door Hadito in Overig  ·  16 Reacties

  • 29
  • 670x gelezen
Reageer met een Emoji
2
2
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als het crimineel ruikt, dan is het ook crimineel.

3
1 logikus

Hmm.. bijna alles is crimineel. Het is heel moeilijk om niet met criminaliteit in aanmerking te komen.

10
2 groenengeel

Men heeft ook bedrijfskleding die uit dure pakken bestaat..als ze dan ook nog kletsen met het rijkenaccent dat mag u ervan uit gaan dat u met penoza te doen hebt.

2
3 Voorzittershamer

Trek het maar gerust breed over de gehele politiek.

De lijst had meer onderscheid mogen maken. Strafrechtelijke vergrijpen, bestuurlijk wanbeleid, het niet voldoen aan algemene of interne gedragscodes en puur cash-gedrag 9 omdat het kan) : alles wordt door elkaar gegooid.
Het probleem speelt veel breder dan de VVD.
Stel, FvD of PVV wint verkiezingen en wordt de grootste partij. Dan is nu al te voorspellen dat diverse ministeries zouden laten weten geen zogenaamde populist te accepteren als bewindspersoon. De ambtelijke top zou zeer bezorgd zijn over de schade die FvD- of PVV-ministers of staatssecretarissen zouden berokkenen aan de democratische instellingen en lichamen.
Diezelfde scrupules hoort U nooit ten aanzien van de traditionele politieke partijen. Vanzelfsprekend, omdat topambtenaren zelf eveneens carriere maken via hun partijlidmaatschap.
Dus hoort U geen verontruste klanken over de grote invloed van vastgoedondernemers op partijen, laat staan de persoonlijke vriendschappen tussen politici en vastgoedbaronnen.
Maar diezelfde politieke partijen zijn er wel in geslaagd een nieuwe periode van grote woningnood te scheppen. Huren en huizenprijzen gaan door het dak. Het vrij besteedbaar inkomen van burgers lijdt schipbreuk.
Nog zo’n onderwerp: in de steden zijn wijken waar de overheid wordt gebruikt als pinautomaat. Het misbruik van uitkeringen, toeslagen, gezondheidszorg , etc. wordt georganiseerd door wijk- en straatkoninkjes, veelal vooraanstaande figuren binnen de gemeenschap van hun bevolkingsgroep en binnen politieke partijen. De partijen dienen als geleidingskanaal om nieuwe actieplannen van de nationale overheid, van miljoenen tot honderden miljoenen, te verkrijgen. Die vervolgens opgaan aan huisadressen waar 23 of meer hulpbehoevenden, kinderen met rugzakjes, kansloze werkzoekenden, etc. wonen. Verantwoordelijke wethouders, ambtenaren, enz. zien niets en weten van niets. Pure corruptie. Ander voorbeeld: grote onroerend goed bezittingen van bijstand trekkende individuen in het buitenland.
Kijken we naar het politie- en justitie-apparaat. Iedereen weet dat bij een bevolking die per jaar met de omvang van een middelgrote stad toeneemt, de politiemacht en de rechterlijke macht in omvang moeten toenemen. Behalve de Nederlandse politiek. De politiemacht is in chaos gestort door een eeuwigdurende hervorming. Het personeel wordt slecht behandeld en betaald. De politiek vertikt het om voldoende nieuwe rechercheurs op te leiden. Het OM en de rechterlijke macht geven prioriteit aan het veroordeeld krijgen van blokkeerfriezen.
Ondertussen zijn drugsbendes uitgegroeid tot een criminele macht van omvang. Een ondermijnende kracht. Kleine crimineeltjes zijn grote bazen geworden. Vergismoorden en liquidaties zijn een structureel fenomeen. Tot in het verre buitenland (o.a. Spanje) heeft de wereld last van uit Nederland afkomstige criminele organisaties.
Voorts is sprake van toenemende wapenhandel , in en via Nederland. Kinderen verdwijnen spoorloos en belanden in de mensenhandel. Maar Nederland is toch al kampioen mensenhandel, want de gevestigde politiek heeft de internationale mensensmokkelmaffia kennelijk een afzetgaranties verstrekt voor hun handel . Wie zijn reis betaald heeft aan de maffia , mag altijd blijven. Meer dan 90% van de asielaanvragers is geen vluchteling. Men pleegt dus asielfraude, met als oogmerk het behalen van financieel voordeel. Zware misdrijven worden door Justitie verborgen onder het postje “Overig” en het OM verleent straffeloosheid. Uitgeprocedeerde illegalen heten ongedocumenteerden, en criminele veiligelanders , voortvluchtigen van Marokko, Algerije of Tunesie zijn ineens vluchtelingen met criminele aanleg. Het woordje aanleg verdonkeremaant, hun daden.
Kijk eens naar de enorme financiele schade. Kijk eens naar de kansen die geboden worden voor het bedrijven van misdaad, geweld , corruptie en fraude. Kijk eens naar de schade aan de maatschappij en de democratische instellingen en lichamen.
Maar van de traditionele politieke partijen, de ministeries, de pers moeten we het heel gewoon vinden.

