Nancy Pelosi
Volledig scherm
Nancy Pelosi © EPA

Trump noemt Nancy Pelosi “derderangspolitica”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft Nancy Pelosi, de Democratische voorzitster van het Huis van Afgevaardigden, een "derderangspolitica" genoemd tijdens een moeizame bijeenkomst over zijn Syrië-beleid op het Witte Huis. Dat zegt Chuck Schumer, de  leider van de Democraten in de Senaat.

15 reacties

  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Op Breitbart is men zelfs al concreet aan het afspreken wat de uitvalsbasis zal worden voor hun "burgeroorlog": Texas, en volgens hun planning kunnen ze hun oorlog winnen met 1 miljoen tot de tanden gewapende Trump-supporters en nog eens 10 miljoen medewerkers voor communicatie, administratie en logistiek.
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Jan Bervoets, Trump zou inderdaad in staat zijn om zijn 'aanhangers' tot geweld op te roepen. Hetgeen hij nog niet zolang geleden van zich gaf: 'als ze mij per impeachment willen afzetten, dan krijgen we hier een burgeroorlog'. En hij is daartoe instaat.
  • heinz wolf

    5 jaar geleden
    Al die, die hier Trump verheerlijken staan volgens mij op zijn niveau en dat is behoorlijk laag. Als jullie voldoende taal- en computerkennis hebben lees eens de Amerikaanse kranten en bekijk de video reportages. Er zijn nogal wat uitspattingen bij. Zijn uitspattingen naar N. Pelose toe en zijn brief aan Erdogan, [vandaag in deze krant], zijn gewoon een afronding van zijn dwaze stuiptrekkingen tot heden. Morgen??
  • guido Bervoets

    5 jaar geleden
    Het is verontrustend om dagelijks te moeten vaststellen dat Trump stilaan door de rooie aan het gaan is en aan het afglijden is in de waanzin. Het kan niet anders of binnenkort loopt het helemaal mis. Verontrustend ook om vast te stellen dat zijn fanatieke aanhang nog fanatieker wordt naargelang Trump onvoorspelbaarder, woedender en gevaarlijker wordt wat erop zou kunnen wijzen dat bij een impeachment of als hij niet zou herkozen worden er ongelukken gaan gebeuren in de VS.
  • jan boden

    5 jaar geleden
    Pelosi (79) en Trump (73) : wanneer komt er eens een leeftijdsgrens op politieke mandaten ?