door ontken in Binnenland  ·  141 Reacties

  • 19
  • 1844x gelezen
Reageer met een Emoji
24
2
14

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Staat er in de grondwet dat de klokken ook altijd mogen luiden???? Heb het nog nooit ergens gelezen.. Er zijn nwetten zat die kunnen verbieden dat de islam hun gebler kunnen beperken... Geluidsoverlast, uiting van geloof, aanstootgevend gedrag en noem zo maar op... Ik denk dat het van belang is dat je je aanpast in het land waar je verblijft.... dus weg met die herrieschoppers..... Nederland is een land van kerken en synagogen maar zeker NIET van MOSKEEEN.

0
101 starboy2500

Andere geloven dan de islam zijn toegestaan in de UAE, zij het met zekere beperkingen. Door gebrek aan bouwgrond voor gebedshuizen zijn er slechts negen katholieke kerken, te weinig om aan de behoefte te voldoen: ’s zondags puilen de kerken uit. Soms worden buiten beeldschermen opgesteld voor degenen die niet naar binnen kunnen. Het luiden van kerkklokken is verboden, net als evangeliseren.

Daar mogen geen klokken luiden... Hier mogen ze wel roeptoeteren..... cq jengelen....Gelijke monniken , gelijke kappen....wij mogen daar niet luiden, zij hier niet jengelen.... opgelost toch?

0
102 Sempre

* Verwijderd door de redactie *

103 Ria

De traditie in NL is dat je je geloof achter de voordeur houdt. Die gewoonte/dat gebruik is niet voor niets ontstaan, want de diverse gristelijke sekten stookten hun plebs onophoudelijk op vanaf de kansel, wat leidde tot grote onrust, beeldenstormen, oorlogen etc. Ierland is daar zelfs nog steeds mee bezig. En nu we dat gezeik in NL achter de rug hebben, gaat een baardaap deze ongeschreven wet breken door zijn reli-gekte wekelijks van de daken te schreeuwen. Laat hem zijn bek houden!

1
104 Ness

Gewoon rechtszaken aanspannen tegen dat mohammedaanse tuig en telkens weer in hoger beroep gaan en/of een nieuwe zaak aanspannen op andere gronden enz enz. Koekje van eigen deeg noemen we dat in goed Nederlands.

0
105 nostradamus666

De regering heeft geloof nodig om de kudde in het gareel te houden. Das hun denkwijze. Ze maken een zeer grote fout met de islam.

0
106 ontken

Bedoel eigenlijk ; De EU ipv regering.

0
107 ontken

* Verwijderd door de redactie *

108 Ria

@104 Mischien kan je een striptease houden zodat hij afgeleid is. ^_^

1
109 21st Century Guy

@109 : Als ik daar woonde zou ik 'm een song van de zangeres zonder naam 4 minuten lang om de oren knallen. Eigen kattengejank eerst!

0
110 Ness

Halasema heeft weer een nietszeggende opmerking gemaakt. Amsterdamistan gaat door het putje.

2
111 Uitede aka Espede

* Verwijderd door de redactie *

112 erelid

Dus, als ik het goed begrijp, kan niemand maar dan ook niemand de moskee tegen houden. De moskee heeft meer macht dan de almachtige god. Zij is ontastbaar.
Vrij vertaald naar de woorden van hare heilignis, de burgervrouw van Amsterdam, mevrouw Halsema.

1
113 rlw

Halsema over gebedsoproep Blauwe Moskee: 'Ik deel het gebrek aan enthousiasme'

Gewoon de stroom er af zetten.

0
114 Wil je niet weten

FUCK dat gejammer in de openbare ruimte.
Kerkklokken, heerlijk.
Onverstaanbaar strijd gejoel, verschrikkelijk.

2
115 skapoe

Wat let de mensen die er vlakbij wonen een leuke stereo installatie bij het raam te zetten met een paar goeie boxen? Iedere keer als die gast gaat alla akbarren en staat te blèren, geluidsinstallatie max volume...Maar dat durven ze natuurlijk weer niet..

0
116 netcat

@14

Wist niet dat haar zoon geschoten had. Volgens mij duidelijk een voorbeeld van laster en smaad.

