„Neonazisme in Duitsland niet serieus genomen” (rd.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door verwijderd322399 in Buitenland  ·  188 Reacties

  • 13
  • 958x gelezen
Reageer met een Emoji
1
8
1
2
9

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

@147 . Moslims voelen zich ook steeds sterker. Steeds meer, nog meer moskeekoepels, spreekbuizen, een eigen Denk, burgemeesters uit eigen stal, halalketens, halaleten, halal eten verplicht in kantines, wijken waar geen woord Nederlands meer wordt gesproken. Geen wonder dat zij nu ook eisen dat de oproep tot het gebed via luidsprekers over de wijken wordt gekrijst.

Iedere groep zijn eigen ontwikkeling, hoor.

151 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@141 == Iets, wat men had kunnen voorkomen door bij de eerste signalen in te grijpen en alle uitingen van nazipropaganda te verbieden, zoals in de omringende landen oók gebeurt.==

Je kunt het hakenkruis wel verbieden maar dat maakt nog niet dat dat kruis uit die hoofden verdwijnt. Je kunt wel een moskee opblazen maar dat maakt nog niet minder moslims.

De dialoog, geen verbod

152 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@147 . Merkel heeft met haar zotte toelatingsbeleid het klimaat voor geweld alleen maar verder opgewarmd. Maar ja, als voormalig communiste weet ze natuurlijk wat onderdrukking is. Zag ze in al die landverlaters eigelijk slachtoffers, net als de Oost-duitsers waren onder Hönecker en zijn kliek.

Ze haalde geen trekker over maar maakte de geesten wel rijp om tegen de gevolgen van haar anti-sociale importbeleid in opstand te komen.

153 verwijderd924924212

@149 De mens is in mijn ogen niet een willoos slachtoffer van de omstandigheden, zoals u hem wel wilt zien. Naast die omstandigheden en opvoeding en zo heeft iedereen grijze celletjes die hij/zij zelf kan gebruiken.

Ik heb uit uw reacties zo door de jaren heen de indruk dat u over jongeren die opgroeien in sociaal-economisch minder goede omstandigheden - statistisch gezien een voedingsbodem voor crimineel gedrag - niet zo vergoelijkend doet als over rechts-extremistisch denkenden.

2
154 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@154 . Oh, wat netjes, om te schrijven over in minder goede omstandigheden opgroeien'.

Ik plaats het geweld zoals we dat de afgelopen dagen in Duitsland zagen tegen een achtergrond. Dat betekent niet dat ik het met het toepassen van geweld eens ben maar ik kan dat geweld niet los van de maatschappelijke ontwikkelingen zien. Het geweld dat tot ons komt uit moslimgemeenschappen kan ook gezien worden tegen een maatschappelijke achtergrond. Maar die voedingsbodem kan weg, vertrekken en het land van afkeer verlaten. Waar moeten al die mensen die zich bedreigd voelen door asielzoekers, COA-hotels, minaretten, hoofddoeken en gelovigen van een religie die druipt van bloed en geweld, waar moeten zij dan heen?

Gaan naar waar Lubcke ze verwees, dat als zij tegen de immigratie zijn ze Duitsland, hun vaderlan gewoon mogen verlaten. BIjna worden weggestuurd door deze staatsgevaarlijke idioot?

155 verwijderd924924212

@155 U reageert niet op mijn vermoeden dat u dat slachtoffer-van-de-omstandigheden in de ene situatie wel ziet, en in de andere niet.

Je bedreigd voelen is niet meer dan wat het is: een gevoel. Het lijkt me een stuk simpeler om eens je ogen open te doen en je af te vragen of er werkelijk sprake is van bedreiging, of dat je je eigen ongemakkelijke gevoel bevestigd ziet door ophitsers als Wilders en Baudet.

Waar er daadwerkelijk sprake is van bedreiging, moet die worden aangepakt.

Dat lijkt me voor de samenleving een stuk geslaagder dan alles waar je bang voor bent (gevoel, dus) maar gewoon uit het land te verdrijven.

2
156 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@156 . Recht extreem geweld komt van mensen die daar wonen en leven. Het geweld van bijvoorbeeld moslimzijde heeft ook een oorzaak in de samenleving, maar die mensen hoeven daar niet te blijven wonen. Talloze moslimgestuurde landen staan leeg en is daar ruimte genoeg voor hen die het hier niet naar hun zin hebben. Ik denk aan Aboutaleb. Ik denk ook aan Lubke, die zijn landgenoten aanraadt om op te lazeren als ze het met zijn OmarmingsBeweging niet eens zijn.

