U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Overig
  • 29
De lijst van VVD,ers die corrupt zijn wordt steeds groter. Er komt geen eind aan de opbouw van het palmares door VVD-ers als het gaat om criminele activiteiten. De VVD is verworden tot een criminele organisatie, anders gezegd een partij van de georganiseerde misdaad. Immers de VVD voldo ...

7 maanden geleden door Hadito

REAGEER MET EEN EMOJI
21
2
2
2

Als het crimineel ruikt, dan is het ook crimineel.

1 logikus    
7 maanden geleden door logikus
3
Meld

Hmm.. bijna alles is crimineel. Het is heel moeilijk om niet met criminaliteit in aanmerking te komen.

2 groenengeel    
7 maanden geleden door groenengeel
10
Meld

Men heeft ook bedrijfskleding die uit dure pakken bestaat..als ze dan ook nog kletsen met het rijkenaccent dat mag u ervan uit gaan dat u met penoza te doen hebt.

3 Voorzittershamer    
7 maanden geleden door Voorzittershamer
2
Meld

Trek het maar gerust breed over de gehele politiek.

De lijst had meer onderscheid mogen maken. Strafrechtelijke vergrijpen, bestuurlijk wanbeleid, het niet voldoen aan algemene of interne gedragscodes en puur cash-gedrag 9 omdat het kan) : alles wordt door elkaar gegooid.
Het probleem speelt veel breder dan de VVD.
Stel, FvD of PVV wint verkiezingen en wordt de grootste partij. Dan is nu al te voorspellen dat diverse ministeries zouden laten weten geen zogenaamde populist te accepteren als bewindspersoon. De ambtelijke top zou zeer bezorgd zijn over de schade die FvD- of PVV-ministers of staatssecretarissen zouden berokkenen aan de democratische instellingen en lichamen.
Diezelfde scrupules hoort U nooit ten aanzien van de traditionele politieke partijen. Vanzelfsprekend, omdat topambtenaren zelf eveneens carriere maken via hun partijlidmaatschap.
Dus hoort U geen verontruste klanken over de grote invloed van vastgoedondernemers op partijen, laat staan de persoonlijke vriendschappen tussen politici en vastgoedbaronnen.
Maar diezelfde politieke partijen zijn er wel in geslaagd een nieuwe periode van grote woningnood te scheppen. Huren en huizenprijzen gaan door het dak. Het vrij besteedbaar inkomen van burgers lijdt schipbreuk.
Nog zo’n onderwerp: in de steden zijn wijken waar de overheid wordt gebruikt als pinautomaat. Het misbruik van uitkeringen, toeslagen, gezondheidszorg , etc. wordt georganiseerd door wijk- en straatkoninkjes, veelal vooraanstaande figuren binnen de gemeenschap van hun bevolkingsgroep en binnen politieke partijen. De partijen dienen als geleidingskanaal om nieuwe actieplannen van de nationale overheid, van miljoenen tot honderden miljoenen, te verkrijgen. Die vervolgens opgaan aan huisadressen waar 23 of meer hulpbehoevenden, kinderen met rugzakjes, kansloze werkzoekenden, etc. wonen. Verantwoordelijke wethouders, ambtenaren, enz. zien niets en weten van niets. Pure corruptie. Ander voorbeeld: grote onroerend goed bezittingen van bijstand trekkende individuen in het buitenland.
Kijken we naar het politie- en justitie-apparaat. Iedereen weet dat bij een bevolking die per jaar met de omvang van een middelgrote stad toeneemt, de politiemacht en de rechterlijke macht in omvang moeten toenemen. Behalve de Nederlandse politiek. De politiemacht is in chaos gestort door een eeuwigdurende hervorming. Het personeel wordt slecht behandeld en betaald. De politiek vertikt het om voldoende nieuwe rechercheurs op te leiden. Het OM en de rechterlijke macht geven prioriteit aan het veroordeeld krijgen van blokkeerfriezen.
Ondertussen zijn drugsbendes uitgegroeid tot een criminele macht van omvang. Een ondermijnende kracht. Kleine crimineeltjes zijn grote bazen geworden. Vergismoorden en liquidaties zijn een structureel fenomeen. Tot in het verre buitenland (o.a. Spanje) heeft de wereld last van uit Nederland afkomstige criminele organisaties.
Voorts is sprake van toenemende wapenhandel , in en via Nederland. Kinderen verdwijnen spoorloos en belanden in de mensenhandel. Maar Nederland is toch al kampioen mensenhandel, want de gevestigde politiek heeft de internationale mensensmokkelmaffia kennelijk een afzetgaranties verstrekt voor hun handel . Wie zijn reis betaald heeft aan de maffia , mag altijd blijven. Meer dan 90% van de asielaanvragers is geen vluchteling. Men pleegt dus asielfraude, met als oogmerk het behalen van financieel voordeel. Zware misdrijven worden door Justitie verborgen onder het postje “Overig” en het OM verleent straffeloosheid. Uitgeprocedeerde illegalen heten ongedocumenteerden, en criminele veiligelanders , voortvluchtigen van Marokko, Algerije of Tunesie zijn ineens vluchtelingen met criminele aanleg. Het woordje aanleg verdonkeremaant, hun daden.
Kijk eens naar de enorme financiele schade. Kijk eens naar de kansen die geboden worden voor het bedrijven van misdaad, geweld , corruptie en fraude. Kijk eens naar de schade aan de maatschappij en de democratische instellingen en lichamen.
Maar van de traditionele politieke partijen, de ministeries, de pers moeten we het heel gewoon vinden.

