door Strafpleiter in Cultuur  ·  35 Reacties

  • 4
  • 649x gelezen
Reageer met een Emoji
4
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Prachtig verhaal.

6
1 Interessant

@1 Prachtig onnozel? question

Ik moet altijd lachen om dit soort mafkezen die meer proberen te maken van bijna doodgaan dan het daadwerkelijk is. Oh nee, een tunnel! Ja, je verliest je bewustzijn. Oh nee, ik voel alle kracht "naar boven" gaan. Joh, je bloed gaat naar de vitale organen.

9
2 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

3 Strafpleiter

@3 Het is geen beleving, ze beleeft het namelijk niet. Het is een ervaring, en er is een zeer logisch fysiologische verklaring voor alles wat zij heeft ervaren.

Dit is COMPLEET anders dan slapen/dromen.

Soms wordt men dood wakker? Haha, ja hoor... Jij bent ook al zo'n zweefkees als deze dame zeker? question

9
4 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

5 Strafpleiter

Catja is nu "medium", zeg maar de Jomanda van de bijna dood ervaringen.

"Het is tegenwoordig vrij normaal dat ik beelden zie of zinnen doorkrijg die bestemd zijn voor mensen met wie ik in gesprek ben." (Bronartikel)

"..... was ze al bij verscheidene psychologen geweest. Ik heb boodschappen van haar overleden vader doorgekregen die voor haar waardevol waren." (Bronartikel)

"Ik noem me geen medium. Dat ben ik niet. Ik ben Catja, en ik heb iets extra’s." (Bronartkel)

Neen, ik noem mij geen medium, geef echter aan dit wel te zijn.

"Ik coach nu dagelijks mensen....... " (Bronartikel)
Oké, door boodschappen van mijn overleden vader door te krijgen of te geven?

Ik vraag mij af wat @1 Interessant zo interessant aan dit artikel vindt. Voor mij is het een soort van verkapte reclame voor een "Spiritueel Coach" (zie: https://www.bde-verrijking.com/catja-couch ) welke feitelijk op geldelijk gewin uit is.

Melding op haar webpagina: "Na deze ervaring kreeg ik op zielsniveau antwoorden waarmee ik mensen bij hun kern kan brengen en ze zo kan helpen om de juiste stappen in hun leven te zetten."

2
6 Bezorgde Europeaan

@5 Nee, dat is in dit geval dus onjuist. Zij denkt iets te beleven, maar het is slechts het lichaam wat in de stress schiet. Die "tunnel" is omdat je bewustzijn afneemt. De "kracht" die naar het centrum van je lichaam vloeit is het bloed wat naar je vitale organen gaat.

Nogmaals, waar zij het over heeft is een zeer logische verklaring voor. Een beleving is een BEWUSTE ervaring, dit was geen bewuste ervaring en dus geen beleving.

Nou ja, jij komt met de domme opmerking aanzetten dat mensen soms dood wakker worden. Dat is zweefkezerij in het kwadraat.

4
7 Bluth

"Ik gleed een mooie, gladde, zachte tunnel in van zo’n zeven diameter doorsnee."

Wekt de indruk van een gejat stuk wat door google translate is gehaald.

3
8 Snorrie

@8 Het is bij elke "bijna doodervaring" altijd hetzelfde gezeik en gelieg van de personen. Tunnel, wit ligt, voel me zo vredig, bla bla.

5
9 Bluth

@9 Heb je het zelf ook al eens meegemaakt dan?

3
10 Rare Rakker

@9 Nou Bluth, ik heb het zelf meegemaakt. Het is echt zo.

6
11 Cody

Toevallig heb ik vannacht nog met mijn overleden opa gesproken,..

Ik vroeg: Opa, hoe gaat het met u?
Hij antwoordde: Heel goed kind

Ik vroeg: Wat doet u nu de hele dag opa?
Hij antwoordde: Alleen maar eten en sex jongen

Ik vroeg hem: Waar bent u nu dan opa?
Hij antwoordde: Ik zit in een konijnenhok in Sliedrecht

4
12 iedereen heeft recht op mijn mening

@10 Hoezo is dat relevant? De wetenschap is er behoorlijk duidelijk over, het heeft allemaal een hele logische verklaring en het heeft niets met al dat zweverige gelul te maken.