4
4 duurendaal

@4 Dat is heel veel tekst voor een rookgordijn, het staat buiten kijf dat de VVD de meeste besmette leden heeft!

2
5 dummydum

@4 mijnposting
@5 dummydum

Beste Dummydum,

een rookgordijn is niet de bedoeling.
Een lijst maken van VVD-ers die de fout zijn ingegaan? Prima initiatief.
Deze lijst kon alleen wat meer ordening naar type vergrijpen gebruiken.
Toch: als U wilt , kopieer de lijst en gebruik de informatie die hij biedt, in de toekomst.

Toch gaat wat hier wordt opgesomd om tientallen miljoenen euro's. En niet eens alles overheidsgeld. Bijvoorbeeld de zaak waarin de onlangs overleden oud-voorzitter Keizer van de VVD verwikkeld was, betrof privaat geld.

De zaken die ik heb aangesneden doen miljarden per jaar in verkeerde zakken belanden.
Alles gemeenschapsgelden. Zogenaamde middenpartijen zijn de conduits.

4
6 duurendaal

VVD warn voorstander bijstandbot om bij zwak vermoeden uitkeringsfraude gelijk onderzoek te startrn en mensen op €0.0 per maand te zetten. Heel belangrijk gaat om gemeenschapsgeld.

1
7 Arthur2000

De VVD. Een soort hell's angels in dure bolides.

3
8 samcash

@4

Misschien dien je het nog wat verder door te trekken over zo ongeveer
alle "Bubbels" waarin geld en belangen (macht/positie /markt) een strevende
rol spelen. (Politiek, business as usual, handel, Zorg, voedsel, comm.diensten,
comm.hulpverlening , leasure-branches, profsporten, profmuziekentertainment,
allerlei festivals, toeristen-industrie, mensenhandel etc etc .
Kortom> Alles waaraan geld en belang gewonnen kunnen worden (Profits)
(BNP-profits en circuits buiten het BNP ).
De wereld is ervan doordrenkt.
Geen wonder dat de natuur en de lucht en de atmosfeer en de bodem
(de planeet) en steeds meer mensen opbranden (out-burnen).

2
9 m+m = Z

Ja, was de VVD een motorclub dan was die al lang bij wet verboden.
Maar ons kent ons bij de VVD en iedereen houd elkaar de hand boven het hoofd doe je dit niet dan lig je er uit.

2
10 zilvergoud

Toch wel mooi om te zien dat die partijen (VVD, D66, Groenlinks, PvdA, CDA)
die tegen andere een cordon sanitaire sluiten iedere keer weer veel corrupter zijn dan veel partijen die ze er van beschuldigen!!

2
11 Zie Hier

De VVD heeft de laatste jaren steeds meer weg van de GOP in de USA... corrupt en de knechtjes van hun sponsoren.

2
12 TedjeR

Dat weten wij NIET VVD stemmers all lang dat de VVD de corruptste partij is van Nederland waar onder VVD stemmers niet beter zint als Rutte zelf. Da bij komt nog dat door D66 CDA CU SGP Groen-Lings stemmer Rutte van de VVD steunen blijven en ook niet beter zint. De corruptie is komt vaker tot 80% uit de hoek van Overheidsambtenaren Banken Werkgevers Bedrijven en Zorgverzekeraars. Goed dat in niet op de corrupte en achterbakse VVD CDA D66 Groen-Links CU SGP en PvdA stem. Ik blijf de PVV FvD SP partij van de dieren 50+ steunen en ga er van uit ook heel Limburg waar te van corrupte partijen niks hebben moeten.

2
13 Gunther

@6 Wat is corruptie? Laten we corruptie (belangenpolitiek) maar legaal maken. Het is juist het masker van eerlijke neoliberale politiek dat het bedrog veroorzaakt. Laat de VVD haar sponsors van multinationals en andere uitvreters maar publiek bevoordelen. De kiezer maakt zijn keuze op basis van wat hij/zij weet, niet op basis van wat verborgen wordt gehouden.

