PVV over Turkije : Dit moet er nu gebeuren : (pvv.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Wimar in Politiek  ·  92 Reacties

  • 57
  • 1217x gelezen
Reageer met een Emoji
4
10
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 witte-crackers-zijn-vies

* Verwijderd door de redactie *

52 witte-crackers-zijn-vies

* Verwijderd door de redactie *

53 witte-crackers-zijn-vies

@53 Ik vind crackers wel lekker over het algemeen....

2
54 groenengeel

@23 "...Wilders hoort in een psychiatrische inrichting... dat is wel duidelijk...."

integendeel! Wilders is een van de weinige politici die verstandig denkt: Als Assad Turkije aanvalt moeten wij als NATO-land de Turken gaan helpen.....zitten we in een halve wereldoorlog want Rusland gaat Assad helpen waarop Rutte weer opnieuw begint met tientallen miljoenen euro's en gloednieuwe Toyota's en Isuzu's te leveren aan de jihadisten die samen met de Turken vechten.....!!!

Turkije dus per direct uit de NATO! -en Rutte onder voogdij zodat hij niet weer de kans grijpt om jihadisten te gaan sponsoren met ons belastinggeld!!

5
55 CoolMemories

@55 goh, cool, wil je Geert niet op de kamer hebben?

8
56 TedjeR

* Verwijderd door de redactie *

57 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

58 Sally

@23 Kunt u die mening van u ook onderbouwen met feiten of is dit nou het linkse onderbuik geluid waar ik mensen over hoor?

Ik heb u niet kunnen betrappen op een oplossing om Turkije aan te pakken.

2
59 MeneerRontgen

@24 Wilders zet geen tegenstanders gevangen, Wilders valt geen landen binnen om in een onwettige oorlog een groot Ottomaans rijk te creëren.

4
60 MeneerRontgen

@25 Uit uw bericht: Mijn wijsheid steekt zo mooi af bij de domheid van Wilders.

Die kan zo in de 366 dagen vol met moppen scheurkalender 2020.

3
61 MeneerRontgen

@28 Onder welke steen leeft u?
Ze zitten in Turkije omdat we dat zo zijn overeengekomen en daar grof geld betalen om niet nog meer 'vluchtelingen'naar Europa door te laten reizen. Ook die overeenkomst dreig Erdogan aan zijn laars te lappen
Ref: https://www.ad.nl/buitenland/turks-opvangproject-voor-vluchtelingen-in-syrie-kost-miljarden~a5aa4f60/?referrer=https://www.google.com/

1
62 Anonymousje

We hebben meer dan 3 miljoen vluchtelingen beschermd, geholpen en opgevangen en nu is terugbrengen is het beste wat de EU kan doen.

Dalai Lama, de man die de Nobelprijs voor de vrede won stelde dat het beste is ze te helpen en ze dan weer terug te sturen naar de landen van herkomst.

“Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. "

“Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

Bron : http://m.telegraaf.nl/buitenland/article/25911499/dalai-lama%3A-160%3B-8217%3Ber-zijn-te-veel-vluchtelingen-8217%3B

0
63 Ruud100

@45
@48
Het uiteindelijke doel van de EU is "de Verenigde Staten van Europa" met een eigen Europees leger. Dit wordt echter tegengehouden door diverse regeringen met sterk nationalistische gevoelens. Door het volk te "verwateren" door tomeloze immigratie hoopt de EU dat het patriottische chauvinistische sentiment zal verzwakken, en dat men hierdoor eerder geneigd zal zijn deel uit te maken van de "Verenigde Staten van Europa". Dat de EU, om dit doel te bereiken, op grote schaal een volk moet importeren dat totaal niet compatibel is met de autochtone bevolking, vinden ze ondergeschikt aan het uiteindelijke doel. Echter, landen zoals Hongarije gooien roet in het eten door niet op grote schaal migranten toe te laten, en blijft het sterk nationalistische gevoel daar dus bestaan. EU-topfiguren zoals Frans Timmermans doen er alles aan, zelfs met vergaande acties (stopzetten van subsidies/boycotten van democratisch gekozen regeringen) om die landen op andere gedachten te brengen, want anders loopt het uiteindelijke doel gevaar. In Nederland kun je het afzwakken van sterke nationalistische gevoelens ook al zien, bijvoorbeeld door het afschaffen van zwarte piet, dat 40-50 jaar geleden nog ondenkbaar was.

