaal zoals het moest"

Julia deed eind oktober mee aan de opnames van Blind Spot, waarin een bekende Nederlander wordt geblinddoekt en wordt meegenomen naar een onbekende locatie. Aan Julia de taak om van een tien meter hoge duikplank te springen. “Het doet echt pijn”, vertelt ze direct na de sprong.

Humberto
Bekijk ook:
Humberto Tan gaat aan de slag bij de Publieke Omroep

“Toen ik naar boven kwam had ik meteen al zoiets van ‘au’. Dit was volgens mij niet helemaal zoals het moest. Ik kon daarna ook moeilijk naar de kant komen. Ik wilde me ook niet aanstellen en zeggen ‘ik wil nu naar het ziekenhuis want het gaat niet goed’, want zometeen was er niets aan de hand”, vertelt Julia tegenover RTL Boulevard.

Toch is Julia met haar vader naar het ziekenhuis gegaan, zo vertelt ze in de aflevering. “Daar was snel duidelijk dat ik een ruggenwervel had gebroken. Ik ben snel geholpen en het gaat best goed. Ik kan een beetje rechtop zitten.”

Humberto
Lees ook:
Humberto Tan: 'Je moet je verantwoordelijkheid niet ontlopen'

RTL, de eigenaar van het YouTube-kanaal, laat aan RTL Boulevard weten dat ze de omstandigheden rond de sprong zullen evalueren. “En we zullen voortaan veel kritischer beoordelen welke confrontaties we wel en niet gepast vinden voor Blind Spot.”

Ook op haar Instagram deelde Julia een kiekje vanuit het ziekenhuis en schreef daarbij: “Helaas een wervel in mijn rug gebroken tijdens de opnames voor blindspot. Ik zal de komende tijd waarschijnlijk wat minder actief zijn.”

Gelukkig kan ze er nu er zelf grappen over maken. “Pluspunt van een gebroken rug: een extreem rechte houding.”

Oeps!
Lees ook:
Oeps! Humberto Tan zakt door stoel