door Eric in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 0
  • 493x gelezen
Reageer met een Emoji
2
1
1
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Meteen weer het indekgebeuren in het nieuws.

2
1 caso

Chinese afkomst mijn reet. Oeigoeren die hier niets te zoeken hebben. Mja, veel vinden kunnen ze niet meer.

9
2 Scholar002

@2 Wat een 'compassie' spreekt daar uit uw reactie. Chapeau! U was er zeker bij gezien het feit dat u weet om wie het gaat. Ach een mensenleven van een ander heeft niet zoveel waarde?

11
3 reality

We hebben gewoon betere regelingen en organisaties nodig om de vluchtelingen stromen te regelen.

3
4 groenengeel

Scheelt de UK weer 39 uitkeringen.

10
5 PFL

* Verwijderd door de redactie *

6 Clown world

@5 het is nu wel heel duidelijk. Geen hart in je donder.

11
7 Gut

@7
Je kan het er niet mee eens zijn dat die lieden hier allemaal maar illegaal proberen binnen te dringen en dat ben ik allesbehalve. Allemaal eruit wat mij betreft.
Maar die vent die willens en wetens mensen op heeft gesloten in een container en gruwelijk heeft laten sterven, gun ik een langdurige rit in de hel. Nekschot voor die vent, wat ben je dan een onvoorstelbare schoft.
Dus weg met al die ongewenste elementen in onze landen, maar dit is horror en dit is pas een totaal gebrek aan empathie. Een schoft waarvan ze dus blijkbaar beter de nageboorte hadden kunnen houden, en hem door de plee kunnen trekken! Geen woorden voor!

0
8 Bleke Betty

@4
Misschien als wij tweeën eenmaal die brug over de Middellandse hebben gemaakt, dat daarna dan een brug hiervandaan naar Engeland het volgende gaat worden. En ook dan met verlichting en halteplaatsen en medische voorzieningen... algemene ondersteuningscentra... Overal fonteinen tegen uitdroging... Om de kilometer een telefoon voor geval van nood ect. Er is nog veel werk aan de winkel voor ons.

0
9 rebo

@9
= Middellandse Zee

0
10 rebo

@9 Klopt... Ik denk zelfs dat een brug over de Middellandse zee Afrika enorm kan helpen bij haar economische ontwikkeling. In Ieder geval Noord-Afrika zou er erg mee geholpen zijn. Eventueel ook een spoorlijn, opdat multimodaal transport mogelijk is.

4
11 groenengeel

lijkt erop dat ze daar al maanden inzaten.

0
12 ontken

@7 lekker makkelijk. Het zijn de Eu regeringsleiders die dit bloed aan hun handen hebben. Als die op duidelijke wijze Europa hadden beschermd dan leefden deze mensen nog gewoon in hun eigen land.

4
13 PFL

@11
Ja dat is een heel goed idee van die spoorlijn. En die weg gaat als we dan toch eenmaal goed bezig zijn dan een 3 baans snelweg worden. En dan de rechterrijstrook enkel voor het vervoer van losse opleggers, vrachtwagencombinaties ect. Zodat de vluchtelingen daar op de midden- en linkerbaan dan geen hinder en vertragingen van ondervinden.

0
14 rebo

@13 pfl je zult het wel niet snappen, waarschijnlijk te hoog en dubbl opgeleidt, maar jou opmerking @6 laat blijken dat je het allemaal best vind dat 39 mensen een verschrikkelijke doodstrijd hebben moeten meemsken. Je stond niet echt vooraan toen door het opperwezen empathie werd verdeeld.

11
15 Gut

@13 Of ze waren in hun eigen land vermoord. Als het Chinezen waren, dan zijn ze eerder voor het regime gevlucht.

6
16 sockknitter

@14 Hahaha... heel grappig. question

Misschien een extra rijbaan voor verkeer van zuid naar noord. question

@9 Die brug naar Engeland is ook een goed idee... Als zo'n Krim brug kan, dan moet dat ook kunnen.

Het zou wel een enorme stap zijn in de verbetering van de positie van vluchtelingen. Goede infrastructuur, mooie hotels, pendelbussen, die op en neer rijden.

En waarschijnlijk moeten de vluchtelingen ook regelmatig terug om familie te bezoeken. Dat zijn dan allemaal weer banen. Het moet allemaal geregeld worden.

Misschien moeten alle asielprocedures maar afgeschaft worden. Men is gewoon migrant of wereld burger die verhuisd. Dat scheelt weer heel veel gedoe en onnodig, onzinnig verblijf in AZC's....

