'Personele problemen voor Lampard tegen Ajax: geen Kanté en drie anderen'

'Personele problemen voor Lampard tegen Ajax: geen Kanté en drie anderen'

22-10-2019 13:13 Laatste update: 13:58
89

Ajax treft woensdag een gehavend Chelsea in de Champions League. Manager Frank Lampard (foto) mist in totaal maar liefst vier spelers in de Johan Cruijff Arena.

Dat schrijft The Sun dinsdag. Lampard moest Andreas Christensen en Antonio Rüdiger al missen, maar ook N'Golo Kanté en Ross Barkley zijn waarschijnlijk niet fit genoeg om in actie te komen tegen Ajax. Rüdiger doet al een paar maanden niet mee en maakte nog geen minuut dit seizoen. Hij is op de weg terug. Christensen heeft een hamstringblessure.

Kanté raakte geblesseerd in de warming-up voor het duel van Frankrijk met Turkije. Lampard uitte vorige week zijn ongenoegen over de communicatie van de Franse bond. Kanté had al klachten, maar moest zich alsnog melden van bondscoach Didier Deschamps. Barkley liep zaterdag tegen Newcastle United een enkelblessure op.

The Sun verwacht dat Cesar Azpilicueta naar het centrum verhuist en jongeling Reece James daardoor rechtsback speelt. Mateo Kovacic en Jorginho spelen waarschijnlijk op het middenveld, net als voormalig Vitesse-speler Mason Mount. Willian en Callum Hudson-Odoi bezetten de vleugels.