Iran voor en na de islamitische revolutie. (twitter.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Hangingmen in Buitenland  ·  75 Reacties

  • 4
  • 469x gelezen
Reageer met een Emoji
1
2
3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@50 Ik zet alleen wat info neer.
Het maakt mij niet hoe vaak zij wel of niet bidden.

1
51 Truffelaar

@50
Maar er is dus toch wel iets gaande, en niet enkel hier maar ook in die moslimlanden zelf. Ik herinner me een aantal jaren terug van op nu.nl nog een paar eindjaarfoto's van de universiteit van Caïro. Eentje uit de jaren 60 en eentje van recent. En op de huidige foto hadden bijna al die studentenmeiden een hoofddoek om in grote tegenstelling tot die foto uit de jaren 60.

2
52 rebo

@38
Ik kan alleen maar spreken van hoe ik het ervaar in mijn omgeving . Ik heb praktische geen contact met moslims alleen zij die ik zo dagelijks tegenkom , en dat zijn hoofdzakelijk moderne geïntegreerde moslims die Nederlands tegen hun kinderen spreken . Ik woon dan ook niet in grote stad of in een moslimbuurt .
Zij die naar het kalifaat zijn vertrokken zijn hoofdzakelijk Marokkanen met vaak een criminele voorgeschiedenis , niet waardig zich moslim te noemen , alleen uit op provocatie in hun miezerige bestaan in onze Maatschappij , ik zie deze niet als zijnde moslims of anders het moslimgeloof te kunnen claimen of te vertegenwoordigen .
Moslim zijn betekent ook de plicht hebben zich aan te passen in de maatschappij waarin hi/zij leeft en ik denk ook dat de meesten dit doen al springen de onaangepaste en dwarsliggende moslims eerder in het oog ,waardoor het lijkt alsof er alleen maar dwarsliggende ongeïntegreerde moslims zijn , en dat herken ik niet .
Jouw beleving kan natuurlijk anders zijn .








moslims

0
53 Olivia

@44 De VS ook niet in die regio. En vraag aan de landen waar China geld brengt wie er beter met ze omgaan. Het westen of de Chinezen.

2
54 Smite Gait

@53
Beste Olivia,u zou toch eens in de grote steden moeten gaan kijken dan kunt u met eigen ogen zien dat de islamitische gemeenschap aldaar zich enorm heeft gesegregeerd van de westerse maatschappij,met alle gevolgen van dien

Oh en mijn persoonlijke noot,
Mijn omgang met moslims is beperkt,hier in de buurt zijn genoeg moslims maar die wensen geen contact,daar waar andere mensen je wel gewoon aankijken en groeten loopt de islamitische medemens je voorbij zonder je ook maar aan te kijken
Verder kom ik op mijn werk regelmatig in contact met moslims,wat mij dan vooral opvalt is dat men als ze alleen zijn vrij normaal tegen je doen maar zodra het er meer zijn treedt het segregerende aspect weer in,dan negeren ze je (maar soms wel op een minachtende manier)...

1
55 Hangingmen

@55
Zo zie je maar dat een ieder zijn eigen beleving heeft .
Hier waar ik woon heb ik de ervaring qua vriendelijkheid zoals groeten juist anders , mij niet bekende moslimvrouwen ( de mannen niet meegeteld ) groeten me vaker dan de me niet bekende vrouwelijke Limburgers .
Vroeger werkte ik in Duitsland en daar werkten ook Turkse vrouwen , daar had ik de ervaring mee dat de Turkse vrouwen zonder hoofddoek een betere omgang tot anderen hadden in het bedrijf dan de vrouwen met hoofddoek die zich meer afzijdig hielden .
Ik denk ook dat de grote steden het er anders aan toe gaat dan hier waar ik woon , hier waar ik woon zijn de moslims vrijer en al zijn er in de gemeente 5% moslim ik zie maar weinig hoofddoekdragende moslims hier .We hebben ook in de gemeente geen ene moskee en niks .
Ik kan alleen maar afgaan op wat ik zie op TV en wat ik zo lees op internet , en probeer daarbij neutraal te blijven .

