door kwatta in Gezondheid  ·  29 Reacties

  • 0
  • 609x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Chat Baker

Dan kan je beter Psilocibine nemen rechtstreeks uit de bekende MagicMushrooms , ipv beginnen aan de SSRI´s .
Of wie er al aan vast zit , MagicMushrooms werken niet fijn met SSRI´s dus dan is het te laat om Psilocibine te gebruiken, of men moet eerst afkicken van de chemische SSRI´s .
Als ik een raad kan geven voor degenen die een dipje hebben of een depressie ( wat veel voorkomt vooral in deze koude donkere maanden ) , probeer eerst Psilocibine, Google eerst goed wat het doet .

Binnenkort ga ik het ook weer proberen , eerst een gram of 5 of 6 middelmatige Golden Teachers en daarna om de 3 dagen een microdosis van 1 gram . De bedoeling van de microdosis is eigenlijk een soort antidepressiemiddel , hier gaat iemand niet van trippen maar word SUPER alert en staat steviger in de schoenen.

9
2 techcenter

@2
Tjonge jonge toch! Wat zouden we toch moeten zonder zelfbenoemde deskundigen. Dan klinkt dit advies toch een heel stuk verstandiger: https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/reacties/item/antidepressiva-vaak-offlabel-voorgeschreven-reactie-ministerie-vws/

'Het is van belang dat de behandelend arts en de patiënt samen de afweging maken om welke depressie het gaat (licht/matig/zwaar) en welke therapie daarbij hoort. Mensen met een lichte depressie komen juist eerst in aanmerking voor niet-medicamenteuze behandelingen. Vanuit klinische studies is bekend dat het optreden van bijwerkingen verschilt van patiënt tot patiënt. Dat geldt ook voor de mate waarin patiënten baat hebben bij specifieke antidepressiva. Bij de behandeling van een lichte depressie wordt de werkzaamheid van antidepressiva betwijfeld en daarom stelt de richtlijn dat antidepressiva pas in aanmerking komen bij matige en zware depressies.

Voorschrijvers zijn zich steeds meer bewust van......

3
3 Wilmama

@3
Nou ja , tjonge jonge toch , al die zelfbenoemende deskundigen nog aan toe.
Zijn al die wetenschappers en onderzoekers ook zelfbenoemende deskundigen die uit hun nek lullen als je de zoekterm ´ psilocibine against depressions and addictions ´ , of hoe noem je die mensen dan ?
Het is gewoon een algemeen feit dat psilocibine wonderen doet tegen depressies en verslavingen , dat is geen internetlulkoek of complotterij , het is wetenschap die van benoemde deskundigen en onderzoekers af komt.

bestudeer het onderwerp eerst eens voordat je denkt dat ik uit mn nek lul ofzo met je reactie, Google eens ´ psilocibine against depressions and addictions ´ nogmaals , of voor de mensen die dit bericht allemaal lezen.

8
4 techcenter

@4 als u die onderzoeken kent, kennen de experts die onderzoeken ook. Toch schrijven die experts niet massaal psilocibine voor. Daar hebben ze goede redenen voor - redenen waarvan u op de hoogte bent als u zich in de materie hebt verdiept, maar waarop u met geen woord ingaat.

2
5 Doeslief

@5
De reden lijkt mij dat de SSRI industrie liever niet zien dat het goedkopere Psilocibine hun eigen handel in economisch gevaar zien belanden.
Het is niet zo dat ze om de mensen hun gezondheid denken , nee al word iemand knettergek of depressief dan is het voor hun Economisch verantwoord om diegenen hun chemische pillen voor te schrijven die ook maar zelden goed werken.

Dat zal 1 van de redenen zijn dat ze er niet over praten maar diegenen weten het zelf ook dondersgoed en wellicht nog meer dan wij mensen en onderzoekers weten, de farmaindustrie is natuurlijk hun handel die ze met optimale kennis bedrijven.

7
6 techcenter

@4
Bijvoorbeeld hier staat toch heel iets anders. Vooral NIET gebruiken bij depressie en dat lijkt me niet meer dan logisch:
(**) Bijwerkingen
Hoewel psilocybine geen aanslag op je lichaam is, kan het je geest wel behoorlijk verwarren.
Het is dan ook belangrijk om te beseffen dat de werking kan leiden tot een confrontatie met jezelf, waarbij verborgen emoties naar boven kunnen komen, zoals angst, onzekerheid of paniek.
Om zulke ervaringen te voorkomen, neem je sclerotia het best wanneer je lekker in je vel zit, en op je gemak bent in een bekende omgeving zoals thuis of in de natuur, en in goed gezelschap, bij voorkeur met een nuchtere oppasser in de buurt.

