door Havermout in Buitenland  ·  85 Reacties

  • 11
  • 557x gelezen
Reageer met een Emoji
3
3
1
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48

Tot nu toe hebben de aanslagen hier weinig net IS van doen.... allemaal verwarde personen gebleken.

Blijkt óók weer uit het feit dat de dader van de steekpartijen in Manchester in een psychiatrische instelling is geplaatst.

https://nos.nl/l/2305802

7
51 Congo

** gebruiker verwijderd **

@35 Ja, het is lastig in Den Haag een andere woning te vinden. Lekkere buurt waar jij woont.

Een video met schokkende beelden. Kinderen worden misbruikt. De video wordt zwart op het zwartste moment voor de slachtoffers.

En mensen die meededen of wisten van of kozen voor IS, die ontvangen wij?

https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1212339/ISIS-video-shows-two-prisoners-executed-building-ruins.html

52 verwijderd924924212

@51 Grapjas, er zijn hier in Europa al een paar honderd doden gevallen door jouw vriendjes van IS en nog steeds vinden hier aanslagen plaats door moslims met een link naar IS. Manchester wordt door politie ook gezien als een terreurdaad. En dat ze vaak "verward" worden genoemd, komt omdat de autoriteiten liever niet vertellen dat al die aanslagen met de Islam te maken hebben. En dat weet jij ook drommels goed, terroristenvriendje !

0
53 B55

** gebruiker verwijderd **

54 verwijderd924924212
55 Crannbuidhe

@51 Meerdere aanslagen zijn gefinancierd door IS.

0
56 Scrow

@53

Jij denkt dat 'Wij' voorgelogen worden door de autoriteiten?

Een ware IS strijder had en heeft een missie, namelijk het oprichten van een kalifaat. Zij zullen dus in Syrië blijven om aldaar weer proberen hun utopie op te bouwen.
Ex IS leden die hier naartoe vluchten hebben ongetwijfeld geleerd van hun wrede fouten, en hebben berouw na hun zonden. Zij verdienen een tweede kans en het beschaafde deel van Europa dient hen die kans dan ook te bieden....

5
57 Congo

** gebruiker verwijderd **

@51 Als jouw buren een IS-cel blijken te zijn ga jij er als eerste aan. Net zoals deze moslims:

Hier nog een video die lang niet zoveel aandacht krijgt als ChristChurch:

== Gewapende mannen hebben in het noordoosten van Burkina Faso vijftien moskeegangers doodgeschoten. De aanslag was vrijdagavond in de stad Salmossi, maakten de autoriteiten zaterdag bekend. Salmossi ligt langs de grens met Mali.

De aanvallers gingen de moskee binnen en schoten daar in het rond. Bij de aanslag vielen ook gewonden, maar het is niet bekend hoeveel. Ook is onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de aanslag.

Aanslagen hebben in Burkina Faso de laatste jaren aan honderden mensen het leven gekost. Zondag kwamen nog twintig mensen om het leven bij een aanslag op een goudmijn.

Banden met al-Qaida
Het geweld is vooral het werk van jihadistische groeperingen, die zijn gelieerd aan al-Qaida of Islamitische Staat. Veel jihadisten in Burkina Faso zijn afkomstig uit buurland Mali.

https://nos.nl/artikel/2305860-vijftien-doden-bij-aanslag-op-moskee-burkina-faso.html

58 verwijderd924924212

@57 "Ex IS leden die hier naartoe vluchten hebben ongetwijfeld geleerd van hun wrede fouten, en hebben berouw na hun zonden".

Een aanname die nergens op gebaseerd is.

0
59 Scrow

** gebruiker verwijderd **

@57 . Jij kunt slecht tellen, die aanhangers hadden bij ons al een tweede kans. Al die immigranten die naar IS gingen, hadden thuis een kans, hier bij ons en nu wil jij een derde kans voor die lui?

Niks tweede kans. Als ze daar mislukten, bij kans één, zullen zij bij ons, kans twee ook mislukken.

Niemand wilde de NSB'rs terug, nu willen wij, 5 generaties later die IS-aanhangers niet hier. Ik vind dat ze daar ter plekke overhoop moeten worden geschoten. Als de Turken toch bombarderen, laten ze dan die gevangenissen opblazen. Komt er toch nog iets goeds voort uit deze smerige Turkse aanval op weerloze mensen.

60 verwijderd924924212

@57 "Jij denkt dat 'Wij' voorgelogen worden door de autoriteiten?"

Dat weet ik wel zeker.

"Ex IS leden die hier naartoe vluchten hebben ongetwijfeld geleerd van hun wrede fouten, en hebben berouw na hun zonden. Zij verdienen een tweede kans en het beschaafde deel van Europa dient hen die kans dan ook te bieden...."


