door iSlam FM! in Buitenland  ·  50 Reacties

  • 6
  • 490x gelezen
Reageer met een Emoji
4
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat is een heel simpele keuze meneer.

0
1 niet-alles-geloven

Turkije hoeft niet te kiezen.

3
2 rlw

Het wordt tijd dat de NAVO eens een keer kiest,

Weg met Turkije uit de NAVO, weg met Turkije uit Cyprus, weg met Turken met een dubbele nationaliteit, weg met Turken die in het Turkse leger dienen, weg met Turken die grijze wolf zijn.

Ik kan nog wel even doorgaan maar ik denk dat men het zo wel begrijpt.

1
3 Smite Gait

En hoe zit het met aanschurken tegen Saoedi Arabië wat allerlei NAVO-leden doen.

2
4 eh

Behalve Turkije zijn er nog wel meer NAVO-leden waar vraagtekens bij gezet kunnen worden.
En dat Turkije met haar buurland Rusland relaties onderhoud is misschien nog wel het minst erge van de Erdogan-politiek.

3
5 eh

@2 Juist. De NAVO en de EU moeten hun keuze kenbaar maken. Dus Turkije subiet eruit, in ieder geval terstond op HOLD. Geen medezeggenschap of keuze in stemming geven. Het voordeel is voorlopig dat de globalisering niet groeit.

0
6 Verwonderd

@3 "Het is juist de LINKSE KERK (Brussel/EU/Timmermans/liberalen/socialisten) die islamitisch Turkije bij de EU wil en al jarenlang de hand houdt boven Erdogan....! Erdogan kan alles maken, Poetin wordt om iedere scheet met modder begooid door de tribalen van de Linkse Kerk!

10
7 CoolMemories

@7 Ja nou wat is de NAVO links..... foei..... En wat een linkse regeringen nou.....

Zucht... Proem... Proemer.... Coolmemories.

3
8 Smite Gait

@3
Opmerkelijk,
De president van Noord Cyprus uitte dit weekend kritiek op Erdogan's politiek in Syrië.
https://www.al-monitor.com/pulse/contents/afp/2019/10/syria-conflict-turkey-kurds-cyprus.html

0
9 eh

"aanschurken tegen Rusland"...!?!?!?

WELK LAND heeft de oorlog in Syrië beeindigd in het voordeel van de Syrische burgers....!??!!? Rusland! ....ander had nu de vlag van ISIS gewapperd boven Damascus want toen alleen de Amerikanen er zaten stond ISIS voor Baghdad en, aan de andere kant van het kalifaat, voor Damascus!!! ....!!

7
10 CoolMemories

@8 "... Ja nou wat is de NAVO links..... "

Ja, net als de CIA, Soros en andere globaliserende diensten en machten!

Daarom staan liberalen en socialisten (Linkse Kerk) allemaal achter de NATO, Soros, EU en (heimelijk) Islam...en wordt Erdogan tot in den treuren gedoogd.....

8
11 CoolMemories

@11 U gaat voor de volle kaart in de grote Proem bingo en tombola. Wij van stichting "help Proemologen de winter door" wensen u veel succes!

5
12 Smite Gait

Iedereen schurkt tegen iedereen aan! Dat is een gevolg van globalisatie en winstbejag!

1
13 ObJener

@10 De oorlog in Syrië is nog steeds niet beëindigt. Waarom zitten de russen er anders nog ...

Ohh wacht, die gaan niet meer weg nu ze hun vliegveld en haven veilig hebben gesteld. Mooie "vrede" is dat.

4
14 Lievense

Volgens mij hoort Turkije niet de NAVO thuis. Turkije wilde het Patriot systeem kopen van de US en dat mochten ze niet. Toen hebben de Turken dus maar de S400 aangeschaft.

Turkije is gewoon zijn heer en meester.... en dat gaat niet helemaal samen met een NAVO lidmaatschap...

0
15 groenengeel

@14 De Russen gaan vanzelf weg, omdat het ze gewoon te veel geld kost.

1
16 groenengeel

@8
Hij noemt het blind volgen van het toch echt wel rechtse Amerika links ( zoals Balkenende in de coalition of the willing wat betreft Irak, terwijl landen als Duitsland, Frankrijk en België in deze juist tegen Bush waren).
Weer zo'n NAVO - vraagteken trouwens.
Heel die dominante NAVO-politiek ( dominant t.o.v. de wel democratische instituties in Europa) tegenover Rusland van de laatste twintig jaar leidde vooral tot een grotere afstand met het "nieuwe/jonge niet communistische Rusland" en een bewapeningswedloop.

