achtergrond

Geenstijl

Busverkrachter Zwolle is vrolijke Youtube-vlogger

Yoooo strijders

Willen jullie allemaal niet meer zo boos zijn op de celstraf van 20 dagen (die hij al in voorarrest had gezeten) voor verkrachter Khalid. Een straf is namelijk helemaal niet goed voor verkrachter Khalid, die volgens de rechter nou juist "positieve ontwikkelingen" heeft doorgemaakt. Zo heeft verkrachter Khalid inmiddels al meer dan 1000 abonnees op zijn YouTube-kanaal, waar hij meisjes op straat vraagt wie ze van hem en zijn vrienden zouden willen vermoorden, neuken, of huwen. Zouden wij sowieso niet durven, en zeker niet als we een verkrachting op ons strafblad hadden staan. Maar ja. Wij hebben dan ook geen positieve ontwikkelingen doorgemaakt. Wel knap dat "een kwetsbare, wat naïeve en sociaal onhandige, (jonge)man met zwakke capaciteiten" dit soort filmpjes in elkaar kan flansen trouwens. En bijzonder dat hij zo open is over "het thema seksualiteit", terwijl dat volgens zijn reclasseringsmedewerker "vanuit de Somalische cultuur taboe is". Van dat taboe heeft Khalid kennelijk weinig last meer. Allemaal positieve ontwikkelingen!
UPDATE: Negatieve ontwikkelingen op het YouTube-kanaal van Khalid. Alle filmpjes zijn verwijderd. GeenStijl zet spiegels in.

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Moskee Zwolle neemt 'moedig en sympathiek besluit': buurt terroriseren met azaan

Lekker verhuizen naar Zwolle voor de ruimte en de rust... fluitende vogeltj... ALLLLLLLLLAHHHHHHHHHHHHHHHH AKKKKKBARRRRRRRRRRRRRRRRR

@Mosterd | 10-03-21 | 19:01 | 0 reacties

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.