'Migranten in koelwagen betaalden elk 35.000 euro' (lc.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Ruud100 in Binnenland  ·  89 Reacties

  • 4
  • 954x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
1
3
5

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 Met ventilatie wordt het geen -25C. En -25C was het dus volgens mij gewoon moord met voorbedachte rade.

1
51 Master Beren

Ik geef de schuld aan de EU met zijn open grenzen en de aanzuigende werking daarvan. De EU bonzen hebben kilo's boter op hun hoofd en zouden eigenlijk vervolgd moeten worden wegens hoorverraad.

3
52 bozeman

Dan hebben ze alle reden te klagen over de belabberde service.

1
53 greenmango

@48
Het zelfde zie je met menshandelaren die illegalen in gammele niet zeewaardige boortjes smokkelen. De Chinezen zouden wat slimmer moeten zijn, maar blijkbaar denken ze niet zo ver, of gingen ze er vanuit dat er voldoende zuurstof is, wat natuurlijk onmogelijk is. De mensenhandelaren verdienen er kapitalen aan, maar waarom dan niet voor iedere illegale een zuurstoffles, kost waarschijnlijk te veel geld op 35000 op.

0
54 Niet wit niet zwart

@54 In dit geval was het -25 Celsius in de vrachtwagen. Dan heeft een zuurstoffles ook geen zin.

1
55 Master Beren

@51
Op deze manier zeker. Ieder weldenkend mens weet dat je in deze extreem kou en zonder zuurstof dit nooit kan overleven. Er is slecht of niet over nagedacht

0
56 Niet wit niet zwart

@8
Nou, dat valt eigenlijk best wel mee. Men wordt steeds slaperiger en doezelt zo weg.
Staat los van de gruwelijkheid vd dader (als hij het idd heeft geweten) Iemand heeft het geweten en hen is misschien wijsgemaakt dat de koeling niet aan zou gaan of zoiets.
En een schuld aangaan voor 35.000 pp... dan ligt je verstand nog op het nachtkastje. dat kan net zo goed 100.000 euro of 10 miljoen zijn, je weet dat je het nooit af zal kunnen betalen en zeker niet als een Chinese (Oeigoerse)kansloze illegale migrant.
Het geeft hetzelfde idee als die mafketels die zich zelfs proberen te verstoppen bij het landingsgestel van een vliegtuig... sorry hoor! En ook zij rennen allemaal met een smartphone in de rondte dus 10 min. op het net en je weet (als het la niet duidelijk was) dat zoiets geen goed idee is.

Echter dat gezegd hebbende, blijf ik erbij dat degenen die deze mensen willens en wetens hebben afgemaakt, want dat is het, verdienen wat mij betreft ook een spuitje. dan ben je wel erg intens slecht. Hoe kan je nog een oog dichtdoen als je weet dat die mensen stikken en bevriezen.. Ongelooflijk.
@44
Als ze helemaal niets betaald zouden hebben, dan heeft een mensensmokkelaar er geen enkele baat bij om ze af te laten sterven...dus er zal heus wel voldoende ook op voor betaald zijn.

1
57 Bleke Betty

@55
Had ze daarom ingepakt in goede kleding die hier tegen beschermt is. Maar dat kost waarschijnlijk te veel geld, dan maar zonder zodat je zeker weet dat ze dit niet overleven

1
58 Niet wit niet zwart

@43
Als je te boek staat als een Oeigoerse terrorist kan je dat wel schudden.
Als je een gewone Chinese kok bent misschien wel question

1
59 Bleke Betty

* Verwijderd door de redactie *

60 FVD FTW

* Verwijderd door de redactie *

61 FVD FTW

@35 naast de EU beleidsmakers mag ook deze Turk zijn gang gaan van de internationale gemeenschap : https://mobile.twitter.com/Channel4News/status/1182266641851260929

1
62 Ruud100

@17 @21 @29

"De 25-jarige chauffeur van de truck met koelcontainer zit ook nog steeds vast. "

Zie : https://www.ad.nl/buitenland/man-en-vrouw-aangehouden-om-containerdrama-verdacht-van-mensensmokkel~a4bb9832/

0
63 Ruud100

* Verwijderd door de redactie *

64 FVD FTW

@57 Ik denk dat je best gelijk kan hebben.
Het is denk ik net als brand.
De meeste slachtoffers zijn vaak door de gassen al buiten bewustzijn voor dat ze verbranden.

