door Crannbuidhe in Buitenland  ·  32 Reacties

  • 3
  • 451x gelezen
Reageer met een Emoji
1
1
7

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dood en verderf is het enige dat Trump achterlaat.

13
1 Smite Gait

Is die situatie ooit voorspelbaar geweest ?
Al die machthebbers in die landen gaan voor eigen gewin, desnoods over de lijken van hun eigen burgers heen.
En in zeker zin doet de EU dat ook.

7
2 Marrie

@1 En niet alleen Trump, helaas...
Het ene sluit het andere niet uit. Een wel heel schrale troost: de 'beschavingen' in het MO waren al bezig met elkaar uitmoorden voordat Trump ten tonele verscheen, zelfs voordat 'het Westen' daar kwam huishouden (kolonisators, etc.).
Als oude man herinner ik mij bijbelse lessen omtrent veldslagen reeds daterend uit de tijd dat achterlijke stammen uit het Oude Testament elkaar 'ontmoetten', en uit de eeuw waarin ik goeddeels leefde, de burgeroorlogen in, onder andere, Libanon.
Zinloos, perspectiefloos, hersenloos. Sectarische, geretardeerde atavistischische godsdienstjes, daarbij gevoegd Amerikanen en Russen om (aardolie!) al die vuurtjes ook nog eens lekker op te stoken.

3
3 Citrusvrucht

@1

Trump doodt ze niet hoor... dat zijn Erdogan zijn troepen....

7
4 Congo

@4 Trump gaf hem het groene licht.

13
5 Smite Gait

@4 Bekende moslimtruc: wijzen naar anderen.

7
6 ThWil

Het wachten is op IS zij plegen al aanslagen in noord Syrië het wachten is wanneer zij in Europa aanslagen gaan plegen. Bedankt Trump dat U Erdogan toestemming geeft om de Koerden aan te vallen samen met IS.

2
7 yanyans

@6 Dus Trump is stiekem een moslim? Want hij is de koning van het naar anderen wijzen.

9
8 Smite Gait

@8 En jij koningin.

5
9 ThWil

@9 Waar wijs ik naar anderen? Trump is enkelvoud heur.

9
10 Smite Gait

@10 Hahahaha. Je wijst continu naar je lievelingetje, Trump. Geen woord van afkeur van degene die feitelijk de oorlog begint.

7
11 ThWil

De moslim Erdogan is ronduit bezig met een massamoord.
Hij hoefde niet die weerloze burgers op te jagen van uit hun huizen en land.
Niemand die hem er toe dwong.

4
12 Marrie

@11 Daar heb ik gisteren voldoende op afgegeven.

7
13 Smite Gait

@13 Dit is de enige reactie van 2 dagen geleden die enigszins negatief is voor Erdogan. Maar gelukkig betrek je je grote vriend er ook gelijk bij "Tijd voor sancties op Trump en Erdogan en hun families.". Voor de rest geen enkele afkeuring van wat Erdogan heeft geflikt.

5
14 ThWil

zolang er gevochten wordt en geen vrede op basis van gelijkwaardigheid, is er ook geen sprake van die rivalen.

2
15 TedjeR

@12 En Trump heeft die massamoord helemaal in zijn eentje, zonder ruggespraak met wie dan ook, in een enkel telefoontje gefaciliteerd. Zoals het onderhavige artikel ook stelt. Trump creëert structureel alleen maar chaos. Toegegeven, sommige mensen leven bij chaos, om hun eigen tekortkomingen te kunnen verbergen in diezelfde chaos.

2
16 Crannbuidhe

@14 Ik heb me de afgelopen dagen compleet leeg gekotst inzake de Erdo Turk.

Nu er zoveel naar buiten is over de rol van Trump haal ik dat ook aan. Stel je niet zo aan mens en leer lezen.

5
17 Smite Gait

Waarom wordt aan ieder draadje over Erdogan een draai gegeven zodat het niet meer over hem gaat maar over Trump? Stop daar eens mee, Erdogek is oorlog aan het voeren, en dat was hij toch al van plan, ook zonder Trump.

8
18 lisaaatjuh

@17 Ik heb je reacties gescand op Erdogan tot de 3e dag. Ik kom na 2 dagen van scrollen alleen eentje tegen waar je gelijk ook Trump erbij betrekt. Als er vele malen meer moeten zijn dan moet het voor jou de minste moeite zijn mij te overtuigen met reacties die het tegendeel bewijzen.

5
19 ThWil

@5 En de EU ligt al die tijd bewust onder een steen te slapen want dit zat er aan te komen dat Trump de stekker eruit zou trekken betreft Syrie.

4
20 Vrijbuitertje

@18 In het artikel worden zowel Erdogan als Trump benoemd, zelfs in het onderschrift al. Beiden hebben dit allemaal bekokstoofd, Trump faciliteerde en Erdogan haalt de trekker over.

