EPA
Volledig scherm
© EPA

“Mirakel dat hij nog leeft”: toreador zwaargewond nadat stier hem spietst en meesleurt

Een stierengevecht in het Spaanse Zaragoza is afgelopen weekend geëindigd met een drama. Een toreador werd er gegrepen door het dier waartegen hij vocht en gespietst op zijn hoorns. De stier sleurde de man daarop mee door de arena. Aanvankelijk zag het er heel slecht uit en werd voor zijn leven gevreesd. Maar na een operatie van bijna acht uur en enkele dagen van intensieve zorgen zou zijn toestand nu toch verbeteren.

9 reacties

  • Bernard Dieryck

    5 jaar geleden
    Prachtige fotos
  • jozee segers

    5 jaar geleden
    Hoog tijd dat ze die achterlijke toestanden verbieden. We leven in 2019 niet meer in de middeleeuwen.
  • Robert Joncret

    5 jaar geleden
    een afschuwelijk gebeuren die stierengevechten - niet meer van deze tijd - stop met dit zinloos dierengeweld - eigenlijk heb ik sympathie voor de stier.
  • Rosita Santens

    5 jaar geleden
    Geen compassie moet je maar niet vechten met een stier.Laat die dieren met rust,die tijd is voorbij dat vechten in de arena.We zijn 2019 wordt volwassen.
  • Paul Hendriks

    5 jaar geleden
    We lezen dit meer en meer of wel worden de stierenvechters steeds dommer ofwel de stieren steeds slimmer, waarschijnlijk het laatste, maar het blijft belachelijk dat de Spaanse overheid dit niet volledig stopzet, uit protest eens een jaartje Spanje niet meer in de vakantiebrochres vermelden en het probleem is meteen opgelost.