Maar ik ben heel kritisch maar wel met wat respect voor de doden.

Maar ik geloof wel dat je over de dood best grappen mag maken.
Ik weet nog dat mij vader overleed.
In plaats dat wij gepaste gedrag vertoonde deden we precies wat mij vader had gewild.

We maakten veel grapjes over mijn vader en we lagen in een deuk samen met de begrafenis ondernemer.
Het was zo wie zo vaag aangezien mij vader geen uitvaartverzekering had
Weet je hoe f*cking duur een begrafenis is?
Zeker omdat hij een populaire leraar was.
(Gelukkig is hij ook daarom snel gevonden door de politie die direct door hadden dat het niet klopten en hebben een raam ingeslagen om binnen te komen.

1
65 meneer van het nieuws

@65
Ja, dat heb ik ook altijd begrepen. En wat je zegt, vooral de gassen bij brand zorgen ervoor dat je onder zeil gaat. Persoonlijk heb ik een paar keer een C02 vergiftiging opgelopen van rook van een ouwe scheepsmotor. En ik was compleet bewusteloos. Heb er ook niets van gemerkt en dan zou het bij vuur idem zo zijn geweest, dat zou ik ook net hebben gemerkt. Gelukkig maar dat het dan toch vaak zo gaat.

En natuurlijk mag je lachen bij de dood. Ik ben precies zo. Ten eerste ben ik een liefhebber van zwarte humor, cynisme ed. En er is ook altijd iets te lachen, iets ludiek en waarom niet. Humor is de reddingsband van het leven, zonder humor verzuipen we allemaal. Het heeft niets te maken met een gebrek aan respect wat men iedereen zo graag wil doen laten geloven, puur om het ludieke moment,omstandigheden, parallel of wat dan ook wat op de lachspieren werkt.
Een begrafenis hakt erin. En wederom omdat de gemeente zijn grafrechten bizar duur heeft gemaakt. Die kist valt wel mee en verder kun je het ook zelf goedkoper of duurder maken. Maar dat grafrecht is echt onwijs.

3
66 Bleke Betty

@64 het antwoord op uw vraag is "nee". Aannames dus die u doet.

"De bestuurder van de vrachtwagen, de 25-jarige Mo Robinson uit Noord-Ierland, is aangehouden. Hij wordt verdacht van dood door schuld. Het lijkt er inmiddels op dat Robinson alleen de oplegger heeft opgepikt in de haven."

https://www.ad.nl/buitenland/horrorvrachtwagen-kwam-toch-via-belgische-haven-naar-engeland~a3b0810e/

1
67 Ruud100

@57
Er van uitgaand dat de smokkelaar ze niet met opzet heeft gedood, is het, helaas, voor smokkelaars waarschijnlijk gewone 'waar'.
Af en toe wordt er een zending onderschept of 'komt niet aan'.
Als het wel gelukt was was de opbrengst bijna €1,4 miljoen.

1
68 kenny013

* Verwijderd door de redactie *

69 FVD FTW

bedankt timmermans, juncker, die geen streng beleid durven maken en alleen maar schepen migranten laten vervoeren en zo heel afrika aantrekken die pogingen wagen; om zo nog meer doden te maken

6
70 maarten1234

@69 in beginsel doet u een aanname wanneer u stelt dat er "volgens mij een chauffeur reeds veroordeeld zou zijn", dat doet u in @64 . Het is uw aanname.

Uiteraard wil ik toelichten waarom ik @63 post als reactie op hen die de chauffeur beschuldigen van betrokkenheid. Reden van mij post is terug naar de feiten te gaan; feit is chauffeur is aangehouden en wordt door de politie verdacht van dood door schuld.

Dat is overigens terug te lezen in onder andere het AD : https://www.ad.nl/buitenland/horrorvrachtwagen-kwam-toch-via-belgische-haven-naar-engeland~a3b0810e/

1
71 Ruud100

Zegt wel iets over die landen waar ze vandaan komen.

2
72 Aragon

@70
Sinds wanneer komen Chinezen uit Afrika?

1
73 kenny013

* Verwijderd door de redactie *

74 FVD FTW

Ik geloof er nix van mbt €35.000 per ticket. Dat vermogen hebben ze niet. Zelfs de meeste NLrs niet. Alleen de NL dubbel paspoort moccros misschien wel.

6
75 Joe

35k..Da's toch heel wat meer dan de reagerende uitkeringtrekkers en bankhangers hier op NK...