1
21 Crannbuidhe

@19 Ik gaf toch al aan dat je het aan je ogen hebt.

Draadje
Onbekenden steken auto van Turkse ambassadeur Berlijn in brand
‘Turkije eist 28 miljard euro van de EU voor nieuwe vluchtelingendeal’
Erdogan dreigt ermee 3,6 miljoen Syriërs naar Europa te sturen
etc etc etc

Have fun

5
22 Smite Gait

@21 Beiden hebben dit allemaal bekokstoofd? Kom op zeg, Trump is gek, maar Erdo is gek en gevaarlijk, en dat was ie al voor 2017, maar schijnbaar willen mensen dat niet zien.

6
23 lisaaatjuh

De omschrijving in het artikel “A truculent nationalist-populist with dictatorial tendencies” geldt voor zowel Erdogan als Trump (en Putin). Dat de een een andere religie aanhangt dan de andere doet hier niet aan af.

1
24 Crannbuidhe

@1 Niet alleen Trump.

----

De Eu leiders zijn net zo schuldig omdat ze de vluchtelingen op een presenteer blaadje hebben aangeboden aan Erdogan, en die zet hij nu in. Het was heel naïef van Merkel en Rutte om deze deal te sluiten.
Trump heeft laten weten dat als hij gekozen zou worden als president hij de troepen terug zou gaan halen. En gezien daar nu de volgende presidents ronde er aan zitten komen hoop hij stemmen te houden / krijgen..Over de rug van de koerden die mee gevochten hebben tegen de IS en ze daar gevangen houden. Ook is het al jaren bekend dat Erdogan de koerden wil uitroeien, en dat stuk grond wil hebben..
Een vies politiek spel, over de ruggen van de gewone burgers. De Eu gaat geen keihard stand punt in nemen, want ze worden gechanteerd door Erdogan, die graag de poorten naar de EU landen wil gaan open zetten om chaos te creeren in de EU landen , en dat brengt waarschijnlijk heel veel doden en ellende met zich mee.

3
25 Jill

@25 We hebben te maken met een democratisch land en een bondgenoot ze hebben daar ook nog een senaat en een congres. Trump is geen alleenheerser.

5
26 Smite Gait

@26 Maar dat probeert hij wel te worden / te zijn. Ik denk dat de democratische rechtsstaat van de VS uiteindelijk bestand blijkt te zijn tegen dit soort ‘strongmen’.

2
27 Crannbuidhe

@22 Via de tijdsvolgorde heb ik gezocht op je thema's. Ik stopte na de 2e. In Erdogan dreigt etc van de Volkskrant ontbreekt een reactie van jou. In Turkije eist 28 miljard.. etc staat een reactie namelijk deze: Pleur 40 miljard aan heffingen op Turkse producten doorheen de EU. Hebben we 12 miljard verdient, Erdo blij, wij blij.. Glas is halfvol.
Nou nou wat Indrukwekkend hoe je daar Erdogan neerzet als oorlogsmisdadiger. Geef jij nu maar eens aan waar ook maar iets blijkt waar je die Erdogan verafschuwt dat hij met die oorlog is begonnen. Een reactie die zo ongeveer is in de trant waar jij Trump de schuld van die oorlog geeft. Kom wel met een goed voorbeeld want anders mag je toch aan je ogen gaan twijfelen.

4
28 ThWil

@28 Het zijn een paar voorbeelden muts. De rest zoek je er zelf maar bij verstandelijk beperkte.

2
29 Smite Gait

@16

Vergeet niet het belangrijkste punt uit het artikel. Amerika en Amerikaanse allianties zijn niet te vertrouwen. Een punt wat in Ryad en Jeruzalem keihard is aangekomen. En een punt wat men in Teheran al lang al door had.

Het hele evenwicht is door deze kwestie veranderd. Ook de Turken zijn niet te vertrouwen. Als het puntje bij het paaltje komt is een restauratie van het Ottomaanse rijk niet uitgesloten. Iets waarvan men in Arabische streken gruwelt.

3
30 WijzeDwaas

Ryad m.z. Riyad.

2
31 WijzeDwaas

@29 Zo dat was dan even hoog van de toren afblazen. Je kunt dus helemaal niets maar dan ook niets hard maken van wat je zegt. En dan anderen proberen af te serveren. Ga je schamen.

2
32 ThWil

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Het cynisme van Bop in @6 is me ontgaan. Met haar geschiedenis van op de persoon spelen en nooit een inhoudelijke reactie is dat logisch. Het pr...

1 minuut geleden geplaatst door Slavink

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@31 Als het in het Leidsche Dagblad staat dan twijfel ik er geen seconde aan dat het echt is. Een krant zoals de Telegraaf wil er nog wel eens v...