0
56 Olivia

Tuurlijk iedereen heeft z'n eigen beleving en neutraal blijven is nooit verkeerd maar bekijk ook het complete reële plaatje,in de grote steden zijn de allochtone veelal islamitische medemens oververtegenwoordigd,dit vertaald zich dan ook in allerlei negatieve lijstjes en statistieken die zij aanvoeren zoals,crimminaliteit,werkloosheid,schooluitval,enz,enz
Dus als u een (uw) mening vormt over 'de islamitische medemens' neem dan ook die aspecten mee die u persoonlijk misschien niet ervaart,maar wat er duidelijk wel is...

0
57 Hangingmen

@57 "de grote steden zijn de allochtone veelal islamitische medemens oververtegenwoordigd"

Je bedoelt als in afwijkend van het landelijke beeld ?
Want in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht komen moslims niet boven de 15% van de bevolking uit.

1
58 21st Century Guy

@58
Nou als je deze cijfers van Rotterdam er bijvoorbeeld bij pakt en kijkt naar het diagram migratie achtergrond dan zul je zien dat de moslims inderdaad oververtegenwoordigd zijn,

https://allecijfers.nl/gemeente/rotterdam/

0
59 Hangingmen

@59 Ongeveer in lijn met de het percentage moslims in de wereld mischien iets meer , maar het is niet zo dat 75% van de allochtonen moslim is of zo.

1
60 21st Century Guy

@60
Nee dat zeg ik ook niet ik zeg,

"In de de grote steden zijn de allochtone veelal islamitische medemens oververtegenwoordigd"

En dat klopt toch,of niet?

0
61 Hangingmen

@61 Nee dat klopt dus niet als 25% of 30% van de allochtonen moslim is betekent dat niet dat allochtonen veelal moslim zijn dan zou je eerder kunnen zeggen dat ze veelal niet moslim zijn.

1
62 21st Century Guy

@62
14,7 en 13,6 % (Turken en Marokkanen) is bij elkaar opgeteld toch 'de meerderheid' in dit diagram?
Dan zijn ze toch oververtegenwoordigd...

0
63 Hangingmen

@63 Sinds wanneer is +- 27% een meerderheid ?!

0
64 21st Century Guy

@64
De meerderheid van de allochtone bevolking in dit diagram...

0
65 Hangingmen

@65 Je bent in een lollige bui ? De meerderheid is meer dan 50%.

0
66 21st Century Guy

@66
Als je nou de Turken en de Marokkanen in dit diagram bij elkaar doet (want beide zijn moslim),wie is dan de grootste groep?...

0
67 Hangingmen

@67 Jij wil beweren dat moslims de grootste religieuze /levensbeschouwelijke groep zijn ? ( wat nog geen meerderheid hoeft te zijn ).
Bestaan die andere mensen niet ? Zou zomaar kunnen dat bijvoorbeeld christenen de grootste religieuze /levensbeschouwelijke groep zijn en het is sowieso zo dat niet moslims de meerderheid vormen.

0
68 21st Century Guy

@68
Toch heb ik het idee dat je het wel begrijpt maar net doet alsof je het niet begrijpt....

0
69 Hangingmen

@57
Daar ben ik me van bewust dat de Nederlander van niet westerse komaf gemiddeld oververtegenwoordigd is de criminaliteit , even goed ben ik me er van bewust dat Nederlanders van niet westerse komaf de boel in wijken verzieken , maar ik koppel dit niet aan religie . We hebben het dan altijd over moslims ,maar als katholieken of protestanten crimineel zijn dan koppelt men dit ook niet aan het geloof , alsof dit een eigenschap van geloof is .
Waarom heeft men het altijd over die moslim ( alles en iedereen op de grote hoop werpen ) in plaats van die Nederlander van Marokkaanse , Turkse of weet ik welke komaf.
Nee ik sluit niet mijn ogen voor misstanden absoluut niet , ik erger mij ook over die misstanden welke ik lees in de krant en zie op TV en Internet , maar ik reken dit niet een heel volk aan , mensen die er buitenstaan , die wel hun best doen in onze maatschappij , dat kan ik niet en zo ben ik niet .

