door Kiki in Buitenland  ·  92 Reacties

  • 41
  • 1759x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 gelukkig een beetje jammer dat het gedachtegoed weer zo leeft. @49 niemand doet dat hoeveel is het risico het afgelopen najaar toegenomen dat vrouwen en meisjes verkracht worden. Is in procenten niet uit te drukken. Allemaal stemmingmakerij.

18
51 mike45

@47 Minder islam in Europa vind ik ook niet verkeerd. Wat mij betreft zo weinig mogelijk. Wat mij betreft bannen ze het uit. Het kan me weinig schelen hoe, zolang er maar geen geweld gebruikt wordt.
Groet, een nazi

3
52 Fritz Fapmann

Ik leg u voor om even de links van @35 door te nemen.
Misschien zit u daarna iets ongemakkelijker op uw stoel als u vader bent van een blanke dochter.

2
53 tistochwat

@45 tistochwat

Alvast excuses voor het volgende....maar als een persoon echt op die manier denkt over "links" dan is er toch echt iets mis met het denkvermogen van zo'n persoon.

6
54 Marc Anthony

@54 Heb ik een ongemakkelijke gemaakt? Geeft niet, misschien denkt u er toch nog eens over na als u de slaap niet kunt vatten...

2
55 tistochwat

@54 Het komt misschien wat hard over, het klinkt wat ongemakkelijk, maar ja, het komt er wel op neer. Niks mis met het denkvermogen van tistochwat.

2
56 Fritz Fapmann

Jesse Klaver is Marokkaanse/Indische origine heb ik gelezen. Die zal wel begrip hebben voor zulke toestanden. Een afgewezen asielzoeker heeft het al zo moeilijk ondanks de uitkering die hij gratis ontvangt. Klaver heeft bij het CNV ook zijn stempel gedrukt; "Klaver wilde als voorzitter minder het accent leggen op het christelijke karakter van het CNV". Daar begint het gedonder al. Waarom ga je bij een christelijke bond werken als je daar niets van moet hebben?

4
57 Verwonderd

@57 Kleuters moet je serieus nemen, maar tot op zekere hoogte.

3
58 Fritz Fapmann

* Verwijderd door de redactie *

59 Pxf7+

@57 Het overgrote deel van de allochtonen heeft net als autochtonen een schurfthekel aan criminelen en ziet ze graag uit de samenleving verwijderd worden.

3
60 21st Century Guy

Het recht moet gewoon zijn loop hebben. Dan kunnen deze criminelen hun gerechte straf ontvangen.

1
61 Conclusius

Waar zijn de Zweedse mannen met het echte Vikingbloed gebleven?

2
62 Mijn waarheid

"Ook de ander was statenloos". En de eerste was dus een statenloze Koeweiti? Ervan uitgaand dat de rest van het verhaal geen flauwekul is en er hetzelfde recht geldt als in Nederland, zijn deze monsters hun verblijfsvergunning kwijt. Degenen die graag martelen horen thuis bij IS, niet in het Westen.