5
17 groenengeel

@15 en vooral niks zeggen over het tuig in eu en regering die deze doden op hun geweten hebben. Zeker niet politiek correct om dat uit te spreken.

5
18 PFL

@18 pppppffffff je snapt het niet. Of je wil het snappen en blijf je bezig in je haatzaaierij gewauwel.

10
19 Gut

@19 en je blijft de schuldigen beschermen he. Misschien snap je het zelf niet zo goed als je denkt. In plaats van emotie uitmelken lijkt het mij beter om van dit soort zaken te leren en de echteschuldigen eindelijk aan te pakken en niet alleen de loopjongens.

3
20 PFL

Te belachelijk voor woorden. Dan willen ze naar Europa pakken ze een koeltrailer. Een vriestrailer eigenlijk. Dat zie je als je er in gaat. Je bent dan in 5 minuten dood of eerder. Volgens de laatste berichten is de chauffeur onschuldig.

De Chinezen komen uit Bulgarije en zijn daar in een vriescontainer gestapt met een temperatuur van -25 graden. Daarna is de container in Bulgarije verzegeld en op transport gesteld naar Zeebrugge. De douane mag dan niet controleren want dan is de lading bedorven. Het gaat om een vriescontainer die verzegeld is en de douane controleert de verzegeling. Daarna is hij vanaf Zeebrugge naar Cardiff gevaren ( een ongebruikelijke route lijkt mij) en pas daar heeft de chauffeur de container geladen en naar Londen gebracht. De chauffeur heeft dus zoals gebruikelijk een verzegelde container geladen en vervoerd naar Londen. Hem treft geen blaam.

Zo komt en gaat er ook veel drugs in en uit. De helft van de containers is immers niet te controleren. Geen scanner die het opmerkt en ook drugshonden of mensenhonden niet

0
21 Zeeuw

@17
Ja maar een extra rijstrook van noord naar zuid moet er toch ook wel komen. Voor als al die vluchtelingen dan met vakantie op familiebezoek gaan naar hun achtergebleven familie in die Afrikaanse thuislanden. Of misschien kunnen ze daar dan ook wel een aparte lijndienst voor opzetten. Net zoals dat Merkel dat inmiddels ook al heeft gedaan om al die gelukszoe....... ehhh....vluchtelingen hier naartoe te halen. Vliegen gaat ten slotte veel sneller. Of niet soms? En dan geven we die vluchtelingen hier gelijk gratis een eigen huis, en van die AZC's maken we dan wel een SOOS voor ze met gratis consumpties, en waar ze dan kunnen gaan schaken, biljarten, klaverjassen of dammen.

2
22 rebo

@20 het gaat nu niet over de schuldigen lamlul. Het gaat over het totale gebrek aan emparhie van jou kant. Zak hooi.

10
23 Gut

@22 Chinezen uit Afrikaanse thuislanden? Apart.

5
24 BlackNinja

* Verwijderd door de redactie *

25 Anti-racisme

@22 Niet alleen familie bezoeken, maar misschien ook ophalen.

Merkel is inderdaad sympathiek en gastvrij dat ze nu vluchten heeft geregeld voor vluchtelingen.

Er kan inderdaad nog veel verbeterd worden voor vluchtelingen.

Misschien kan de EU wel een EU breed plan opstellen opdat alle EU landen vluchteling vriendelijk worden. Dat ieder land op zijn mijn goede voorzieningen heeft voor vluchtelingen en dat er overal organisaties zijn die dat allemaal goed begeleiden.

Soros is een van de weinige zeer rijke mensen die al dingen in goede banen probeert te leiden. We mogen hem dankbaar zijn voor zijn goede daden.

3
26 groenengeel

@24
Dit was het vervolg van een discussie van afgelopen zaterdag van ons tweeën. En dat er nu dus sinds vandaag na een brug over de Middellandse Zee, er dus ook een brug hiervandaan naar Engeland moet gaan komen.

0
27 rebo

@7 Voelen doe je dan ook niet met je hart. question

1
28 Bluth

@26
Ja wat dat betreft is er nog veel werk aan de winkel. Maar Rome was ten slotte ook niet in ene dag gebouwd. En met een klein beetje goede wil moet het toch allemaal kunnen lukken. En zodat die brug over de Middellandse ons dan niet alleen letterlijk (lees Afrika met Europa) maar dus ook ons mensen figuurlijk met elkaar gaat verbinden. En ten slotte heeft Merkel ook al het goede voortouw gegeven door een luchtbrug (dus geen gewone brug met verlichting en brugleuningen) op te zetten. Het is maar dat je het weet.