4
64 wiseguy

Alsof iemand nog naar die jengelende langspeelplaat met tik, Wilders, luistert.

6
65 BlackNinja

@5 @6 alsof de huidige politiek/eu wat voortbrengt... migrantencrisis in 2015, 4 jaar later nog niet in staat om grenzen te bewaken.. 't is ook geen bedrijf, maar een groep mensen met idealen die oneindig doorpraten en niet beslissen.

1
66 maarten1234

@60

Gelukkig heeft die gek niks te vertellen, want hij wil wel Marokkanen deporteren.

10
67 WijzeDwaas

@66

Alles is beter dan Wilders. Fascisme beviel in het verleden ook al niet zo….

11
68 WijzeDwaas

Ehh, grenscontrole.
Halloooo! Erdogan-aanhangers ZIJN al MASSAAL binnen onze grenzen en zijn nog "NEDERLANDER"" ook. Helaas!

2
69 Arthur2000

* Verwijderd door de redactie *

70 GL weg ermee

@6 Ik ken nog wel iemand die uitmuntend zinloos gebral laat horen en totaal interessant is en er absoluut niet toe doet. Jij dus! Wilder zit in de oppositie zoals ook die partijtjes waar jij zo op geilt (Groenlinks, D66, Denk etc.). Die partijen doen er dan natuurlijk ook niet toe???

1
71 Christiaan

@24 Wilders net extreem als Erdogan? Als je dat vindt dan ben je echt niet goed bij je hoofd. Geeft mij steeds meer het idee dat "hoe linkser hoe meer stupide" in feite klopt.

1
72 Christiaan

@67 Dat is pure onzin en u weet het. Kunt u bewijzen - dus niet dom er omheen draaien en uw stupide mening geven - dat dhr. Wilders dit letterlijk gezegd heeft?

Zo nee dan liegt u.

0
73 MeneerRontgen

ISIS Turk,

After now we do everywhere around the world because they are our enemies
#Turkish #Genocide #rojava


Geen enkle reden om samen te leven met Al Quada en ISIS Turken in NL.

0
74 Goldrush

#Rojava will stay strong
#YPJ #YPG
@DefenseUnitsYPJ
@the_rojava

#TwitterKurds

1
75 Goldrush

#YPJ fighter Rojînda martyred on 11th Oct while defending #Serekaniye from the Turkish army and it’s jihadists #SehidNamirin #TwitterKurds

1
76 Goldrush

* Verwijderd door de redactie *

77 OnLiNe

* Verwijderd door de redactie *

78 WijzeDwaas

* Verwijderd door de redactie *

79 P.O.S

Echt belachelijk van de PVV. Turkije is een heel belangrijke buffer tussen Europa en het Midden-oosten en Iran, en die moeten we juist te vriend houden. Ze bewaken in feite de buitengrenzen van Europa. Turkijke heeft met 300.000 actieve militairen een van de grootste legers ter wereld en het op 1 na grootste leger in de NAVO. Turkije doet nu juist wat het moet doen, en wat de NAVO, Europa en de VS hebben nagelaten.

Dat achterlijke geblaat van de PVV getuigt van geen enkel politiek of strategisch inzicht.

6
80 yadasampati

* Verwijderd door de redactie *

81 GL weg ermee

@63 De Dalai Lama is een eikel die zegt Boeddhist te zijn, maar ondertussen wel vlees eet: klopt van geen kant. Belachelijk dat deze charlatan zo populair is.

5
82 yadasampati

@80 De koerden zijn een betere buffer voor Europa dan turkije. en zeker zolang die kwal van Erdogan de boel runt.

0
83 Handalf

Helaas de politieke partijen kennende gebeurt alles gewoon wel.

