door Pegasus in Politiek  ·  74 Reacties

  • 23
  • 1015x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@45 Jammer dat dat bij linkse-clubs nog steeds niet is door gedrongen dat In een eindige wereld is het niet mogelijk om eindeloos te groeien

Links denkt dus in hun ordinaire domheid in de zucht naar macht. dat Nederland een oneindig geld boom is waar je de hele wereld mee kunt onderhouden!

1
51 Zie Hier

@49 . De totale hoeveelheid troep dreigt zowel de villawijk als de arbeiderswijk te verdelgen. Dan gaat het er niet meer om wie wat moet opruimen maar wie per saldo de meeste troep maakt. De arbeiderswijk , verantwoordelijk voor bijv. 1/3 van het totaal, zal dus zwaar aan de bak moeten om enig verschil te maken...
Een landje als Luxemburg staat zeer hoog in de lijst van vervuilers omdat er weinig inwoners zijn. Maar al zou Luxemburg vanaf nu geen CO2 meer uitstoten, maakt dat mondiaal gezien geen bal uit.....

0
52 Magister Nivardus

@51 ...soms zit je bijna goed...maar volgens mij snap je er werkelijk helemaal niks van

Links maakt een domme draai door onder het mom van "lief mensjes helpen" samen met rechts die vooral "lekker veel consumenten en goedkope arbeiders" de grenzen open te zetten.
Zolang rechts het voor elkaar krijgt de economie te laten groeien, pikken burgers een hoop want wie weet valt er spontaan nog wat vermogen omlaag...
Links chanteert de bevolking met een moreel dilemma en schuld omdat "we" niet bereid zouden zijn mensen te willen helpen.

In beide gevallen worden we genaaid....maar heeft rechts het kompas op de toekomst gekaapt...al het beleid is uiteindelijk rechts in de kern....groei, groei, groei......dat is rechts!

Het hele liberale gedachtengoed is gebaseerd op de markt waarbinnen de "beste" boven komen drijven met als "prijs" individueel vermogen....
In de liberale heilstaat die we zijn geworden, wordt de bewegingsruimte van de grootverdieners gemaximaliseerd (zo min mogelijk regels voor ondernemers) en gefaciliteerd (zo min mogelijke rechten voor werknemers)….

….en nu is de koek op....er kan niet meer gegroeid worden.....en dus zullen we eerlijker moeten delen en andere richting moeten vinden.....mag jij raden wie er het hardst gaan piepen....

2
53 MarkUg

@52

Wat begrijp je niet aan het gegeven dat we allemaal onze uitstoot moeten inperken?

Als we allemaal naar bijvoorbeeld 2 ton CO2 per persoon per jaar moeten gaan, dan heeft de gemiddelde Nederlander heel wat meer te doen dan de gemiddelde Chinees.

5
54 Pegasus

Nee, maar je kunt er wel mee doorgaan tot je geen overheden meer kunt vinden, die gedienstig de eigen boeren wegpesten en de schulden in jagen zodat ze wel MOETEN verkopen, terwijl jij likkebaardend om de hoek staat te wachten als Monsanto/Syngenta.

1
55 Wendel

* Verwijderd door de redactie *

56 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

57 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

58 Chat Baker

Ik zeg toch, de landen waar mensen redelijke kansen hebben om zichzelf en hun gezin te voeden, en waar ze ook de kans krijgen, een betrouwbaar pensioen op te bouwen, laten binnen twee generaties een daling van de bevolking zien. Als je dus zorgt dat die goede situatie zich ook voordoet in landen waar nu arme mensen veel kinderen fokken als pensioen, is het probleem gewoon oplosbaar. Maar dat wil men niet. Men wil liever bepaalde groepen armen en machtelozen, resp. ongewensten aanwijzen, die maar moeten kreperen om de wereld te redden.

0
59 Wendel

@54 . Laat @52 maar eens landen..er is er hier maar 1 die het niet begrijpt......

0
60 Magister Nivardus

@59
"Als je dus zorgt dat die goede situatie zich ook voordoet in landen waar nu arme mensen veel kinderen fokken als pensioen, is het probleem gewoon oplosbaar.

En daarvoor geeft NL geld uit aan ontwikkelingshulp

1
61 LGK

En maar kinderen fokken...

1
62 Topperz

@53 Degene die steeds geroepen we moeten delen zullen de eerste zijn die beginnen te roepen dat het genoeg is!
En beginnen dan te wijzen naar de mensen die al tijden roepen stop stop, we hebben geen geld boom!

0
63 Zie Hier

@1
Een waarheid als een koe.
De ontkenning daarvan leidt ertoe dat we als lemmingen naar de afgrond rennen.

1
64 samcash

* Verwijderd door de redactie *

65 Chat Baker

Helaas zijn onheilsprofeten van alle tijden en dat zien we nu ook weer.