Of je door de meeste de klas uit wordt gestuurd is iets anders dan wanneer je vader je in je blote billen op straat zet.

157 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@156 . Veel, heel veel mensen voelen zich bedreigd door de instroom van vreemdelingen. Van vreemdelingen die steeds meer doen alsof ze hier thuis zijn.

Je kunt wel zeggen dat een gevoel van dreiging iets is dat tussen je oren zit maar daarmee zet je grote groepen bezorgde mensen weg als vreemdelingenhaters, angsthazen en lafbekken.

158 verwijderd924924212

@158 Ja, in veel gevallen zit dat gevoel van dreiging tussen de oren. Daarmee zet ik niemand weg als vreemdelingenhater, angsthaas of lafbek, hooguit als iets al te gevoelig voor populistische praat die alle problematiek aan bepaalde groepen wijt.

Ik ben niet zo voor een maatschappij waarin zo'n enkel - door hitsers aangewakkerd - gevoel tot het wegsturen van mensen leidt.

2
159 Smiling

** gebruiker verwijderd **

Goed, ik stop hier, het was mooi alhoewel de aanleiding vreselijk was en is. Jona G.

160 verwijderd924924212

@155
"Ik plaats het geweld zoals we dat de afgelopen dagen in Duitsland zagen tegen een achtergrond"

Ik kan me geen achtergrond voorstellen waarin het logisch is om zomaar een synagoge aan te vallen.
Jij kennelijk wel?

2
161 Gekste Henkie

@topic

Als het al niet serieus genomen werd, dan zal dat nu zeker het geval zijn. Joden aanvallen zal heel veel triggeren en er --waren-- al razzia's gaande tegen extreem rechts na de moord op Lübcke en de vele bedreigingen uit die hoek.

De kogel komt van rechts.

3
162 Gekste Henkie

"Duitsland kampt de laatste jaren met een „enorme toename van extreem-rechts geweld”

Zo verbazingwekkend als je onomwonden bezig bent het land in no-time om te volken?!

4
163 CoolMemories

@162 "...Als het al niet serieus genomen werd, dan zal dat nu zeker het geval zijn. ...."

???

4
164 CoolMemories

Neo- nazisme staat voor mij gelijk aan orthodoxe en extremistische religies.

Uit naam van een bepaalde ideologie of uit naam van god geven deze idioten zichzelf een vrijbrief om geweld te gebruiken of te doden.

1
165 Dunkelheit

Duitsland is na WO2 een angstig, extreem politiek correct land geworden waar zo’n beetje alles met de mantel der liefde toegedekt wordt, verzwegen wordt en door middel van ‘beroepsverboden’ getracht wordt mensen met ‘foute’ meningen te dwarsbomen. Er is geen ‘debat’ daar, er is alleen wat slappe verontwaardiging en men mist daar een figuur als Geert Wilders om de onvrede binnen de parlementaire banen te houden.

4
166 JackKropotkin

** gebruiker verwijderd **

@165 je zou het ook een religie kunnen noemen. ze houden er idiote denkbeelden op na,houden elkaar dom met idioot gebral en tolereren geen andersdenkenden.

167 verwijderd322399

Ik denk eerder dat de subversieve activiteiten van de neomarxistische linksen en groenen wordt onderschat. Die willen precies wat patriotten niet willen, namelijk hun soevereine landen opgeven ten gunste van een wereldregering van marxistische anti-democraten. Het gaat nu meer om een strijd tussen globalisten en patriotten. Ik kies voor de laatste groep.

5
168 bozeman

Ze zijn nog lang niet zo gevaarlijk als Antifa.

3
169 niet-alles-geloven

Er zijn in Duitsland niet meer Nazi,s dan in de meeste andere Europese landen.
Maar de idiote omvolkings politiek van domineesdochter Merkel zorgt er wel voor dat radeloze mensen die tussen de N-Afrikanen wonen, teruggrijpen op de ouderwetse Nazi,methoden.
Die denken. Als je toch al als racist en fascist wordt weggezet, kun je het net zo goed ook worden.