5
76 BlackNinja

@24
Dom ding, ik hoef dat niet goed te praten. Migreren naar een ander land is geen misdaad. Jij schijnt te denken van wel.

3
77 samcash

@24 "Migreren naar een ander land is geen misdaad"

Maar de manier waarop wel.

4
78 no mail today

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/dit-weten-we-over-bestuurder-mo-robinson-25-hij-doopte-zijn-truck-polar-express-en-viel-flauw-na-zijn-lugubere-ontdekking~a2c20d3c/

https://www.ad.nl/buitenland/chauffeur-viel-flauw-toen-hij-truck-vol-dode-migranten-opende~a555777d/
De chauffeur van de koeltrailer waarin gisteren 39 overleden migranten zijn gevonden, viel flauw nadat hij de deur van de wagen opende. Hij zou daarvoor nog wel 112 hebben gebeld om hulp in te schakelen.

Onzinverhaal. Welke idioot heeft dit opgetekend?

https://www.thesun.co.uk/news/10201272/mo-robinson-lorry-driver-essex-deaths-who/
Hier valt meer uit op te maken.

https://heavy.com/news/2019/10/mo-robinson/

2
79 samcash

@78
Wil je beweren dat reizen naar een ander land zonder inreisvisum een halsmisdrijf is? Als je gepakt wordt dan ben je een ongewenste vreemdeling, geen misdadiger.
Je mag ook asiel aanvragen. Misschien waren dit wel asielzoekers. Deze mensen hebben geen misdaad gepleegd. De misdadigers zijn de mensensmokkelaars.
Volgens jouw redenering zouden alle asielzoekers misdadigers zijn.

2
80 samcash

@80 Ze hebben via illegale wegen een land proberen binnen te komen. Ze probeerde controles e.d. te omzeilen, noem het maar op. Dat is crimineel.

2
81 Bluth

** gebruiker verwijderd **

@80 : Zijn ze ook. De meeste althans.

82 verwijderd23596913

@73 weet niet onder welke steen jij gelegen hebt? sinds 2015 wordt massale immigratie al weggedaan of het niks is - wel afgevraagd waarom die coa's zo volg zitten emt syrieers?

2
83 maarten1234

@31 dat is ook de reden dat vele echte vluchtelingen hier nooit zullen komen... enkel de middenklasse komen hier naar toe'gevlucht'... blijkbaar hebben veel mensen het er voor over 10-20k p/j meer verdienen dan bijv. syrie modaal is (10k)

1
84 maarten1234

@73 : laatste bericht is dat het geen chinezen zijn, nu jij weer

1
85 maarten1234

Heb me gelijk een vrachtwagen besteld .............kaching!

0
86 Smite Gait

Stop mensensmokkel! stop migratie!

1
87 icnivad

39 x 35.000 = € 1,4 miljoen !!!

Op een dag weet je het, je wordt mensensmokkelaar!

0
88 Gandalf

@80
Voor een kleine 10.000 euro kan je met Kras de wereld rond met een cruiseschip.

Als Asielzoekers uit China(?) 3x zo veel betalen met een obscure maatschappij, weten ze toch echt wel dat er iets niet in de haak is. question

Ik wens dit soort criminelen geen bevriezingsdood toe, maar zij hebben zelfstandig gekozen voor deze gevaarlijke route. question

0
89 Gandalf

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@9 Klopt, ik krijg geen instructies uit Rusland, ook geloof ik de propaganda niet.Maar ik zit dicht genoeg bij het vuur om gezien te hebben ...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@28 Er zijn er hier maar een paar die draadjes verpesten. . . Daar ben jij er 1 van, ouwe Prikkebeen....

4 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Duits megaproces tegen Nederlandse plofkrakers

Dat de Duitse Justitie nu maar niet met zich laat sollen, zoals hier in Nederland. . . Pak deze Nederlanders maar een KEIHARD aan. . . . ...

