De politie controleerde vooral de treinen van Brussel naar Antwerpen-Berchem.
Volledig scherm
De politie controleerde vooral de treinen van Brussel naar Antwerpen-Berchem. © rv

Politie pakt 28 transmigranten op aan Berchem-station

In de nacht van maandag 28 op dinsdag 29 oktober zijn bij een controleactie aan het station van Antwerpen-Berchem 28 personen opgepakt zonder geldige papieren. De controles waren voornamelijk gericht op de treinen die vanuit Brussel naar Antwerpen rijden. Met de actie wilde de politie mensensmokkel tegengaan en overlast in het station aanpakken. 

10 reacties

  • Leonarda Van Opbroecke

    4 jaar geleden
    En de Ngo's blijven ze maar ophalen en in Europa afzetten. Best is dat die Ngo's ze met hun bootjes afzet vlak voor de Britse kust.
  • Roger Rymen

    4 jaar geleden
    Bestuurlijk aangehoeden? En dan? Een briefke dat ze braaf het land moeten verlaten? Dan vrijgelaten om volgende week weer opgepakt te worden. Geweldig, net een komische opera.
  • Laila Addass

    4 jaar geleden
    Als jullie echt illegalen willen op pakken die criminelen feiten ondergaan dan weten jullie goed genoeg waar te zoeken. En niet doen of jullie neus bloeit... misschien is een likje gaan nemen in die shishabars en cabares in Antwerpen genoeg om op te pakken.
  • lutgarde verijke

    4 jaar geleden
    Laat iedereen binnen en zorg dat al de betrokken ( ook de Euro ) politiekers hiervoor persoonlijk verantwoordelijk gesteld worden
  • Herbert Verbeeck

    4 jaar geleden
    Dweilen met de kraan open... En een serieuze kraan hoor...