1
29 rebo

@29 Ik ga zo slapen... maar hartelijk dank dat je me zoveel plezier hebt gedaan met je reacties... question

2
30 groenengeel

@30
Ja graag gedaan en ik ben morgen vrij dus ik blijf nog wel een paar uur op. In ieder geval welterusten en tot de volgende keer dan maar. Ci,ao ci,ao question

0
31 rebo

@25
Je moet eens een keertje niet zo serieus zijn. Je neemt alles altijd zo serieus.

1
32 rebo

@23 ga jij maar lopen huilen, daar zijn die mensen die dood zijn vast heel blij mee.
Ik blijf erbij dat we beter hiervan kunnen leren en de schuldigen aanpakken en bestrijden om dit soort zaken proberen te voorkomen.

1
33 PFL

De route van een koeltrailer met 39 lichamen: hoe kon die ongezien door de haven van Zeebrugge geraken?

Simpel. Ze waren al doodgevroren en werden dus niet gedetecteerd.

0
34 samcash

de schuldigen?
mensensmokkelaars , waarschijnlijk chinese mafia:

Verenigd Koninkrijk, 18 juni 2000
De douane trof in een vrachtwagen in de Britse havenstad Dover 58 lichamen aan. Ook hier hadden de slachtoffers de Chinese nationaliteit. Zij waren allemaal gestikt in de koelwagen. Twee mensen overleefden de rit.
De Nederlandse vrachtwagen kwam Engeland binnen via de haven van Zeebrugge. De 60 mensen zaten voor meer dan 18 uur vast in de container.
De bestuurder van de vrachtwagen werd veroordeeld tot 14 jaar cel voor zijn aandeel in de mensensmokkel. Een aantal jaren later werden nog eens negen Chinese bendeleden veroordeeld voor hun aandeel in de tragedie.

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2019/10/24/incidenten-vrachtwagens/

0
35 morandi

@2 @5
Illegale Chinezen die ondergronds komen werken in Chinese bedrijven in de UK
Is een grote plaag daar
Dus geen uitkerings trekkers , krijg je daar sowieso niet als je er illegaal verblijft

1
36 eoghanfeehily

@21 ik begreep ook dat het de chauffeur was die de hulpdiensten heeft gebeld.
Hij is ook blijkbaar flauw gevallen toen hij de trailer open maakte.

Het is nog helemaal niet zeker dat hij wist dat hij mensen in zijn trailer had zitten.
De wagen was al verzegeld toen hij de trailer ophaalde.

0
37 meneer van het nieuws

Gelukkig wordt ook onderzoek naar de smokkelaars gedaan.
De trailer was geregistreerd in Hongarije op naam van een vrouw uit noord Ierland.
De wagen zelf was in noord Ierland geregistreerd.

0
38 meneer van het nieuws

@36 het lijkt me aannemelijk dat de chauffeur van niets wist en begrijp goed dat hij flauw viel toen hij zijn truck opende. De container was namelijk al voor de verscheping van Zeebrugge naar het westen van Engeland al verzegeld en de koeling aangezet. Pas in het westen van Engeland heeft de chauffeur de container er opgezet met verzegeling

0
39 Zeeuw

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

@30 Hé... ik zit net te denken om hier een vluchtelingen camping voor 100 vluchtelingen te beginnen. 100 x 40EUR / dag = 4000EUR per dag. ff Re...

2 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Mevrouw Stemband
24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval - Dissident.one

@5 Zelfs dat is vaak al te lastig voor ze, meeste van die rotzooi zijn vertalingen....

8 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Bop
Hoe kan ik de islam zien als een vredelievend geloof?

@34 Ik ook niet. Daarom kan ik ook nuanceren en heb ik mijn onderbuik helemaal niet nodig. ...

8 minuten geleden geplaatst door Bop

Bop
24-jarige voetballer in de Italiaanse Serie A krijgt midden in de wedstrijd een hartaanval - Dissident.one

@3 En anders verzinnen ze er wel weer eentje....

10 minuten geleden geplaatst door Bop

Wedergeboren
Slaperige Trump en tientallen juryleden die opstappen bij begin van historisch Stormy Daniels-proces

@1 "welke brug" En dat misschien in gezelschap van de bekende drie J's : Johnnie Walker, Jim Beam en Jack Daniels. ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Nicks R. Van
Van der Burg: snel 12.000 extra plekken nodig voor asielopvang

Ik hoop dat het plan van van der Burg volledig mislukt. Het moet afgelopen zijn met het promoten en faciliteren van opvang. We hebben geen plek....

