Hond Bikkel uit werd net als andere honden in Emmeloord ziek, maar overleefde het.
Volledig scherm
PREMIUM
Hond Bikkel uit werd net als andere honden in Emmeloord ziek, maar overleefde het. © Willem en Hilda Bijma

Onrust onder hondenbezitters Emmeloord vanwege mogelijke vergiftiging: ‘Dacht dat hij dood zou gaan’

Hondeneigenaren in Emmeloord slaan alarm nadat een reeks dieren de afgelopen dagen ziek is geworden. Dit speelt zich vooral af in twee straten in de wijk De Erven. Op sociale media wordt druk gewaarschuwd om bepaalde plekken met de viervoeter te vermijden, omdat er mogelijk sprake zou zijn van vergiftiging. ,,Er gebeuren hier dingen waar wij niks van afweten.”

  1. Abdullah A.H. (19) zoekt wanhopig naar hulp en steelt potten met snoep bij inbraak
    PREMIUM

    Abdullah A.H. (19) zoekt wanhopig naar hulp en steelt potten met snoep bij inbraak

    Trauma’s uit zijn vroege jeugd in Irak en een drugsverslaving brachten de 19-jarige Abdullah A.H. uit Lelystad al jong op het verkeerde pad. Amper volwassen prijken er al drie veroordelingen voor geweld op zijn strafblad. En daar dreigt er weer eentje bij te komen. ‘Schandalig’, noemde hij zijn eigen gedrag dinsdag in de rechtbank. ,,Ik weet dat ik het u als rechters heel moeilijk maak.’’
    Lelystad
  2. Sallandia overleeft spannende slotfase, VENO weet weer wat winnen is en nieuwe nederlaag voor Dalfsen
    PREMIUM

    Sallandia overleeft spannende slotfase, VENO weet weer wat winnen is en nieuwe nederlaag voor Dalfsen

    Lang wist VENO niet te winnen, maar zondagmiddag was het eindelijk raak. En hoe. De formatie uit Vollenhove speelde Zuidwolde naar een ruime nederlaag en doet daarmee goede zaken in de strijd om handhaving. Sallandia kan eveneens terugkijken op een geslaagde middag. De Deventenaren waren op eigen veld te sterk voor Diepenveen. SV Dalfsen wacht daarentegen nog altijd op de eerste competitiezege van het seizoen.