De rapper BizzyBlaza in legeruniform.
Volledig scherm
De rapper BizzyBlaza in legeruniform. © Instagram

Belgisch-Turkse rapper ‘BizzyBlaza’ strijdt met Erdogan in Syrië

Tussen de strijders langs Erdogans zijde, die begin deze week Noord-Syrië binnenvielen, zou ook een Belg zitten. Het gaat over de Belgisch-Turkse rapper ‘BizzyBlaza’, die in 2018 nog te gast was bij radiozender MNM. Dat maakt hij zelf bekend op zijn Facebook- en Instagrampagina.

21 reacties

  • Mady Vermeulen

    4 jaar geleden
    Turken kunnen hun legerdienst afkopen. Die rapper heft dus geen excuus en moet de dubbele nationaliteit ontnomen worden. Dat hij maar in het land van Erdogan blijft. Daar hoort hij thuis.
  • Mady Vermeulen

    4 jaar geleden
    Dat is geen Belg maar een Turk. Zijn dubbele nationaliteit hoort die Erdoganfan ontnomen te worden. Jammer genoeg wordt deze maatregel van België verwacht. Daar zal dus niets van in huis komen.
  • yahya kasmi

    4 jaar geleden
    hoe kan een Vlaamse nationalist praten over dubbele nationaliteit terwijl hij België en Wallonië haat ???? jullie hebben geen recht te praten over een onderwerp buiten vlaanderen !!!!
  • Nabil Riffi

    4 jaar geleden
    Dubbele standaard, de Israëli gaan ook allemaal hun legerdienst doen in illegaal bezette gebieden. Geen haan dat daar naar kraait...
  • Haktjai Willy Tao

    4 jaar geleden
    nogal hypocriet eerst de Palestijnen ophemelen en kritiek geven op Israel, om dan een ander volk (de Koerden) te onderdrukken in een andere staat dan nog! of waant hij zich nog in het Ottomaans Rijk? maar zolang het past in zijn groot gelijk maakt het niet uit dat hij hetzelfde doet als wat hij anderen verwijt, klassiek voorbeeld van pot en ketel?…..