0
63 Mrs. K

Even vertalen

Oorspronkelijk zat zeven Arabische mannen aangehouden voor een vrouw hebben ontvoerd en verkrachten haar onder schot in de kelder van een café in Helsingborg. Nu veroordeeld de twee van hen, zowel staatloze. Een van hen had een uitzetting orde- maar toch mocht blijven in Zweden als "papierloos"vluchteling". 28-jarige Khaled Azez Hegrs en de 23-jarige Tareq Bakkar, die beide tolk behoeften in Arabic hebben, is veroordeeld voor verergerd ERTMAN tegen een vrouw in Cafe Water vat kelder in Helsingborg. De vrouw werd gedurende enkele uren tijdens de nacht in de kelder. De vrouw werd gedwongen in een auto met vier van de mannen in Malmö en vervolgens ran naar de lokale Cafe op South Street in Helsingborg, waar meer te wachten zaten om te worden verkrachten haar. Toen de auto aankwamen, werd de vrouw genomen naar beneden naar de kelder met geweld. Waar gescheurd Khaled vrouw in haar haar, trok haar neer op een bank en haar armen en benen met hun lichaamsgewicht gehouden voordat hij haar kleren trok. Door bedreigen ook dat hij of anderen zou kunnen schaden haar met enige vorm van objecten hij gedwongen haar mondelinge, vaginale en anala geslachtsgemeenschap. Hij vervolgens legde de vrouw dat de zes andere Arabieren ook waren verkrachten haar, vermeld in het verhoor van het slachtoffer. Vervolgens verkrachten zelfs Tareq vrouw door grijpen van haar armen, haar neer op haar rug en trekt duwt haar benen uit elkaar. De vrouw vertelde dat zes van de zeven mannen op hun beurt was verkrachten haar. Op een gegeven moment werd ze misbruikt door twee mensen op hetzelfde moment. Maar volgens de officier van Justitie, miste "voldoende bewijsmateriaal dat de wet vereist voor vijf van de mannen die oorspronkelijk in geval gevangenen worden vastgehouden, en daarom moest betalen alleen de andere twee: Khaled en Tareq. "Het voelt goed dat we forensisch bewijsmateriaal vonden, voor het soms moeilijk kan zijn. Op bepaalde materialen, bijvoorbeeld, het is zeer moeilijk te vinden sporen van sperma, zei"Paulin, onderzoekers bij van de politie Division van geweld in nauwe relaties. Volgens informatie uit de gevangenis service als vrije uren doorlezen van de Khaled staatloos is en beweert te zijn ontsnapt uit Koeweit vanwege van het land regering en veiligheid politie die niet aanvaard zijn liefde-relatie met een vrouw. Hij kwam in 2010 naar Zweden en asiel in alle gevallen hebben geweigerd. Ondanks dit, hij mocht voor een verblijf in Zweden, omdat hij was "papierloos" Tareq is stateless, maar heeft een permanente verblijfsvergunning in augustus 2014. Hij is uit Syrië en woont met zijn moeder en een vriend van de familie in een appartement. Tareq, ongeveer oplopen van 7 000 in verleent elke maand van de dienst voor arbeidsvoorziening, dat hij studeert op SFI. Beide zijn veroordeeld tot de minimumstraf nu 4 jaar in de gevangenis voor bruto. Ze zijn ook veroordeeld tot deportatie. Malmö District Court kunst

0
64 B55

@64 "Ze zijn ook veroordeeld tot deportatie". Precies.

0
65 Mrs. K

In het kort: de verzonnen lulverhalen van fakesites die er op gericht zijn dat de conflicten tussen de mensen toenemen en zich verharden doet zijn werk. De onderbuik die dit niet doorziet en vindt dat anderen de schuld zijn van zijn zieligheid en dat ie niet geslaagd is in het leven, gaat toeteren en vindt het prachtig dat iedereen tegen elkaar wordt opgezet. Hoe elkaar aftuigen hoe mooier toch ? zielige onderbuik. Rusland heeft een speciaal grootschalig team opgezet waar mensen niets anders doen dan dit opruiende nieuws op het net zetten, dit als onderdeel van een psychologische oorlogsvoering zodat europa sneller uiteenvalt en zij hun slag kunnen slaan. Een advies aan degenen die alles maar geloven wat er geschreven wordt op het net, check die berichten eens en dan kom je er achter dat het volkomen opruiende kletskoek is.

14
66 oculus amet

@64 Wat is dan het verschil tussen uitgewezen en deportatie ? Ze waren immers al uitgewezen, maar mochten toch blijven incluis opvang en geld toe.

0
67 B55

@33 hahahahahahahah en dat mag ook als een geliefd familielid van u zoiets als een verkrachting pleegt ? Ook doodstraf en publiekelijk terechtstellen ?

4
68 oculus amet

Geïmporteerde verkrachters. De Zweedse overheid heeft deze islamitische barbarij op haar geweten.

1
69 grivots

@66 Off-Topic.

1
70 B55

De wegkijkers van de misdaden begaan door asielzoekers, hebben een nieuwe ontkennings-methode gevonden. De bron verdacht maken en zeggen dat het nepnieuws of een haatsite is. Over een paar jaar kunnen ze er niet om heen en hoor je ze huichelachtig roepen: wir haben es nicht gewusst

2
71 B55

@66 Goed, ik neem dan aan dat jij deze info wel gecheckt hebt. Leg eens uit waarom dit niet waar zou zijn.

2
72 B55

@72 kijk naar welke site het plaatst en wie het op NK gooit...Dat zegt al meer dan genoeg.

10
73 Moetffmijneikwijt

@73 Wat zegt dat dan wegkijker ?

3
74 B55

@74 Genoeg. Er is geen andere bron die het bevestigt tenzij nog een ander vage site.

11
75 Violier

@7

'Met een links kabinet D66 PvdA Groenlinks en Sp zou deze hel ook ontstaan in Nederland .'

Ahhhh, glazenbol kijken......

