Wij hebben plek laat vluchtelingen niet in de kou staan haal ze op. (grienlinks.nl)


Vreselijk. Vluchtelingen in de #kou. Kabinet-Rutte moet zijn afspraken nakomen en vluchtelingen sneller opnemen! https://t.co/RPAOmQiOvF — GroenLinks (@groenlinks) 13 januari 2017 GroenLinks raads- en statenleden uit Friesland roepen de staatssecretaris en kabinet op om vluchtelingen op te halen uit de mensonwaardige tentenkampen in Griekenland en Turkije: “Hoe kan het zijn dat we mensen laten creperen … "Wij hebben plek, laat vluchtelingen niet in de kou staan. Haal ze op!" verder lezen ...

door de kikker in Politiek  ·  171 Reacties

  • 13
  • 1374x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149
Arrogant wel maar,elite niet
Nee,ik zie wijze dwaas en bijvoorbeeld Grey b eerder als (arrogante),betweterige oude van dagen

1
151 Hangingmen

Het wordt hier soms echt hilarisch met de reacties. Ingehuurde forumites in het bejaardenhuis welke ook nog eens die beruchte arrogante elite is….

9
152 WijzeDwaas

@152

Precies adje hominem, weer zo'n stereotiep reactie, exact wat ik benoemde.
En je loopt er weer met open ogen in... man man man hahaha wat laat jij je kennen zeg ! lol !

1
153 Zwitserlevengevoel

* Verwijderd door de redactie *

154 Undertaker

@140 FeHa
Klopt inderdaad, en is een enorm probleem.
De bevolking van Afrika blijft maar toenemen en toenemen. Voor sommige landen verwachten ze dat de bevolking de komende 20-30 jaar zal verdubbelen.
En dat gaat ongetwijfeld voor grote problemen zorgen.. Hongersnood, opstanden, revoluties, burgeroorlog, oorlog, en nog meer Afrikanen die het continent gaan ontvluchten...

Zelfs als we in het westen miljoenen mensen per jaar uit arme gebieden opnemen, blijft daar de bevolking toenemen .. De bevolkingsgroei daar gaat gewoon te snel om ze hier allemaal op te vangen, en ook daar zullen ze in de knel komen.
Het enige dat er tegen kan helpen is geboortebeperking...

Als ook nog eens de voorspellingen uitkomen van "global warming", en massale droogte en mislukte oogsten daar, dan heb je straks helemaal de poppen aan het dansen.. Dan komt half Afrika hier naartoe ..

1
155 Big Tony

@155
Geboorte beperking word daar gedwarsboomd door de kerk en hun zendelingen.
Zelfs de Paus doet er al vele jaren aan mee (het Vaticaan)

1
156 Zwitserlevengevoel

@152
U vergat de 'moreel verheven betweterigheid' nog.....

1
157 Hangingmen

@156 Zwitserlevengevoel
Klopt, maar geboortebeperking willen ze zelf meestal toch al niet. Hoe meer kinderen hoe beter lijkt het wel..
Het is in veel landen daar ook de traditie om veel kinderen te nemen. En bovendien beginnen ze ook nog eens heel jong aan kinderen . Dan gaat het allemaal nog wat sneller.

1
158 Big Tony

Groen Links...(zucht)
De partij van de naievelingen

1
159 B55

Quoot: "mensonwaardige tentenkampen in Griekenland en Turkije: “Hoe kan het zijn dat we mensen laten creperen in de sneeuw en de kou en vasthouden aan regels en procedures?"

ER crepeert helemaal niemand in de kou en de sneeuw. GL doet iets heel smerig: Ze spelen in op het gevoel van mensen. De realiteit is dat die tenten in Turkije gewoon verwarmd worden.

1
160 B55

@158

Ik heb daar echt nooit iets van begrepen, wanneer je zelf amper te eten hebt, je 1 kind ook al niet kan voeden, er wellicht al een paar aan de hongerdood bent verloren toch maar door blijven gaan...

En dan moeten wij dat ook nog blijven "sponsoren ?"
Helemaal erg zijn al die mensen die maar blijven volhouden dat je onmenselijk bent wanneer je dat niet wilt doen, moet ik geld blijven pompen in al die kinderen die hoogstwaarschijnlijk toch de hongerdood vinden vanwege ouders/gemeenschappen/volkeren die daar maar mee door blijven gaan ?

1
161 Zwitserlevengevoel

Het binnenhalen van meer criminele zegt mij genoeg waar een partij voor staat .De echte vluchtelingen worden of vermoord of hebben geen kans om deze kant uit te komen.Nederland haalt alleen criminelen binnen en de echte vluchtelingen blijven uitgesloten!