- Turken krijgen VISA, ergens in 2032. Dan gaan er nog eens een hele hoop mensen
naar Duitsland, NL, Belgie etc bij familie permanent inttrekken. Wordt nog heeeel erg druk!
- Uit de NAVO gaan ze nooit, zelfs niet als ze Griekenland innemen.
Het land ligt strategisch en ze verzinnen gewoon simpelweg excuses. Ze=VS en EU.
- Turkse ambassadeur maybe, maar die mag direct weer terugkomen nadat de media aandacht verschoven is.
- Turkse producten boycotten kan, maar dan komen die producten via een ander land alsnog binnen. Dus moua.

Als je kijkt naar hoeveel moeite de EU had vandaag überhaupt iets te doen tegen de Turken gaat er niks gebeuren. Helemaal niks.

0
84 student1255

** gebruiker verwijderd **

Zo te lezen gaat links weer aardig los op Wilders. Blijkbaar vindt links de aanvallen van Turkije prima. Links laat heel duidelijk zien hoe oorlogszuchtig zij zijn. Het grote gevaar in wereld komt van links, dat hebben ze hiet al weer bewezen.

85 verwijderd5929219

Wilders komt altijd aanzetten met onhaalbare voorstellen en ideeën die zeker op de korte termijn niet realiseerbaar zijn. NAVO verdragen, handelsverdragen en Shengen zijn niet binnen een poep en een scheet opzegbaar sinds daar meerdere landen over moeten beslissen. Wilders weet dat dondersgoed en hij weet ook dondersgoed dat zijn achterban alles wat hij zegt voor zoete koek slikt of het nu haalbaar is of niet.

1
86 Tralalala

* Verwijderd door de redactie *

87 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

88 Captain Hero

* Verwijderd door de redactie *

89 Captain Hero

Toekijken en niets doen = toestaan en goedkeuren. En hier heb ik het over de etnische zuivering van/op de Koerden. En een boel mensen zijn het hier kennelijk mee eens. Ik lees dingen over een buffer tussen het Midden-Oosten, over grondstoffen zoals borax en ander geneuzel. Deze mensen zouden zich kapot moeten schamen. Wat zijn jullie slappe Turkse kontslaafjes?! Er wordt een hele bevolking uitgemoord (de Armeniërs al vergeten, of nooit geschiedenis gehad op school?) en jullie draaien je hoofd de andere kant op! Gatverdamme zeg.

0
90 Kaffer

Goed zo dat Geert Wilders van PVV wel wet wat harde sancties zint de de Turkije en de Turken echt pijn doen wat de slappe linkse partijen onder Rutte I II II niet wollen dat te in heen broek schijten en Rutte de poep moet opruimen of slikken wil. Dit zint pas harde en forse sancties tegen Turkije en dictator Erdogan en niet de de slappen sancties van en door de EU en Trump van Amerika.

0
91 Gunther

@66

Een 'zij doen ook niks' als antwoord vind ik een beetje zwak.
De EU heeft heel wat meer gepresteerd als Wilders in de afgelopen jaren.

Wilders is al 15 jaar het orakel op rechts.
Altijd klaar om zijn mening te geven.
Maar het betere parlementaire handwerk? Moties indienen, wetsvoorstellen?
Welnee. Nul. Geen enkele. Nakkes. Nada.

De PVV is een lege huls, met een roeptoeter aan het roer, die als partij he-le-maal niets klaarmaken.
En als dat gezegd wordt naar de EU wijzen met de mededeling: zij doen ook niks hoor!!!!
Het is nogal zwak. Of beter: volstrekte onzin.
.

1
92 hippodepippo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Aziatische Nederlanders ervaren net zoveel discriminatie als andere minderheden

@40 Inderdaad. . . Aziaten zijn, net als Surinamers, Antilianen, Noord Afrikanen, Scandinaviërs en Limburgers gewone mensen. . Maar heb je n...

2 uur geleden geplaatst door LoydMorris

Ron MVV Maastricht .
Muziekdraadje

Deep Purple - Highway Starhttps://www.youtube.com/watch?v=Wr9ie2J2690...

5 uur geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

Olivia
Muziekdraadje

Tavares - Don't Take Away The Music https://www.youtube.com/watch?v=sFktT-k4G_Y...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Spargo-Just For You https://www.youtube.com/watch?v=MCpwqmrbyqQ...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

Olivia
Muziekdraadje

Sparks - When I'm With You https://www.youtube.com/watch?v=TVTH7OsNbhs...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

elsemiek
Offtopic

@1948 Dat lijkt me ook irritant dat ze dat eerst willen lezen , dan is de spontaniteit toch weg?...