Vooralsnog heb je dit allemaal te danken aan het rechtse VVD, christenkliek van CDA, liberale PvdA en zelfs het gedogen van Geeeeeeeert

7
76 Liwwie

@74 meer dan genoeg. maar dat is moeilijk te begrijpen voor een onderbuikje die alles gelooft wat op idiote clickbait sites wordt geplaatst. Zoals@75 al aangeeft,er is geen andere bron voor te vinden.

7
77 Moetffmijneikwijt
78 B55

@75 en @77 Fria Tider vertaald via Wikipedia

Gratis Times is een Zweedse immigratie kritische online magazine . [ 2 ] Het is vrijstaand en beschrijft zichzelf als een libertaire conservatief , maar in ideologische termen gezien in de buurt van te zijn de Zweden Democraten en vooral oud-jeugd van de partij SDU

4
79 B55

@78 kom dan wel met een serieuze bron en niet een extreem rechtse site .

9
80 Moetffmijneikwijt

@79 Gratis Times is een Zweedse immigratie kritische online magazine . [ 2 ] Het is vrijstaand en beschrijft zichzelf als een libertaire conservatief , maar in ideologische termen gezien in de buurt van te zijn de Zweden Democraten en vooral oud-jeugd van de partij SDU . [ 3 ] [ 4 ] vrij keer, in een rapport, gepubliceerd door de National Media Raad ingedeeld als "deel van de radicale rechtse populistische lijn milieu.

7
81 Moetffmijneikwijt

@79 Gratis Times beschrijft zichzelf als een libertair conservatieve en zegt dat is geïnspireerd door paleoconservatisme en paleolibertarianism . De krant ingedeeld in een rapport van de gepubliceerde National Media van de Raad als "een deel van de radicale rechtse populistische line-omgeving" en wordt beschouwd als een voor de hand liggende hebben racistische , xenofobe en islamofobe inhoud.

7
82 Moetffmijneikwijt

@82 "een voor de hand liggende..". Erg suggestief weer, heb je dit zelf bedacht ?

Ik neem gewoon aan dat dit waar is, ik heb geen enkele reden om aan te nemen dat dit verzonnen is. Extreem-rechts is geen argument om aan te nemen dat dit verzonnen is.

1
83 B55

Fake nieuws.

7
84 von Bribbentrop

@17
@11 Doortjekont vindt alles wat moslims doen geweldig, en zal als een mannelijke Jeanne d'Arc via haar toetsenbord hen te vuur en te zwaard verdedigen, ongeacht wat er is gebeurt. Doortje (Mo) kijkt, leest en ziet dat het goed gaat! Je kan hem het beste maar negeren!

1
85 Bleke Betty

@20
Ik werd vanmorgen wakker en dacht daar net aan. Hoe we decennia geleden mensen binnen haalden omdat de NL bepaald werk niet wilde doen (wat flauwekul was) en na hun kwamen er weer andere bevolkingsgroepen de Turken, de Marokkanen, de Afrikanen (verpleegsters oa) allemaal mensen die hier z.g.n. kwamen om ons te helpen. Al die mensen van decennia terug (en groeiende) van elders zijn nu grijs en behoeven zorg, en al die mensen die hier z.g.n. nu binnengehaald worden, worden ook grijs en hulpbehoevend alleen de meesten kunnen alleen uitkering spellen, worden van een werkwoord al moe en hebben nooit iets bijgedragen. En toch gaat men stug door dat die mensen nodig zijn voor de vergrijzing, al die volwassenen die niet gaan werken zijn er om de vergrijzing op te vangen (te vergroten dus). Het bedrog is misselijkmakend!

0
86 Bleke Betty

@64 SFI dat is verdorie school om de taal te leren. Die 7000 kronen is hier gewoon de bijstand. Al met al blijven het schoften de andere worden nog steeds als verdachten gezien en onderzoek loopt nog verder.Dit gewoon even als aanvulling.Ik blijf me verwonderen dat mensen zoals @11 dit afblijven doen als niet waar. Ja, verkrachting ligt hier anders er valt veel meer onder maar, als toch duidelijk bewezen is dat het verkrachting is kan ik het niet anders dan een schande noemen als men dit blijft verzachten met de woorden ja maar. Dan is er in je denk vermogen toch duidelijk iets goed mis.

1
87 Saviro

** gebruiker verwijderd **

Wegkijken..wegkijken..en nog eens wegkijken..