2
162 skata

@129

" @125 Dat lost mooi de vergrijzing op."

Onzin , en dat is ook al lang weerlegt...

"In de Verenigde Staten (VS) is uitgebreid onderzoek gedaan naar dit thema. Aldaar berekenden demografen dat het land tussen 2005 en 2050 500 miljoen migranten zou moeten aantrekken om het financiële tekort van de sociale voorzieningen te kunnen aanvullen. Dit zijn meer mensen dan de gehele bevolking van de VS (320 miljoen) momenteel telt. Daar blijft het niet bij. Zodra deze 500 miljoen arbeidsmigranten met pensioen gaan, moeten er wederom arbeidsmigranten aangetrokken worden om de oude groep te kunnen opvangen. Dit keer gaat het om een miljard (!) arbeidsmigranten. Ondertussen zou de bevolking toegenomen zijn tot twee miljard.

Aangezien Europa nog harder vergrijst dan de VS heeft de Europese Unie nog grotere aantallen migranten nodig dan het bovenstaande voorbeeld. "
http://curiales.nl/2015/09/05/immigratie-mythes/


Daarnaast zijn de kosten van niet-westerse immigratie enorm hoog , Wilders heeft de bedragen die hij noemt ook op hun onderzoeken gebaseerd.
Bijvoorbeeld:

Niet-westerse immigranten:
"It can be calculated from the data in figure 4.4 that the family carries a negative net contribution of 230,000 Euros , and thus forms a substantial burden to public finances."

Autochtoon/westers :
"If all members of the family have the Dutch characteristics the total lifetime
contribution amounts to 76,000 Euros, and if the parents are ‘highly performing’, the
contribution rises to 226,000 Euros."
https://www.cpb.nl/sites/default/files/publicaties/download/immigration-and-dutch-economy.pdf

0
163 Vageali6888

162, klinkt een beetje als onzin. Zeker zijn er veel echte vluchtelingen, o.a. de vele Syrische mensen, die genoeg geld hadden om te vluchten, het is een kwestie van geld. Dat er met die hele groep ook gelukszoekers zijn meegekomen is waar. Dat is de mooie opdracht van de politiek en Europa, schift de ene groep van de andere groep, en zorg dat de gelukszoekers weer naar hun land terugkeren. Daarin faalt het beleid, maar echte vluchtelingen, die meer fatsoensnormen hebben dan menige Nederlander zijn er zeker!!

0
164 Marita3

@164

Het beleid heeft zeker gefaald.... "vluchtelingen" die "MONEY! MONEY!" roepen als ze de grensposten gewelddadig doorbreken , en veel ergere toestanden ....
(niet schrikken...)

In nieuwsuur zie je bij ELKE uitzending die over vluchtelingen gaat voornamelijk lieve kindertjes op de grote schermen geprojecteerd , en nooit beelden zoals in het filmpje ....

Het overgrote deel zijn jonge alleenstaande islamitische mannen , ze nemen ons in het ooitje....zoals gewoonlijk

1
165 Vageali6888

@165 u moet niet alles geloven en zeker niet die gemonteerde filmpjes waar alles maar aan elkaar wordt geplakt en voorzien van opruiende ondertiteling. Alles vanuit oost europa om verdeeldheid en haat te zaaien zodat europa destabiliseert. Trap er niet in. Gelukszoekers en criminelen (zijn niet hetzelfde hoor) gelijk retour daar is iedereen het wel over eens. Maar de echte vluchtelingen die niets meer hebben gewoon helpen en je eigen menselijke waardigheid niet laten afpakken door die opruiende gasten, je wilt niet weten hoeveel fake nieuws er verspreidt wordt.

4
166 oculus amet

@166 "en zeker niet die gemonteerde filmpjes waar alles maar aan elkaar wordt geplakt "

Die krijgen wij juist van de NPO. Dat ene kind of die ene vrouw die ze dan hier en daar hebben kunnen vinden worden in een reeks aan elkaar geplakt. De beelden die hordes van beestachtigen laten zien zijn juíst de waarheid en realiteit. In Frankrijk, Italië, Griekenland en Duitsland zijn hun daden al goed merkbaar, de mensen aldaar leven in angst of moeten op de vlucht voor 'vluchtelingen'. Dat laat die fijne 'betrouwbare' media van ons dan weer niet zien!

"Alles vanuit oost europa om verdeeldheid en haat te zaaien"

Ja hoor het is de schuld van Orban. En met janken over "me haat!!1" verlaag je jezelf al tot niveautje infantiel.