3
170 Mollevanger

** gebruiker verwijderd **

@170 : -- Als je toch al als racist en fascist wordt weggezet, kun je het net zo goed ook worden. --

Van gedachten komen woorden en van woorden komen daden, hoorde ik gisteravond op tv.

171 verwijderd924924212

Zojuist weer in Manchester..

Een radioproducer van de BBC was toevallig op het station toen de man om zich heen begon te steken. Hij hoorde de man “Allah” roepen voor en tijdens de aanval. Hij hoorde de man zeggen: “Zolang je andere landen blijft bombarderen zal dit soort shit gewoon doorgaan.” De man had volgens de getuige een ‘lang keukenmes’ bij zich. Hij werd al snel door meerdere agenten overmeesterd en naar de grond gewerkt.

Het metroverkeer werd tijdelijk stilgelegd. Op het Albert Square, in het centrum van Manchester, zo’n tien minuten lopen vanaf Victoria station, stond voor Oud en Nieuw een grote vuurwerkshow gepland. De gemeente liet die show doorgaan, al werd de beveiliging rond het plein opgevoerd.

En weer geen rechts extremist maar een linkse knuffel..

3
172 Xmod
173 Xmod

@172 [Zojuist]

? Dat was tijdens de jaarwisseling.

0
174 Civ

Je heb gelijk, mijn fout.

0
175 Xmod
176 Xmod

@167 Hé Crezee... je noemt me wel gek (ergens gelezen) maar ik vind jou wel een super persoonlijkheid hebben. Jij probeert ook sommige stellingen door te laten dringen door je postgedrag.

Extremisme van iedere hoek is ellende.

Mijn stijl is extreem-midden.... soms moet je extreem optreden om extremisten iets door te laten dringen. Maar een welgemeend chapeau voor jou.

2
177 iSlam FM!

Neonazi's horen een keer serieus genomen te worden van achteren!

3
178 iSlam FM!

@167 Thx...

0
179 iSlam FM!

@170 daar ben ik het niet mee eens. 90% van de bevolking wordt door extreem links weggezet als racist. Ik heb liever niet dat 90% zich dan ook maar daadwerkelijk racistisch gaat gedragen.

0
180 Repelsteeltje

Rechtsextremisme groeit door het moslimextremisme, niet andersom. Moslimextremisme groeit ook zonder rechtsextremisme.

3
181 wiseguy

Jaja, dus omdat de moslims extreem doen, is het logisch dat ons eigen "volk" dat ook gaat doen?


Wat een van de pot gerukte logica, keil al die extremen de rijn in of zo. Weg ermee. Extremisme is het probleem, niet een godsdienst of links of rechts.

2
182 Gekste Henkie

* Verwijderd door de redactie *

183 GL weg ermee

Grijze Wolven, IS, en zo nog een paar staan ook niet op de serieus-te-nemen-lijst. Om het maar niet te hebben over de constante aanvallen op onze vrijheden. De dubbele rechtspraak etc. Waardoor steeds meer autochtone europeanen het gevoel krijgen dat men zichzelf maar moet verdedigen want de overheid, rechtsspraak en politie falen met hulp van de EU en de UN.
Om nu te gaan klagen over die mensen is dan ook hersenloos.

1
184 Merlinswit

@183
Je verdedigt dus het aanvallen van willekeurige joden omdat je het met iets anders niet eens bent.
Ja, dat is van de pot gerukt en niet zo'n beetje ook.

3
185 Gekste Henkie

@183 Wat hebben Joden, zigeuners, homoseksuelen etc te maken met moslims? Dat zijn wel de mensen die keer op keer gepakt worden door de AfD fans.

3
186 Smite Gait

* Verwijderd door de redactie *

187 GL weg ermee

* Verwijderd door de redactie *

188 GL weg ermee

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

@27Het lachen vergaat hem wel. Wacht maar gewoon af, totdat deze Nederlandse asielindustrie, aan zijn eigen ondergang, ten onder gaat.Lang ...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Slavink
Advies: maak meer van het Bijlmerramparchief openbaar, zodat burgers ‘hun eigen verhaal kunnen vinden’

Maar die mensen hebben na dertig nog steeds geen Nederlands geleerd, die spreken nog steeds Swahili ... 😎...

5 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Maar die man zijn Volkspartij heeft verlies geleden? Wat een grote broek trekt Timmermans hier aan. Alhoewel, groter dan de broek die hij op tv ...