0
17 eh

@16 Die gaan nooit meer weg, als wisselgeld hebben ze een vliegveld en een haven gekregen.

0
18 Lievense

Waarom mag Turkije dat bepalen? Ik vind dat ze uit de NAVO moeten worden geknikkerd omdat ze oorlog met Rusland uitlokken door Syrie aan te vallen. De NAVO heeft Turkije al duidelijk gemaakt dat ze niet op steun hoeven te rekenen als zij nog een keer de aanvallende partij zijn, naar aanleiding van het uit de lucht geschoten Russische gevechtsvliegtuig een paar jaar geleden.

Ook moeten de onderhandelingen met de EU worden afgesloten, niet weer rekken en erbij blijven, dus Turkije definitief niet bij de EU. Er zijn globalisten die al lang geleden hadden besloten, zo'n beetje heel Noord-Afrika in de EU in te lijven, dat is een van de redenen dat we hier alvast volgepropt worden met volk uit die buurt. Dan kunnen die ons wegstemmen tegen de tijd dat het zover is.

We moeten niet langer de globalisten alles laten dicteren en alleen maar achter hun barrage van veranderingen aan lopen om ertegen te protesteren, maar zelf het voortouw nemen hoe we het WEL willen in Nederland/Europa. Als je als individu geen plan of doel hebt, bepaalt de omgeving hoe jouw leven verloopt en waar je terechtkomt. Dat geldt ook voor landen en volkeren.

2
19 Wendel

Turkije heeft al lang gekozen, en dat is voor Erdogan en Turkije.
Turkije past niet bij Europa.

1
20 Marrie

@17 Balkenende ook zo'n linkse rakker. Die gast was bijna even rechtlijnig als van der Staaij.

Juist ja landen met een destijds linkse regering waren tegen ingrijpen bedankt voor het onderstrepen van dat feit.

Ik ben trouwens tegen interventies en voor een Europese muur op de grens met Rusland en Turkije.

1
21 Smite Gait

@14 "... De oorlog in Syrië is nog steeds niet beëindigt. Waarom zitten de russen er anders nog ......"

Omdat Obama en Brussel EISTEN van Rusland dat Afrin/Idlib niet schoongeveegd zou worden.....daarom is dit nu een enclave van gevluchte en verzamelde jihadisten van waaruit de burgeroorlog opnieuw kan ontsteken!

....alsof de EU wist dat de oorlog weer zou gaan oplaaien......

Bovendien kunnen EU-landen nu zeggen dat Syrié nog steeds onveilig is waardoor miljoenen statushouders nu van een paspoort kunnen worden voorzien....!! Daarom mocht de burgeroorlog niet geheel door Rusland beëindigd worden.....de oorlog was tenslotte een project van Brussel/Linkse Kerk.....!!

3
22 CoolMemories

@22 Oh... ik dacht dat het initiatief bij de US lag...

0
23 groenengeel

@22 Niemand had daar wat te zoeken. Amerika niet, Rusland niet en Turkije niet.

Maar Rusland (en Turkije) heeft de kennis en middelen niet om dit op te lossen. Gaat nog een tijd duren daar.

0
24 Lievense

@17 "...van het toch echt wel rechtse Amerika ..."

Ook dit is complex aangezien de globalisten (links) zich verschuilen achter 'rechts' (haviken) Maar 'rechts' weet niet eens waar de landen liggen die gebombardeerd moeten worden, bovendien wil rechts hoogstens een paar honderd miljoen uitgeven voor een snelle en effektieve militaire actie terwijl de globalisten van de Linkse Kerk aansturen op een langdurige (en dus globaliserende) oorlog die, zoals in het geval Irak, best 7000 miljard en een miljoen mensenlevens mag kosten.....en zo kennen we de linkse systemen weer........

3
25 CoolMemories

@20 “Brussel” wil Turkije er perse bij... met een inlegvelletje om de burger koest te houden moet het lukken.....

2
26 ObJener

@24 "... Rusland niet...."

Rusland is UITGENODIGD door de seculiere gematigde Assad-regering om de Syrische burgers te beschermen tegen de oprukkende jihadisten!! Zonder Russische interventie had IS gewonnen (stond al voor Damascus!) en was de slachting onder Syrische burgers en ambtenaren een genocide geworden!