Dus al hun oorlogsmisdaden maar ongestraft laten ? Ben jij nou zo naief dat je denkt dat berouw hebben ? Dan waren ze wel veel eerder hier naar toe gegaan. Ik heb van die syriegangers nog geen 1 gehoord dat hij/zij berouw had, dus dat is echt onzin. En nu zal jij zeggen dat ze vervolgd moeten worden zodra ze hier terug komen, maar van al die syriegangers die teruggekomen zijn zijn er maar een paar veroordeeld. De rest gaat vrijuit omdat er geen bewijs is voor hun oorlogsmisdaden, maar we weten allebei dat ze niet naar Syrie zijn gegaan voor een vakantie of om aardappelen te schillen.

0
61 B55

** gebruiker verwijderd **

@41 . Het gaat niet over 'er last van hebben' maar om de dreiging die van die mensen uitgaat. Daar zitten mogelijke cellen tussen, die op en ochtend opdracht krijgen toe te slaan. Het is daarom ook dat die wijken goed worden gescand en gescreend voordat die verraders kunnen toeslaan.

62 verwijderd924924212

@58

Mijn buren zijn alles behalve een IS-cel.
De IS sympathisanten zitten in een andere wijk.... Den Haag is groot......

Daarnaast, geef eens een bron dat wij híer in Den Haag, of elders in Nederland last hebben gehad van een IS strijder.
Hoe de barbaren zelf met elkaar omgaan in een dergelijk zandbak land of moslimland in de contreien van Afrika en het MO is me wel bekend ....

2
63 Congo

** gebruiker verwijderd **

@57 . Dus die mensen hebben een geweten én ze zijn christenen? Jij praat over zonden, over berouw. Nou, als de IS-opperhoofden dát geweten hadden, dan waren die Beulen met Berouw daar al tegen een muur gezet.

-- Ex IS leden die hier naartoe vluchten hebben ongetwijfeld geleerd van hun wrede fouten, en hebben berouw na hun zonden. --

64 verwijderd924924212

-- Ex IS leden die hier naartoe vluchten hebben ongetwijfeld geleerd van hun wrede fouten, en hebben berouw na hun zonden. --

Nog nooit zo'n domme en naïeve uitspraak gehoord, het lijkt de Volkskrant wel !
Is er van al die teruggekeerde IS'ers en jihadisten ook maar 1 die spijt heeft betoond ? Nee !

0
65 B55

@51 "Tot nu toe hebben de aanslagen hier weinig net IS van doen"

Wellicht.
Maar met de islam hebben ze alles van doen ! En de islam heeft ruim 1 miljoen aanhangers hier in NL.
Dus misschien komt daar wel meer het gevaar vandaan dan van een eventuele IS'er.

0
66 no mail today

** gebruiker verwijderd **

@63 . Begin dit jaar werd de buurt in Limburg erg bang. Een gemeente daar had aan een IS-moslima een woning gegeven. De buurt werd bang want ze bleef ook nog in van die lappen lopen, een spook op klaarlichte dag.

De buurt nam maatregelen en die Lappenvrouw heeft die woning moeten verlaten.

67 verwijderd924924212

* Verwijderd door de redactie *

68 Strafpleiter

@65

"Is er van al die teruggekeerde IS'ers en jihadisten ook maar 1 die spijt heeft betoond ? Nee !"

Is er van al die teruggekeerde IS'ers en Jihadisten ook maar 1 die hier een aanslag heeft gepleegd?...

2
69 Congo

@67

"Begin dit jaar werd de buurt in Limburg erg bang. Een gemeente daar had aan een IS-moslima een woning gegeven. De buurt werd bang want ze bleef ook nog in van die lappen lopen, een spook op klaarlichte dag.

De buurt nam maatregelen en die Lappenvrouw heeft die woning moeten verlaten."

Moraal van het verhaal? Wat heeft die moslima dame die bewuste buurtbewoners nu daadwerkelijk aangedaan?

2
70 Congo

** gebruiker verwijderd **

Nu zijn er al 785 IS-bendeleden ontsnapt. Die Turken kunnen ook niets, ze kunnen die gevangenissen niet eens in één klap van de kaart vegen. Ik denk dat ze met opzet die gevangenissen beschadigen zodat die IS-aanhangers kunnen ontsnappen.

Hopelijk liggen er voldoende landmijnen om ze alsnog op te blazen voordat ze dat bij ons doen:

== kamp in Syrisch grensgebied'
Uit een Syrisch kamp bij de plaats Ain Issa zijn zeker 785 mensen ontsnapt. Dat melden Koerdische strijdkrachten in de regio.

De ontsnapping werd eerder al gemeld door het vanuit Groot-Brittannië opererende Syrisch Observatorium voor Mensenrechten.

