door Moskowfiets in Media  ·  91 Reacties

  • 41
  • 1026x gelezen
Reageer met een Emoji
2
5
2

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46

Je hebt gelijk..., goed zo knul...

2
51 Tjeesus...,

@50 Wat is Kopp voor een tent? “Boeken die U de ogen openen,” zegt uitgever Jochen Kopp zelf van zijn fonds. Hij is een voormalig politieagent die in 1994 de dienst vaarwel zei om zich op de boekenbranche te storten. Zijn aanbod bestaat uit een mengsel van esoterie, ufologie en – uiterst rechtse – politiek. Veelzeggende voorbeelden van het gezelschap waarin Baudet zich begeeft zijn Miriam Kalamian, die diëten tegen kanker propageert of Jochen Mischka, die samen met Tom Anderson Die Menschenrechtsindustrie im humanitären Angriffskrieg schreef.

https://www.trouw.nl/binnenland/complotten-kiezers-van-fvd-pvv-en-50plus-zweren-erbij~b2138a0d/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

https://www.nu.nl/binnenland/5613965/onderzoek-pvv-en-fvd-verspreiden-extreemrechtse-samenzweringstheorie.html

https://www.nrc.nl/nieuws/2019/03/16/bezeten-door-de-angst-voor-omvolking-a3953486

6
52 Smite Gait

We hebben allemaal de tankwagens in handen van IS de Turkse grens over zien steken..., toch...?

2
53 Tjeesus...,

@41 Bedankt voor de toevoeging, over het einddoel van Iran.
Ook veel dank voor de link naar het verhaal van voormalig generaal Wesley Clark in @33 .


Het plan zoals bericht door toenmalig generaal Wesley Clark dat al direct klaar lag, na de valse vlag aanslagen van 11 september 2001 in de VS, was zoals getuigd door deze beste man:

"Ongeveer 10 dagen na 11 september ging ik naar het Pentagon. En ik zag minister Rumsfeld en staatsecratris Wolfowitz ... ik ging naar beneden ... en een van de generaals riep me en zei je moet even binnenkomen, ik moet even met je praten...

We hebben de beslissing genomen om oorlog te gaan voeren met Irak. ... Waarom, vroeg ik? Geen idee, ik denk dat ze niet weten wat ze anders moeten doen.

Hebben ze dan informatie die Al Qaida linkt met Saddam? Nee, nee er is niets op dat vlak. Ze hebben gewoon besloten om oorlog te gaan voeren met Irak. Ik denk dat ze niet weten wat ze moeten doen aan terroristen, maar we hebben een goed leger en we kunnen regeringen omver werpen."

Ik kwam een aantal weken later bij hem terug en op dat moment bombardeerde we Afghanistan en vroeg gaan we nog steeds oorlog voeren met Irak? Oh het is nog veel erger dan dat. Hij pakte een stuk papier van zijn bureau, en zei: ik heb dit net gekregen van boven (, doelend op het kantoor van de minister). Dit is een memo die beschrijft hoe we 7 landen gaan verwoesten in 5 jaar. Beginnend met Irak, daarna Syrië, Libanon, Libië, Somalië, Soedan en als laatste Iran."

Er wordt door mensen ook op gewezen dat deze landen op het lijstje nog een eigen centrale bank hadden, die niet meededen met het wereldwijde bankenkartel gebaseerd op fiat geld dat door regeringen geleend moet worden bij (semi)private banken. Waardoor vrijwel elk land (elke regering) in de staatsschulden verzakt.

1
54 blauwe_schildpad

@48 Vermoede ik zoiets al van je. U informeert uzelf dus eenzijdig.

Besloot dan ook mijn reactie met:
"Durf je al te kijken, of ben je bang dat je (door de NOS, CNN en verwante politiek activistische mediakanalen) ingeprente wereldbeeldje instort. Waarin Trump, Baudet, Wilders, Farage, Le Pen de fouten zouden zijn. Ofwel, bij uitbreiding, ieder die strijd voor land en daarmee democratie behoud, i.p.v. de verstikkende EU (, ofwel anderzijds wereldregeringsmachtsblokken in wording..."