@11 En dat jij het zo hebt ervaren is dus een logische verklaring voor. Waarom ziet iedereen een wit licht? Wat hangt er in de operatie kamer... Of, witte lichten die voorbij flitsen? Kijk eens naar de lampen in de gangen van een ziekenhuis...

Je hersenen doen hele gekke dingen wanneer je lichaam in de stress schiet door een trauma. Al die zweefkezerij is gewoon onzin.

4
13 Bluth

@13 , het kan zelfs opgewekt worden door de hersenen te stimuleren met elektroden.

2
14 Giesje

@14 Nou ja, een soortgelijk effect kan er mee worden opgewekt. Een bijna doodervaring kan je er niet mee opwekken, of je moet er aardig wat stroom op gaan zetten... question

1
15 Bluth

@13 Je probeert er een verklaring voor te vinden. Ik ben niet gelovig, maar ik denk wel dat er meer is tussen hemel en aarde.
Mocht je het onverhoopt ooit zelf n keer meemaken, dan spreek ik je nog.

5
16 Cody

@16
Weet dat wel zeker
Heb zelf in het ziekenhuis gelegen na een zwaar ongeval
Vanaf het ongeval tot aan het wakker worden in het ziekenhuisbed wist ik voor 70% exact te vertellen wat ze deden
Ben bijna al die tijd buiten mijn lichaam geweest

@13
Mijn moeder is gewoon thuis overleden en beschreef het witte licht aan het voeteneinde van haar bed
Zag haar vader en moeder en mijn vader die al eerder overleden was
Letterlijk zei ze , t is mooi geweest , natuurlijk ga ik met jullie me en weg was ze
Ben zelf al eens in die tunnel geweest maar daar halverwege werd ik terug gestuurd , was mijn tijd nog niet

5
17 eoghanfeehily

@13 Ik kwam ook op een punt waarop ik een beslissing moest nemen. Enerzijds wilde ik heel graag verder, omdat er zo'n serene rust van uitging. Wilde ik verder om te kijken, dan kon ik niet meer terug. Dat werd niet gezegd, dat wist ik op een of andere manier. Omdat m'n kinderen toen nog klein waren, heb ik besloten om terug te gaan.
Het is een hele bijzondere ervaring.

4
18 Cody

#18 aan @17

2
19 Cody

@13 Natuurlijk is dat van belang. Jij zet de gevoelens van mensen en hoe mensen een bijna doodervaring hebben weg als gezeik en leugens. Er kan prima een wetenschappelijke verklaring voor alles zijn maar mensen kunnen dat op zo’n heftig moment natuurlijk wel anders voelen of ervaren. Omdat als leugens weg te zetten daar natuurlijk nergens op!!

3
20 Rare Rakker

* Verwijderd door de redactie *

21 Strafpleiter

@21 iedereen is altijd bijna dood

0
22 Ogod

Er werd op de hemelpoort geklopt. Petrus doet op en ziet nog net iemand wegrennen.

Met een zucht gaat hij weer zitten.

Halve miuut later wordt er weer geklopt.

Petrus staat op en doet weer open. Ziet hij diezelfde man weer wegrennen.

Dit herhaalt zich nog 3 keer, tot Petrus er genoeg van heeft en hem naroept: Is het nou verdorie afgelopen? Wat heeft dit te betekenen?

Waarop de man, terwijl hij wegrent, treug roept:

Ja sorry. Ik kan er ook niets aan doen. Ze zijn nog steeds aan het reanimeren. question question

0
23 Weet geen naam

@23 Hij is leuk.

0
24 Truffelaar

De mis van aanstaande zondagochtend gaat niet door, de pastoor ligt met een snotneus in bed.

1
25 Truffelaar

@25 question question question

0
26 Weet geen naam

@16 Ik probeer er geen verklaring voor te vinden. Er is een verklaring voor, dat is een groot verschil. Er is niet meer tussen hemel en aarde, want de hemel bestaat niet.

@17 Oh nee, een wit licht. Je bewustzijn neemt af, dit zorgt voor een "tunnelvisie", en zo krijg je dus een vel wit licht "aan het einde van de tunnel". Rij zelf maar eens door een tunnel wanneer de zon vel schijnt, heb je hetzelfde effect.