88 ------deleted------

De wegkijkers van de misdaden begaan door asielzoekers, hebben een nieuwe ontkennings-methode gevonden. De bron verdacht maken en zeggen dat het nepnieuws of een haatsite is. Over een paar jaar kunnen ze er niet om heen en hoor je ze huichelachtig roepen: wir haben es nicht gewusst

1
89 B55

Wat is Zweden toch een raar land. Die lui worden uitgewezen maar krijgen wel toestemming om te blijven en krijgen ook nog eens een uitkering. Had ze dan gewoon niet uitgewezen, wat is het verschil?
Als ze worden uitgewezen zorg er dan gewoon voor dat ze ook werkelijk worden uitgewezen.

0
90 A Passenger

@90 Wat dat betreft is Zweden precies hetzelfde als Nederland. UItgeprocedeert en men mag panden kraken. We are here is geloof ik zo een clubje. Het verschil is wel als men dan uiteindelijk met zekerheid de nationaliteit heeft vastgesteld dat ze ook verdwijen net zoals deze sukkels. Het hele beleid in Europa deugd niet wat uitgeprocedeerde betreft.

0
91 Saviro

* Verwijderd door de redactie *

92 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

22 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

23 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

29 minuten geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

1 uur geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

3 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Heather Graham SexMature Women StrippingPaigebritish PornBadieshubJaponaisxxxAlia Bhatt Xxx SexJapanese XvedioXnxx Desi Indian VideoSex Video Hd HindiChinese Sex Full MovieGraduation PornMia Cheers AnalAidra Fox DeepthroatXnxx Black CockDesi Xnxx Hd VideoIndian Aunty Lesbian SexXnxx EstrupadasAnissa Kate BbcMz ButterflyPorn Full LengthDaisy Ridley NudaHot Wild SexFourced XxxVideo Game NudeMom Son Caption PornSexo Lesbica AmadorMoms Catching Sons MasterbatingPorn Only Fans GratisVivalpcalYinyleon VideosMmdfansJeans Pant Sex VideoHot Sexy Asian GirlsReal NudeFree Porn Ebony BlackCartoon Pic PornCorbin FischerSignourney Weaver NudeHdablapornoAdeline LafouineBoobs Sex HdWww Sex Kannada VideoDèlorationJapanesse Bbw PornNew Porn ComicsMature Big TitesAkiba-onlineBest Lesbian HentaisAmilia OnyxTamil Aunty Xx VideosMandyfoxxxYoga Pants PormLatina SwallowingSally Face PornHot Miya Khalifa XxxGogo No Kouchou Junai Mellow YoriDesi Beauty PornXxx Indian BabesHollywood Adult Movies Download In HindiObesity PornPc Sex GamesGay Porn GsmesPorn Of Jennifer AnistonNastypigHrandpa PornPornode MaestrasPourn VidioFilipino Sex StoriesIndian Porn Hd DownloadLicking My ClitCorinna Kopf Nude VideoXxxvomAsian AsspornAlison Tyler AnalKat Von Don PornPussies Getting PoundedErotic Stories AudioCartoon Porn GayGay Male TubNaked LadyboysBryce BeckettZuzana DrabinovaBoobs Sucking Porn VideosLana Rhoades Porn MovieMilk Porn TubeNatural PornstarsNew New BfRawblackvideo ComRimecurvesNhentai.neyltErika Christensen NudeChainsaw Man BoobiesAnkita Dave XvideosAriana Grande HavingsexRain Basera UlluBbw HookerLas Mejores XxxIndian X Videos MmsVale Nappi LesbianXxx Sexy Video ClipGova Sex VideosXxx Hd MaaPregnant BlowjobJoy Taylor NudeBig But PornFackedAmateur Car BlowjobsOlder Horny WomenSquirting With Panties OnBanglaxxxvideoCzech FantasyOverflow HentiPorn Crystal LustDripping Wet ViginaFree Hot Xxx VideoAunty Affairs VideoGudda DenguduDad Cumming On DaughterAndre PijoteBrandy Billy LeakedSexfootballShen XinyuErotic Stories With PicturesBang You LaterTravestirLeanni LieXxx Xxx ComFull Sexy Web SeriesJapan Sexy Video ComBackshots PornHapoy Ending PornLesbians In Yoga Pants PornAssespicsCojiendo PerraLena The Plug And Jason LeakedReya SunsshineFamily Nudeist BeachHollywood Celebrity Sex SceneHot Porn BdsmJav English PornXxzxCarolyn Jones NudeNatasha PornMasian PornFemmes Nues GratuitBody Massage XxxLindsey Pelas LeakedTracey SweetSly Bri PornChatrandom.