Je durft dus letterlijk niet te kijken naar een documentaire, die je visie op de wereld zou kunnen verbeteren.

Waarin wordt belicht hoe CNN heden feitelijk politiek gedreven fake nieuws, anti-Trump infotaiment is. Tot spijt van jarenlange CNN journalisten zelf.

1
55 blauwe_schildpad

@55 Nee die Proemprut komt hier dagelijks langs, dus negeren is het beste.

Volgens mij snap je het verschil niet tussen een documentaire en alternatief rechtse propagandaprut.

Als CNN een fout maakt rectificeren ze. Breitbart rectificeert nooit. Daar is alles wel mee gezegd.

9
56 Smite Gait

@35 Als je in Europa ook een derde wereld situatie wil.

0
57 Xmod

@27 Ja maar dat heeft puur en alleen alles te maken met witte racisme XD Als er minder racisme is krijgen we een betere wereld dan we al in leven ^^

4
58 DikkeTor

@57 Nja, waarom niet toch? Het IS een groot experiment om te kijken of iedereen met elkaar om zal gaan, of elkaar gaat uitmoorden question XD

2
59 DikkeTor

* Verwijderd door de redactie *

60 GL weg ermee

Het feit blijft dat het Westen in andere landen zitten te stoken met financiering en bewapening van terroristische groeperingen waardoor er vele doden en leed in die landen zijn bezorgd...

En dan heb ik het nog niet eens over de vele mensen die op de vlucht zijn geslagen naar o.a. Europa..., waarbij de leiders van Europa met uitgestreken porum de zieligheidskaart trekken...

Het is gewoon een schande...
Normaal gesproken ga je voor die vergrijpen achter de tralies..., maar deze lieden schijnen alles te kunnen maken...

1
61 Tjeesus...,

Inderdaad. melodramatische kulfiguren die nationaaal strategisch beleid bepalen aan de hand van barbie emoties en onvolgroeide mentale zwaktes.

Hemeltegend, beschamend en zo ontzettend schadelijk.

2
62 purelogica

jullie is jodenvolk

3
63 krek

@60

Gezien je hoeveelheid reacties in zeer korte tijd, lijkt het me sterk dat jij werkt Witte Geert

3
64 krek

Heb het hier al eerder betoogd, de diplomatieke banden herstellen met Damascus is de enige manier.
Rutte zal hiervoor een mea culpa moeten doen. Het is de vraag of hij dat mag doen van zijn broodheren.

0
65 plutarchus

Daarom experimenteren ze ook buiten de deur.

0
66 plutarchus

* Verwijderd door de redactie *

67 Linkse uitkeringstrekker

@21 "......De oorlog in Syrië begon in maart 2011, toen ook daar de zogenoemde Arabisch lente uitbrak.

Het verschil met bijvoorbeeld Saudi-Arabië, waar de opstand snel en hard werd onderdrukt door de Saudi's, was dat Syrië niet een westerse maar Russische bondgenootschap had.

Het westen onder leiding van de toenmalige regering van de VS zag een kans zag om de (voor die regio behoorlijk seculiere) regering van Assad te doen vallen, door op dat moment een proxy oorlog te starten. En hebben vanaf het begin de rebellen (terroristen tegen de staat) gesteund. Het westen ging niet veel later zeer velen islamitische strijders trainen en bewapenen (o.a. tienduizenden in Turkije), welke steeds eufemistisch als gematigd werden aangeduid, in hun poging om regieme change in Syrië te bewerkstelligen. Dat IS ontstond na de grootschalige westerse steun aan jihadistengroepen in Syrië, is o.a. op te maken uit de video geschiedenis van YouTube die voor andere onderwerpen tot 11 jaar terug gaat. Maar de eerste video die ik kan terugvinden over ISIL dateert uit november 2013. Na 2,5 jaar grootschalige westerse steun aan islamitische strijders, die veelal opgingen in Al-Qaida.)....."


Heldere en juiste beschrijving van de mega-collusie van westerse landen (liberalen/socialisten/democraten) met Libië, Syrië en jihadistische strijdgroepen...!!