5 uur geleden geplaatst door elsemiek

eh
Offtopic

@1935Ik heb het over momenteel.Soms duurt de moderatie lang, en dan mis ik wanneer het tevoorschijn komt.Andere keren gaat dat veel snelle...

5 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1944 Ik kan me dit niet herinneren , schijnbaar was ik op dat moment er niet . Had ik het wel gelezen had ik ook niet geweten dat jij dit was...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

eh
Offtopic

@1924@1936...

5 uur geleden geplaatst door eh

Olivia
Offtopic

@1943Nee dat van die taalnazi heb ik geen boodschap aan . Dat ze maar lullen wat ze willen , als je daar je ego mee op moet krikken dan stell...

5 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Xxx Mom DoctorAnime BomdageAnal FreeOculus VrpornFilm Pornographie XxxEnglishlads PornXnxx HoliX Viral VideoSwimsuit Succubus NudePornstar RoughMacenzie MaceRubias PornosSexy GirlspornXfree ComTiktok Porn AppPorno SadoIndianfreepornCollege Xxx Video HdXxxvideo DawnloadNaked Women BodybuildingXnxx DiwnloadYoga PornograficoLos Mejores Videos PornLesbienne Française PornoNude Femme SnapBunny Girl PornPnhubErotik HikayelerLatest Hindi Blue FilmBad Daddy Sex VideosSasha Alexander PornAfrica FreepornFree Porn PasswordsLesbian Pon MoviesWww.porn.colVideo De Sexo Em HdBig Butt SexAngrejan Sex VideoGand Ma LandPawg Reverse CowgirlBhoomika XxxVideos Pornode InsestoHistoire HardFotos De Atrizes PornXxx Hindi BoobsRachel Starr Only FansOutcall Massage Near MeGrupos Adulto TelegramQueen_egirl27Joyce Hyser NudeTittycumIndian Viral Porn MmsDakota Brookesصورنيك سكسVideos Pornos GrPornos En VenezuelaXnxx CoupleIndian Gf Boob SuckJapanese Masaage PornBest Porn TeenagerOld Grannies In PornPorn.huhKomal Sex VideoXxx Video Watch OnlineMost Beautiful Pornstar PornExploitedcollegeteensInda/xxxxBest Sex Video NewTits Porn VideosNsfwyoutubeBella Madisyn PornXbvideosChunkymoonLauren Phillips GangbangDesi Bhabi XNude FlashBlue Film Sex Sex SexTurkish Porn MovieTamannaah Bhatia PornSex Padam Video CallYorgelis Carrillo AnalStepmom Anime PornAlexis Crystal CreampieSmall Tittie'sCartoonpornvidoHindi Rajasthani SexThunda 859Xhaster LiveKevin Gates Sex TapeMyanmarpornLatina SquirtEscort En MiamiFirst Night Romantic Sex VideosAzzy StarClassy Vintage PornAdult.friend.finderAll Hindi SexXxx PromoBrother And Sister NudeAuntyhotsexNoah Centineo NudePorn HotalMarwadi Full SexDass-213 UncenIndian Lesbian SexErotic GirlsMomwtf ComPorn Hardcore AnimeExposed LatinasVideogames PornBallbust GrabJav Massage PornAsian Mother Son PornXxx PornografiaPorn.ocomGay BubbleMadison IvypornNude Beach PictursBig Boobs Mature PornDesi Sex In CarKimmy Granger RoughCock XxxCelebhijabNura Massage VideosSquirting GirlsPlayboy Busty BabesCierra Mistt SexSocialmediagirlsBokep Subtitle IndoLaura HorvathAbbie CatAsslicking BbwAngie Dickinson NudesPorn Mom Son ComicsXxx Sex VidoeSeal Tod BfSex Please SexXmaster Full HdSex Video HeroinCheating Milf PornGutemala PornNaked At PartyPsycho Parasites Emiri MomotaXhamsterhqRyan Madison Porn VideosDesisexvSleep CumshotsMotherin Law PornHannahowo CreampieKate Micucci Sexy