door verwijderd322399 in Binnenland  ·  91 Reacties

  • 37
  • 1322x gelezen
Reageer met een Emoji
6
2
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

vanmiddag verder...

17
51 TedjeR

@49 Eh? Ik pleit er ook voor bij alcohol op achter het stuur... Op je teentjes getrapt, Ali? question

2
52 Bluth

@46
En een taakstraf en DNA afnemen kan dat dan wel? Wegens het onnodig in gevaar brengen van al het overigen verkeer. Net als bij die blokkeerfriezen zeg maar want daar scheen het dan weer wel te kunnen.

2
53 rebo

* Verwijderd door de redactie *

54 Strafpleiter

@49 Het gaat niet, zoals u wel vaker verongelijkt reageert, over een bepaalde groep. Het gaat om het nietsontziend, alles eisende gedrag van een bepaalde groep. Ik zou hetzelfde reageren als er een stel Nederlandse minkukels dit gedrag zou vertonen. U niet, u ziet alleen de splinter in de ogen van een Nederlander die zich hier druk om maakt, maar de balk in de ogen van de door u geliefde groepering, ziet u niet. Horende doof, ziende blind.

3
55 gaulette

Kan maar zo 3e generatie zijn. Dat spul dat volgens de overheid geen allochtoon meer is.

1
56 schrootflint

Autoverhuurders verenigt u. Stop met het verhuren van peperdure auto's aan Turken en Marokkanen. U ziet hoe er met uw eigendommen wordt omgegaan. Discriminatie? Nou en?

1
57 nostradamus666

Auto's ook in beslag nemen werkt misschien beter.

1
58 niet-alles-geloven

Waarom alleen een Bon?

Waarom geen straffelijke vervolging, afstaan DNA en 90 uur werkstraf? (Blokkeerfriezen).

2
59 Karl

@46 iedere Nederlander wordt geacht de wet te kennen, dus niet vragen.
.

7
60 de redelijkheid

@59 omdat ze niet op een snelweg een blokkade maakte om demonstranten hun recht af te nemen. Ze hebben gewoon de maximale straf gekregen. Gelukkig dat in Nederland boetes veel hoger zijn dan in andere landen maar misschien nog steeds te laag.

12
61 Wetenschappertje

@61
En hoe zit het dan met die Bruiloftsstoeten die wel op de snelweg het ander verkeer onnodig in gevaar brachten, zoals op de A4 en A44 op weg naar Den Haag of vanuit Rotterdam op weg naar Den Haag. En als het dan eigenlijk vooral zou gaan omdat ze demonstranten hun recht afnemen zoals bij die Blokkeerfriezen, waarvoor hoor ik dan niks over 4 dagen durende processen voor al die stenengooiers, die in onder meer in Utrecht en Eindhoven Pegida het recht op demonstreren ontnamen?

2
62 rebo

Pure provocatie.

1
63 ilse1

@55 [Het gaat niet, zoals u wel vaker verongelijkt reageert, over een bepaalde groep. Het gaat om het nietsontziend, alles eisende gedrag van een bepaalde groep]
wat grappig dat jij in twee zinnen je hele betoog omverhaalt en mijn stelling onderschrijft. Er is dus niets verongelijkts aan mijn stelling, daar deze volledig terecht is.

@60 reden te meer om die vraag te stellen omdat een aantal mensen hier overduidelijk de wet niet kennen, gezien het feit dat de rechtsregel voor een dergelijke sanctie niet bestaat.

16
64 TedjeR

@38 toe maar en dat op de vroege morgen. Jouw soortgenoten noemden dat vroeger "ausradieren". Verder geen plannen vandaag?

19
65 Gut

* Verwijderd door de redactie *

66 Dirk2137

Ik heb heel wat trouwstoeten zien langskomen in de buurt, nooit een echte overlast maar gewoon leuk. Waarom zijn er nu mensen die het voor iedereen verzieken met hun gedrag? Zullen vast trouwstoeten zijn van criminelen. Misschien een ideetje om de imams in te schakelen om zijn mensen erop te wijzen dat trouwstoeten vooral leuk moeten zijn en geen politie/rel stoet moeten zijn?

11
67 Frangipani

Ik zag hier een paar jaar geleden een trouwstoet met grote assepoester koets kompleet met paarden op de snelweg beland! Vast een foutje! Geen overlast verder, maar viel wel op. Gelukkig was er honderd meter verderop een afslag naar het gemeentehuis (Halfweg).

5
68 Frangipani

@65

Wat kan jij toch enorm stom lullen.

Je lijkt wel op die Erdo Turk selsuck osturk.

2
69 Dachtutniet

@45 Goed zo Annie, geef ze van Jetje!