12 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Mevrouw Stemband
Zware klap in Slavjansk: de Russen hebben 100 leden van het Franse Vreemdelingenlegioen "vergast" - Dissident.one

@5 Ha ha ha en ook die is "nep" komt uit Shooting Stanley Kubrickhttps://www.imdb.com/title/tt12008602/...

12 minuten geleden geplaatst door Mevrouw Stemband

Strongoli
Israël wil reactie op aanval Iran, VN-chef vreest 'verwoestend grootschalig conflict'

Het is niet zozeer de vraag of Israël dit op de spits zal gaan drijven en de gevolgen daarvan, maar meer hoe andere landen zoals Amerika, Rusla...

14 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Feldwebell
Slaperige Trump en tientallen juryleden die opstappen bij begin van historisch Stormy Daniels-proces

Zag er goed uit. Onder welke brug zou ie geslapen hebben?...

19 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
Hoe kan ik de islam zien als een vredelievend geloof?

@33 Ik heb in ieder geval geen oogkleppen op. . . ...

19 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

NK. App
Ladies.exposed RedditVideo TranssexYakuza PornTittydropPokemon Nemona PornNuru Masage PornPorn BolliwoodXxxxxxxxxhdTelugusexchatBang Bros PornosuLinsey Dawn Mckenzie NudeLaurasophya Onlyfans808 PornSweet Sinner Porn VideosKarina Kapur Xxx PicNo Jumper PornInsonesia PornFemale Solo SquirtMama PornsAlyssa BranchAlia Bhatt Hot KissPole Nude DanceRyan Conner ComNepali Aunty XxxXxcelSamsung Sam Rule 34Top Anime PornSneha Nude FakeSex Video 5Hospital Sex Video HdOiled Lesbian PornBetter.than.netflix NudeFree PronSakura XxxScrew My WifepleaseJoi SphTaboo Porn ComicsFree Use BlowjobsMovies Like PornThsi AvSexiest Woman On TwitterVídeos Pornográfico GrátisAhsoka Tano NudeJewlz BluMiley Cyrus Nip SlipBeach Xxx VideoMoscow EscortFrat X Gay PornBoob Expansion AnimeSexy Picture SexGandi Baat 5Miss B Nasty LeakedBoops Pressing VideosCartoon Porne VideosTheeroticPorn Brasileiro AmadorRegan FaxxJav AsianLil Pump SextapeFatherkels NudeYou Hd Pron ComOlivia MaedayViolette Blakk BbcFree Brazzars PornSex Vidios MalayalamIndian Women PussyNude Public BathCelebritysex PornHorse Cock BjFirst DeepthroatRule 34 LinkCelebrouleteeBuck Angel PornMimi CurvaceoisSwedish Nude WomenSubway PornMegan Eugenio NudeX Video AsianIndian Web Series SexLove Making Porn VideosNaked Cute GirlsChupandovergaEboney PornColombian Lesbian PornVintage French PornShop Sex VideoGirls AssholeSex Movie Tamil Sex MovieShayari Sex VideoVideospornosgratisVideos De Culonas PornosMom And Son Po RnMature Swinger VideosTube GalorwCarmela ClutchCreampies ThreesomeSkyrim Porn ModsBaysitter PornKylie Fox PornSolo Squirt CompilationJackielove PornLesbian Kiss BoobsSoft Porn For WomeNaughty Amateur Home VideosVideo De Sexo Brasil AmadorLucie Lawless NudePornotube BlackTwerk SitesAshley Graham HentaiFucking StepmomCarolina GuerraAngela Simmons NudeZmeenaorrxclusiveMartinasmithSex Video 1995Escort In ParisMaster Xxx VideoVoyeurcloudsOver 30 NudeTaboo Porn XxxVideos Casting PornosHd Video Of PornTop 10 Indian PornHomemade Wife Sharing VideosReelbooruAdult MassagesXmovieforyouFuckdollPornografia JaponesaCojiendo Por DineroLéa EluiThair PornPorn Family TherapyHoney HavenMia Malkova XnxxHindi Xxx InAnna Spase NudeFilms Pornos LesbienneAdult SeriesTarzan X Blue FilmIndian Mature Women NudePorn PisingSites PornograficosHard AnalpornAştyazılı PornHindi Cartoon XnxxSex And Xxx VideoLocal Xxx Hd: Greatm8Aunty Sex In Hotel