Toen werd gesproken over zo'n 100 ontsnapten. ==

https://nos.nl/artikel/2305917-zeker-785-is-ers-ontsnapt-uit-kamp-in-syrisch-grensgebied.html

71 verwijderd924924212

@71

De almachtige EU zou natuurlijk in plaats van het vingertje naar Trump te wijzen ook zélf een aardig legertje kunnen sturen om de Koerden te steunen en de IS gevangenen daar in toom te houden..... maar sja......

1
72 Congo

** gebruiker verwijderd **

@70 . De dreiging, de dreiging, het gevoel van onveiligheid. Als die moslima dát had willen voorkomen had ze in ieder geval weer gepaste kleren kunnen dragen.

Weet jij wel dat er in Nederland alleen al honderdduizenden moslimgestuurde jongeren zijn die het fijn vinden wat IS doet? Die het verheerlijken als er een jongen van een dak te pletter wordt gegooid?

== 27-08-2016 | Terreurorganisatie IS heeft onlangs weer vier mannen geëxecuteerd op verdenking van homoseksualiteit. De mannen werden aan handen en voeten gebonden, geblinddoekt van een hoog gebouw gegooid in het centrum van de Irakese stad Mosoel. ==

De foto's kunnen als schokkend worden ervaren. Ook omdat de omstanders met de loop van een machinegeweer in hun rug gedwongen werden te kijken.

https://www.gaysite.nl/actueel/2016/08/vier-homos-gexecuteerd
Maar goed, neem jij het maar fijn op voor je lieve, onschuldige aanhangers van één van 's werelds wreedste ideologieën.

73 verwijderd924924212

@71 "Eu ... zélf een aardig legertje kunnen sturen"

Zo joh, vertel eens ... sinds heeft wanneer heeft de EU dan 'een legertje' ?!?

0
74 no mail today

@mezelf in #71 : @71 =@72 , excuus.

0
75 no mail today

@74

Maar mijn weten heeft iedere EU lidstaat een leger.... voeg het samen, en je hebt een aardig legertje....

1
76 Congo

** gebruiker verwijderd **

77 verwijderd924924212

@76 Ah, u lult er maar een zwengel aan.
De EU heeft dus géén leger zoals u zei, dank u !

0
78 no mail today

** gebruiker verwijderd **

Voor mensen die geloven dat IS-beulen fijne padvinders zijn, of sportieve begeleiders van een sportclub deze foto's, in kleur.

== In een nieuwe video heeft IS opnieuw op brutale wijze twee mannen terechtgesteld. Het duo werd door de extremisten ervan verdacht homo te zijn. Op de beelden is te zien hoe de twee geblinddoekt van een dak gegooid worden voor de ogen van een menigte in het Syrische Homs.

De mannen worden daarna gestenigd door omstaanders waaronder ook kinderen.
Mannen die door IS verdacht worden van mannenliefde worden steevast op een brutale manier vermoord. De ‘geliefkoosde’ executiemethode voor homo’s is het van daken gooien.
De video duurt zes minuten en begint met het rechtvaardigen van de brutale executie voor de opgekomen menigte. Daarna worden de twee mannen naar het dak van een gebouw gebracht. Seconden later worden ze naar beneden gegooid voor de ogen van de wachtende massa. Even later wordt het duo door de menigte gestenigd, waaronder ook kinderen.

Na de gruwelijke dood worden de lijken gewassen en volgens de islamitische traditie, in witte doeken gewikkeld. De IS-beulen brengen de lichamen weg en dumpen de stoffelijke overschotten in een graf op een plek waar ze niet meer teruggevonden kunnen worden door de rouwende families, meldt Mail Online.

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/islamitische-staat/kinderen-kijken-eerst-toe-hoe-is-beulen-homo-s-van-dak-gooien-en-nemen-daarna-deel-aan-steniging~a04fce3b/

79 verwijderd924924212

@78

Och, u wilt een andere redenatie.....

De EU lidstaten die nu hun vingertjes naar Trump en Erdogan opsteken, zouden ook hun eigen legertjes in kunnen zetten om de Koerden te steunen en de IS gevangenen op hun plaats te houden.....

0
80 Congo

@80 "u wilt een andere redenatie"

Nee hoor, ik wil dat de juiste termen/definities gebruikt worden.
Ik mag hopen dat u niets met juridische zaken van doen hebt, of beleid, of doceert.
God bewaaar ons !

1
81 no mail today
82 verwijderd924924212

@81

Nee hoor, het doceren laten we maar aan het linkse gedachtegoed over.
Maar over het zwengelen en lullen gesproken...u bent het met mijn stelling oneens dus dat de EU lidstaten ook wel wat meer mogen doen als ze zo begaan zijn met het lot van de Koerden en het gevaar van het losbreken van IS strijders, of blijft u meer in de maag zitten met het juist dan wel onjuist definiëren van zaakjes?