@18 Eh, right... Jij besloot om terug te gaan. Wat een geouwehoer zeg, haha. Ben je inmiddels ook een medium geworden? question

@20 Persoonlijk ervaringen zijn wat betreft de wetenschap niet relevant, en ik hou me wat dit betreft aan de wetenschap. De gevoelens van mensen maken mij niks uit, die doen niets af aan de feiten. Nogmaals, het gaat mij om de wetenschappelijke verklaring en niet de leugens die mensen er zelf aan vast willen plakken.

@21 Wetenschappelijk ben ik een afwijking, omdat ik autisme heb? Wetenschap staat niet gelijk aan "normaal" hoor. Je bent nu wel héél erg dom aan het ouwehoeren.

In any case, ik geef hier niet mijn mening, maar bericht over de wetenschappelijk feiten. Niemand heeft deze nog onderuit kunnen halen.

4
27 Bluth

@27 Ik ben geen medium geworden, ik sprak uit persoonlijke ervaring. Maar geloof wat jij wil, Bluth. Ik vind het best.

3
28 Cody

@27 “ Nogmaals, het gaat mij om de wetenschappelijke verklaring en niet de leugens die mensen er zelf aan vast willen plakken.”

Dat het wetenschappelijk allemaal verklaard en uitgelegd is, wil nog niet zeggen dat het leugens zijn hoe mensen het voelen en ervaren!!!! Je bent echt een sukkel dat je dat niet begrijpt en daarom mensen maar lekker simpel wegzet als leugenaars.

3
29 Rare Rakker

@28 Getuigenverklaringen zijn binnen de wet niet voor niets het minst onbetrouwbare bewijs. Ik geloof de wetenschap, de feiten, blijf jij deze maar lekker negeren. Dat gewauwel waar jij mee aan kwam zetten ,dat jij ervoor hebt gekozen om terug te gaan, hilarische onzin. question

@29 Het zijn leugens, omdat mensen er zelf dingen bij verzinnen. Ze negeren de feiten, de wetenschap, en verzinnen vervolgens hun eigen verhaal. Dat noemt men ook wel liegen.

4
30 Bluth

@30 Ja, het is hilarisch.

4
31 Cody

@31 Hilarisch onzin, vergeet dat niet. question

Jij hecht allerlei waarde aan iets wat wetenschappelijk heel gemakkelijk te verklaren is. Waarom doe jij dit?

2
32 Bluth

@32 Ik ben er wel klaar mee, Bluth. Ik heb geen behoefte iemand te overtuigen van mijn persoonlijk ervaring. De groeten!

0
33 Cody

@33 Je hoeft mij ook niet te overtuigen van je persoonlijke ervaringen. Wat jij je zou moeten realiseren is dat je persoonlijk ervaringen dat zijn, persoonlijk. Er is niets wetenschappelijks aan, en ik hecht dus geen waarde aan jouw persoonlijke ervaringen.

De wetenschap heeft logische verklaringen voor die ervaringen, dus waar wil je nou naartoe? Heb je er moeite mee dat ik nul waarde hecht aan jouw persoonlijke ervaringen? Ervaringen welke je hebt ervaren toen je hersenen op hol aan het slaan waren? Ik neem een doorgedraaid persoon ook niet serieus, waarom zou ik dat met jouw ervaringen wel moeten doen?

3
34 Bluth

* Verwijderd door de redactie *

35 Strafpleiter

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Dat is al zolang die asielzoekers hier naar toekomen. Zijn zat verhalen over te vinden. ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Een geloof is inmiddels tot ras gepromoveerd? Voor mij is een geloof een keuze. En daar mag je op hakken zoveel je wilt. ...

1 minuut geleden geplaatst door ThWil

Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@35Sinds wanneer heb ik een religie? Ik ben niet gelovig maar wel allergisch voor fascistische godenaanbidders die vrouwen, homo's en joden al...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@32 En wie is daar schuldig aan? Niet mijn (groot)ouders. . . Zij hebben mijn broers en zussen netjes opgevoed. Niet mijn leraren en ond...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

ThWil
Tijd voor een ritje in de gloednieuwe achtbaan van Europa Park: Voltron Nevera

Uren in de rij voor een ritje van nog geen minuut. ...