Contra indicaties
Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding, bij gebruik van medicijnen, tijdens depressie of het besturen van gemotoriseerde voertuigen, en wanneer je jonger bent dan 18 jaar. Niet combineren met stimulerende middelen of alcohol. (**)

https://www.sirius.nl/golden-teacher/

1
7 Wilmama

@7
Naar mijn idee kan je Psilocibine wel gebruiken bij een depressie maar dan om er wel beter van te worden.
Iemand die wel weet waar hij mee bezig is en niet iemand die een depressie heeft en op een feestje denkt ´ laat ik eens paddos nemen om even te trippen ´ , dat is een groot verschil.
Iemand die niet weet waar precies mee bezig te zijn met Psilocibine zal voor verrasingen komen te staan die onvoorbereid redelijk heftig aan kunnen komen.

Ik heb veel verslagen gelezen van mensen die het tegen depressies en verslavingen namen en nemen en ik heb ook persoonlijke ervaringen met Psilocibine over de jaren heen.
Wat ik me herriner is dat ik in ieder geval elke keer na gebruik 1 week lang sportief en helder was en super vrolijk , alsof ik een douche had genomen in mn ziel en alle negativiteit van me af gestroomd was.
Het is wat dat betreft wel een goede Serotine-aanvulling , ook daar reageert Psilocibine mee , en depressies komen door een tekort aan Serotine dus dan is een aanvulling door Psilocibine , mits goed voorbereid en wetende wat diegene doet, zeker niet slecht maar juist positief.

Maar nogmaals , iemand moet wet weten wat hij doet , het vergt wel wat kennis en studie om dat precies te kunnen weten.

5
8 techcenter

* Verwijderd door de redactie *

9 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

10 Chat Baker

@5
De reden lijkt mij dat de SSRI industrie liever niet zien dat het goedkopere Psilocibine hun eigen handel in economisch gevaar zien belanden.
Het is niet zo dat ze om de mensen hun gezondheid denken , nee al word iemand knettergek of depressief dan is het voor hun Economisch verantwoord om diegenen hun chemische pillen voor te schrijven die ook maar zelden goed werken.

Dat zal 1 van de redenen zijn dat ze er niet over praten maar diegenen weten het zelf ook dondersgoed en wellicht nog meer dan wij mensen en onderzoekers weten, de farmaindustrie is natuurlijk hun handel die ze met optimale kennis bedrijven.

4
11 techcenter

@11
Ik had een heel verhaal geschreven en dan druk ik per ongeluk op de backspace knop en post mn vorige verhaal nog een keer .......
Nou ja ok dan , kan gebeuren .

4
12 techcenter

* Verwijderd door de redactie *

13 Chat Baker

@12
Aanvulling .
Dat verhaal ging eigenlijk om de gevaren van de werking van SSRI´s .
Hoe iemand zijn emoties worden afgevlakt tot 1 neutrale ´ gemoedstoestand ´ , een vlakke ervaring zonder verdriet of vreugde .
Letterlijk een Zombie , dan nog de TV en de media er bij , dat is toch geen leven meer.
En het stoppen er mee is ook heel moeilijk vooral als je geen proffesionele hulp kan krijgen omdat de dokter het juist als werkzaam medicijn beschrijft, iemand moet dan op eigen houtje er van afkicken.

Maar geen nood , in Amerika zijn deskundigen bezig met Psilocibine dus wellicht zien we dat zelfs over een aantal jaren in de farmaindustrie zelf als ze er een patent op hebben kunnen leggen.
Dat is wel iets wat ik verwacht , dat Psilocibine binnenkort wel eens een erkend medicijn zal kunnen worden.

4
14 techcenter

Ik gebruik al sinds 1999 SSRI, ben heel blij dat dit soort medicijnen bestaan, het heeft mij heel goed geholpen om mijn depressies te bestrijden, vanaf 2000 ben ik niet meer depressief geweest.
Ik heb ook geen problemen met alcohol, ik drink bijna nooit.

@2 kijk uit met trip middelen, toen ik jonger was heb ik van alles gebruikt, lsd, paddo's, xtc, amfetamine en ik ben van mening dat ik daar mijn depressies aan over heb gehouden.
De jongens waar ik toen mee omging, daarvan gebruiken velen antidepressiva.
Op korte termijn kan een goede trip je openen en inzicht geven maar ik denk op lange termijn dat dit negative effecten zoals een depressie kan opleveren.

Heb ik spijt van mijn verleden, nee, ik zou het zo weer overdoen, ik heb een hele mooie tijd gehad.