1
27 CoolMemories

@26
Turkije bij de EU geeft alleen maar ellende en oorlog.
Dan is het Turkije eerst.

0
28 Marrie

@14
@16
@18
Wie af en toe Friedman en de analyses van Stratfor leest weet dat het idee is om de Russen failliet te laten raken in Syrië, vergelijkbaar met de Sovjet Unie destijds in Afghanistan.

0
29 eh

@29 Mja... Vlad zit behoorlijk knel... De oligarchen geven niks om Vlad's buitenlandse avontuurtjes... Zij willen alleen maar handel drijven met het Westen....

0
30 groenengeel

@23 "...ik dacht dat het initiatief bij de US lag......"

De Linkse Kerk is trans-nationaal en eist van de burgers volledige transparantie ...maar is zelf hermetisch gesloten (zelfs hun leiders worden, net als in het Vaticaan, door conclaaf gekozen en zijn de financiers schimmig! (Soros) Het is dus niet te achterhalen waar en wie het initiatief neemt, 'het land' of 'partij' doet er ook weinig toe.....Groen-Links is tenslotte ook een keer aangewezen om een missie naar Afghanistan te organiseren....Femke Halsema was net op tijd weg voordat de partij leeg liep.....zij is nu burgemeester....van Jolante sap horen wij niets meer.....

1
31 CoolMemories

@25 "Maar 'rechts' weet niet eens waar de landen liggen die gebombardeerd moeten worden, bovendien wil rechts hoogstens een paar honderd miljoen uitgeven voor een snelle en effektieve militaire actie"

En hier stip je meteen het probleem van een groot deel van de Amerikaanse politiek aan. Men denkt een oorlog wel even in een maandje op te kunnen lossen door gewoon domweg alles plat te bombarderen. Natúúrlijk werkt dat niet! En als geheel voorspelbaar de oorlog vele maanden of zelfs jaren later nog steeds niet is opgelost vertrekt Amerika weer, waarna ze het land half in puin achterlaten zonder dat de vijand daadwerkelijk is verslagen. En het maar gek vinden dat mensen in die regio een bloedhekel aan Amerika krijgen...

1
32 Neobullseye

@29 "...weet dat het idee is om de Russen failliet te laten raken in Syrië, vergelijkbaar met de Sovjet Unie destijds in Afghanistan...."

Mogelijk wel ja, waarschijnlijk werken de trans-nationale machten (o,a de inlichtingendiensten en oligarchen) in zowel Rusland als het Westen weer samen en wordt Poetin als het ware gedoogd zoals de linkse Kerk hier het koningshuis gedoogd.....

Daarom ook heeft Poetin het karwei in Syrië niet afgemaakt (zoals Bush sr de eerste oorlog in Irak niet afmaakte).....kan de oorlog dus weer door gaan, krijgen de statushouders hier allemaal een paspoort zoals het plan was, kan Assad alsnog verjaagd worden (de internationale politiek/Linkse kerk zit met hem in de maag) en kan Syrië alsnog gecontroleerd geïslamiseerd worden......

1
33 CoolMemories

@32 "...En als geheel voorspelbaar de oorlog vele maanden of zelfs jaren later nog steeds niet is opgelost vertrekt Amerika weer, waarna ze het land half in puin achterlaten zonder dat de vijand daadwerkelijk is verslagen. En het maar gek vinden dat mensen in die regio een bloedhekel aan Amerika krijgen......"

Nog gekker is dat een land als Amerika, na zo'n lange reeks van fiasco's (Vietnam was het grootse fiasco uit de Amerikaanse geschiedenis!) stug door blijven gaan met landen aanvallen....en het ene fiasco is nog niet voorbij of ze kijken al weer naar het volgende land......tijdens Syrié was de CIA alweer bezig met Wit-Rusland....!

Maar niet zo gek als je wet dat juist langdurige oorlogen de globalisering, en dus de macht van de Linkse kerk over de wereld, versnellen.....

4
34 CoolMemories

Navo heeft een vijand nodig voor haar legitimiteit.
Dat is al sinds jaar en dag Rusland.

De facto stelt Turkije de legitimiteit van de NAVO ter discussie, dat mag dus niet.