We zitten midden in een energietransitie die uiteindelijk al deze problemen zal oplossen maar op een of andere manier eisen de geestelijk instabiele mensen in deze wereld nog steeds onmiddellijke actie!

Waarom zouden we eerst onze samenleving kapot maken om vervolgens probeer weer iets op te bouwen? Dat is hysterische onzin!
Gewoon geduld, dan komt het allemaal goed.

2
66 Realisme graag!

@66

Probleem is dat die transitie veel te langzaam gaat. Er worden beloftes gemaakt die door onze liberale regering niet worden nagekomen en vervuilende bebrijven wordt het hand boven het hoofd gehouden.

3
67 Pegasus

Wederom een doemverhaaltje zodat de dwazen verder kunnen gaan met afbreken van wat is opgebouwd, groei verhinderen.

Er zijn geen grenzen, behalve diegene die 'we' ons zelf opleggen.

Een gebied nog niet eens zo groot als de Sahara zou voldoende zijn om de hele wereldbevolking te voeden.
NIeuwe materialen die (her)ontdekt zijn zullen een revolutie in energie opwikkelen en opslag teweeg brengen.
Nieuwe elementen een revolutie in ruimtevaart.
NIeuwe (her)ontdekte methodes een revolutie in gezondheidszorg.

De mogelijkheid komt binnen zicht om te groeien uit het holenmens jasje.

Dat wordt onmogelijk gemaakt als alles wordt afgebroken wat er is.

3
68 Proemevla

@5
Oorlogen, ziekten, misdaden, politiek gekonkel...
En het uitmoorden van dan wel het industrialiseren van alle andere levensvormen op de aardkloot.

Maar als we kunnen ontsnappen aan de Aardse Zwaartekracht en een verblijf rond Sol, is er weer een redelijke tijd een uitstel van executie.

0
69 Gandalf

@30 "Die opmerking hoor ik vaker, echter zijn wij zowat het smerigste jongetje van de klas. Een groot deel van de wereld doet het al een stuk beter dan hoe wij het doen. wat dat betreft hebben wij dus een inhaalslag te maken."

Klopt, maar we willen veel te veel met onze grond.
* 18 miljoen mensen huisvesten met al onze welvaartstandaarden (ook steeds meer nieuwkomers)
* Distributieland zijn (Schiphol R'dam haven en vliegtuigen en stookolieboten zijn grote vervuilers en hier is geen zak aan gedaan.)
* Tweede voedsel exporteur van de wereld zijn en dus een boel veeteelt (product van de voedselcrisis in de jaren '40 en '50 in het kader van NOOIT MEER HONGER.)
...

De prijs van hetgene de gevestige belangen willen staat haaks op ecologie en milieu en het is zelfs nog erger. Het feit wat wij hier willen leidt ook nog eens tot uitbuiting van het armere achterland, die daardoor ook weg wil en noordwaarts wil komen.

Het is een illusie om dit alles te willen en groen te blijven. Klimaatpolitiek is hier geen afdoende oplossing. Emigratie beleid, zoals we dit in de jaren '50 en '60 gekend hebben icm met veel restrictiever migratiebeleid lost in elk geval wel wat meer op. Zo kunnen ook boerenbedrijven in het buitenland met meer grond ook meer doen. Verder is er sowieso in de rijkere gebieden een reductie van de consumptie nodig. Al met al zaken, die niet populair zijn op de feestdagen van de democratie (dus in het stemhokje). En als de klimaatverandering zich doorzet en de zeespiegel stijgt zullen onze dijken ook niet meer afdoende zijn.

De vraag is uberhaupt of de modernistische groei economie nog wenselijk is. Ik denk van niet, maar er is ook geen echte weg terug meer.

0
70 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@70

Dat ben ik helemaal met je eens. Zolang we leven naar een economisch model dat op oneindige groei is gebaseerd, we spullen de halve wereld laten overvliegen en weer wegwerpen zonder te recyclen of repareren zal er niet veel veranderen. Maarja, kapitalisme en consumptie is heilig. mensen staan al te jammeren als ze geen kiloknallers meer kunnen kopen.

1
71 Pegasus

@67
Je bewering is aantoonbaar niet waar.
Binnenkort moeten alle auto's in Amsterdam elektrisch zijn, dat gaat in een irreëel veel te snel tempo.

Binnenkort gaan we allemaal van het gas af, ook in een onmogelijk te snel tempo.

Deze stikstofmaatregelen er nu doorduwen gaat onze welvaart helemaal slopen.

1
72 Realisme graag!
73 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

74 Strafpleiter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Oeps112
Eneco vindt investeren in windpark op zee te duur en stapt uit biedingstrijd

Volkskrant: Eneco trekt zich terug uit bouw grootste Nederlandse windpark op zee: ‘De risico’s zijn te groot geworden’https://www.clim...