0
15 NLsandman

@15
Ik herken uw verhaal een beetje met mn eigen ervaringen uit jongere jaren met tripmiddelen en drugs als Xtc en speed , wat dat aan gaat heb ik goed geexperimenteerd qua drugs in vele vormen en maten in mn vroege jaren.
Het ging niet altijd even positief, sterker nog het werd op den duur meer negatiever dan positiever , gelukkig kende ik destijds mijn grenzen goed wanneer ik moest stoppen.
Als ik toen wist wat LSD of Paddos in feite eigenlijk deden had ik het waarschijnlijk niet durven gebruiken omdat ik niks van de ware effecten af wist en enkel dacht aan het trippen en wausen , het fruit der goden opetende zonder te weten wat ik deed.

Het waren wel mooie tijden hoe bitter soms ook , die drugs experimenten interreseren me geen reet meer al decennias lang , Cannabis daarintegen wat zelfs een medicijn voor me bleek te zijn , psilocibine als psychologische raadgever , toch best wel apart dat sommige drugs kunnen omkeren tot medicijnen.

3
16 techcenter

@16
Aanvulling, dit is een ander verhaal wat misschien wel op Google terug is te vinden, dat is een video uit ongeveer het jaar 2000 over iemand met Epilepsie uit Engeland.
Diegene nam per dag rond de 20 ( ! ) Xtcpillen om van zn Epilepsie af te kunnen zijn en het werkte , dat waren dan wel zuivere MDMA pillen maar het zegt wel iets over wat dit soort drugs in feite met een mens kunnen doen.

3
17 techcenter

Tussen wit en zwart zit gelukkig aardig wat kleur.

In Nederland slikken naar schatting zo'n 1,5 à 2 miljoen mensen dagelijks psychotrope middelen ter afwending/onderdrukking van depressiviteit. Daaronder vallen anti-depressiva, maar ook o.a. Sint-Janskruid-knabbeltabletjes en allerlei magische elixertjes uit de zwarte markt. Deze groep mensen slikt deze middelen dan ook specifiek ter afwending van de officiële, 'gehokte termen' depressiviteit, angststoornissen en dwangneurosen. We mogen daarbij de gevallen met deze aandoeningen in comorbiditeit met andere beperkingen er nog niet eens in meenemen, want dan praten we wellicht al gauw over meer dan de helft van alle Nederlanders. Het merendeel van de mensheid kan dan ook als aardig ziek worden bestempeld.

Pillen zijn goed, mensen zijn (vaak) fout.

0
18 Beetroot

@6 nee. Wat u hier tentoonspreidt is puur complotdenken.

Ga zelf maar na: als u gelijk zou hebben, zou "de industrie" nooit het HPV-vaccin hebben geproduceerd en verkocht, omdat ze nu eenmaal veel, veel meer kunnen verdienen aan baarmoederhalskanker.

Uw stelling gaat dus niet op.

0
19 Doeslief

* Verwijderd door de redactie *

20 Raffa

@18 Tussen wit en zwart zit een hoop grijs, meer niet.

0
21 Scholar002

Hier zijn alle in en outs over truffels en paddo's te vinden. Met op deze pagina de duidelijke waarschuwing:
(**) Mensen die labiel zijn of psychische problemen hebben, hebben een grotere kans om door gebruik van paddo’s in de problemen te komen. Voor kinderen zijn psilocybine-bevattende paddenstoelen giftig.(**)

https://www.jellinek.nl/informatie-over-alcohol-drugs/truffels-en-paddos/basisinfo-over-truffels-en-paddos/risicos/

De onbesuisde adviezen in @2 kan iedereen dus maar beter naast zich neerleggen.

0
22 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

23 Raffa

* Verwijderd door de redactie *

24 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

25 Chat Baker

@25

SSRI's verlichten de symptomen zodat je daarna effectief te werk kunt gaan de depressie te genezen. Dan pas kun je er weer mee stoppen.

- "Doordat de depressie bij beginnend gebruik van SSRI's gedurende 'n week of 6 vele malen erger wordt " -

Dat is niet correct, bij het aanvangen van gebruik wordt het beoordelingsvermogen verhinderd, waardoor mensen die aan een depressie lijden minder geremd zijn om bijvoorbeeld over te gaan tot zelfdoding.

3
26 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

27 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

28 Chat Baker

* Verwijderd door de redactie *

29 Raffa

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Ik neem aan dat de ME erop ramt net als destijds met de wappies....

39 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

Omdat ze alle aanvallen van Iran op Israël konden onderscheppen, denken ze nu ook alle kernwapens van Rusland te kunnen onderscheppen?Volge...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

@6 Samengevat. Den Haag en Brussel hebben de belangen van de extreem grote bedrijven in beton gegoten. Maar dan kan men dus niet meer spreken ov...