4 duurendaal    
7 maanden geleden door duurendaal
4
Meld

@4 Dat is heel veel tekst voor een rookgordijn, het staat buiten kijf dat de VVD de meeste besmette leden heeft!

5 dummydum    
7 maanden geleden door dummydum
2
Meld

@4 mijnposting
@5 dummydum

Beste Dummydum,

een rookgordijn is niet de bedoeling.
Een lijst maken van VVD-ers die de fout zijn ingegaan? Prima initiatief.
Deze lijst kon alleen wat meer ordening naar type vergrijpen gebruiken.
Toch: als U wilt , kopieer de lijst en gebruik de informatie die hij biedt, in de toekomst.

Toch gaat wat hier wordt opgesomd om tientallen miljoenen euro's. En niet eens alles overheidsgeld. Bijvoorbeeld de zaak waarin de onlangs overleden oud-voorzitter Keizer van de VVD verwikkeld was, betrof privaat geld.

De zaken die ik heb aangesneden doen miljarden per jaar in verkeerde zakken belanden.
Alles gemeenschapsgelden. Zogenaamde middenpartijen zijn de conduits.

6 duurendaal    
7 maanden geleden door duurendaal
4
Meld

VVD warn voorstander bijstandbot om bij zwak vermoeden uitkeringsfraude gelijk onderzoek te startrn en mensen op €0.0 per maand te zetten. Heel belangrijk gaat om gemeenschapsgeld.

7 Arthur2000    
7 maanden geleden door Arthur2000
1
Meld

De VVD. Een soort hell's angels in dure bolides.

8 samcash    
7 maanden geleden door samcash
3
Meld

@4

Misschien dien je het nog wat verder door te trekken over zo ongeveer
alle "Bubbels" waarin geld en belangen (macht/positie /markt) een strevende
rol spelen. (Politiek, business as usual, handel, Zorg, voedsel, comm.diensten,
comm.hulpverlening , leasure-branches, profsporten, profmuziekentertainment,
allerlei festivals, toeristen-industrie, mensenhandel etc etc .
Kortom> Alles waaraan geld en belang gewonnen kunnen worden (Profits)
(BNP-profits en circuits buiten het BNP ).
De wereld is ervan doordrenkt.
Geen wonder dat de natuur en de lucht en de atmosfeer en de bodem
(de planeet) en steeds meer mensen opbranden (out-burnen).

9 m+m = Z    
7 maanden geleden door m+m = Z
2
Meld

Ja, was de VVD een motorclub dan was die al lang bij wet verboden.
Maar ons kent ons bij de VVD en iedereen houd elkaar de hand boven het hoofd doe je dit niet dan lig je er uit.