Kan je heel duur komen te staan.

Maar ja, daar heb jij waarschijnlijk ook schijt aan

7
117 Zwartwit

@109

Laat je echtgenote voor de deur van de moskee strippen. Houden ze vanzelf wel op

2
118 Zwartwit

'Maar als vaststaat dat de meerderheid van de buurtbewoners tegen de versterkte gebedsoproep is, dan ben ik bereid om mijn initiatief aan te passen.' Zegt de imam.... Ben heeeel benieuwd wat die aanpassing dan gaat worden.....

0
119 Sempre

"Hoofdimam Blauwe Moskee verbaasd over negatieve reactie uit de politiek"

Idioot!!

0
120 wijs

@120 Ze kregen altijd hun zin.

1
121 ontken

Die kabouter puntmuts in de omroeptoren is helemaal niet verbaasd, hij wist dat er weerstand was, en zet toch door met zijn provocaties.
Schijnheilige provocatie moslims.

3
122 Marrie

Wie stopt de islam????
Volgens mij zit er niks anders op dan met een paar duizend boreale vrijheidstrijders in colonne naar het Malieveld te trekken!!

1
123 PeKa

Als christenen in een islamitisch land de klokken gaan luiden dan hebben ze een heel groot probleem.... Dat mag daar niet..! En hier denken zij dat ze wel door dat geneuzel hun gelovigen kunnen oproepen?? Nee.... Dat mg hier niet.... Iedereen mag zijn geloof belijden.... We hebben een land met vele geloven.... Maar voor al die geloven geldt wel.. doe dat lekker binnen je eigen deur en je gebedshuis....Mochten er toch ergens klokken beieren dan is dat veroorloofd.... omdat dit traditie is in dit land........ De nieuwkomers moeten zich stil houden en niet provoceren.... Dit gaat nog een keer faliekant fout..... Er komt een tijd dan mogen we niet meer in de zomer met blote benen lopen en blote armen.... Vrouwen zullen dan aangevallen worden omdat ze er niet tegen kunnen.... Ik zou zeggen.... ga terug en val ons niet meer lastig hier met jullie geneuzel.....

3
124 Sempre

Hij begrijpt niet dat hij in een westers land woont, waar men de islam, de dracht, de geweldadigheden niet pruimt. Hij mag zijn gejank in een islamitisch land doen. Hij begrijpt ook niet dat de moslims met hun gedram, ge eis, gezeik , zich niet aan willen passen en minachting voor de westerse bevolking, hier steeds minder goodwill krijgen.

2
125 gaulette

Nederland is GEEN Islamitisch land....Ze wonen hier.... maar dan AANPASSEN... en niet je normen en waarden hier aan ons opdringen....Er zijn al moslims die vrouwen uitschelden voor hoer als ze bv blote benen etc hebben... Niet te filmen toch? Is het zo dat over 40 jaar alle vrouwen hier in burka's moeten lopen?Het wordt tijd dat hen klip en klaar verteld wordt door de overheid dat ze moeten aanvaarden zoals Nederland is....Onze normen en waarden... klaar.... Niet goed ? dan MOVEN !!!!!!!

2
126 Sempre

Ik ben bang dat dit nog een heeel heet hangijzer gaat worden... en dat er steeds mee aversie komt tegen de moslims.... en weer zeg ik het... de goeden niet te na gesproken.... die zijn er ook en passen zich wel aan....tja...

2
127 Sempre

* Verwijderd door de redactie *

128 erelid

* Verwijderd door de redactie *

129 Hans Brinker 2.0

@128 Nou ik denk dat dat verwachten van ons op een gegeven moment ontploft... Dan zijn de rapen gaar...Krijg je een soort van burgeroorlog.... Ik ga met de honden en lekker op een oor.... Morgen weer een dag...Trusten iedereen !

2
130 Sempre

* Verwijderd door de redactie *

131 erelid

** gebruiker verwijderd **

die Halalsema maakt zich steeds ongeloofwaardiger in de Nederlandse samenleving ..............

132 verwijderd682241

@85 Ze komt uit het zuiden van Amerika uit een katholiek nest. Ik was de eerste atheïst die een deel van de familie/omgeving leerde kennen. Aangezien mijn vriendin al vrij snel na mij te hebben ontmoet niet meer katholiek was, hebben we (ook de schoonouders) aardig wat bedreigingen gekregen.

Velen vergeten dat Amerika een mooie illustratie is om te duiden hoe achterlijk en barbaars het christendom en ook christenen/katholieken zijn.

@97 Kijk eens in Afrika naar de christenen, kijk eens naar Amerika. Kom nou, laten we niet doen alsof het christendom zo'n vredelievende religie is.

2
133 Bluth

Gebedsoproepen in een Arabische taal zijn uiterst irritant voor westerse oren, discriminerend en separiserend! Nederlanders kunnen ze niet verstaan!
Geef alle autochtonen maar een horloge van de Action.

0
134 logikus

* Verwijderd door de redactie *

135 Strafpleiter

@135 Kennesaw, Georgia, niet echt een achterstandsdorp haha. Het is simpelweg een gevolg van religie. En als iedereen om je heen dezelfde religie heeft, je naar dezelfde kerk gaat met dezelfde achterlijke priester, dan krijg je dat soort taferelen.

0
136 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

137 Strafpleiter

Het Christendom is in grote delen van de wereld inderdaad een vredelievende religie. Het is ook groter, veel groter, dan alleen het katholicisme. En ook al vinden mensen de mentaliteit binnen een kerk niet fijn, dat men echt gaat dreigen en schelden als iemand weg wil, dan nog staat dat in geen verhouding tot een "religie" die NERGENS ter wereld langer kan bivakkeren zonder eerst sluipenderwijs, en later met geweld, de rest te gaan overheersen. Wat dat aangaat is het Christendom wel degelijk vredelievender.

Plus dat het niet pretendeert, de wet te willen vervangen door hun eigen wetten en dus ook geen gewelddadige lijfstraffen kent. Het stelt zich ondergeschikt op aan de wereldlijke macht/wetten, dit in tegenstelling tot islam die in de persoon van de imam en de hierarchie binnen de imams zowel de rechterlijke, bestuurlijke als uitvoerende macht in zich verenigt.

Ook stelt het Christendom mensen in staat, zich te ontwikkelen qua wetenschap, cultuur, dit in tegenstelling tot islam, die alle inspanningen van de mens voor zichzelf en de imam opeist, de mens mag niets weten van voorgaande historie, iets anders dan islam is er nooit geweest en zal er nooit zijn, afbeeldingen en muziek met woorden mogen niet, allerlei vormen van cultuur mogen niet, allerlei vormen van wetenschap zijn verboden, allerlei commerciele activiteiten mogen niet, en alleen de zoontjes van de hooggeplaatsten, zolang die tenminste in een goed blaadje staan bij de imam, mogen de vetpotten van de culturele zonde in het buitenland bezoeken en zich daaraan laven.

1
138 Wendel

@137 Eh, verplicht wapens dragen? Elk huishouden "moet" een vuurwapen hebben, niet elk huishouden heeft dit. Dat maakt het geen "achterstandsdorp". Ze lopen achter omdat zo over het algemeen achterlijk religieus zijn, en het zijn dit keer katholieken die intolerant zijn. En die intolerantie is in een bepaald deel van Kennesaw gemeengoed.

Dus ja, het christendom (katholicisme) is ook een achterlijke intolerante haat-ideologie.

0
139 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

140 Strafpleiter

@140 Ja, en het punt is dus dat dit in Amerika is, en niet in een één of ander "exotisch" gebied. Het is intolerantie van katholieken, dezelfde intolerantie die ze delen met de islam en andere ideologieën.

0
141 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

"Ook staat Nederland op het punt een defensieverdrag met Israël te sluiten, als basis voor verdere verdieping van de militaire samenwerking. He...

1 minuut geleden geplaatst door Hendrianus

Malinois
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Ik zie geen tattoos bij die dochter....

2 minuten geleden geplaatst door Malinois

sockknitter
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@5Over welke ziektes heb je het?Mazelen en kinkhoest komen niet van de vluchtelingen maar door de antivaxxers....