3
14 Hollander1967

VVD staat ook voor Vuile Vieze Dictators en ik blijf het zeer verwonderlijk vinden dat deze partij alsmaar de grootste blijven. HOE KAN DAT? Allemaal criminele stemmers misschien?

3
15 Interessant

"Ondermijning" is hun nieuwe woord voor georganiseerde criminaliteit. Van de maatschappij, democratie, whatever. Dat vind ik nou echt hier van toepassing.

0
16 Wendel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

2 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

4 uur geleden geplaatst door Sarcoff

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

#62Ik had iets overgeslagen, religie zou je kunnen zien als een vorm van waanzin.Dan ga ik iets te snel, want er zijn ook mensen die er baat...

5 uur geleden geplaatst door eh

eh
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

Gekken met goede bedoelingen, daar moet je volgens mij uit de buurt van blijven.Één van de opvallende veranderingen de laatste tijd is dat...

5 uur geleden geplaatst door eh

Graaier1000
Muziekdraadje

@2912 Nighthawk,Mijn oprechte deelneming 😔https://youtu.be/BKiwbpRvh84?si=h5SzZXTCraZJxhie...

5 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Porn MazaEvs LoviaInterracial Lesbian ThreesomeBig Titties DoggyAsian Ass PornTelugu Xxx Sex ComXxxhindiaBoobs Sucking In IndiaMardi Gras NudesHijsb PornCat PornographyXxxx Video 2020BitchmadeIggy Azalea Nude OnlyfansWife Night Sex VideoCzechpornstarsArab Porn WomenApplebottom52Xxx Asian TenTruth Ir Dare OicsKelsey Turner NudeQueen Latifah NudeTamil Se XMandy King NudeMilk Xxx VideosXxxblueflimSexy DickBig Natural Boobs PornstarReshmi PornBts PronIndian Sex With GirlKylie Kingston PornFather Son Incest PornFemale EscoetAdultfriend Finder MobilePornô Não ContoMelhor Filme Pornô BrasileiroSelena Gomez DesnudaSapna ChoudharyxxxFc2-ppv-3592221Keiral LeeVay PornEvolve FightBengali Blue MovieAfrican Xxx MoviesTelugu Kamasutra Sex VideosXxxfuckingvideosPornô InsestoBoys Town MexicoBabylon EsortsXvideos Com BrasilRed Headed MilfAdriana-chechikTamara Lee NudeOutdoor HandjobBabeshows CamNude In TubeSexy XxnxxOlg Gay PornNude Lady MassageAmateure PornosSane Luon XxxSoft Blow JobsXvideos AfricaLiterotica .comAnri Okita NudePoorn VideoXnxx Indian TeluguDesi Wife Xxx VideoChartbateOvertime MeghanHd English Sex MovieStanding Position PornHijab PorneKajal Ki SexyAnime Sex.Sexo Anal PornRipping Pants PornPoonam Pandey AppFriday The 13th PornWhat Are You Doing Step Bro PornInflueners Gone WildFree Sex Dating SitesPornostar Francaise다크걸El Video Del DaboXx PanuAsians Gobe WildAsian Anus MassageHot Korean Guy PornLesbian Pussy Lick VideoCarol Penelope TsAnal HentaXhamster VideosBangbros PornosAnimes De Mulheres PeladasJoslyn JamesAfter Porn Ends 3Emily Willis Burlesque Anal PoundingHaylujan NudeHd Porn ZlePerfectgirls NetAnanya Pandey Hot ImagesBakai HentaiGirl Bf VideoPornstar DreddHow To Find Girls On OmegleSpankung PornDesi Kinnar Sex VideoEmoxxxXxxx IndonesiaPorn Com RoupaMandy MarxPussy Viet小马拉大车Xvideos ImagemYurizan Beltran'sSexing With My MomNeha Sharma BoobsAeries Steele LeakPakistani FukingKarol SmithXnxx PicsShinobu R34Creampied CompilationPlaygirl PornBirchplSounded PornOsho SexWww Blacked Hd ComTwo Ladies Sex VideoSister Porn HotBangbors ComSexy Bf Hd SexyPriva PornKissing The BrestAnime Porn Brother SisterAmandacerny NudeAishwarya Rai Hot XxxAunty Nude ComMom Jd PornPornografik YıldızlarMelhor Atriz PornorDaddy Daughter SexstoriesPlug Talk ShowSame-058 TorrentCurvy GilfsWrestling NudesRoja TamilPayton Preslee Creampie