10 zilvergoud    
7 maanden geleden door zilvergoud
2
Meld

Toch wel mooi om te zien dat die partijen (VVD, D66, Groenlinks, PvdA, CDA)
die tegen andere een cordon sanitaire sluiten iedere keer weer veel corrupter zijn dan veel partijen die ze er van beschuldigen!!

11 Zie Hier    
7 maanden geleden door Zie Hier
2
Meld

De VVD heeft de laatste jaren steeds meer weg van de GOP in de USA... corrupt en de knechtjes van hun sponsoren.

12 TedjeR    
7 maanden geleden door TedjeR
2
Meld

Dat weten wij NIET VVD stemmers all lang dat de VVD de corruptste partij is van Nederland waar onder VVD stemmers niet beter zint als Rutte zelf. Da bij komt nog dat door D66 CDA CU SGP Groen-Lings stemmer Rutte van de VVD steunen blijven en ook niet beter zint. De corruptie is komt vaker tot 80% uit de hoek van Overheidsambtenaren Banken Werkgevers Bedrijven en Zorgverzekeraars. Goed dat in niet op de corrupte en achterbakse VVD CDA D66 Groen-Links CU SGP en PvdA stem. Ik blijf de PVV FvD SP partij van de dieren 50+ steunen en ga er van uit ook heel Limburg waar te van corrupte partijen niks hebben moeten.

13 Gunther    
7 maanden geleden door Gunther
2
Meld

@6 Wat is corruptie? Laten we corruptie (belangenpolitiek) maar legaal maken. Het is juist het masker van eerlijke neoliberale politiek dat het bedrog veroorzaakt. Laat de VVD haar sponsors van multinationals en andere uitvreters maar publiek bevoordelen. De kiezer maakt zijn keuze op basis van wat hij/zij weet, niet op basis van wat verborgen wordt gehouden.

14 Hollander1967    
7 maanden geleden door Hollander1967
3
Meld

VVD staat ook voor Vuile Vieze Dictators en ik blijf het zeer verwonderlijk vinden dat deze partij alsmaar de grootste blijven. HOE KAN DAT? Allemaal criminele stemmers misschien?

15 Interessant    
7 maanden geleden door Interessant
3
Meld

"Ondermijning" is hun nieuwe woord voor georganiseerde criminaliteit. Van de maatschappij, democratie, whatever. Dat vind ik nou echt hier van toepassing.

16 Wendel    
7 maanden geleden door Wendel
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
COVID-19 KOMT TERUG - DE JENSEN SHOW #168
De bangmakerij die we over ons heen hebben ge...

17 uur geleden door xtremy

Uitbraak coronavirus in Haagse moskee na nege...
DEN HAAG - Bij de Faizul-moskee aan de Loosdu...

13 uur geleden door Congo

Trump dreigt fors geweld te gebruiken tegen d...
In een tirade is Trump losgegaan en wekte hij...

3 uur geleden door progressiefliberaal

Obama na dood George Floyd: racisme kan niet...
De voormalige Amerikaanse president Barack Ob...

19 uur geleden door Bakken

Trump bedreigt betogers aan Witte Huis
Na een betoging voor het Witte Huis heeft de...

6 uur geleden door Crezee


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Tjeesus...,
Trump dreigt fors geweld te gebruiken tegen d...
@117Ja..., die zit zichzelf te plussen......

1 minuut geleden door Tjeesus...,

zeikenderechter
Trump dreigt fors geweld te gebruiken tegen d...
@117Man bazel niet zo slap. Ik eet gewoon...

1 minuut geleden door zeikenderechter

eh
Trump dreigt fors geweld te gebruiken tegen d...
@92sodemieter toch opOmdat Obama zwart w...

1 minuut geleden door eh

Lievense
Trump dreigt fors geweld te gebruiken tegen d...
@114 U kiest toch vaak voor boute uitspraken,...

3 minuten geleden door Lievense

Sjaak Trekhaak
Trump dreigt fors geweld te gebruiken tegen d...
@ZREn zichzelf ooh zo geweldig vinden.., ma...

3 minuten geleden door Sjaak Trekhaak

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig