RTL Nieuws RTL.nl

Let op, binnenkort verhuist RTL Nieuws naar RTL.nl

Al onze nieuwsberichten en video’s vind je straks op RTL.nl.

Neem alvast een kijkje

Ga naar de inhoud
Entertainment

Dit is jouw kans om alle Boer zoekt Vrouw-boeren te ontmoeten

Beeld © KRO-NCRV/Linelle Deunk

Dit weekend kunnen we weer de boer op. De oud-boeren van Boer zoekt Vrouw organiseren deze zaterdag namelijk een markt met streekproducten in Boekel.

"Roel en ik zijn de afgelopen weken druk geweest met de voorbereidingen"

De markt wordt georganiseerd op de boerderij van Steffi: "Roel en ik zijn de afgelopen weken druk geweest met de voorbereidingen en kijken er erg naar uit om iedereen op onze boerderij te mogen ontvangen."

Maak
Lees ook:
Maak als eerste kennis met de tien boeren van Boer zoekt Vrouw

Bezoekers kunnen onder meer aardbeien kopen van boer Geert, kaas van boer Theo, tulpenbollen van boer Tom en bloemen van boer Hans en boer Jaap. Boer Wim, boer Marnix en boerin Michelle van vorig seizoen komen ook allemaal naar het erf van Steffi.

Boer Jos en zijn Dycke hebben de markt bedacht en willen mensen zo een kijkje in hun keuken geven. "We verkopen allemaal eerlijke producten en op een markt als deze kunnen we laten zien wat wij in ons dagelijks leven doen. We vertellen waar de producten vandaan komen en bezoekers kunnen proeven", legt Jos uit. "Daarnaast is het natuurlijk te gek om weer met z’n allen bij elkaar te zijn en de bezoekers en fans de mogelijkheid te bieden om kennis te maken met ons, onze producten én hen ook nog een heel leuke dag te bezorgen."

Dit
Lees ook:
Dit is wanneer Boer zoekt Vrouw weer begint

De TV-Boer is Troef-markt vindt deze zaterdag plaats bij Verhagen Horse Service, Rietven 4, 5427 LP in Boekel. Entree is vijf euro per persoon en kinderen tot 1.40m mogen gratis naar binnen.

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw gaat bijna weer van start.

Boer zoekt Vrouw is helemaal terug van weggeweest

02:59