1 uur geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@4 M'n megafoon ligt bij de reparateur 😑...

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Mac Benac
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 Nou, leg het hem uit zou ik zeggen....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

Querido not
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@2 Op 4 mei - dodenherdenking - ga je niet demonstreren. Dan ben je stil.Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen....

2 uur geleden geplaatst door Querido not

Hendrianus
Duitsland hervat hulp aan UNRWA • Media Israël: 'besluit aanval Rafah genomen'

@2 Als je wegens verraad achter een brommer wil eindigen is dat een goed idee. Verzet tegen Hamas zal er hier en daar best zijn maar niet met t...

2 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Mac Benac
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

Je voelt aan je water dat deze formatie met de haven in zicht gaat stranden. De PVV is een veel te onbetrouwbare en onvoorspelbare partij....

2 uur geleden geplaatst door Mac Benac

ongelovenloos
Eritrese kinderverkrachter niet uitgezet wegens mentale zorgen - NieuwRechts.nl

Zo zal dat hier ook gaan. daar aan kan je zien dat er dubbele agenda's zijn. Alle landen binnen de EU stellen zich hetzelfde op voor de asiele...

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Indian Vintage SexRaven HentaiPornxxlGears Of War PornPornos PovNala Ray NakedSex SagarSex Video UpIndian Boy PenisDubiobikiniWatch Dirty GrandpaActrices PornographieAnty SexPorn Indian CartoonMature Amuter PornDeep Fake NudeDivya SexyXnxxxxxx VideoAnabel FerreiraHenime TvLewdozneBooti PornHentay MomAmandatoyBade Land Ki PhotoXnxx DeniSaree Sex NudeThot BackshotsMom And Son Shared Hotel RoomThr CummonerIndian Kissing MmsKatrina Kaif Bf VideoUptown Bunny PornMaking Love With MomVideos PornidToni Ribasporn Videos FreeBrazzers StudentFree Sex VideosDesi Housewife Sex VideosPercy Jackson PornKate Love PornSnapdrop.netJune Lovejoy PornEbony Pillow HumpXfantaxyPorn Tube Porn Tube Porn TubeKris Jenner NudeGillian Anderson NakedBbc Jerking OffAsiancumshotsHit Babes NakedAntarvasna BhabhiCharan Bangaram PornArlene Lee LeakedPocahontas HentaiAngela White LesbianTelugu Gents SexEbony Granny PussyExtreme FistingDesi Hot Mom SexIndian Cam GirlsDc PornHindi Sexi Video DownloadPorn Losing VirginTracy Lords TitsVideos De Pamela RiosHd Xxx DownlodFreakmobhardcoreSarah Jay Bikini21 Naturals VideosJuq-319Adulttime ComBella BreezeDasi Xnxx ComHachishakusama HentaiLesbianwrestling PornMom Knows Best PornCardi B MoaningGhotto TubeTiny4kNhentai.netsXxx Sex BiharIndian Bhabhi Saree SexDelhi Gay PornKorean Latest PornLezbians MasturbatingJav FutanariAsstwitterSunny Leone Ass FuckIndian Pron InNew Sexy Movie DownloadSilicone Doll PornOrgasim PornLuxure PornoPlayvoy PlusNude Nastassja KinskiBangali FuckAdultworks.comAssfucked WivesAnal Ten PornKareena Kapoor UnderarmsBooty ClappedLalovethebossBhabhi Bathroom SexDesi Latest PornHoovermouthSnapdrop NetNaked Curvy WomenXlxl PornFabswingers.comGay Indians Porn89 Sex VideoDesi Teacher XxxXxx Kannada HdMarlen SantanaJapanese P OrnDick PicBest FootjobCurvy Redhead PornGenshin NhentaiSouth Indian Porn MoviesIndian Porn Videos WebsiteColleg PussyBelt Spanking VideosWomen Public NudeNude BeautifulwomenKulad Pizza Viral VideoFamily Xxx MovieHome Bed SexWife UndressAmateur Ebony SextapeEva Elfie FootjobAi Hentai GeneratorHentaicompilationTelugu Aunty Xxx VideosCollege Student Sex MovieSuccubus Mom HentaiGracecharisxo NudesBeautiful Nude GirsTna Porn FlixBaixar Jogos PornográficosBrooke Lee Adams NudeGallery PornTrishelle Cannatella NudeSunil XxxSoicalmediagirlsFree AdultfilmSex Film In HindiIndian Booty PornDesi Incest Sex Videos