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Sjeesus. . . . wat een afschuwelijke tatoeages. . . ...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

sockknitter
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@5Wat voor oplossing had jij bedacht?@7De kraan is dicht en het lekt nog steeds. Dus moet je eerst het lek zien te vinden....

12 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@15 Daar is hij nou dus Staatssecretaris Asielzaken voor geworden, en geen booking manager voor een hotel. Ik mag toch aannemen dat ook hij...

13 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bop
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Wel jammer van die lelijke hals. Die gaat over een paar decennia lubberen. Dan weet je niet wat je ziet. 😣...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@14 Hoe zou hij dat dan moeten doen?...

20 minuten geleden geplaatst door Bop

Weetal
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

Nou.Bloedmooi.Smaken verschillen, hoor....

23 minuten geleden geplaatst door Weetal

LoydMorris
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@13 De oeverloze asiel/gelukszoekers-stroom niet tegengaan. . . . ...

25 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Angelica PornSex On ForestNsfw.xxxPornos VintageJena Veve JolieAltyazilli PornTrain XxxLady Boss PornJadynn Stone PornTay Melo.nudeHenti Free PornXxx Love Story VideoBokep.indonesiaMisswarmj PornhubOld Man FingeringYoung SexingNicole NiagaraHot Porn For TeensNude Amatuer VidsRule 34 PornEn Iyiporno SiteleriBongacalTinydickBeatyfull PornBusty XvideosAsian Xxx MoviesPrronClit PoOrgasming From AnalAnal Porn BrutalHindi Xxx WebseriesNipple Fucking HentaiDark Skin Ebony PornScan ManwhaVietnamese PornstarNurupornBruenette PussyChesla Handler NudeLatest Indian SexKatrena Kaif XxxHd Porn Mp4Sunny Leone ButtocksViktoria WinslowMia Khalifa PronFotos De Mujeres EncueradasEbony PornhubBully PornhubAdriana Maya PornRajwap TubePorndish.cimNude AmouranthPornografia Mulher NuaWww Mom Xxx ComSaudi Sex VideoMilk XvideoGujarat Ka Sex VideoKalyani Sex VideoOlivia Mae LeakedPriya XnxxOld Time Sex VideoDeshi Bhabhi Porn Video HdX Sexy FilmVillage Sex HiddenJavguiruBest Adult SitesLoonascandiHentaifacialAnna SibsterMia Khalifa PornesBithreesome PornJamie Lynn Sigler NakedVideo Xxx3Tittyfucking CumshotsSxe GirlPorn Star ComIndian Village Pron VideoBig Tit BabysitterPorn De GayPhoenix Marie DpCarter Cruise BlackedAndrea Bang NudeAmateur PornbGames Torrentes.comReal Life Cam ComPornou AnalBusty FuckReal Hd PornSaree Sex AuntyXxx DeverExploited Teen PornGen Z PornHumiliating AnalPornstars NudeForce Strip PornAngela SalvagnoTraci LordsSexo EnanosWww Indian Sex Movies ComPorn SexxxiBest. Pornos Of All TimePiper BlushpornCogida BorrachaHotbuttsThug Bait Gay PornClaudy AmsrFuta MonstersKemono.partyJav Hd.cimSyren De Mer TwitterXxx PoBritney Spears NudesTahlia ParisStepmom SeducesAva Addams VideosLost Girls VintageAnal Sex ImagesBlack PronstarMuslim Xxx Video ComKimberly BrinksNhdtb-753Xxx Bhai VideoWhat Happened To TickzooBurning Man NakedGayvintage PornGrindr Gay PornFemale EscorTubesafirePeladas AmadorSexivideoIndian Sexy Bhabhi XxxShemale Fucks FemalePorn Of CzechNude MoveAltimate PornMaligned MilfTelugu Actors NudeSexy Sex PositionsBoy Licking Girl PussyPornobabeHasande Ageru佐佐木明希Elle Black OnlyfansKannada Xxx VideoKarina Kapoor SexXxxfull MoviePorn Girl IndiaXxxvidosWife Double FacialVídeos Pornô Em DesenhosFree Porn Xha