5 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@27 "Ik gedraag mij" Aantoonbaar N I E T dus. Domme leugenaar. Val dood met je schelden, op de man spelen,liegen en draad...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
HUGE: The WHO is BACKING DOWN on the pandemic treaty

@5Het heeft totaal geen zin om in te gaan op een verzameling leugens.Even kijken naar de bron, TS en de auteur is meestal voldoende.Als je...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Statushouders ook in de wachtrij

@9 "not done" Die mening mag je natuurlijk hebben, maar de wet schrijft schrijft voor dat statushouders binnen een bepaalde termijn e...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@22 Ik gedraag mij. . . . Enkel tegen domme, onnozele sukkels wil ik wel eens een beetje uit de toon vallen. . . Daar zijn er gelukkig niet...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Statushouders ook in de wachtrij

@8Ja klopt. Molukkers zijn ook van een andere cultuur. Daar had niemand last van.In elk geval is voorrang bij woningtoewijzing, in de huidig...

18 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Strongoli
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@3Als het zou stranden,veaarom zou dat dan aan de PVV moeten liggen en niet bijvoorbeeld aan Omtzigt, die doet, alsof hij de aanjager wordt va...

21 minuten geleden geplaatst door Strongoli

sockknitter
Statushouders ook in de wachtrij

@6Niemand wil een groep statushouders bij zich in de buurt hebben. Dus ook niet in barakken....

23 minuten geleden geplaatst door sockknitter

NK. App
Hot Sex Girls BoyKorean Porn Video HdTroubleshooting Victoria Voxxxjay SmoothCry In Pain PornXnex PornLatina Live CamsThai PornvideosNude Bent OverCafe JunkieMasaj Porn VideoBrazzers Hidden CameraX Video TvChachi Ki ChudaiKareena Kapoor Xxnx VideoXxx Video BrezzerHindi First Night VideoIndian Aunty NipplesTelugu Heroines Hot BoobsSaree Fucㅓㅁ퓨ㅕㄴLuckycrush AlternativesVideos Pornos De ColombiaRosalina NakedHot CleavageHot New PornstarPorn Hot KomKolkata Aunty Sex VideoTube8 DownloadJapanese Creampie GangbangOnlyfans Leaks WebsitesDiana Deets NudeXnxx College StudentsWww Indian Gay Sex ComTumblr Wives Who CheatChaturbate Live CamHorny Big BoobsSajni SexHot Group Sex VideoDesi Aunty ThreesomeBengali Chodachudir VideoHarper Red Willow RyderBest Hentai Manga SitesAllison StarFriday The 13th PornVoyeurism FreeThick Trans PornMadison Lecroy NudeBollywood Hot Sex MovieLiya-silverDebbie Does DallasxxxPeta Jensen VrPhineas And Ferb XxxTina SexMature Lady FuckChyna AnalVintage Porn GifFree Adult Online GamesFatal ModeklMia DiorMiss Fortune PornBangladeshi Local Sex VideoPorn SideFinnster NudePhotoshoot PornVideo Sexe Amat FrancaisPorn Big BootyCortana BlueMom With Giant TitsAmericn Dad PornRenee Winter NudeKasper James PornAdult StoryVideos Of Vintage PornSex 4k VideoSexy Sex PicsDraw A Naked WomanPornhDesi Rough SexSeal Pack Sex Video HdArmani Black MaidXhamstyerrX FreepornXnxx Hd+Hd Porn Sex Videos ComBangla Nude VideoNaomibanxxxJogos De Sexo ApkPussy CreampieGay Bj In PublicJessi DubaiIndonesia Sex MovieAmine Porn VideosMale To Female PornEbony PulzeUnrestricted PornHentai Manga AppEl Paso SkipthegamesR BreedingmaterialClubmodelBussty PornNude Teenage PicsNude Pictures Mature WomenTitsandassEbony Lesbians PornhubLactationg PornVídeo DepornôBig Boobs Xnxx ComAhaana Krishna HotGf Bf Hot RomanceSex Video Hd 2015Taboo Porn MovieFree English PornPandasmoviesTransformation HentiaStar Xxx VideoXnxx Sex BoobsMot XxxWww Xxx CamJessica Robin PornNude Bhabhi PhotoOpen Saxy VideoWife Swapping KahaniHaley Quinn PornBdsm MachineGold Porn FilmXnxx Hot BoobsXx GamesSuck And SwallowSexlog.Babi StarFemboy CumshotsKeesha Sharp NudeXxx American Sexy VideoAmerican Sex Videos DownloadXxx Sex VideyoIsssabhaddieIndia XmasterDancing Bear PornhubManiacos Por ComixsAsian DickSistr XnxxBecky Crocker NudeSunny Leone Ka Sex MovieBig Booty Women PornCartoon Wala Sex VideoCartoon PormSaniloan Xxxسكيس لايفBest CuckoldBeurette Sexe