"je wilt niet weten hoeveel fake nieuws er verspreidt wordt"

Die term is in het leven geroepen n.a.v. van de MSM die niets anders dan nepnieuws loopt te verkondigen. Net zoals het nepverhaal omtrent zogenaamde 'vluchtelingen' van de MSM dat jij hier nu zit na te papegaaien. Stop a.u.b. met het vervuilen van nieuwssites, als ik jouw 'opinie' of 'feiten' (haha!) wilde horen had ik wel de TV aangezet. Daar worden we namelijk al 24/7 mee bestookt!

0
167 Frans Timmermans

Dat stukje tekst ook: "De menselijkheid sneeuwt letterlijk en figuurlijk onder."

Wat wij van die lui inmiddels hebben mogen vernemen toont geen greintje menselijkheid, juist het tegendeel!

En zoals al eerder in dit draadje is aangegeven; er is meer dan genoeg plek met voorzieningen voor opvang in de regio, waar zij tevens cultureel en religieus aanverwant zijn. Ze vertikken het gewoon om daar heen te gaan.

Laat maar lekker sneeuwen. Misschien motiveert het ze om weder te keren naar huis en dáár opvang te zoeken, want die is er gewoon.

0
168 Frans Timmermans

@163
Er is in zo'n geval dan te spreken van 'volksvervanging'. Toen China dit probeerde met Tibet werd dit 'genocide' genoemd.

0
169 Frans Timmermans

Klaver is een debiel.

0
170 Robbedoes

Snotneus Klaver

2
171 LePen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

23 minuten geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

1 uur geleden geplaatst door spookrijder

DikkeTor
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Dat gaat weer Miljoenen kosten ...

1 uur geleden geplaatst door DikkeTor

NK. App
SaboomTits PlaysLluckycrushGay ThreesomeWhat Is Fem DomHardcore Granny PornFirst Time With A Lesbian PornAlicia_uwuArmy SexxxFree NudifierBeeg XxxLacey Blair NudeKulhad Pizza Viral Video LinkPhorn HdMia Khalifa Sexy BoobsJapanese Fart PornLewdpornLesbian Porn In BathDouble LostPornô DoeIga WyrelPoran Sex VideoBrazzers Full Hd MovieXxxvigeoKorakori VideoXxx Sexi Porn VideoIndian Air Hostess Sex VideoChinese Porn SitesPorn CartoAttack On Titan P O R NBig Tits Xnxx VideosBackrooms PornErotic Full MovieIncredible PornTube Xxx XxxOnlyfans Free AccountsDustin Zito PornWoodbabee OnlyfansExcogi LolaListcrawletReddit GapingErika Lust PornographyIndian Bhai Bahan SexIndian Prostitute FuckPorn With ServantNude CatfightFellatio VideosAlura Jenson PornvideoHelloavgirlsLuck CrushDesenhos PeladosChanel PrestonElbony AnalBlackblowjobFtv NakedPorn Son And MomBang Broes ComBest Vpn Reddit 2023Link To PornX Videos[Mstriggahappy OnlyfansTiffany Taylor NudeTushy Com XnxxJonny Sins Hot VideoMichelle AldreteMandy Flores Full VideoBig Tites XnxxAngelina CastroPoran VidoFigure Sex VideoFisting AsiaThe Lorax PornIndianlesbiansexRio PornSexy Pron IndianPlayboy CelebsPeliculas De PornogrfiaVictoria Matosa OnlyfansVer Filme PornografiaRadha XxxNude Angie EverhartGianna SiorFamily Strokes PornJavskyMia Khalifa Porn StatVrazzers3xAnime NueImagens HentaiPorn BrasíliaMikailadancer NudesIntitle Webcamxp 5Bellaca MeaningNecar Zadegan Movies And Tv ShowsKarnataka Bf SexSex Outside PornFat Hd PornFreeprornPregchsnPorbhunTaya Valkyrie NudeR18 ComBig Tit Blonde BlowjobsBastian KarimBridgette B SquirtPornohub GostosasMelhores Do Tik TokFotos Xx XIndian Xnx VedioSoldier PornHotwife CaptionMallu Boob ShowAunty Hot MoviePornjamDania VegaVideos Of FistingBuccwildTentacle Hentai GamesFemdom ArtMom XxxvideosHollywood XxSeducing The NeighborBunny PornhubNo 1 PornLesbian OrgiesGianna Michaels PornFree Sister PornCzechcasting CreampieFeminization Hypnosis PornAmy AnderssenPorn HabXxx Picture XxxPeneration PornFanmily PornKathy Baker NudeFull Brazzers HdTotal Dramarama PornBoderek NudeStefbabyg LeakSneakymilfTop Hentai AnimeContos Eroticos Para MulheresCharlotte StokleyKichan XnxxAroomi KimFreack Mob MediaLesbians Making Out PornXxx HubDiana Prince NudeFuck CamsR Sluttyconfessions