In de video richt Trump een bloedbad aan in een kerk.
Volledig scherm
In de video richt Trump een bloedbad aan in een kerk. © rv

Trump-aanhangers krijgen gefabriceerde video te zien waarin president media en politici vermoordt

Op een congres ten voordele van Amerikaans president Donald Trump in zijn resort in Miami is vorige week een video getoond waarin een personage met het hoofd van de president in een kerk een slachtpartij aanricht tegenover mediabedrijven, organisaties en politieke tegenstanders. Op de gefabriceerde beelden is bijvoorbeeld te zien hoe Trump Hillary Clinton in de nek steekt, CNN een staaf door het hoofd jaagt en Politico in het hoofd schiet.

27 reacties

  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    De vooroordelen van Trump over de media worden bevestigd doordat dezelfde leugenpers, die op de korrel wordt genomen, deze gefabriceerde video opblaast buiten proportie of kennen ze geen satire?Wie maakte trouwens de video?De democraten weer in hun heksenjacht op Trump?En wat met wapengeweld in games?
  • Diane Bernaerts

    5 jaar geleden
    Chris Devlaeminck: vermits die video werd getoond aan Trump-aanhangers in een Trump-resort, lijkt het niet waarschijnlijk dat die is gefabriceerd door Trump-tegenstanders, niet? En ik durf te wedden dat Trump deze video zélf maar al te gretig zou geretweet hebben, was de heisa er niet geweest. Hij heeft vroeger toch ook al een filmpje geretweet waarop hij hij iemand met het CNN-logo voor zijn gezicht in elkaar slaat?
  • Janna Boonstra

    5 jaar geleden
    Triest filmpje door welke persoon dan ook in de hoofdrol.
  • Chris Devlaeminck

    5 jaar geleden
    Wie heeft er die video gefabriceerd? Misschien dat eerst eens uitvogelen.
  • Sunno Hamar

    5 jaar geleden
    Het lasterleger van de media slaagt er niet in de onbreekbare Trump te verslaan.