De Amerikaanse president Donald Trump
Volledig scherm
De Amerikaanse president Donald Trump © REUTERS

Trump noemt Democraten die zich tegen hem verenigen "clowns"

De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Democratische kandidaten voor de voorverkiezingen vandaag "clowns" genoemd, nadat ze gisteren bij het begin van een televisiedebat een groot front vormden tegen de president. 

14 reacties

  • Marie Vanakker

    5 jaar geleden
    Hij ziet de bui al hangen en weet dat dit alles het begin van het eind is .
  • Kees Huls

    5 jaar geleden
    Trump is weer eens jaloers, wil zelf clown zijn. Maar daarvoor moet je niet alleen volslagen zot zijn maar ook nog humor hebben. En dat laatste ontbreekt bij de vreselijk wijze en meest succesvolle president.
  • DIRK RASSCHAERT

    5 jaar geleden
    En hij voelt zich de circusdirecteur?
  • Roland Jeronimus

    5 jaar geleden
    Als Trump herkozen wordt is Amerika een wereldmacht zonder macht dankzij een president die door de rest van de wereld niet serieus wordt genomen.
  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    En wat heeft deze clown al verwezenlijkt buiten chaos overal waar hij zich mee moeit? Alleen onbeleefd schelden, dreigen , en, sancties opleggen En zichzelf verheerlijken. Chaos in Syrië is alleen al aan hem te danken door zijn eigenzinnige besluiten. 't Is misschien een goede vastgoedmakelaar maar van wereldpolitiek heeft hij geen kaas gegeten. Hij heeft de wereld in chaos gestort en geen vrede , wat we wel van hem verwacht hadden.