0
70 Olivia

@70
Het is juist de islam die hun er toe zet om zich te segregeren van onze westerse manier van leven,omdat hun opvattingen haaks op die van ons staan,zij die wel 'mee kunnen komen' en onze manier van leven wel onderschrijven zijn juist degene die de islam niet of in mindere mate aanhangen

0
71 Hangingmen

In het Westen hebben wij ook zo'n omslag meegemaakt rond 1800 toen de frivole kleur- en bloemrijke 18e eeuw overspoeld werd door zedelijk zwart-geklede religieuzen en de benepen puriteinse 19e eeuw begon die wat cultuur betreft neigde naar de Middeleeuwen....!!

Amsterdam functioneert al als dimensie-poort naar zo'n nieuw zedelijk-religieus zwart gekleed landschap!

0
72 CoolMemories

@59
Zo'n diagram zegt toch niks over het aantal moslims . Ook Surinamers en Indische mensen kunnen moslim zijn . Moslims van de derde generatie wiens ouders in Nederland geboren zijn wordt dan weer als autochtoon meegerekend in het diagram of grafiek .

0
73 Olivia

@13 "....Als de EU, Brussel, Angela M. en ons sloopkabinet ...."

Ofwel de Islam-knuffelende Linkse Kerk, de haters van de vrije blije westerse cultuur!

0
74 CoolMemories

@71
Deze reactie snap ik niet helemaal Verlangt u van van de moslim zich de westerse manier van leven eigen te maken ? of hoe moet ik dit begrijpen ?
Het zou ondemocratisch zijn andere culturen verplichten of opdringen onze manier van leven of levensstijl zich eigen te maken . Zolang ze de wet niet overtreden mag iedere Nederlandse inwoner er een levensstijl erop nahouden zo hij wenst .
Als ze door levensstijl of cultuur niet mee kunnen komen in onze maatschappij ja dan doen ze zich zelf te kort , maar ik denk toch dat de meerderheid wel mee komt ondanks cultuurverschil .
En zij die niet meekomen wijt ik eerder aan opvoeding of een gebrek hieraan .

0
75 Olivia

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@42 Het zijn mijn ideologische standpunten niet maar ik heb toch even gezocht en ik kan van jouw beweringen geen bewijs vinden. Dus hoe moet ik...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

greenpollo
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Ja, wat gezellig al die jongens uit Eritrea.Dat hebben we laatst wel gezien...Dan kunnen ze hier lekker los gaan, iets wat ze daar niet doen...

7 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@43Ja en ik heb nog steeds geen antwoord 😊 Bop verstaat de kunst om vragen te ontlopen en de inhoud te vermijden. Dat is best wel knap maar...

8 minuten geleden geplaatst door Reconquista

greenpollo
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Ik vind dat het wel zo mag blijven.Wat heb je eraan als het met altijd wintertijd in juni om 3.30 al licht wordt?Met altijd zomertijd zal he...

11 minuten geleden geplaatst door greenpollo

Weetal
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Meer, meer, meer.Stap toch op, man....

13 minuten geleden geplaatst door Weetal

Querido not
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

@46 Als ze hier mee konden lezen dan zijn ze wat taal betreft al aardig ingeburgerd 😁...

13 minuten geleden geplaatst door Querido not

soapbox
Dit is de bloedmooie 18-jarige dochter van BN'er Wendy van Hout

@6 Dat is de moeder toch. Het artikel ging over de dochter....