1
68 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

69 GL weg ermee

* Verwijderd door de redactie *

70 GL weg ermee

* Verwijderd door de redactie *

71 Linkse uitkeringstrekker

@6
Als u niet werkt en u wil toch meepraten dan hebt u geen fatsoen.

0
72 Keesklets

@32 "....Ik vind het erg wanneer mensen anderen beschuldigen van zaken die ze zelf constant doen....."

Ja, zoals de constante ziekelijke bemoeienissen van de westerse Linkse Kerk (liberalen, socialisten, democraten, Groenen...) met andere landen: super-collusie met Libië, Syrië, Servië, Oekraïne....en ook Irak en Afghanistan hoewel men destijds de republikein en puppet Bush als kop van Jut kon gebruiken om globalistische politiek te realiseren.....

......maar als Trump ook maar even één vinger uitsteekt naar Rusland is de woede en hysterie compleet binnen de Linkse Kerk en jankt men drie jaar lang over 'collusion'....!

1
73 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

74 GL weg ermee

Wat een idioten moet Baudet tegen praten daar in de kamer. Melodramatische fallacistische onzinfiguren.

Waarom zitten die randfiguren uberhaupt in de kamer??

Laten we snel verkiezingen houden en dan FvD meer stemmen geven dan het kartelgebeuren dat zich bedient van inhoudsloze praatjes, misplaatste emoties en instabiele mentale onvolwassenheid.

Wat een snowflakes!!!!

3
75 purelogica

@36 "....Een ding is zeker: door het (bloederig) ingrijpen van het westen in landen waar een zekere vorm van evenwicht heerste is alleen maar een doos van Pandora geopend. ..."

Opvallend is dat de westerse interventie juist gebeurde in die twee landen die binnen de Arabische wereld als meest stabiel, seculier, gematigd en welvarend golden: Libië en Syrië.......en uitgerekend die twee landen die als poorten naar Europa konden functioneren voor miljoenen vluchtelingen........het enige excuus wat de westerse Linkse kerk nodig had was: "die landen worden geregeerd door dictators"...!......

3
76 CoolMemories

@41 "...alleen ging het toen meer om Iran dan om Rusland...."

De NATO-bombardementen op Servië (en de poging tot islamisering) waren vooral om dat deel van de Balkan lost te weken van de invloedssfeer van Rusland.

In het geval Syrië ging het om zowel Rusland als Iran: Iran reageerde dan ook met militaire steun middels HezBollah en Rusland heeft een buitenlandse militaire basis in Syrië....interessant genoeg voor de NATO/het Westen om te proberen de pro-Russische en pro-Iraanse regering Assad te verdrijven....

3
77 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

78 baron50

@53 "...We hebben allemaal de tankwagens in handen van IS de Turkse grens over zien steken....."

Dat schandaal kwam uitgebreid aan bod op de Russische TV maar hier nauwelijks....

1
79 CoolMemories

@78
En dat zeg jij? baron50, nieuwe nick (de zoveelste) maar met het oude vertrouwde wezenloze gescheld.

1
80 PuurHagelslag

@61 "....Het feit blijft dat het Westen in andere landen zitten te stoken met financiering en bewapening van terroristische groeperingen waardoor er vele doden en leed in die landen zijn bezorgd......."

Opvallend ook dat juist diegenen die zitten te stoken in landen als Oekraine, Libië , Syrië anti-Trump zijn en drie jaar lang hebben lopen janken over zogenaamde collusion van Trump met Rusland........nu zijn ze totaal onthutst en verontwaardigd dat de bal terug gekaatst wordt en hun collusie met Oekraïne (Biden) in het licht gebracht wordt....

0
81 CoolMemories

@69

Weet je werkgever dat je onder werktijd op NK vertoeft?

1
82 krek

@61 "....Normaal gesproken ga je voor die vergrijpen achter de tralies..., maar deze lieden schijnen alles te kunnen maken......"