2
70 Pollens

@35 Schattig, jij denkt dat ik geen werk heb.

1
71 Scholar002

@62 Geen idee over Utrecht maar veel van de Turken die Pegida aanvielen in Eindhoven waren direct opgepakt of uitgenodigd om naar het politiebureau to komen of anders..

alleen geen idee waarom u dat er nu bij haalt aangezien het daar nu niet over gaat.

7
72 Wetenschappertje

Ik denk niet dat deze Marokkanen en Turken de bekeuring gaan betalen. Wel geld voor de Turkse vlag, maar de bekeuring, ho maar. Want ze staan toch niet op de juiste manier geregistreerd. Zo, en dat was het dan weer. De politie heeft weer onbetaald werk uitgevoerd, en hop, op naar de volgende stoet!

1
73 Ektoplasma

** gebruiker verwijderd **

Wat, geen DNA afgenomen, niet naar het politiebureau gebracht? Het zal wel zijn omdat het hier om islamieten gaat en niet om Friezen.

74 verwijderd5929219

@63 sinds wanneer zwaaien de Marokkanen met een Turkse vlag?

7
75 Gut

Zou wel grappig zijn als een groep turken een zooi dure auto`s wil huren dat de verhuurder snel even alle toeters onklaar maakt XD

1
76 Bakkie

@76 Doe de remmen dan ook maar meteen XD, kunnen ze niet meer op de snelweg stoppen om alles te versperren.

2
77 DikkeTor

Huh je krijgt toch 60 uur taakstraf voor het blokkeren van wegen...

1
78 Hefan430

Quote : "Nadat de bestuurders geïrriteerd wegreden -en een aantal van hen zonder reden het overige verkeer weer ophield- trokken de agenten de bonnenboekjes opnieuw."

Als men de eerste keer niets leert van de bonnenboekjes van 's lands Hulpverleners, waarom dan nog een tweede bonnenreeks starten?
Ik zou denken dat aanhoudingen en een nachtje logeren bij oom-hulpverlener een beter middel tegen de kwaal is. De zwakke houding van het Nationaal Korps is mede oorzaak van de verziekte maatschappij.

Quote: "De vertrekkende trouwstoet is daarna nog een tijdje via cameratoezicht gevolgd."

Wat zal FC-Turkije daarvan geschrokken zijn! question
Maar goed, er is geen enkele Hulpverlener K.O.-geslagen: Het politie doelpunt is weer gescoord. question
#Lamzakken.

1
79 Gandalf

Daar lachen die klote gasten alleen maar om, en vrolijk verder rijdend en toeterend

2
80 Toronto Blue Jays

Moslims horen hier niet thuis!!

3
81 PeKa

Bonnenboekjes trekken? Hier staat een artikel 5 procedure voor. Gevaar of hinder of overlast. Dan moet je een speciale cursus volgen bij het CBR en ben je een tijdje het rijbewijs kwijt zeg 6 maanden. De auto's verbeurd verklaren.

0
82 Zeeuw

@82 Die auto's komen van een verhuurbedrijf. Wat zou moeten is dat er geen enkele autoverhuurder die auto's aan bepaalde mensen verhuurt. Dan is het zo afgelopen. Een ieder weet drommels goed welke mensen ik hier bedoel.

0
83 Nicks R. Van

@83 Dan heeft dat verhuurbedrijf een proces aan de broek wegens discriminatie..

Racisme en discriminatie is het eerste wat ze zeggen.

0
84 arcenist

@84 Ja, dat zal nog heel moeilijk worden, helaas.

0
85 Nicks R. Van

@83 ook auto, s van een verhuurbedrijf kan je in beslag nemen. En zit te huurder niet zelf achter stuur dan is de bestuurder ook nog eens niet verzekerd. Vaak huurt de bruidegom 20 van die dure auto's gewoon in beslag nemen en laat die gasten maar betalen aan het verhuurbedrijf. Dan is het rap afgelopen

0
86 Zeeuw

Heb een vermoeden dat dit soort autoverhuurbedrijven ook een tintje hebben. Is ook ideale manier van witwassen. *kuch*

2
87 ontken

@19 Ik ben blank wat heb jij tegen wit onderkruipsel ?

2
88 Bollieboos

@10 Nou, dit is al jaren aan de gang, hoor. Die achterlijke trouwstoeten (degene die overlast veroorzaken bedoel ik dan). Vind het ook onbegrijpelijk, waarom moet je anderen tot last zijn en in gevaar brengen omdat je een "feestje" hebt. Ik zou nog niet mee willen doen al krijg ik geld toe.