0
35 plutarchus

@34 Het slaat nergens op Rusland steeds maar aan te vallen, omdat ze een andere ideologie hebben. Die ideologie / cultuur die de Russen hebben komt van het land waarin ze leven. Bittere kou waardoor het land onbewerkbaar is, de grote afstanden en etc...

0
36 groenengeel

@34
Waar hebben ze geen bloedhekel aan Amerika begint de vraag te worden.
Dat was al decennia zo in alle andere landen van de Amerika's ( hoewel velen er wel heen willen).
Maar in Polen, Nederland en GB blijven ze populair.

0
37 eh

@37
voor @32

0
38 eh

@33
Niks geen gecontroleerd geïslamiseerd. Chaos en oefenen/trainings gebied voor jihadisten, die later als proxy kunnen dienen tegen Rusland of China, waar in sommige gebieden een behoorlijk percentage moslims wonen..........

0
39 eh

Laten wij maar kiezen voor die turken en ze uit de NAVO pleuren.

0
40 Tsaar

@40 Toch weer iets waar we het volmondig over eens zijn.

1
41 Smite Gait

@39 "...Niks geen gecontroleerd geïslamiseerd. ..."

De NATO zal heus wel af en toe, voor de vorm, een bommetje gooien op IS....?!

1
42 CoolMemories

@35 "...Navo heeft een vijand nodig voor haar legitimiteit.
Dat is al sinds jaar en dag Rusland...."

Ja, als Rusland lid zou worden van de NATO (wat ze meermaals gevraagd hebben) en de NATO zou als gemeenschappelijke vijand de oprukkende Islam hebben (wat logisch en begrijpelijk is vanuit het perspektief van het vrije seculiere westen) dan stort het hele wereldbeeld (en ook de agenda) van de trans-nationaal-socialistische Linkse kerk in elkaar!

1
43 CoolMemories

@36 "...Het slaat nergens op Rusland steeds maar aan te vallen, omdat ze een andere ideologie hebben. ..."

Vooral als je ziet dat het Westen nauwelijks een probleem heeft met de ideologie van Saoedie-Arabië en de Islam....of er weinig of niets tegen doet......en zelfs nu probeert de Linkse Kerk de agressie van Erdogan in de schoenen van Trump te schuiven...!!

Maar naar Rusland regent het zware sancties en Trump wordt ge-impeached!

1
44 CoolMemories

@44 De wereld zit raar in elkaar... Tja... anders heeft militair industrieel complex niks te doen...

1
45 groenengeel

@13 "...iedereen schurkt tegen iedereen aan! Dat is een gevolg van globalisatie en winstbejag!..."

Maar wèl DRIE JAAR lang klagen en gillen over zogenaamde 'collusie' van Trump met Rusland (dat een nothingburger bleek) maar géén commentaar of kritiek op Bidens mega-collusie met Oekraïne en de gigantische collusie van Obama en Brussel met Libië, Syrië en Oekraine.....!?!?!?

1
46 CoolMemories

@21 "....juist ja, landen met een destijds linkse regering waren tegen ingrijpen, bedankt voor het onderstrepen van dat feit....."

De oorlog tegen Irak was al lang bekokstoofd door de trans-nationale Linkse Kerk! De lokale socialisten in de coalitielanden moesten alleen wat kritiek leveren .,...voor de vorm.....zodat 'rechts' (haviken) alvast de initiator en dus de schuld kon krijgen! Bij Obama was dat een probleem....daarom mocht Groen-Links een Kunduz-missie organiseren en hoor je nooit iets over het rampgebied Libië.....!!

2
47 CoolMemories

@45 "... anders heeft militair industrieel complex niks te doen....."

Ja, en zo'n complex kan zich zelf niet zomaar opheffen....daar is het te complex voor....

0
48 CoolMemories

@47 Waar heb je het over zwakzinnige google neo-conservatieven dombo...

2
49 Smite Gait

@47 Raar ook dat die 1200 bombardementen op Iran gewoon niet in het nieuws zijn geweest...

0
50 groenengeel

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@87 Ik zie hem dus als iemand die alleen zijn eigen belangen vertegenwoordigt.Met subsidie.https://www.geenstijl.nl/5151972/de-vier-rollator...

3 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

Eerst hebben een paar figuren oneindig veel geld aan dat gas verdiend. En nu dit. ...

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@85 Mja... Het kan ook zijn dat ie met opzet per ongeluk de waarheid zegt om toch nog een beetje integer over te komen. Een gespeelde onschuld d...