13 minuten geleden geplaatst door soapbox

soapbox
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

@5 Zolang ze maar opletten en naar de weg kijken is het geen probleem , of heb je problemen met kleine mensen?...

15 minuten geleden geplaatst door soapbox

ongelovenloos
Groen licht voor asielopvang aan Jacob Obrechtlaan

Ik denk niet dat ouderen daar tussen willen wonen wat natuurlijk goed te begrijpen is....

23 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Slavink
Van der Burg verruimt asielbeleid voor Eritreeërs met dienstplicht

Thuis willen ze niet vechten, maar in Europa wel ... 🙃...

25 minuten geleden geplaatst door Slavink

NK. App
Xvideos 23Desi Porn DanceYourpirnPorn Japan MassageSunny Leone PornstarPorno Black GratuitSkip The Games CtRlue 34Louisa Khovanski LeakedCelina Smith IgBrazzers New MoviesOnlifanNuru Massge PornSoftporn RomanticTyler EscortsErotic YogaBrazers SexxxWomen Sucking On PenisesXxx Videos BhabhiXxxrapid ComSexy Video Full Hd HotSloppy FantasySunny Leone SwxLatina Nude PicFrench LiteroticaRashel Kolaneci PornKinnar Sex Video ComDani Daniels Xnxx ComXhmaster Live AppXxx South Indian ActressGoa X VideoPristine EgdeParis WatersGirlcum SquirtVintage Nude PicsX Video Desi ComPorn Video Indian MmsNaked Women ButtsFerky WivesPotnPlayboy TvSex CatunDadfuck MomZilla XGetting Caught MasturbateYoungperosChloe Lamb CreampieSkip The Games Montgomery AlXnxx FunPinipy PornHot Horny MomTraphentaiShe Suduced MeMongkey PornXhamster BollywoodXhamster.ocmHot SaxeyKemono.oartyNikkie SexxBlone Porn StarMarvel Comics PornBrenda Trindade OnlyfansAlejandra DelgadilloAssamese Randi VideoFree Tamil Sex MoviesXvid HomemadeXnxx 2022Cumfacial GifLicking The FrenulumCreampie VirginsNhentai.net NtrCuckcold StoriesPururrinNudesVideos Porno GayEmily Rios NudeXvideroTamil Nadu Video SexHd Full Sex MovieSneha Sex MovieMrsmilphord OnlyfansLatest Tamil Sex VideosOpen Marathi SexOriya Sex ComPerescope PornGoodporn.tpFirst Night RomanceLily HallAmateurblack PornInterracialpass PornBrande Love HdLiza Rowe Mike AdrianoYouyizzCeleb Jih.comBlair IvolyTelugu Video Sex VideoSavita Bhabhi Hindi Pdf FreeReshma Hot Sexy VideoHottest VaginaFuckinpublicMolly JanepornAella OnlyfansBlackmail Mom PronMrdeepfskeReddit AmateurBlack Blow Jobs PornDean Preston San Francisco Blue AngelsBare PussyRomantic Couple PornIndian Sex Picture VideoOld4kAndi Rose PornTasty Black PornosFucking AwesomeDemon Slayer Porn GamesDesi Park Sex VideoMai XnxxCheerleaders With Big BoobsPhoenix Marie BrazzersTag Team Pornسکس پلیسیArab Porn ComSmall Tittie PicsLibrarian NudesManhuntnetChor XnxxDesi Village Bhabhi SexXnx First NightBhabhi Ki Porn VideoGay Double PenetrationFry99Free Lesbian Porn SitesGameofthrones NudeTop Nude CelebsAngel FuckX Video Marathi BhabhiHent Ai GamesHinata Comic PornKiwi LingMarriage Xxx VideosPornstar DressFamilyxxx 23 09 01 Jupiter JetsonPussu BlackBeautiful CocksTube8xFirst Time Gay AnalLesbianbondage PornCartoon Porn HqBig LodaSexy Boobs Cartoon