0
89 Scrow

@19 Wat ik al schreef in @89 : dit is al jaren aan de gang, niet maar een half jaar. Maar dan nog, nogal een vreemd argument: het is nog niet lang aan de gang, dus dan is het wel ok om overlast te bezorgen en mensen in gevaar te brengen omwille van een "feestje". Als zij zich niet zo achterlijk en gevaarlijk gedragen, hebben anderen geen platform question

1
90 Scrow

Trouwstoeten zijn niet Nederlands dus verbieden.

0
91 Dalon

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA: belang doorgang van 'asielhotel' Albergen is groot

@3Het wordt financiëel nòg erger:Statushouders zoveel mogelijk naar hotels, ook zonder goedkeuring gemeenten - https://nos.nl/l/2514610�...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
De Jonge onderzoekt buitenlandse en Russische inmenging in Nederlandse publieke debat

@1Rond "contacten" met Rusland, maar ook China, zijn altijd al wild-west verhalen geweest. Er zijn echter op het geheel, maar weinigen, die è...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Ernstig tekort aan 'pufjes' voor astmapatiënten: 'Nul tot twee weken op voorraad'

Schandalig dit weer.Gek dat deze "tekorten" alleen maar in Nederland spelen. Ook de prijzen van medicatie, zijn in het buitenland vaak goedkop...

4 uur geleden geplaatst door Strongoli

ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

6 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

7 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

7 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

7 uur geleden geplaatst door Rinze

NK. App
Nude Red HeadsSoftballgirlHollywood Movie Force SexHot Threesome Sex VideosPornteaseCoje HijaHotwife MmfNude Beach VoyeourBlack Mom Son PornPorn Tube HdSeancodySensuous JaneRedhead SquirtMoriah Mills SextapeCharolette StokleyMunmun Dutta Ki ChudaiFem Venom PornTamilmmssexComics PornogayA Night In ParisEnglish CartoonBusty ClaryNaked AnjmeBible Black DubIntermet ChicksLilli Kay NudeTopless BeachesAdults XnxxXxx Pussy VideoAlexis Fawx StepmomChut Ka ImageNastiest PornThick Ebony BbcJenifer Lopez PornCreampie CathiePornô GratuitamenteBrett Cooper Deep Fake PornPraew PhatcharinOld Reddit ComVidéo X AmateursLizzy LaynezPorn Comics HindiJacking Off To PornChaturbtInterfaith XxxBhad Babie Onlyfans LeakActress Without DressColombian Porn HdThick Curvy PornPprn MoviesAniem Porn GamesGigantic Tit BbwMrs. JunkieTiny TasiaPantyhose SquirtIndonesia BugilBbw Farting FacesittingLow-keydeadinsideBrianna Marie Dale NudeStreaming PornFilm Français PornPorno Francais HdBlackgirl SexyHot Porn Stars EverHorse Porn AnimeStudy Sex VideoBadmasti IndianWw Xx Video Sunny LeonePreity Zinta XvideoTeen CuntsエロアニメP O R N H U B BSite Porno BlackO Filme De PornôMistyray NudesSexxy VidoXxx Sexy 18Jazzmine CashmereKomik TapPutas CercaGrupo Do Whatsapp De PutariaFemdom ChinaIndian Wife Cheating Sex VideosDesi Sex XnxxxAmouranth Of LeaksMalayalam Mallu MasalaSweet AliseMia SobolovPorn Mommy SleepingAlexis Texas ThreesomeForced Wife PornSucking Own TitsWomen PornstarsPorn.bdFree Brazzers VidoeBig Dick XxxCrossdresser BjColin Farrell Sex TapeBrianna Beach Full VideoTalia Taylor PornKareena Kapoor Hot PornSexy Lesbion PornX PicNipple SlipPorngay KoreanAnties PornDry Humping SexualXvideos AnalLeah GittiCamila Cortez PovXxx SaxySonu Gowda XxxSex Video GaneSexxx MuviStep Daughter Punished PornMagan Fox NakedBf VidoSexy Video Hd 2020Disney HenatiIce Spice BackshotsX Video Mom And DaughterSajani Sex MovieFortnut Porn GameActual Incest PornShower Play Time XevAtrip ChatHot Hot Xxx VideoCreamypieFemale Doctor SexFemale CamsPorn ChatgptCamila Cabello NakedSilklaboLisa Anns PornPantyhoseanalCandid GropingSexy Big TittysBlue Film Video KannadaShemale Anal CreampieLena The Plug XnxxVideo Black XxxKathia NobiluMote Land Ki PhotoDead Body Sex VideoHot Indian Hd PornWwe Women XxxAsian X VedioHot Models NudeLittleoralandie PornInterracial Deepthroat