6 minuten geleden geplaatst door Slavink

Slavink
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Mooi, een jankende Van der Burg, personeelstekort, geweld, Boa's moeten bewaken en nu her vertrek van deze directeur. De eerste barsten in die z...

8 minuten geleden geplaatst door Slavink

Sarcoff
Vaccinatiefile bij De Tref - De Orkaan

Het doet mij denken aan de eendenfuik....

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Mensen vragen zich af wat er met het gezicht van Sarah van Soelen is gebeurd

Je zal toch zo rondlopen als siliconen kip met eendenlippen, zou ze ook een schaamlippencorrectie ondergaan hebben?Wat een koe....

14 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

wildersfan
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

Kan het niet over Rob en de Russen gaan? Nogal off topic....

16 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Sarcoff
Kinderen verwekt met sperma dat Belgische student doneerde voor onderzoek

Nee, niet helemaal, ik word ook ten dele mijn bijdrage aan fokbelasting(kinderbijslag) meebetalen....

19 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@3 Nee, mijn brave vriend, ik ben al geweest, en het was een waar feest, met sonkran (waterfeest) krijg je namelijk geld toe. Hoe is het nu me...

22 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
X Video Full Hd MovieXnx Sexy GirlSex Movie English Sex Movie English Sex MovieJanette MoralesLatinawhoreBesthentai GamesJ&m PornNatasha XnxxNorth Korea PornBangladeshi New PornPornhubpissingRealtorxxxFuckingawesome.comChubby Redhead NudeGillian Anderson HotHot Sex Video 2020Saxey VidioBhabhi BrazzersRubateenSex In Indian GirlTrashy BonersPprnhunBikimi PornAlysa GapCarsexCharam Sukh MovieMelanie Marie IafdWednesday Adams NudeMalayalam Chechi SexJapanese DownblouseWww Sunny LeonJasmine BankPorn ArchivesAllinity Onlyfans LeakedFilmes Completo DesexoPornos Con ColombianasXvideoxxxBig Tits NajedHot Models In PornArabi XxxErotic BeautiePayal SharmaIndian Hd Porn Videos DownloadSexe Video HdAlura Jenson Big BoobsMila Kunis Sex VideoPunish NakedNina Hoss HotEvilved FightsDesi 49.coomPhoto Sexe AmateurTumbexHental GayShiroi TsukadaFutanaruRachie.love LeakedDabofhaloShaving PussyFree Downloader PornGay Guy Sucks CockCelebrities In PornFree Pron FamilyPeliculas Pornos Español GratisXxx Com Hd NewEbonixBlue Sex MovieBrazzersnetwork ComMale BdsmLong Hair Hard SexCock In BoobsCheating With Husband PornGwengwiz LeakNewbiienudesOrgasmhentaiSukisinxxLissa SexBabes Videos NudeEyes Wide Shut Nude ScenesAfult Massage Near MeBeautiful PorntubesPictures Of NudesConfidenceinmybodyBianca Ghezzi NudeAll Indian PornXx Sunny Leone BfPizzacı PornBathroom Sex Videos HdXvideo StarNejire PornOlder Mature Naked WomenIcespice XxxKing CockWww Brazzres ComTub8 SexXxxx Porn Hd VideoNude RunwayVannonceCzec Glory HoleDelhi Local Sex VideoBreast Foreplay VideosBri OnlyfansAnimation Naruto PornReal Female OrgasmTelugu Heroine Sex ComBoys Fucking VideosAlexis Fawx HotAnal Food PornMotherless InuitAlba Flores NudeIris RoseMallu PonPorn Star Sunny Leone XxxTeamstee AnalPorn TiedFotos Amadoras NuasSexy Video SuhagratShemal Sex ComLoren Black Porn StarAmourwnth NudeOlder Man PornTutor PornHothitmovieBengali Sex Porn VideoBrother Sisterincest PornSukeibeiJordanxoJasmineteaa NudeNeww XxxNude Pics Selena GomezDasi FukingTasty Black PormSheena Ryder PervmomYuuie Onlyfans LeakedCrossdressing NudeNaked NudistsMother Free PornRory Mercury HentaiSexo GibiPorn PlumbingImpreg Porn GamesPorn Videos ForcefullyJade Kimiko PornChataveStar Sessions LisaAunty Sex Video IndianAwkward Sexual AdventureStripped NakedMobile Shop SexPorn BizzBlack Girl Hd Porn