0
83 Congo

@83 ".u bent het met mijn stelling oneens dus"

Man man man ... een conclusie die NERGENS op gebaseerd is.
Wat mankeert u toch !

Fijne middag verder.

1
84 no mail today

@69 Ze hebben daar in Syrie mensen afgeslacht, is dat nog niet genoeg ?

0
85 B55

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@78 Ja, een referendum dat in de VN alleen ondersteund wordt door Fenomenen als Belarus, Eritrea, Noord-Korea, en Syrië. Is dat de maat bij j...

15 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@77 Absoluut niet. In plaats van de afspraak te verzilveren en naar Geneve te vliegen om met Biden te praten, startte Poetin enkele dagen lat...

18 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Biscanna
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@115 Sleepy Bop 🥱 ...

20 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@74Het was niet veroverd, ze hadden zich afgescheiden en verkiezingen gehouden maar dat pikte de regering niet.- Verkiezingen in het d...

22 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@72Daar had ik toch op gereageerd ?Poetin stond open voor het gesprek met Biden, en gaf aan dit met zijn adviseurs kort te sluiten omdat...

25 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ook deze terroristen zijn niet langer veilig. Gaat de goeie kant op met jullie.https://twitter.com/Heroiam_Slava/status/17812042615792...

27 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Dat is de Russische versie in strijd met het internationale recht....

30 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Illegaal veroverd terrein kan militair gesproken 'verdedigd' worden. Dat is juist. Je hebt geen punt Vage....

32 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@71 Ik herken alleen maar een slaafse mentaliteit bij jou Vage....

36 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@70 Doe niet zo onnozel. Dat van Macron met de Baas natuurlijk. ...

39 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

NK. App
Antarvasna3FatalmodenXxxxxxxxxxxxxxxxx SexAlina Lopez HotSex2015Naked In A CarShaiden RougurXxxxxxxhHandjobcumshotsCullingusScarlot Johanson NakedLove Story XxxDelete Sex VideoCrazyshit.xomJav Big AssXvdeiosسكس با حيوانWebcam TwinksXnxx ShoolBhabhi Sexy Video Full HdJapanese Asmr.comMaya MonaXxx Indian ArmySexylooChinesas NuasVixex PornKrissy LynErotics Full MoviesBlazzers EbonyShiny Dixit SexCelebrity PornHot Romantic Movie ScenesXxx Video SunylionMan Knotted By A DogXxx TrannyAmateur Nude Wife PicsSkyrim Sex ModsFemdom BlowjonSucking DiDesi Gay PronPrettybitchmiaShakila PornSaxy VidoesEva Lovia LesbianPussy BulgeFish Hooks PornSensual DominationTurtor PornOrsmThe Best GaypornNutakyRellifecam.topAriana Grande NakedGirlsgonewildNaked GrilsBrouto XxxVanessa Bohorquez OnlyfansRose Byrne SexiestAccidental BjFree Porn Of BrazzersDegrees Of Lewdity GameSumthindifrntElsa JeansexHentaiyesCalmingheat.comHot Babe TitsKendra Lust FacialAlexa Star PornForced Cum In MouthNude Celeb WomenMandingocockVideo De Sexo BrasileiroGeneral Butch R34Original Sex VideoFlashingboobsCzheh PornSamantha Fox NakedDove Cameron NudesLas Mejores MamadasNavigate Trisha Sex VideoPorn Flashing7mm.tvOf Leak SitesXxnnnIncesto InsanoMature_titsYoung PerpsMiya Khalifa HusbandChaturbate FemaleAletta Oceans Deepest DerriereTanushree Dutta XxxAmature Naked WifeEllyandnickEbony Striptease PornSissy NudeBlack Beast KuroinuGloryhole TwitterComic Porn StripsFnaf Por NNee ShiyoTurk SaksosuHoesluvkinz PornAbella Danger OrgasmPornostar IndianaVideos PornosespañolBree DanielAilenlaXxxxxxxbNaomi Watts SexSex BoomMina Ashido 34New Zealand Porn VideosNigger PornLesbians QuirtingNaughty NeighborhoodAngela White WardElreyonan ScarlettNaughtymachinimaWww Porn Com Www Porn ComUraraka HentaiXxx Sexy VedioIndia School XxxSexy Nude CosplayMells Blanco PornEvony Hd PornGotfilledArab ExposedMarleny NunezBlack Creampie PornAlex Coal Analافلام سکس عراقیGoodxxxKajal Sex XnxxMaa Beti Lesbian Sex StoryGirlfriends First BbcUporn ComHot Teresa PalmerBoundhoneyBhoomika XxxLilly SpunkCondam Xxx VideoBang Bus NewestVidio Bokep IndonesiaKira Perez BlackedCameltoe TiktokNepali BfNyomi BanxxxpornPornxstreamTeen NudeWww Xx X Video