2 minuten geleden geplaatst door rebo

Bop
Offtopic

@2349 Hé Baba, lang weekend? 😁...

3 minuten geleden geplaatst door Bop

Reconquista
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Zie je het al voor je, Nederland stemt massaal rechts en dan zouden NSC en VVD een links kabinet mogelijk moeten maken?! Dat gaat natuurlijk ni...

6 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Zie Hier
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

De juryleden worden net zolang door gelicht tot het zeker is dat er alleen nog fans van hem zitten!Echt objectief!...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
“Alles voor Duitsland”: AfD-leider Björn Höcke riskeert drie jaar gevangenis voor nazislogan

Eigenlijk raar gelul als je reclames op de duitse TV zien word er altijd bij vermeld geproduceert in Duitsland!...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@23 alles om het artikel te bagatelliseren en zelfs te suggeren dat het een leugenverhaal is. Maar het staat wel degelijk in het Leidsch Dagblad...

17 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

Opvallend, in het artikel staat grote woning maar hoeveel kamers heeft die woning dan?...

18 minuten geleden geplaatst door Slavink

wildersfan
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@22 Timmermans gaat juist de boel opruimen. Stuurt gewoon iedereen naar het front. ...

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2348 Leugens verspreiden is wat jij goed kunt.Het zal nooit aan jou of FrisseBries liggen.Nee het is mijn fout.Nou goed het zal wel.Ik ...

22 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Xx Video Sunny Leone ComVideo De Sexo PornoTube MompornTrying Anal For The First TimeShelsyoutubeIndian Anal XvideosJockpussyAliyah Marie NudesDisha Patani Sex VideoDisi SaxStar Vs The Forces Of SexFree Porn PictiresLinny HillSarah Michelle Gellar In BikiniXxx Kiss VideoBig Dick Gay SexEbony GanbangNude Aunty BathMia Khalifa PoenJapan Sex Video SchoolSoft Porn HentaiDouble Vaginal Cream PieIndian Nude GirlsPerfectgirls.nwtBlackoornHannahowo PornPorn Videos.ckmAd KamiCuckold PornoPorhuBhabhi Devar XxSleeping Mom Sexy VideosNayara XxxRomanticpornIndia Summer FeetRubmaps RedditAdiltsearchFree Erotic ReadsHd Porne VideoChunkymoonHot Sexy Nude GirlsNepali Sex Hd VideoFreeporn LegalFleamxPornos De MadurasMilankunis NakedHikari AzusaXxx Aunty SexFilipina NudeFuck Me FutanariGiselle Gewelle PornBest Japanese Porn SiteGay Hariy PornXnxx Indian Porn StarJapan Mom Son PornFucking My Real MomPorn Sugar DaddyKristyspiritedawayPorn Sted DadPichunter.comMissinory PornXxx MasagrAv ChineseViking Barnie NudeEmma RobertsnudeStraitjacket BondageSunny Leone Fucking VideosKendra X VideoIpx-758Jerk Off DiscordUncensored Anime PornSkyrim SexmodsAsusa NagasawaWww SexsSex Dehati VideoXxx Telegram GroupIndian Yoga XxxKorean Xx MovieHot Mallu Boobs PressJapanese Mom XxxxMadison Ivy HotBengali Sex VediosPussy Licking Hd VideosDesi Com Sex VideoOrtega Twins PornImpregnation Fantasy PornSensual Porn For WomenCreepshotPornic TubeFreeadultcomoxCodi VoreHot Guys FkActers XnxxSex Xnxx Video HdBelly Dance PornKing NasirMallu Aunty Bathing VideosTeens Cumming InsideGenisis LopezPromotion PornUgly Granny PornBig Freckled TitsJapanese Love StoriesAbbie Maley BlackedFapservicdClaire Stone NudePuffy Women NippleBig Boob GifsBrianna Beatch PornIndian Blackmail Porn VideosBabita Sex PornDesi Jatt ComMom And Sonincest PornBig Tits SpiceNaked CelebsVirgin Se XXxxxxxxxxdEstim PornShavedtwinksPornographiques BlackLena The Plug NudeDdf VideosCartoon GloryholeDillion Harper PeggingMujeres MasturbandiceBazzers VidoesFootjob PovWeirdpornRevistas Em Quadrinhos PornConverse Com DesconhecidosGay Turkish PornThe Best Celebrity TitsGoa XvideoSuicide GirlSmall Naked GirlsHot Indian Wife FuckBrazzers Free ViedoRachle SteelLive SexoCan4 BrasilStevencarsonSofie RayezSex Videos Of KajalAaliyah BanuBreast Sucking SexLewd FrogoTeens Selfies PornStreamers Gone Wild RedditMargaret Qualley NudeClaire Gloryhole