De zakenman van Anraath leverde een chemische component aan Irak dat Saddam gebruikte om er gifgas van te maken en twee dorpen te bombarderen.....van Anraath zit levenslang in de gevangenis...!

Rutte steunde als premier van Nederland, ondanks de verontrustende berichten uit het rampgebied) 7 jaar lang strijdende jihadisten in Syrië.......en de hele zaak lijkt vedwenen in de doofpot....!

2
83 CoolMemories

* Verwijderd door de redactie *

84 GL weg ermee

Het betoog van Baudet was oprecht ontroerend, ik begrijp links heel goed dat ze hun pijlen richten op Baudet, hij is hun vleesgeworden ondergang namelijk. Ik dacht altijd dat Baudet het enkel keurig kon verwoorden, maar hij is gegroeid in zijn rol. Jullie hebben een probleem zogenaamde progressieven, jullie hebben die zombie van de VVD (Sven Koopmans) en rechts heeft het eenmansleger Baudet. Jullie hebben een probleem in de nabije toekomst liefjes..

2
85 Dégénération

Het betoog van Baudet is de realiteit en laat zien hoe de vork in de steel zit....

2
86 Gazelle

@86 "....Het betoog van Baudet is de realiteit en laat zien hoe de vork in de steel zit......."

Klopt, en zeer verontrustend zijn de zwakzinnige reacties van kamerleden op het betoog van Baudet! Het blijkt dat bijna geen enkel kamerlid enig benul heeft van hoe die oorlog kon beginnen en eskaleren tot een full-scale oorlog!! Het zijn simpele lieden die enkel het voorgeschotelde Hollywoodscenario van de 'bloeddorstige dictator' die zijn eigen 'arme zielige volk uitmoord' en dus bestreden moet worden door de westerse ridders van de Linkse Kerk....

1
87 CoolMemories

@65 "....Heb het hier al eerder betoogd, de diplomatieke banden herstellen met Damascus is de enige manier. Rutte zal hiervoor een mea culpa moeten doen. Het is de vraag of hij dat mag doen van zijn broodheren......"

Puppet Rutte heeft als verrader van de seculiere zaak in Syrië en zijn steun aan de militante jihadisten zo veel leed en doden veroorzaakt dat hij de gematigde president Assad niet meer onder ogen kan komen!! Rutte zal dus vervangen moeten worden in navolging van zijn rechterhand: beroepsleugenaar Halbe Zijlstra!

1
88 CoolMemories

het is geen naief idealisme. het is kwade opzet. baudet speelt het spelletje gewoon mee

0
89 semperpenis

@89 "....het is geen naief idealisme. het is kwade opzet. Baudet speelt het spelletje gewoon mee...."

Baudet weet, net als vele andere kamerleden, wel beter maar hij zou anders onmiddellijk als 'complotter' worden gediskwalificeerd!

0
90 CoolMemories

Zoals kabinet Kok moest vallen vanwege het door de NATO uitgelokte Srebenicadrama .....zo zal Rutte moeten vallen vanwege het moedwillig en tegen beter weten in steunen van strijdende jihadisten in Syrië waardoor een opstandje tegen de seculiere gematigde regering kon uitgroeien tot een zeer bloedige full-scale oorlog!

0
91 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Ze kunnen ook weer wvertrekken naar land van herkomst of bij een van de vele NGO s opvisite gaan!...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@62 Dat zou je aan Bosma moeten vragen. Niks mis met zo'n prinseNvlag speldje, alleen als NSB'ers zoals jij het gaan misbruiken voor hun eigen e...

5 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Zie Hier
VVD-jongeren zetten aanval in op 'feitenvrije' PVV-knuffelaar Dilan Yesilgöz - Joop - BNNVARA

Rondje 25 opruien en sprookjes vertellen!...

6 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Bop
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@33 Zo grappig altijd als jij met een bek vol tanden staat. 😬😄...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Marrie1
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

Zwakbegaafden met extreme religieuze opvattingen en wapens, zijn een plaag voor de mensheid.En in Iran spant daarbij de kroon.Uit het artike...