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Vanavond op tv: Drugsmilieu teistert Zuidwijk

Komt dan ook gelijk al dat vuurwerk aan de orde waar blijkbaar kleine kinderen bij zijn betrokken. Uiteraard de kinderen van henk en ingrid. ...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

soapbox
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@34 Is bij jouw religie niet anders hoor....

6 minuten geleden geplaatst door soapbox

Reconquista
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@29""We hebben het over het gevoel van vrijheid in Nederland en daar hoor de vrijheid van Godsdienst, die zwaar bevochten is, gewoon bij."'...

8 minuten geleden geplaatst door Reconquista

ThWil
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@27 Je blijft dom, kan daar niets aan doen. Nou ja je hebt toch wel nog een prima internetrugzakje voor jezelf kunnen regelen. ...

10 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@31 Vooralsnog heb ik het over die specifieke grondwet voor de godsdienst. Godsdiensten behoren geen specifieke privileges voor hun leden te heb...

11 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Tube8 InFree Stip GameVorehentaiX Video SistersMarathi Sex ChatSex Video HorrorSunny Leone Sexy Bp VideoAudi PornTsuyu PornHollywood Movie XnxxTelugu Aunty Sex Videos Telugu Aunty Sex VideosDemora AvaricrSexmodilJane Jacobs NudeBig Boob TubeKawaii Girl OnlyfansKiababii03Kimmy Granger SexJapanese Doctor SexGaysex BigcockLafranceapoileTorrent GalazyGia PaigneSausage Party Sexsceneزب كيرSara Underwood NuddHottest Selfies NudeCamila Giorgi NudaIndian VoyeurDesi Sex PageThisgirlsucksMom Sister Xxx VideosMassage Porn AnalKiara Mia Bjسكس عربي.Pretty VeginaNsfwmonsyerPregnant NhentaiSexy Alexandria DaddarioFleshlight HandjobSmall Tits Puffy NipsKumtazDesi Sex SisterNude Beach VoueurAdult Friend Finder.Videos Poro GayCatherine Bach NudaGrace Charis Onlyfans NudeRimming HentaiXx Video 2Hindi New Hot Web SeriesVillagegirlssexMia Khalifa New Hd PornAria Giovanni NudePap KntlShoplyfter Full PornTop Hot SexXxxx Desi AuntyModel BlowjobCoje A Su SobrinaXgroovy .comMom And Son Comic PornSaxe BfOld Heroine Sex VideosXxxx Hot MovieCancun Boobs CruiseSpanked PornhubLatto NudeAsian XvideoBrenna SparlsXnxx With Mia KhalifaOld Hindi Blue Film18streamTgirlsxxxAs Melhores Do Onlyfans18 Sex Video ComVoyuerhouse TvPenny Barber Full VideosXnxx SsCfnm HentaiMia Lhalifa PornMai Sakurajima PornBest Hentai WebsitesJapanase PornGays PornosuJavdinderCelebrity Blow Jobsسكس مصري تويترTeens Double TeamedDiora Baird BoobsToilet Spy CamHot Christine TaylorDailyplaisirTv SexoEpony AnalScarletvas NudeJennifer ConnellysexPorn Animal And HumanSex New Hot VideoBalls SuckingMom And Son X ViLesbian.hentaiDeborah RennardDeepika Padukone Ki PhotoNhentai Big AssSecret XxxBunny Colby HdNaughty AnericaInsex BondageQuero Ver Filmes Pornô GrátisPorn Gratis AnalEsxxPlug Talk LeaksPornô MineiroSex Video Hd BeautifulBlue Sexy PornBest Fan Service AnimeFuckbookUp Skirt No PantiesIndian Housewife Sex VideoBrotherfuck His SisterLovehergeetOmnitrixxxNew Web Series Hot SceneXnx Hot PornWife Shared With FriendPornmoviesBest Porn DiscordHard Fingering PornCelebs Videos NudeBlacked Cream PiePornô Zap ZapMandy Flores PornhubChinese Sex PhotoSexywwwMallu Boob SuckEnglishsubTeemsexTasteofskye PornShubiya KahoNew Telugu BfArikytsya Leaked OnlyfansFamily Guyporn ComicsKashofficialsJavstoriBangla Aunty XxxGrace Charis Onlyfans LeaksGuftrupJungle Fever MeanDaughter Daddy Creampie