2 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Hendrianus
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

https://www.youtube.com/watch?v=fvyr0kejv-kMona Keizer baseert dat op het in haar oren stil zijn van links en de culturele sector na o.a. de...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Moien
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

@13 het spul was waarschijnlijk nog niet uitgewerkt, vandaar zijn afmelding. Kickbokstraining...) hij pvd in dienst van de staat en als Bosman ...

6 minuten geleden geplaatst door Moien

Oeps112
Filmpje! Baudet biedt excuses aan voor logische uitbarsting tegen beroepszuiger Klaver

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/baudet-biedt-online-excuses-aan-voor-uitbarsting-tegen-jesse-klaver...

8 minuten geleden geplaatst door Oeps112

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Maar, lieve Bop. Het werk roept, ik wens je een hele fijne dag...

8 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@53 Ja, hier zie ik dat wel. Maar ik bedoel eigenlijk in het dagelijks leven, niet op NK....

8 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Zij is 1 van de ex vriendinnen van Hazes junior.Over tien jaar is zij niets meer dan een uitgelopen druipkaars door haar botox verslaving ....

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Oeps112
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/wanstaltig-ad-en-klaver-besmeren-baudet-met-rusland-connectie-maar-geen-bewijs...

10 minuten geleden geplaatst door Oeps112

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@52Echt....? Ik niet. Kwestie van goed tussen de regels doorlezen...Meer dan 90 procent stemt hier op de PVV...

11 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
Duizenden Hongaren de straat op om gelekt telefoongesprek in corruptieschandaal

@11 Wat is het leven toch simpel als je zo een conclusie kunt trekken....

13 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Good Morning PornMal AmlloyHottest Big Tit BabesTwisty PornWife Swapping In DelhiMarica Hase CreampieWhite Bbw AnalPorn Latina MomSister Helping PornLitererotica.comVer PornôEroge H Mo Game Mo Kaihatsu ZanmaiSexy Photo Sex PhotoGay Porn AmetureIndian Naked ModelsCine Prive XvideosFemale Caught MasturbatingHalle Hayes LesbianAdriana Chechik RedditOnlyfans Nude PicsBelleusa PornHindi Sxy VideoIndian Bangla Chuda ChudiSexy Video Hd Sex VideoYoga Xxx BfFylttNifty GayPorna AnneOrchestra OrgasmNude In PublicSaree Wali Aunty SexMia Khalifa Brazzers Sex VideoGalory TubeXxxx VidioaPregnant Group SexCollege Girl Sex MmsErowapiFirst Time Saxy VideoTriplexceleste PornBbcparadiseElizabeth Montgomery NudeJapan HdvEricka BellaEbony Porn StatsAngela White Alexa PearlSpxrklybratBusty Teens BlowjobsDani Daniels FemdomStafire PornAmateur SpitroastTeacher And Boy XxxPussypaceJoyce PornForsed Mom PornWatch Porn For CouplesCrystal Blue PornLisa Ann RimjobDaughter Porn DadSaber PornChat De Sexo Ao VivoWeb Cam 4Pornocom.japonesaVideos IncestsAccidental CumEmily WilliaSex Videos AugustLesbian Porn Full VideoEmma Bugg BbcMagnifiques Femmes NuesUk Indian PornEmily Black LeakPpornosMamonosuKira Perez BbcDoom Slayer PornDoublelstCaudalisme.netTeacher Sex StoriesBap Beti PornRamba Blue FilmDownloadporn HdMommys Boy PornAnime FavesittingNudest WebseriesBus Porno.Girlpussy PicOyasumi HentaiFoot Licking PornMallu Aunty MassageDog SexgirlPorn Comics OnlineHottest Selfies NudeAlecktra BlueMom With Giant TitsShefreaky ComEncozadaHand Job GirlfriendMassage Porn GifAuystn MonroeChiquito Pero PeligrosoSalicerose LeaksPorn Homemade WifeJordi XxxTelugu Audio Video SexNude Celebrity Sex ScenesCumcollectionVeradijkmansJoselyn Cano NudeпорнчубShiftymine LeakedJav ClCremita PornAmature Nude VideosAngela Aguilar NudesXnnx Video ComPorn TodaySexy Desi Bhabhi PornZbiornik PlPonografia DesenhosMasterbationIndian Big Cock SexAlanarose8HomegrownvideosPelículas Pornos De LesbianasIsekai Harem MonogaFemale Pov HentaiVeronicamartin_Village Hot XxxIndian Girls Outdoor SexSister NakedStrawberry Tabby NudesChubby Wife ThreesomeWww Tamil Aunty Sex ComCrow Sex VideoOliviamaebaeIpl Sex VideoWww Indian Brother And Sister Sex ComRussian Porn 4kQuinn Finite Elevator VideoYoga Japan PornLesbian Milf SquirtPorn ChatLexi Luna Full VideosLesbian Erotic StoriesTanyatehanna NudeSweetie_foxDean Preston San Francisco Blue AngelsNaduhlycabral NudeIndian Office XvideosImaizumin-chi Wa Douyara Gal No Tamariba Ni Natteru Rashii 1