13 minuten geleden geplaatst door Marrie1

DWZ
Wilders: Geen kabinet als er geen stevig pakket komt op gebied van asiel

Ik geef Wilders groot gelijk !Dan komt er maar een ultra (schijnheilig) links kabinet.Die zo begaan is met het klimaat-milieu, maar ondert...

13 minuten geleden geplaatst door DWZ

DWZ
GeenStijl: Stroomnet overvol, Utrecht grijpt terug op gas

Niet alleen het stroomnet is overvol, maar ook het land......

17 minuten geleden geplaatst door DWZ

Wedergeboren
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Kabinet neemt maatregelen tegen vol elektriciteitsnet https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/duurzame-energie/kabinet-neemt-maatregel...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

DWZ
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

"De rek is eruit"Ik denk dat bij de meeste burgers de rek er ook uit is, maar dan voornamelijk in de portemonnee......

19 minuten geleden geplaatst door DWZ

NK. App
Indian Sex Wapسكس الكامسكس أنمياتPalm Springs EscortsSciasoringPornhub Carmen LuvanaBest Asian Porn StatsWwxvideocomAdah Sharma PornIndian Bf Video ComLucky XxxHot Indian Porn SexHigh Class Indian Sex VideosJasmine Mathur XxxBongcamsGay RoughsexHypnotube.comTubegore.comMatur Bbw PornFilme Adulto BrasileiroHamster XxxNatasha Maljovaسكس اينيميAmber Daniels BabeXxx Hd Video HindiXxx Video Com Hd HindiVirginanalIndiana_rougeExcogi JillLuna Star 2023Hent. AiFree PprnoPremature Ejaculation RedditMckinzie Valdez NudeDark Elf PornValorey IreneNsxxEnglish Sax MovieTaylor Jones XxxPorno AnimePorns MemeVideospornograficosMexican Naked WomenOla Ray NudeMom And Skn PornElsa OsegueraWatchitfortheplotNsfw DiscrodTamanna Bhatiya Ki BfMia Bailey PornGay Cortoon PornTa EacortJaquie Et Michel EliteSamoan PornPyasi TeacherPeople Naked VideosLatina Maid PornBlack Threesome HomemadeHhapoofJohnny Sins XnxxDani Daniel ComWoman In Black XxxDorcel ComSanjana Hot Sex VideosReyal XxxCrawlistFolm BokepPorno InteractifZatanna PornChinese X VedioChachi Ki Chudai VideoGay Porn Red NeckVeronicaperasso NudesIndian Girl NakedLust CinemeLapkjogos ComMessage Near Me Happy EndingPornos SegurosAya AsahinaNun XvideosBangla Blue Film Bangla Blue FilmArthur PornTiny Women PornVillage Six VideoVanessa Leon PornThick Ebony TwitterJacquie Et MicheleBrazersfreeClub Da PunhetaHentai TrapsErinn Bartlett NudeAlluradelrayHot Sexy Porn VideosClip SexxxTubxporn XxxYou Hd PronWedding Night Sex IndianPorn Indian NudeFacehuggerhentaiMoaning MilfDana DearmonHallie Barry NakedHd Pussy PhotoGoodsex PornRiley Reid BangbrosSeyxDafteFilmepornô GrátisTeens With Huge TitsEnglish Bf Hd VideoMandykingNude PornstarsAbella Danger DpSkiptjegamesXhammisterOxxxLesbian Xx VideoOne Punch Man Tatsumaki PornAbigail RatchfordJungle Love SexMomcreampieIvy SteeleIvanamontanaNakedwhoreSexual Truth Or Dare VideosVibtage EroticaActrices XX V8deoHottest TitiesSex Kahani BhabhiGirls Giving Blow JobsGabbie Carter PornVostfree StreamingXnxx Sex AuntyGogals New StyleSilent SexGros SeunsLightskin Gay PornMaiska XAlexa.pearl PornAlexi StarMature Hd Sex VideosKiara Advani NipplesBrazzers 3x MeNight Sleeping Porn VideoFree Hot Mom PornBigbootytechnerd PornYpung Porn StarsAnal FeetTara Babcock Leak