16 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

Waarom heb ik nou totaal geen medelijden met zulke zielepoten die op zo een zinloze manier pijnlijk uit het leven wensen te stappen?...

17 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

LoydMorris
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

Het dichtstorten van de gasbel met beton wordt een van de grootste blunders die we ooit gemaakt hebben. Daar krijgen we spijt van. . . ....

17 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@85 Je lijkt Feldwebel wel. Ik ben het met je eens dat hij betaalde propaganda maakt. Maar hij lekt ook informatie. Dus dat ie dingen zegt die h...

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Wat ging er allemaal mis bij GroenLinks-PvdA?

Alles ging mis en alles is mis. 😋...

23 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Als ik nou iemand niet serieus neem is het Rob de Wijk, zijn basisschool verhaaltjes zijn zo ongelofelijk dom en doorzichtig dat zelfs basisscho...

25 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

De centrale vraag moet eigenlijk zijn: Wie wil er een arm of been verliezen zodat de EU bobo s overal ter wereld met een militaire vuist op tafe...

40 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Truth In Media (@Truth_InMedia) on X

Zie https://www.ninefornews.nl/president-zelensky-is-niet-wie-je-denkt-dat-hij-is/...

1 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Dani Daniels DownloadNew Romantic PornSinderella PornOmegle SecWww SexinUp Close Gay PornWhale Tailing PornGroping On TrainOmegle Teens HotCatherine Bell SexyPornox GratuitNudevideosFh18 NetHorny Lily XnxxIndian Hot Mms VideoAbella Danger JmacWww Porporn ComSexual Games For PcGrupos De Telegram De PutariaJill Hardener PornXnxx Photo IndianXxx BabiBunnyayu NudeLara And HorseLady Bug PornMano JobHentaihavenBangbros LogoEscort AnnonceRiley Reid VideosVictoria Xavier NudeDeauxmqFran Drescher SexyNazaaraBeautiful Naked Girls VideosDanielle Colby OnlyfansThai Ladyboy NudeSexx InQornoLizcrawlerPorn AssaultBehan Bhai Ki Blue FilmFree Women Naked PicsLena The Plug And Jason Luv PornLucymochi PornTaylor St. ClairePornos DiariosVer PornosEscort ChessyDominicanas PornRiding Sexual PositionAshley Tervory NudeKannada Local Sex VideoDesi Ladki BfValencia HallPorn Hd MarathiTiktok Porn StarKenemo PartyPetticoatingBelleresa PornXxx ImagesGirlfuckingNaked Video SongBangladeshi Sex PictureFull Hd Fucking Video DownloadEdyn BlairMariaboseLee StoneSas PornPornomovies XxxStrip Club Private DanceHentail MoviePorna NFree Cam WomenVixen VomCojiendo Con Mi SuegroNude BallerinaReap XxxTujTamilxxxvedioMia Khalifa Free PornDinner XnxxAbella Danger Fucked At Bus StopIsla Moon LeakedLady Sonia On TwitterSexo ViolentasSexo Porn AnalBig Ebony TitiesPordede.comTurkey PornstarsFront PornHot Night PornWa NonceAva Addams VideosAnal AnimaXxx Sex BeautyXxx YoMonalisa SexPublic Humiliation PornYab Yum PositionKorean Teen XvideosJavv.guruSpring Break TittsNude Indian WemenJjgirls ComFull On Porn MoviesSexing Doggy StyleVyvanle Onlyfans LeakedAnal EnonyMadura XxxMixamoBrazzers Mom FuckSunny Leone Sexy Film Full HdLexy BanderaKristin ArchiveSexos XxMia Khalifa Video Mia KhalifaHomemadr FleshlightBangla Xxxnx.comPunjabi Women Sex VideoDobre PenetracionCloseupsexFoursome By PlayboyBest Celebrity SextapeReal Teacher NakedAmateurhome PornLida Kudrow NudeHeavenpovHenati HavenHomemade Porn AmateursUncircumciseddickSexual Couple VideoBbwpussy PicsPorn BeutefulSexxxsSunny Leone Hot Photos Without ClothesSexvideoliveThe Habib Show PornChadbad PornFakenudReincarnated As A Sword HentaiLesbianas DesnudasElizabeth LeicaKorean Girl XxxBritt James PornNathalie Emmanuel XxxXxx VidoPornos ProibidoBoyfrnd Tv.comKatrina Jade Xxx